אני לא כלכך בטוח שזה נכון.crazyred כתב: הבנתי שהוא פצוע ולא יכול לשחק 90 דקות...
עודד גביש
Re: עודד גביש
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- The red one
קשה לי להאמין שהוא פצוע, לא דווח כלום לא נאמר כלום.
לדעתי מתפתחת (או שכבר יש?) מתיחות בינו לבין קלינגר, אין לקלינגר שום סיבה להוריד אותו מהספסל וגם בתקשורת לא כותבים על זה כלום יעני משהו כמו "גביש לא כשיר ל90 דקות, יורד לספסל" כמו שבדרך כלל מצויין.
לדעתי מתפתחת (או שכבר יש?) מתיחות בינו לבין קלינגר, אין לקלינגר שום סיבה להוריד אותו מהספסל וגם בתקשורת לא כותבים על זה כלום יעני משהו כמו "גביש לא כשיר ל90 דקות, יורד לספסל" כמו שבדרך כלל מצויין.
בידיעות הנגב (קחו בעירבון מוגבל) כותבים שקלינגר העדיף במשחק הספציפי הזה את המהירות (??) של אדלי, וגם שלגביש לא היה שבוע טוב באימונים.
- The red one
בכל בי היה כתוב שגביש איחר למשחק ובגלל זה נענש בספסול.
לא משנה שזה לא נכתב בשום מקום, אני גם זוכר שלפני המשחק כבר היה כתוב בONE שאדלי יפתח במקום גביש.
מצער לשמוע את הדברים האלה..נקווה שהעניינים לא כל כך בעייתים כמו שהם נראים.
לא משנה שזה לא נכתב בשום מקום, אני גם זוכר שלפני המשחק כבר היה כתוב בONE שאדלי יפתח במקום גביש.
מצער לשמוע את הדברים האלה..נקווה שהעניינים לא כל כך בעייתים כמו שהם נראים.
בס"ד
באתרי הספורט מדווחים שגם מחר גביש צפוי לא לפתוח.יחיאל וסוארז בלמים,אילוז מגן ימני.
לא מבין את קלינגר,גביש וסוארז הם סלע של יציבות כולם ראו איזה הבדל היה בהגנה בין המחצית הראשונה לשנייה.
אני מקווה שמחר הוא יפתח,הספיק לי מחצית אחת בלעדיו נגד אשדוד.
באתרי הספורט מדווחים שגם מחר גביש צפוי לא לפתוח.יחיאל וסוארז בלמים,אילוז מגן ימני.
לא מבין את קלינגר,גביש וסוארז הם סלע של יציבות כולם ראו איזה הבדל היה בהגנה בין המחצית הראשונה לשנייה.
אני מקווה שמחר הוא יפתח,הספיק לי מחצית אחת בלעדיו נגד אשדוד.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
https://www.facebook.com/pages/Oded-Gav ... ng_started" onclick="window.open(this.href);return false;