1000 מנויים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
manutd

Re: 1000 מנויים

שליחה על ידי manutd »

ניב כתב:קודם כל, ניצחון על עזורי בנוסף לאיזה תוצאה טובה בחוץ מול מכבי פתח תקווה במחזור הראשון של ליגת העל יכולים להקפיץ את כמות המנויים שירכשו ולהביא אותה לכמות זהה פחות או יותר לשנה שעברה.

דבר נוסף, יש הרבה אנשים שעושים מנויים קבוע שעדיין לא רכשו ואני מאמין שירכשו בימים הקרובים, תמיד יש את אלה שמחכים לדקה האחרון כמו שי ידידנו. :)

עכשיו לעניין, אני חושב שמדובר פה במקרה קלאסי של ביצה ותרנגולת, יש שטוענים שאלונה לא מביאה רכש רציני כי אנשים לא קונים מנויים ויש שטוענים שהם לא קונים מנויים כי אלונה לא מביאה רכש רציני, אני נוטה להבין את האחרונים, אולי בעולם אחר בו הפועל באר שבע מסיימת כל שנה מקום 2-3 בליגה העל כמות המנויים הייתה משלושת אבל זה לא המצב, בעולם בו הפועל באר שבע כבר 5-6 מאכילה את אוהדיה אכזבות אחר אכזבות (עם הבלחה של עליית ליגה באווירה די מגעילה) חשיבות הבאה של שחקן מהדרג הבכיר היא חשובה בנקודת הזמן שבה נמצאת הקבוצה שלנו, יכול להיות מאוד שהקבוצה תסיים העונה בפלייאוף עליון אבל יותר מידי דברים צריכים להתחבר בשביל זה והסיכוים לא לטובתנו.

אני מנסה להכנס לראשו של האוהד הממוצע (לא זה שעושה מנוי כל שנה) ומנסה לחשוב מה הוא מקבל, אז זה יפה לומר שזה ביזיון ושהאוהדים לא נאמנים אבל בפועל מה הוא מקבל?
איצטדיון ברמה מביכה, קבוצת כדורגל מאוד מאוד אפורה ובנוסף לזה תקנחו באווירה שלילית שאין כמותה, למה אבא ירצה לעשות לנו ולבנו מנוי שכל מה שהוא שומע לאורך העונה בוסרמיל זה קללות לעבר גיא עזורי? ותחשבו על זה .

ועוד נקודה, במועדון מדברים על שיווק אגרסיבי, אולי זה העובדה שאני לא באר-שבעי אבל אני מתקשה למצוא את השיווק הכלכך אגרסיבי הזה שמדברים עליו, באתרי הספורט יש פרסומות של כל הקבוצות הגדולות בארץ, ב"ש לא שם, על החולצות מעונת האליפות שכל-כך קיוו שימשכו אוהדים בנתיים רק מדברים, מחירי המנויים נשארו זהים לעונה שעברה, אז אני לא יודע על איזה שיווק מדברים פה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

היום בשעה 14:00 קניתי מנוי בלונה טורס.
לפני היו 2 אנשים שקנו 3 מנויים, ושהגיע תורי הגיע עוד אחד אחרי לקנות מנוי...
אני לא יודע אם זה היה הקצב כל היום אבל בהחלט האיש שמוכר מנויים היה עסוק באותם דקות...

אני מקוה שהקצב שראיתי ימשך כמה ימים ואפשר בקלות להכפיל את הכמות בתוך שבוע.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני מופתע שאף אחד כאן לא מעלה את הסברה שאולי הפרסום על "רק 1000 מנויים שנמכרו" הוא תרגיל שיווקי שנועד לעורר
את האוהדים?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

קוקי כתב:

חזק ואמץ!!!

מה, מה חזק ואמץ, מה?!

בא נתחיל מהסוף: אף אחד פה לא בעמדה להלין על מחירי המנויים, גם אם היו יקרים יותר בכמה מאות. למה? כי להזכירכם, בעונת 07/08 - ראשית עידן אלונה - כשמכרו מנויים במחיר 550 ש"ח לליגה השנייה - מחיר זהה ואפילו מעט יקר יותר מהמחיר כיום בשקלול פרק הזמן שעבר והיחסיות בין הליגות - לא היה פוצה פה ומצפצף למעט כותב שורות אלו. לזאת נוסיף גם העובדה שמאף אחד פה, כולל אותך ומשה, לא שמענו ציוץ בעניין נושא מחירי הכרטיסים, שלכל הדעות טעוני שיפור הרבה לפני ויותר ממחירי המנויים. למה? למה כל אחד רק דואג לעצמו.

הלאה.
1. מחירי המנויים הם מהגבוהים בליגה? או שהתערבבו לכם קצת המספרים בעיניים, או שבכדי לסדר טיעון טוב מסלפים (ובצורה בוטה!) את העובדות.

2. לגבי התת תנאים שמספק וסרמיל - לא רלוונטי. זכורות לי עונות עם 3,000 ואפילו 5,000 מנויים, וזה לא ששיחקנו אז בבלומפילד. בשורה התחתונה וסרמיל לא מונע יותר מ100-200 איש לעשות מנוי.

3. לגבי הרמה בליגה - אני מבין ששאר הקבוצות בארץ שמכרו חלקם כמות אפילו פי 6-7, משחקות בליגה אחרת... די לאלתר טיעונים.

4. לא בנו קבוצה הישגית? סליחה מראש, לא ראוי להתייחסות עניינית.

5. לגבי האלטרנטיבות - עוד טיעון שלא מחזיק מים. קיימות כבר שנים ארוכות, ולגבי כל הקבוצות בארץ.

6. מה שהכי מרתיח זה הקורולציה המדהימה בין האובר דרישות וביקורת מחד, והמינימום נכונות להכניס ת'יד לכיס כשצריך מאידך. והעניין הזה מגולם בכם אחד לאחד. ונחש מה? זה לא שאני סבור שמחירי המנויים לא טעונים שיפור, לא!
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 10 אוגוסט 2010, 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

מה שאני רוצה להגיד אני כל שנה זה מנוי פקל ואני בטוח שיש עוד אוהדים פה שקונים אבל לא צריך להסתכל אם יש שמות נוצצים או אין לא זה שמשנה פה צריך לעשות תלכיד של אוהדים שבאופן קבוע קונים מנויים בואו נסתכל 10 משחקים רק אוהד שהולך הוא כבר מחזיר את המנוי למה יש אוהד שלא ילך זה לא הכסף אני חושב שיש פה אוהדים שעושים פרנציפט וחבל יש לנו קהל גדול ואם רוצים לבנות מסורת לא צריך להסתכל מה הקבוצה קונה ואיזה שחקנים אני חושב שאם אלונה תראה שיש מסורת בקניית מנויים היא בעצמה תרצה אוטמטית לחזק את הקבוצה

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

זה לא קורה הרבה אבל אני מסכים במיליון אחוז עם דבריו של משה אוחיון.
אני חושב שהמועדון לא מצליח להרחיב את מעגל רוכשי המנויים כבר כמה שנים
ותמיד אלו אותם "נרקומנים" (ואני ביניהם) שרוכשים מנויים.
אין ספק שמחיר המוצר לא משקף את מה שמקבלים וזה טבעי שאלו הם הנתונים.

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

אני עדיין לא קניתי מנוי.. או מחר או ביום חמישי אני יקנה.

אבל אתם מדברים על קצב מכירת המנויים, מה עם שיווק אני שואל?

טוב שמו פרסומות ברדיו של כמה שחקנים אבל אולי לחלק ממכם יצא לשמוע את ליאור אסולין.. ככה רוצים למשוך אוהדים לקנות מנוי?

ועוד משהו.. איך זה הגיוני שהפרסומת מעל לונה טורס זה מהקמפיין מנויים מלפני שנתיים?

יודע שאלה דברים בקטנה ואלה לא הסיבות לכמות הנמוכה של המנויים אבל כנראה שאצלנו שום דבר לא משתנה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

פה ההואדים רוצים את הכפית עד לפה יאלה די כבר ככה לא בונים
מסורת של אוהדים אל תתסתכלו תמיד מה עושים אחרים קודם תסתכלו על עצמכם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אני מאוד מעריך את אריגא ברגר מנהל השיווק החדש ברמה האישית. אני חושב שלמשל ההפנינג שהיה השנה בוואן פלזה הוא רעיון מצוין שהלוואי ויתרחש כל שנה.
השאלה עד כמה הוא יכול לקבוע דברים בשטח או יותר נכון עד כמה מגבילים אותו וכמה סבלנות יתנו בקבוצה לנושא השיווקי הוא קריטי וזה כי שיווק אמיתי שמשפיע מהשורש דורש זמן רב.

2. התייחסות לחלק מהדברים שנאמרו כאן:

אי אפשר לקרוא לקהל של הפועל באר שבע קהל של הצלחות. מדובר בקהל שלא ראה תואר כבר 13 שנה (מ1997) ולא ראה אליפות כבר 24 שנה (1976). את רוב השנים האחרונות בילנו בכלל בליגה השנייה.
ועדיין, במחזור הראשון במשחק חוץ מול מכבי פתח תקווה בעוד פחות משבועים יהיו יותר אוהדי הפועל באר שבע מאשר אוהדי מכבי פתח תקווה שהגיעה בשנים האחרונות לאירופה וסיימה מעלינו בשנה שעברה.
ועדיין, לאורך כל השנים אוהדי הפועל באר שבע הגיעו במספרים אדירים, גם בליגה הלאומית, לכל חור בארץ.

אי אפשר לקרוא לקבוצה השנה או בשנה שעברה קבוצה הישגית.
למרות ההצהרות של קלינגר ובדש הפועל באר שבע לא שידרגה עצמה הקיץ בצורה כזאת שהקבוצה הפכה פתאום להישגית.
קבוצה הישגית היא כזאת שמגיעה להישגים. כשהפועל באר שבע הנוכחית תגיע להישגים נוכל לקרוא לה קבוצה הישגית.

ההשוואה לעבר בכל פרמטר היא לא נכונה.
היום יש שידורים של כל המשחקים בליגת העל כולל של באר שבע, היום לפני המשחק של באר שבע, אחרי ובמקביל יש שידורים מהליגות הטובות בעולם, היו אנשים מסתכלים על וסרמיל כמיושן מה שאולי לא היה לפני 10 ו15 שנה.

יש הרבה פרמטרים שהפועל באר שבע אולי לא אשמה בהם, אבל היא חייבת להתחשב בהם.
לדוגמא, כשבאתי עם אחיינית שלי בשנה שעברה לוסרמיל והיא הייתה צריכה ללכת להתפנות בשירותים הכימים התביישתי.

3. אסור לשכוח שקצב מכירת המנוים נובע גם מהביזיון בעונה שעברה.
אני מהאוהדים השרופים של הקבוצה ואני מרגיש שבשנה שעברה המנוי לא השתלם.
נכון, אני לא מתחרט ואני אקנה מנוי גם השנה, אבל זה עדיין לא מנוגד לעובדה שמכל משחקי הבית בשנה שעברה נהנתי אולי מ4 משחקי בית לאורך כל העונה.
אז אולי אני כאוהד שרוף אחזור, אבל אדם שסתם אוהב כדורגל או אדם שהוא לא אוהד שרוף, לא בטוח בכלל שיחדש את המנוי.

קחו לדוגמא את אבא שלי, אחד שהוא אוהד שנים. בעבר היה לו מנוי, בשנים האחרונות הוא מגיע רק לחלק מהמשחקים.
בשנה שעברה הוא הגיע למשחק מול מכבי פתח תקווה והלך במחצית מרוב שהרמה הייתה נמוכה והוא פשוט סבל.

אז יש להפועל באר שבע בין 2000-3000 משוגעים שמוכנים לסבול, שיבואו בכל מצב. לא כולם בנוים ככה.
היכולת בשנה שעברה והיכולת בגביע הטוטו השנה גורמים להרבה אנשים להישאר בבית.

4. בדיקה שעשיתי באתר של "חבר" מלמדת על העובדה שלמעט 4 הגדולות (בית"ר י"ם, מכבי חיפה, הפועל ת"א/מכבי ת"א) המחירים שלנו הם הגבוהים בליגה.
יותר גבוהים מבני יהודה שמשחקת בבלומפילד, יותר גבוה מאשדוד ומכבי פתח תקווה שסיימו מעלינו, יותר גבוה מ11 קבוצות בליגה.

5. לסיום, נימה אופטימית קצת, אני חושב שימכרו לפחות עוד 1000 מנוים שכן רבים מהאוהדים של הקבוצה מחכים לתחילת העונה כדי לקנות מנוי.

ועדיין, אני בטוח שעם מחירי מנוים נמוכים יותר, הפועל באר שבע יכולה גם להגיע למכירה של 5000 מנוים ולמספרים יפים של 6000 איש מינימום במשחק.
כרגע, אני לא רואה את זה קורה...

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

ניב כתב:
ועוד נקודה, במועדון מדברים על שיווק אגרסיבי, אולי זה העובדה שאני לא באר-שבעי אבל אני מתקשה למצוא את השיווק הכלכך אגרסיבי הזה שמדברים עליו, באתרי הספורט יש פרסומות של כל הקבוצות הגדולות בארץ, ב"ש לא שם, על החולצות מעונת האליפות שכל-כך קיוו שימשכו אוהדים בנתיים רק מדברים, מחירי המנויים נשארו זהים לעונה שעברה, אז אני לא יודע על איזה שיווק מדברים פה.
שיווק אגרסיבי זה גם בהתאם למשאבים.

בנוגע לחולצות, בפעם ה1000, הן יגיעו למשחק הליגה הביתי הראשון, מול בני יהודה.

אל תשכחו שהקבוצה פתחה בשני משחקי חוץ בגביע הטוטו+ משחק ליגה ראשון בחוץ. הקצב טיפה יגדל השבוע לקראת אשקלון וגם לפני המשחק מול בני יהודה בליגה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

הילה חדד כתב: בנוגע לחולצות, בפעם ה1000, הן יגיעו למשחק הליגה הביתי הראשון, מול בני יהודה.
כדאי שיתחילו להתאמן עם החולצות הפסים מעכשיו, שלא ימסרו בטעות ליריב :D
שיעברו עם טיפקס כמה פעמים על החולצה, יעזור להכנה המקצועית

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
בקשר לאכזבה מהעונה הקודמת,זה נכון ששנה שעברה הייתה מבזה וכל משחק בית שני נגמר בהפסד.
יש דרך פשוטה לשמר את המנויים של העונה הקודמת ע"י הנחות למחדשי מנויים.
שימו לב במכירת המנויים של מכבי ת"א להנחה שיש למחדשי המנויים:
https://www.maccabi-tlv.co.il/News.asp?id=1090" onclick="window.open(this.href);return false;
הוזלת מחירים למחדשי המנויים יגרמו לכך שהרוב הגדול של המנויים בעונה הקודמת יחדשו את המנוי,בנוסף לזאת מבצע כזה יכול לגרום ללא מעט אוהדים שמתלבטים האם לעשות מנוי כן לעשות מכיוון שהם יודעים שבשנה הבאה המנויים יהיו זולים יותר מבחינתם.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה, מה חזק ואמץ, מה?!

בא נתחיל מהסוף: אף אחד פה לא בעמדה להלין על מחירי המנויים, גם אם היו יקרים יותר בכמה מאות. למה? כי להזכירכם, בעונת 07/08 - ראשית עידן אלונה - כשמכרו מנויים במחיר 550 ש"ח לליגה השנייה - מחיר זהה ואפילו מעט יקר יותר מהמחיר כיום בשקלול פרק הזמן שעבר והיחסיות בין הליגות - לא היה פוצה פה ומצפצף למעט כותב שורות אלו. לזאת נוסיף גם העובדה שמאף אחד פה, כולל אותך ומשה, לא שמענו ציוץ בעניין נושא מחירי הכרטיסים, שלכל הדעות טעוני שיפור הרבה לפני ויותר ממחירי המנויים. למה? למה כל אחד רק דואג לעצמו.

הלאה.
1. מחירי המנויים הם מהגבוהים בליגה? או שהתערבבו לכם קצת המספרים בעיניים, או שבכדי לסדר טיעון טוב מסלפים (ובצורה בוטה!) את העובדות.

2. לגבי התת תנאים שמספק וסרמיל - לא רלוונטי. זכורות לי עונות עם 3,000 ואפילו 5,000 מנויים, וזה לא ששיחקנו אז בבלומפילד. בשורה התחתונה וסרמיל לא מונע יותר מ100-200 איש לעשות מנוי.

3. לגבי הרמה בליגה - אני מבין ששאר הקבוצות בארץ שמכרו חלקם כמות אפילו פי 6-7, משחקות בליגה אחרת... די לאלתר טיעונים.

4. לא בנו קבוצה הישגית? סליחה מראש, לא ראוי להתייחסות עניינית.

5. לגבי האלטרנטיבות - עוד טיעון שלא מחזיק מים. קיימות כבר שנים ארוכות, ולגבי כל הקבוצות בארץ.

6. מה שהכי מרתיח זה הקורולציה המדהימה בין האובר דרישות וביקורת מחד, והמינימום נכונות להכניס ת'יד לכיס כשצריך מאידך. והעניין הזה מגולם בכם אחד לאחד. ונחש מה? זה לא שאני סבור שמחירי המנויים לא טעונים שיפור, לא!

1. אחרי קניית הקבוצה כולנו ,יותר נכון רובנו היינו עיוורים לגבי הרבה דברים בקבוצה ואחד מהם זה המנוי
אין אחד שלא אמר שמצידו לשלם 1000 שקל על מנוי בליגה שניה העיקר שאלונה תקנה כבר ת'קבוצה וז'ינו יעוף.
אני אישית גם ציפתי לראות את המועדון אחרת,אחרי 3 שנים בעידן אלונה(כמובן לפי נקודת הפתיחה שלה בקבוצה)

2.ירושלים יש מגרש,תל אביב יש,חיפה בבניה,פ"ת בבניה,נתניה בבניה
סכנין יש,ר"ג יש.
ברוב הערים בארץ יש כבר/בונים מגרשים..
מגרש זה: ראות טובה לאורך כל המשחק!! שירותים!!!!ולא יזיק אם יהיה קצת מודרני ולא ענתיקה משנות ה-60..
רקאותנו מאכילים בלוקשים כבר 10 שנים..
וכן,זה פוגע גם באנשים שמעדיפים לראות שידור במזגן ולא בחום עם חצי משחק לצפיה..

3.הרמה אכן מבריחה קהל מכל המגרשים ולא רק אצלנו וזה גם איך שמשווקים בהתאחדות את הליגה..
רמת השיפוט הירודה אצל כלל השופטים..

4.לא מעניין בטווח הקצר... אני רוצה לראות שבונים מועדון אחרכך תבוא קבוצה הישגית..
6.לי אישית יש שובר לקבלת מנוי דרך העבודה(עדיין לא הבאתי אותו)
פעם ראשונה בחיים שלי שאני לא אשלם על מנוי מהכיס שלי הפרטי..
אף פעם לא דרשתי שמות מפוצצים כדי שאני אעשה מנוי זה לא מזיז לי לאחרים כן!!

לכל אוהד כדורגל בארץ יש את הציפיות שלו מהקבוצה על מנת לעשות מנוי.

אולי לא רשמתי את זה כאן,אתה יכול לשאול את ערן כמה אני מתלונן על מחירי הכרטיסים המוגזמים שיש בכל המגרשים בארץ
ועל איך התאחדות יכולה למשוך יותר קהל למגרשים והיא לא עושה את זה..
אז אם אני לא רושם כאן זה לא אומר שאני שלם עם דבר מסויים..

נ.ב
העונה יש עוד 3 קבוצות שמחירי הכרטיסים שלהם יהיו במחיר אחיד של 50 ש"ח כמו בבני יהודה
מכבי פ"ת,הפועל ר"ג ולא זוכר את השלישית.
זה מבורך והלוואי כל עונה יצטרפו 3-4 קבוצות ואולי אנחנו נצטרף לפורמט הזה כבר בעונה הבאה..

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בשעה טובה. היום קניתי.

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

יש לקצב מכירת המנויים שתי סיבות...

1. קבוצה פח בשנה שעברה . שום מלחמה,שום הזדהות,שום תמורה...רביבו שלא שווה שקל ושורף לאוהדים את הלב,הגנה הכי מצחיקה בליגה וזרים ברמה של אום אל-פאחם...ובעיקר גיא עזורי.

2. תקציב של 25 מיליון שקל שלא עושים איתו כלום (כן,לא מתבייש להגיד את זה) . ברגע שהאוהדים יודעים שיש בעלים עם המון כסף והתקציב גבווה הם מצפים לרכש שיקים גם את המתים מהכורסא ולא שחקנים מתים.
שום קמפיין או חולצה כזאת או אחרת שווים לראפלוב אחד,או בוזגלו אחד.
The Camels 05' Never Gives Up

שלח תגובה