ניב כתב:קודם כל, ניצחון על עזורי בנוסף לאיזה תוצאה טובה בחוץ מול מכבי פתח תקווה במחזור הראשון של ליגת העל יכולים להקפיץ את כמות המנויים שירכשו ולהביא אותה לכמות זהה פחות או יותר לשנה שעברה.
דבר נוסף, יש הרבה אנשים שעושים מנויים קבוע שעדיין לא רכשו ואני מאמין שירכשו בימים הקרובים, תמיד יש את אלה שמחכים לדקה האחרון כמו שי ידידנו.
עכשיו לעניין, אני חושב שמדובר פה במקרה קלאסי של ביצה ותרנגולת, יש שטוענים שאלונה לא מביאה רכש רציני כי אנשים לא קונים מנויים ויש שטוענים שהם לא קונים מנויים כי אלונה לא מביאה רכש רציני, אני נוטה להבין את האחרונים, אולי בעולם אחר בו הפועל באר שבע מסיימת כל שנה מקום 2-3 בליגה העל כמות המנויים הייתה משלושת אבל זה לא המצב, בעולם בו הפועל באר שבע כבר 5-6 מאכילה את אוהדיה אכזבות אחר אכזבות (עם הבלחה של עליית ליגה באווירה די מגעילה) חשיבות הבאה של שחקן מהדרג הבכיר היא חשובה בנקודת הזמן שבה נמצאת הקבוצה שלנו, יכול להיות מאוד שהקבוצה תסיים העונה בפלייאוף עליון אבל יותר מידי דברים צריכים להתחבר בשביל זה והסיכוים לא לטובתנו.
אני מנסה להכנס לראשו של האוהד הממוצע (לא זה שעושה מנוי כל שנה) ומנסה לחשוב מה הוא מקבל, אז זה יפה לומר שזה ביזיון ושהאוהדים לא נאמנים אבל בפועל מה הוא מקבל?
איצטדיון ברמה מביכה, קבוצת כדורגל מאוד מאוד אפורה ובנוסף לזה תקנחו באווירה שלילית שאין כמותה, למה אבא ירצה לעשות לנו ולבנו מנוי שכל מה שהוא שומע לאורך העונה בוסרמיל זה קללות לעבר גיא עזורי? ותחשבו על זה .
ועוד נקודה, במועדון מדברים על שיווק אגרסיבי, אולי זה העובדה שאני לא באר-שבעי אבל אני מתקשה למצוא את השיווק הכלכך אגרסיבי הזה שמדברים עליו, באתרי הספורט יש פרסומות של כל הקבוצות הגדולות בארץ, ב"ש לא שם, על החולצות מעונת האליפות שכל-כך קיוו שימשכו אוהדים בנתיים רק מדברים, מחירי המנויים נשארו זהים לעונה שעברה, אז אני לא יודע על איזה שיווק מדברים פה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!