מישל, אני בהחלט מבין את המקום שממנו מגיעים דבריך. אנסה להשיב לך מקצועי נטו.
אופיר דוידזדה מגן שמאלי עם יכולת התקפית טובה (ואולי מאד טובה) וסביר הגנתית. הוא בוודאי טוב מהרוש, ואם יתמיד יש לנו מגן שמאלי ראוי לשש-עשר עונות.
משה אסולין, קשר אחורי סביר שיכול להתנדנד מהספסל להרכב.
אביתר? מהיום אמרו בעיר ובכפר, אביתר שום דבר. ספסל מקסימום.
דוידי? אז ככה, הוא יכול להיות שוער ראשון בליגה א'. בלי טיפת ציניות. בשום משחק פרט לגביע לא הראה לי משהו מיוחד. גרוע מכך, בכל משחק שראיתיו הוא ביצע שגיאות גסות. אם זה הפוטנציאל בשער, עדיף רכש. בוודאי שקאלה ובסדרי גודל. מוטב לו לילד ללמוד מהסמל בעשור האחרון ולהתעניין אצל אסי איך נראו הספתח והעונה הראשונה. קבל ציטוט מעדי דמרי (אחרי משחק האימון מול בית"ר): "אני מתה על שחקני בית, אבל דור כבר לא יהיה שוער". לא משנה איזה רכש יתבצע בקיץ, עם דור בשער אנו שווים מקסימום מקום שמיני.
למען עתיד ילדנו - טור חדש באתר.
Re: למען עתיד ילדנו - טור חדש באתר.
בס"ד
תפסיקו להיות מגוכחים,לא רוצים את איווניר בטענה שזה גיא עזורי2 ושהוא חסר ניסיון ומציעים מאמנים מקומיים שאימנו מקסימום בליגה למקומות עבודה.
לגבי שחקני הבית:
משה אסולין-העונה משה הוכיח לי למה גם בלאומית אף מאמן לא נתן לו לרוץ בהרכב,שחקן מאוד בינוני שחקן סגל משלים לא יותר מזה.
אביתר אילוז-אביתר גם כן שחקן בינוני שמתאים לספסל ולא יכול לפתוח בהרכב קבוצה שמתיימרת להיות בצמרת (חוץ מזה שאני מעדיף את נאסר ואלקיים עליו באגף).
אופיר דוידזדה-מגן נהדר,סה"כ בן 19 ומראה שיש על מי לבנות.מבחינה התקפית הוא מצויין אך הוא צריך להשתדרג מבחינה הגנתית,הניסיון שהוא יצבור בתוספת לעבודה קשה ויש לנו מגן שמאלי ל10-15 שנה.
דור דוידי-גם אני לא מתלהב מההחלטה להמר על דור לשנה הבאה,אבל אני חושב שכקהל נהיה חייבים לתמוך בו ומי יודע אולי הוא יפתיע ונקבל שוער בית להרבה שנים.דור גרום לכולנו לאכול את הכובע.
מעניין לראות איך יחזרו אלקיים וחוגג מתקופת ההשאלה.
תפסיקו להיות מגוכחים,לא רוצים את איווניר בטענה שזה גיא עזורי2 ושהוא חסר ניסיון ומציעים מאמנים מקומיים שאימנו מקסימום בליגה למקומות עבודה.
לגבי שחקני הבית:
משה אסולין-העונה משה הוכיח לי למה גם בלאומית אף מאמן לא נתן לו לרוץ בהרכב,שחקן מאוד בינוני שחקן סגל משלים לא יותר מזה.
אביתר אילוז-אביתר גם כן שחקן בינוני שמתאים לספסל ולא יכול לפתוח בהרכב קבוצה שמתיימרת להיות בצמרת (חוץ מזה שאני מעדיף את נאסר ואלקיים עליו באגף).
אופיר דוידזדה-מגן נהדר,סה"כ בן 19 ומראה שיש על מי לבנות.מבחינה התקפית הוא מצויין אך הוא צריך להשתדרג מבחינה הגנתית,הניסיון שהוא יצבור בתוספת לעבודה קשה ויש לנו מגן שמאלי ל10-15 שנה.
דור דוידי-גם אני לא מתלהב מההחלטה להמר על דור לשנה הבאה,אבל אני חושב שכקהל נהיה חייבים לתמוך בו ומי יודע אולי הוא יפתיע ונקבל שוער בית להרבה שנים.דור גרום לכולנו לאכול את הכובע.
מעניין לראות איך יחזרו אלקיים וחוגג מתקופת ההשאלה.