אבי יחיאל סיכם בהפועל ב"ש.
Re: אבי יחיאל במו"מ עם הפועל ב"ש.
מברוק, לא בטוח שהוא פחות טוב כרגע משי מימון ששיחק 10 משחקים ב3 שנים
הקבוצה למרות כל הטענות והטרוניות מתנהגת בחכמה, מתנהלת בשקט ועובדת מתחת לפני השטח ומגיבה בזמן אמת.
הקבוצה למרות כל הטענות והטרוניות מתנהגת בחכמה, מתנהלת בשקט ועובדת מתחת לפני השטח ומגיבה בזמן אמת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סומסום, עזוב אותך שטויות, אתה מדבר כאילו החתמנו בלם איכותי בשקט בשקט מתחת לאף של כולם.sumsum כתב:מברוק, לא בטוח שהוא פחות טוב כרגע משי מימון ששיחק 10 משחקים ב3 שנים
אבי יחיאל לאורך שנים מיתג את עצמו כשחקן סופר בינוני (מזכיר לך שחקנים כלשהם שחתמו כאן בשנה וחצי האחרונות?), כבלם שהיה טוב בקבוצות תחתית וחלש בקבוצות צמרת (מכבי ת"א).
אני חושב שאם אנחנו רוצים להשתדרג, זה לא השחקן. אבל כמו כל שחקן רכש שמגיע לכאן, צריך לתת לו את כל הביטחון והגב בקבוצה. יכול להיות שאותה תקופה במכבי ת"א לא מייצגת את האיכויות של הבחור ויכול להיות שדווקא אחד כמוהו יבוא ויצליח כאן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: אבי יחיאל סיכם בהפועל ב"ש.
שתיהיו בעניינים, אבי יחיאל אחד הבלמים הטובים שיש בישראל אומנם הוא כבר 31.
הייתי מעדיף את שי מימון כי הוא צעיר ויש לו עתיד טוב, אבל חיפה לא מוכנה לשחרר אותו כרגע בגלל בעיות הבלמים שיש לה.
אז כרגע אבי יחיאל אחלה בלם והוא יכול לייצב לנו את ההגנה, יש גם את תומר בן יוסף ואת משה מישאלוף.
אבל בתאכלס שלושתם באותה רמה.
התוכנית של קלינגר היא לקנות שחקנים מנוסים על רמה ולהביא שחקנים צעירים לעתיד הרחוק ושלב אותם לאט לאט...
מידי שנה הוא יחזק את העמדות של הוותיקים עם עוד צעירים על רמה, אבל איי אפשר להביא את כל הכישרונות עם היכולת בעונה אחת.
אני סומך על קלינגר בעיינים עצומות.
חייב להביא לו שקט הוא יעשה עבודה טובה.
הייתי מעדיף את שי מימון כי הוא צעיר ויש לו עתיד טוב, אבל חיפה לא מוכנה לשחרר אותו כרגע בגלל בעיות הבלמים שיש לה.
אז כרגע אבי יחיאל אחלה בלם והוא יכול לייצב לנו את ההגנה, יש גם את תומר בן יוסף ואת משה מישאלוף.
אבל בתאכלס שלושתם באותה רמה.
התוכנית של קלינגר היא לקנות שחקנים מנוסים על רמה ולהביא שחקנים צעירים לעתיד הרחוק ושלב אותם לאט לאט...
מידי שנה הוא יחזק את העמדות של הוותיקים עם עוד צעירים על רמה, אבל איי אפשר להביא את כל הכישרונות עם היכולת בעונה אחת.
אני סומך על קלינגר בעיינים עצומות.
חייב להביא לו שקט הוא יעשה עבודה טובה.
אבי יחיאל עשה לעצמו שם גדול דווקא במכבי ת"א,משם הוא הגיע לנבחרת ישראל בזמנו.משה אוחיון כתב: סומסום, עזוב אותך שטויות, אתה מדבר כאילו החתמנו בלם איכותי בשקט בשקט מתחת לאף של כולם.
אבי יחיאל לאורך שנים מיתג את עצמו כשחקן סופר בינוני (מזכיר לך שחקנים כלשהם שחתמו כאן בשנה וחצי האחרונות?), כבלם שהיה טוב בקבוצות תחתית וחלש בקבוצות צמרת (מכבי ת"א).
אני חושב שאם אנחנו רוצים להשתדרג, זה לא השחקן. אבל כמו כל שחקן רכש שמגיע לכאן, צריך לתת לו את כל הביטחון והגב בקבוצה. יכול להיות שאותה תקופה במכבי ת"א לא מייצגת את האיכויות של הבחור ויכול להיות שדווקא אחד כמוהו יבוא ויצליח כאן.
באותה תקופה במכבי הוא היה אחד הבלמים הטובים בארץ.
כולם שוכחים שהוא עבר פציעה קשה מאוד שהשביתה אותו לתקופה ארוכה.חזרה מפציעה הייתה לא קלה בכלל,הוא התקשה לשחזר את אותה היכולת ממכבי לכן גם נחתך משם.
בעונה שעברה בפ"ת הוא נתן עונה טובה.אני עדיין מאמין שיש לו הרבה מה לתרום ושמדובר בבלם שיכול להוסיף לנו הרבה.האם מדובר בשדרוג?אני מאמין שכן,אם להשוות אותו למוריירה מעונה שעברה,אז לדעתי בהחלט מדובר בשדרוג.
אחרי שאופציה של מימון נפלה ובקבוצה עדיין רוצים להביא בלם ישראלי,בהתחשב במה שיש כרגע בשוק,אז מדבור בצעד נכון של קלינגר.
שיהיה לו בהצלחה,הוא יכול לתרום לנו המון.
See ya in another life, brotha
אבי יחיאל לפי דעתי זה שחקן יציב מאוד,מה שבטוח שחורים ובלאגן הוא לא יעשה לנו,במיוחד שסוארז לידו.
ברור שאופציית שי מימון,שלא בהכרח יותר טוב ממנו לדעתי,עדיפה על האופצייה של יחיאל מפאת גילו,אבל זה חיזוק בסדר לגמרי.
צריך להתחשב גם בשוק ההישראלי,תומר בן יוסף נחשב למלפפון מבוקש וזה הבלם שעושה הכי הרבה חורים בליגה.
ברור שאופציית שי מימון,שלא בהכרח יותר טוב ממנו לדעתי,עדיפה על האופצייה של יחיאל מפאת גילו,אבל זה חיזוק בסדר לגמרי.
צריך להתחשב גם בשוק ההישראלי,תומר בן יוסף נחשב למלפפון מבוקש וזה הבלם שעושה הכי הרבה חורים בליגה.
אני מת עליך משה, אבל אתה ה-בעיה, ואל תיקח את זה אישית כי אני מדבר עליך כפרט שמייצג כלל,
בגלל דיעות כאלה אנחנו נוטים לחשוב שאנחנו רצים לאליפות, כולה רוצים מקום 5-6 והס מלהזכיר שרחוק עדיין היום שה-בלמים וה-שחקנים הכי טובים ירוצו לשחק כאן, תוריד ציפיות ואל תנפח תקוות שווא, אבי יחיאל טוב יותר מכל מה שהיה לך כאן בהגנה ב5 שנים אחרונות, אם זה לא שדרוג אני לא מבין כלום.
לוסיו האריך את חוזהו באינטר...כבר לא יגיע הנה.
בגלל דיעות כאלה אנחנו נוטים לחשוב שאנחנו רצים לאליפות, כולה רוצים מקום 5-6 והס מלהזכיר שרחוק עדיין היום שה-בלמים וה-שחקנים הכי טובים ירוצו לשחק כאן, תוריד ציפיות ואל תנפח תקוות שווא, אבי יחיאל טוב יותר מכל מה שהיה לך כאן בהגנה ב5 שנים אחרונות, אם זה לא שדרוג אני לא מבין כלום.
יחיאל סיכם עם הפועל ב"ש,שוחרר ממכבי פ"ת ומחר יגיע למועדון לערוך בדיקות רפואיות שלאחריהן יחתום על חוזה לעונת אחת.
https://one.co.il/Article/160666.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה בהצלחה
https://one.co.il/Article/160666.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה בהצלחה
משה, בוא נגיד שאני אהיה מאושר אם הוא ישחזר כאן את היכולת שהציג בתל אביב, להזכירך הוא הגיע משם לנבחרת ישראל.משה אוחיון כתב: סומסום, עזוב אותך שטויות, אתה מדבר כאילו החתמנו בלם איכותי בשקט בשקט מתחת לאף של כולם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אחלה בלם!!
- Sir Alex Ferguson
סומסום, מצטער, כשמגיע לכאן בלם בן 30 שלא בלט בכל הקרירה שלו זכותי להגיד שלא זה הבלם שישדרג אותנו.sumsum כתב:אני מת עליך משה, אבל אתה ה-בעיה, ואל תיקח את זה אישית כי אני מדבר עליך כפרט שמייצג כלל,
אני תמיד מסתכל קדימה ועם יד על הלב אני לא רואה איך ההחתמה של יחיאל תשדרג אותנו קדימה.
המטרה היא להתברג בצמרת כדי לבנות בסיס שבשנים הבאות יוכל להמשיך ולהתקדם. לא רואה את זה קורה עם בלם כמו יחיאל.
אני תמיד מסתכל על הפועל באר שבע כקבוצה גדולה עם פונטציאל עצום. ככה תמיד אני אראה את הקבוצה.
להזכיר לך שדעה דומה אבל חריפה הרבה יותר הייתה לך בשנה שעברה כשאייל שן חתם בקבוצה. אז כשמדובר בסומסום ובאייל שן זה לגיטמי, אבל כשמשה אוחיון אומר משהו על אבי יחיאל, לא הוא חלק מהבעיה.
ועדיין, מקווה שיחיאל יתחבר למקום ויוכיח לי שטעיתי לגביו.
שיהיה לו המון בהצלחה.
להשוות את מה שעשה יחיאל בקריירה למה שעשה שן זה מחדל.משה אוחיון כתב: סומסום, מצטער, כשמגיע לכאן בלם בן 30 שלא בלט בכל הקרירה שלו זכותי להגיד שלא זה הבלם שישדרג אותנו.
אני תמיד מסתכל קדימה ועם יד על הלב אני לא רואה איך ההחתמה של יחיאל תשדרג אותנו קדימה.
המטרה היא להתברג בצמרת כדי לבנות בסיס שבשנים הבאות יוכל להמשיך ולהתקדם. לא רואה את זה קורה עם בלם כמו יחיאל.
אני תמיד מסתכל על הפועל באר שבע כקבוצה גדולה עם פונטציאל עצום. ככה תמיד אני אראה את הקבוצה.
להזכיר לך שדעה דומה אבל חריפה הרבה יותר הייתה לך בשנה שעברה כשאייל שן חתם בקבוצה. אז כשמדובר בסומסום ובאייל שן זה לגיטמי, אבל כשמשה אוחיון אומר משהו על אבי יחיאל, לא הוא חלק מהבעיה.
.
שיהיה לו בהצלחה!
הוא יותר טוב משני העגלות של העונה שעברה זה בטוח.
הוא יותר טוב משני העגלות של העונה שעברה זה בטוח.
- Sir Alex Ferguson
אתה צודק. אייל שן לקח שני גביעי מדינה עם מכבי ת"א, 2 גביעי הטוטו (אחד עם מכבי ת"א ואחד עם הפועל פתח תקווה) וגם הגיע לגמר הגביע עם הפועל אשקלון. לעומת זאת אבי יחיאל עם 2 גביעי טוטו וכאן נגמרת רשימת ההצלחות שלו.ניב כתב:
להשוות את מה שעשה יחיאל בקריירה למה שעשה שן זה מחדל.
מבחינת תארים והצלחה אין ספק ששן מצליח יותר. אבל מבחינת יכולת, לדעתי מדובר בשחקנים שווים ביכולת.
לא מהטובים בארץ בעמדה שלהם, מקסימום בינונים.
ושוב, חבל שנמשיך בדיון שכן אנחנו מגיעים למקומות שלא רציתי שנגיע אליהם.
שיהיה לאבי יחיאל בהצלחה, הצלחה שלו זה הצלחה שלנו.
יחיאל טרם חתם על החוזה באופן רשמי וצפוי לעשות זאת ביום ראשון לאחר שיעבור בדיקות רפואיות.