שער 5 החדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: שער 5 החדש

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

המאירי כתב:אני מציע להקים עוד אירגון אוהדים שישב בשער 6 ועוד אירגון שישב בשער 8.... ביזיון ממש מגעיל אותי כל החלטורה הזאת.

מתי תבינו שבשביל להיות קהל טוב ויעיל צריך לאחד כוחות? ראו מה קרה במשחק מול מכבי ת"א כשאלונה הודיעה על עזיבה, פתאום כולם התאחדו וראינו קהל אמיתי.
צר לי על כל המשקיעים למינהם שעושים עבודה קשה בשביל להרים את הקהל הזה, אני מעריך את עבודתכם אבל גם יודע שתעברו עוד 5 שערים במגרש זה עדיין לא יהיה כמו קהל אמיתי כל עוד אין אחדות.

מישל, דודו, חנן, משה רונן ואם יש עוד... אני מציע שתעזבו את האגו בצד ותתחילו לחשוב על כלל האוהדים ותעשו בחופש הזה מהלך של איחוד כוחות ותחזרו כקהל אחד אמיתי וחזק, קהל כזה שידע אפילו להעמיד את המעודדים במקומות מסומנים בכדי למשוך את שאר האוהדים לעודד כגוש אחד.

נ.ב. אני מקווה שזה ילקח ברצינות מבלי לפגוע באיש מכם שכן אני חבר של כל החמישה במובחרת ומקווה להמשיך להיות כזה למרות הקטנה ששלחתי במכוון.
המאירי, מההכרות שלך איתי, מה לדעתך הסיכוי שאני לא רוצה באיחוד או שהאגו שלי מפריע למהלך? אני בעד האיחוד של הארגונים ואני אומר כבר הרבה זמן שאין מקום לפילוג ולמספר ארגונים בקהל שלנו.
אין לנו מספיק אנשים שעושים, אין לנו מספיק כוח ל2 ארגונים, ואני אמרתי את זה גם בעבר כשהנושא בכלל לא עמד על הפרק ואני אומר את זה גם היום.
אבל, לצערי, הקאמלס כרגע לא מעונינים באיחוד. זאת העובדה בשטח, ומכיוון שאני מסתכל לעתיד, אני חושב שאם עדיין יש התנגדות אצל צד מסוים אז צריך להשלים עם כך ולהסתכל לעתיד.

למי ששואל, בשבת הקרובה, ובעונה הבאה, אני נשאר בשער 5.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מאיר הלוואי והבעיה (אם אפשר לקרוא לה ככה) הייתה עם האנשים שאת שמם רשמת....
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

מדובר פה ב"עוכרי באר שבע" לא פחות ולא יותר!
אנשים שהאינטרסים האישיים והאגו עומדים לפני עינהם ולא טובת הקבוצה
אנשים שרוצים שליטה על קהל ענקי
שלא מוכנים לוותר כדי להגיע לשלום מוות
בקיצור:אנשי מלחמה

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

8red כתב:מאיר הלוואי והבעיה (אם אפשר לקרוא לה ככה) הייתה עם האנשים שאת שמם רשמת....
אין ספק בכלל שהם לא הבעיה, המכלול של כולם ביחד זאת הבעיה.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

משה אוחיון כתב: המאירי, מההכרות שלך איתי, מה לדעתך הסיכוי שאני לא רוצה באיחוד או שהאגו שלי מפריע למהלך? אני בעד האיחוד של הארגונים ואני אומר כבר הרבה זמן שאין מקום לפילוג ולמספר ארגונים בקהל שלנו.
אין לנו מספיק אנשים שעושים, אין לנו מספיק כוח ל2 ארגונים, ואני אמרתי את זה גם בעבר כשהנושא בכלל לא עמד על הפרק ואני אומר את זה גם היום.
אבל, לצערי, הקאמלס כרגע לא מעונינים באיחוד. זאת העובדה בשטח, ומכיוון שאני מסתכל לעתיד, אני חושב שאם עדיין יש התנגדות אצל צד מסוים אז צריך להשלים עם כך ולהסתכל לעתיד.

למי ששואל, בשבת הקרובה, ובעונה הבאה, אני נשאר בשער 5.
ברור לי שאתה רוצה, ויש עוד מהרשימה שמעוניינים. אבל מי יהיה זה שיקום ויזיז דברים? מי יהיה הראשון שיהיה מוכן לוותר בשביל שמהלך כזה יצא לדרך?
העובדה היא שעדיין אין איחוד בין אירגוני האוהדים, ואני יודע שכולם רוצים אז הנה משה ההזדמנות שלך, ואתה יכול את זה אני יודע.[צריך עזרה? טלפונים? גישור על פערים? אתה יודע איך לתפוס אותי]

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

מאיר ניסו לעשות ומנסים ליזום, ומוכנים לוותר על כל האגו.
אני חושב שפרט לחנן אף אחד לא מעוניין שם באיחוד
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

tamirhj כתב:
מה עם 9? ;)
שם לצערנו יש איחוד.... של אוהדי היריבות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

המאירי כתב:שם לצערנו יש איחוד.... של אוהדי היריבות!
המאירי, היה ניסיון אמיתי וכנה לאחרונה ליצור איחוד. הם לא רוצים. זכותם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

אנחנו באנו הכי בטוב בעולם,והם פשוט לא רוצים :cry:
תוציאו את הקאמלס עוד יותר רע בפני האוהדים...הרי כל אוהד עכשיו שנכנס לטופיק הזה חושב שהקאמלס זה ארגון בלי לב שחושב רק על עצמו,ולא על טובת הקהל.
בתאכלס אני לא הייתי קיים בזמן הפילוג...אבל יש אנשים שכ"כ נגד האיחוד הזה עוד מימי ז'ינו ואתם בכל זאת באים ומנסים שהתשובה ידועה מראש,והם דאגו להזכיר לכם את זה עשרות פעמים.
בנוגע שער 3,אני אדבר עם אביב או משה על העניין הזה מתישהו...

יום רביעי,20:30 משחק העונה בכדורסל!
תגיעו,נשיר בייחד...נעודד בייחד...וזה ייקח איזה שעתיים של זיון שכל בפורומים במטרה להתעסק בעיקר,הפועל באר שבע.
אין אחד שלא מגיע! מקיף ד' בשגעת
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

גיא שחר כתב:אנחנו באנו הכי בטוב בעולם,והם פשוט לא רוצים :cry:
תוציאו את הקאמלס עוד יותר רע בפני האוהדים...הרי כל אוהד עכשיו שנכנס לטופיק הזה חושב שהקאמלס זה ארגון בלי לב שחושב רק על עצמו,ולא על טובת הקהל.
בתאכלס אני לא הייתי קיים בזמן הפילוג...אבל יש אנשים שכ"כ נגד האיחוד הזה עוד מימי ז'ינו ואתם בכל זאת באים ומנסים שהתשובה ידועה מראש,והם דאגו להזכיר לכם את זה עשרות פעמים.
בנוגע שער 3,אני אדבר עם אביב או משה על העניין הזה מתישהו...

יום רביעי,20:30 משחק העונה בכדורסל!
תגיעו,נשיר בייחד...נעודד בייחד...וזה ייקח איזה שעתיים של זיון שכל בפורומים במטרה להתעסק בעיקר,הפועל באר שבע.
אין אחד שלא מגיע! מקיף ד' בשגעת
1. גיא, הלוואי יהיו 2 יציעים שמעודדים ותומכים את הקבוצה, זה החלום של כל אחד ואחד מאיתנו, אבל קשה לי להאמין שזה יצליח אצלנו.

2. שים לב טוב למה שכתבתי, זכותכם לא לרצות איחוד. אני עדיין חושב שאין מקום ל2 ארגונים ושרק אם נתאחד נוכל באמת לעשות דברים גדולים.

3. יום רביעי אני יעודד מהפרקט, נתראה שם -
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... 376#p63376" onclick="window.open(this.href);return false;

:יאללה הפועל:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

המאירי כתב:אין ספק בכלל שהם לא הבעיה, המכלול של כולם ביחד זאת הבעיה.
גם המכלול שלהם הוא לא הבעיה ואת זה אני אומר לך באחריות.
יש בין כל השמות שרשמת הסכמה כמעט עיוורת לגבי זה שצו השעה הוא איחוד או לפחות הקמת ארגון גג שיוכל ליצור, אם תירצה "מאזן אימה" או לחילופין שיתוף פעולה פורה בין האוהדים לבין הנהלת הקבוצה, שלא לדבר על החזון החשוב שהוא העברת בעלות על הקבוצה לידי האוהדים - כי הרי אלונה לא תשאר פה לנצח.
אבל לצערי יש מי ששם את אהדת הארגון שלו מעל אהדת הקבוצה ועכשיו מוסיף חטא על פשע ברעיון הזה לפלג את הגוש המעודד ועוד מרשה לעצמו בפורום שלו לזלזל באנשים טובים שנותנים את הגרון לא פחות מאחרון הנערים אצלם, במקום לחשוב על עתיד הקוצה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

רק דבר אחד לקרייזי רד שנמצאים כאן,
בבקשה אל תחשבו על מעבר לשער 3. נראה שאתם היחידים שיכולים להעיר את שער 5 בלי הקאמלס ...

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

מלבד אביב,אביאל ובוריס אין כאן מישהו שבאמת רוצה את האיחוד.
משה,אתה בעיקר מדבר...איחוד,איחוד,רק זה יעזור..
אבל למה איחוד?למה?בשביל שחברי הקאמלס יעשו הכל,ואתה תגיד-הנה תראו כמה שהאיחוד מוצלח..
בתחילת העונה ניסינו לשתף פעולה,אבל האמת?הבנאדם היחיד ששיתף פעולה זה אביב,כשהכנו תפאורה "ביחד"(הגהנום מהדרום),מלבד אביב ואדיר אף אחד לא באמת בא ושיתף פעולה..
כשיצא ה"אנחנו 10"הייחידים שבאו לתלות את השלטים של "אנחנו 10"היו חברי הקאמלס.(לתלות אותם משחק אחד לא נחשב),כשביקשו ממך משה עזרה,אתה נתתה לנו חיוך מזלזל ואמרת "אין לי זמן",קיפלת שלט של הקרייזי רד,והלכת..
בנוסף לזה,כשהיה מפגן תמיכה באלונה,והכנו שלט לאלונה,אף אחד מחבריי הקרייזי רד לא הגיע לעזור..אפילו לא אחד,למרות שאני אישית ביקשתי ממכם כי היו חסרים לי אנשים על מנת לצבוע את השלט..
כשהשארנו לכם מקום לתלות שלטים בשער 5,אתם לא הגעתם ותליתם אפילו לא שלט אחד,והגדר נראתה זוועה באותם משחקים.

יש כאן אנשים מדהימים בארגון הזה,באמת..אביב,אביאל,בוריס...חבל שהשאר יודעים בעיקר לזבל בשכל באתרים השונים,ולדאוג לשמם הטוב ואחר כך להגיד"אתם חושבים רק על האינטרסים שלכם ולא על דעת הקהל"(אומנם לא במילים האלה,אבל זאת הכוונה של חלקכם).

יש עוד הרבה מה להגיד,אבל פה אני יסיים(מצטער אם רמת הכתיבה לא משהו,ניסיתי).
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ילד יומהולדת.. :)

קודם כל מזל טוב.
דבר שני, אני חייב להגיד לך, שיש הרבה יותרמ-3 אנשים שהם בעד האיחוד.
יותר מזה, מדובר ברוב גדול.

נכון שגם אצלנו יש מתנגדים אבל גם הם מבינים שמדובר ב'צו השעה'.

אני מבין את הפחד שלכם מכך שלא יהיה שיתוף פעולה, ואחרים יקצרו את הפירות.

אני יכול להגיד לך שזה הגיוני, אבל אף אחד כאן(ואת זה אני אומר באחריות מלאה), לא מחפש לקצור פירות או תהילה אלא רק להצעיד את הפועל ב"ש בעזרת האוהדים ותמיכתם.

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

תודה:)

יכל להיות שלא הסברתי את עצמי טוב,מה שאני מנסה להגיד:
שבתאכלס רובכם כן בעד האיחוד,אבל רקשלושה חבר'ה עושים משהו בנידון,השאר רוצים רק לדבר ולדבר,ולא מוכנים לעשות כלום-כי כשנתנו לזה הזדמנות וניסו ליצור שיתוף פעולה,אנחנו ראינו את השיתוף פעולה ה"הנהדר" שהיה כאן.
אני לא יסתיר את זה ואני בטוח שכבר הרוב יודע,אני לא בעד איחוד,חנן שכנע את חלקנו לתת לשיתוף פעולה הזה הזדמנות וכולם הלכנו אחריו,כי חנן-הוא בעצם כמו אבא בשבילנו.אבל כולנו ראינו ששיתוף פעולה כבר לא יהיה,ורק צד אחד עושה.

לא מתכוון להגיב בנושא הזה עוד,זה סתם יוצר עוד ריבים מיותרים.:)
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

שלח תגובה