המאירי, מההכרות שלך איתי, מה לדעתך הסיכוי שאני לא רוצה באיחוד או שהאגו שלי מפריע למהלך? אני בעד האיחוד של הארגונים ואני אומר כבר הרבה זמן שאין מקום לפילוג ולמספר ארגונים בקהל שלנו.המאירי כתב:אני מציע להקים עוד אירגון אוהדים שישב בשער 6 ועוד אירגון שישב בשער 8.... ביזיון ממש מגעיל אותי כל החלטורה הזאת.
מתי תבינו שבשביל להיות קהל טוב ויעיל צריך לאחד כוחות? ראו מה קרה במשחק מול מכבי ת"א כשאלונה הודיעה על עזיבה, פתאום כולם התאחדו וראינו קהל אמיתי.
צר לי על כל המשקיעים למינהם שעושים עבודה קשה בשביל להרים את הקהל הזה, אני מעריך את עבודתכם אבל גם יודע שתעברו עוד 5 שערים במגרש זה עדיין לא יהיה כמו קהל אמיתי כל עוד אין אחדות.
מישל, דודו, חנן, משה רונן ואם יש עוד... אני מציע שתעזבו את האגו בצד ותתחילו לחשוב על כלל האוהדים ותעשו בחופש הזה מהלך של איחוד כוחות ותחזרו כקהל אחד אמיתי וחזק, קהל כזה שידע אפילו להעמיד את המעודדים במקומות מסומנים בכדי למשוך את שאר האוהדים לעודד כגוש אחד.
נ.ב. אני מקווה שזה ילקח ברצינות מבלי לפגוע באיש מכם שכן אני חבר של כל החמישה במובחרת ומקווה להמשיך להיות כזה למרות הקטנה ששלחתי במכוון.
אין לנו מספיק אנשים שעושים, אין לנו מספיק כוח ל2 ארגונים, ואני אמרתי את זה גם בעבר כשהנושא בכלל לא עמד על הפרק ואני אומר את זה גם היום.
אבל, לצערי, הקאמלס כרגע לא מעונינים באיחוד. זאת העובדה בשטח, ומכיוון שאני מסתכל לעתיד, אני חושב שאם עדיין יש התנגדות אצל צד מסוים אז צריך להשלים עם כך ולהסתכל לעתיד.
למי ששואל, בשבת הקרובה, ובעונה הבאה, אני נשאר בשער 5.