משטרה אלונה לא יודע מי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: משטרה אלונה לא יודע מי !

שליחה על ידי אביאל »

גל סרוסי כתב:גועל נפש, אל תיהיו לי עכשו יפה נפש.
ביזיון מה שהמשטרה עשתה בשער 2 אתמול פשוט ביזיון.
אני מתבייש בתגובות שלכם "כל הכבוד" "מצוין" תחשבו זה יכול להיות כל אחד ממכם מה אסור לי לקלל את מאיר כהן? אסור לי לקלל שחקן יריבה???? גועל נפש
אני מקווה שכל מי שרשם מצוין יפלט לו איזה קללה עסיסית ונראה אתכם גיבורים.
לא מצליח להבין מה כל כך קשה לא לקלל?

אם לי תפלט קללה, אני אצטרך לשלם את המחיר.

לא מדובר בילדים בני 5 מדובר באנשים בוגרים וככאלה, אני מצפה מהם להיות מודעים למעשים שלהם וולשאת בתוצאותיהן.

כל הכבוד!

סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

שליחה על ידי גל סרוסי »

מה אסור לי לקלל לבד?? אני לא מלהיט את הקהל לקלל ביחד, בסך הכל מקלל עם עצמי מה אסור בזה????

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

טוב מאוד, מקווה שזה יהיה בכל המגרשים ובכל השערים ולא רק בוסרמיל ושער 2.
תודה שפירסמת ,אני בטוח שמי שקורא את זה יחשוב פעם הבאה לפניי שיתחיל לקלל במגרש..
כולנו רק נרוויח מזה..

אני בטוח שהאוהדים הורחקו רק לאותו משחק ולא הרחקה ממושכת מהמגרשים..

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אמרו פה שזה טוב מה שעשו השוטרים ,
לדעתי כל דבר צריך לעשות בטעם , לא יכול להיות שבמשך שנים השוטרים נתנו לאנשים לקלל כמו מטורפים ואתמול בלי הזהרה מוקדמת פתאום מענישים על כך , לדעתי יכלו להזהיר את מי שמקלל לפחות פעם אחת ככה שכולם יראו ולתת לבחור הזדמנות להבין שאם הוא ימשיך יעיפו אותו
גם התוצאה של הוצאת האנשים לא הייתה טובה כי זה גרם לאנשים להתעצבן , לא לרצות לעודד ממש הוריד לאנשים את החשק והיה אחד עם קול ממש חזק שצעק לכיוון אלונה דברים בסגנון הכל בגללך וכדו... במקום לעודד אנשים התחילו להסתלבט ולצעוק " השופט שגה".
לדעתי אם המשטרה תמשיך להתנהג בצורה כזאת שער 2 יתחמם וחבל כי זה באמת סתם ,
כמו שאמרתי קודם לא יכול להיות ששנים אנשים קיללו והרבה יותר גרוע ופתאום המשטרה נזכרה שיש חוק.

שלא תטעו לא היו הרבה קללות ולא בגלל השוטרים , עד לסוף המחצית בערך לא הוצא אף אחד ובכלל הוצאו רק 3 או 4 חברה ,
אני בעד להוציא מקללים אבל בהדרגה שיוציאו קודם את אלו שלא מפסיקים לקלל גם אחרי מספר הזהרות .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

הגיע הזמן בחור שאנשים שמקללים יטופלו.

לא יכול להיות שילדים ישמעו את הקללות של הטינופות האלה.הגיע הזמן שיבינו המקללים שרוצים אנחנו אוהדים שמעודדים.אני לא יכול להביא את הילדה שלי וחברים שלי לא מעוניינים להביא את הילדים שלהם לאיצטדיון רק בגלל אנשים שחושבים שאם הם שילמו הם רשאים לקלל.שי אתה דיי מעצבן בהתנהגות ובהגנה על מי שמנסה להחריב את חווית המשחק.אפשר לכעוס.אפשר לצעוק אבל לקלל כשיש ילדים קטנים לא ולא.שאת התסביכים שלהם יוציאו המקללים בבית או במעצר!!!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני מבין שכדורגל זה משחק עם אמוציות וגם לי לפעמים קשה לעצור את עצמי אבל אני לא יכול להגיד שאני לא בעד המהלך של המשטרה.
אנשים רוצים לבוא עם הילדים שלהם למגרש ואני לא חושב שיש סיבה מוצדקת שאותם ילדים ישמעו את הקללות הלא נעימות הללו.
גל וכל החברים שנגד הוצאת האנשים המקללים, אף אחד לא אמר לכם לא לצעוק אבל אני חושב שאפשר להביע את העצבים, כעס וביקורת בדרך שאינה בקריאות בן ****.
דבר אחרון שאני רוצה להתייחס אליו לגבי התנהגות המשטרה הוא שהדבר הזה צריך להיות עקבי ובכל היציעים באצטדיון והלוואי בכל המגרשים בארץ.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא אהיה יפה נפש ואומר שלי לא נפלטת קללה לפעמים לעבר השופט או שחקן היריב.
אף אחד לא יכול לרחוץ בנקיון כפיו ולומר "אני לא מקלל אף פעם במגרש", הרי אפילו בשיר "ביום שר את שירייך..." יש קללה בילט-אין נגד ההוא מהאולמות...
אבל עדיין אני מקווה שמה שעשו בשער 2 לא יהיה חד פעמי ולא יתמקד רק שם אלא בכל המשחקים, בכל השערים ובכל האצטדיונים בארץ.
אם אחרי פעם אחת שבטעות תפלט לי קללה, יוציאו אותי- אמנם אני אכעס אבל בפעם הבאה אני אחשוב טוב טוב לפני שאני מוציא דבר כזה מהפה.
אמנם אנחנו לא באנגליה ולא בארה"ב ולצערי לא נהיה כמוהם לעולם - אבל סתם בשביל שתדעו:
בארצות הברית אסור לקלל בתוך אצטדיונים או מגרשי ספורט - מי שמקלל מעיפים אותו החוצה ויכולים גם לעצור אותו (אח שלי שגר שם חווה את זה על בשרו -כשקילל במהלך משחק בייסבול וכמעט נעצר).
מי שהיה באנגליה באצטדיון כדורגל, יודע שאפילו לעשן אסור שם - בטח שלא לחסום את המדרגות של היציעים ולא חשוב מאיזו סיבה (אותי שקלו לזרוק החוצה מ"אנפילד"בגלל זה...) או להתנהג שלא כראוי.
אז אם אצלנו ימשיכו לעשות את הצעדים הקטנים האלו - תהיה אווירה הרבה יותר טובה ביציעים ואנשים יתחילו לחשוב קודם כל על איך להוציא את האנרגיות שלהם למטרות חיוביות כמו עידוד הקבוצה שלהם ולא על איך לקלל, ואולי יום אחד, כשגם יהיה לנו אצטדיון חדש ומודרני נפסיק להתנהג לפעמים כמו בהמות ויותר כמו אוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

כן ככה צריך לטפל להעיף לכל הרוחות ,אף אחד לא שילם כרטיס כדי לשמוע את "תובנותיו" .בגלל אנשים באלה הורים מתורבתים שלא מסכימים שהילד שלהם ישמע קללות לא מגיעים למגרשים

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

למה יש לי תחושה שמי שהוצא החוצה לא "רק" אמר בן יונה....
אני בטוח שהוא חזר על זה כמה פעמים והוסיף דברים אחרים שגרמו לו להיות מועף מהאיצטדיון.

אין סיבה להגן על אנשים כאלה ואני כמובן בעד המשטרה באירועים הללו וכנראה אם האוהדים שקיללו והוצאו החוצה היו מתנצלים בניידת ומתחייבים לא לחזור על דבריהם אני חושב שהם היו מוחזרים פנימה.

בכללי חובה להוציא את כל הקללות מהיציע.
ישבתי במשחק בשער 5 בפינה ליד שער 3 (הגעתי יותר מדי מאוחר) ואדם מבוגר התחיל לקלל בכיף שלו כאילו אין לו טלויזיה והוא לא יודע מה קורה מסביבו, אוהד אחר נסחף אחריו ואז כמה ילדים עד שקמו עליהם כמה אנשים (כולל אני) והרגענו אותם..
מה שעצוב היה לראות זה ילדים בני 8 מקללים כמו שאני אפילו לא יודע.
וכן הם מקללים רק בגלל שאיזה מישהו צעק ""רק"" בן-יונה...

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

מה זה צריך להיות?! בחיים לא ראיתי שמעיפים אוהד בגלל שהוא קילל.... ושכל הקהל צעק גיא עזורי בן **** העיפו אותם?. לא!
אני בטוח שלא העיפו אותו רק בגלל שהוא קילל. אולי פלט משהו על המשטרה אולי זרק חפצים.. אבל קילל?!
אם זה בגלל שהוא קילל אז ממש הגזימו בסה"כ זה משחק כדורגל ובכל אירוע ספורט כמעט בעולם מקללים את השחקנים כדי שהביטחון שלהם יירד בטח שבכל משחק כדורגל בעולם.
זה חלק מהכדורגל וגם אם אני ירד עד למטה ויקלל שחקן על האוזן של השוטר, אסור לו לעשות את זה.
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

tamirhj כתב:זה חלק מהכדורגל וגם אם אני ירד עד למטה ויקלל שחקן על האוזן של השוטר, אסור לו לעשות את זה.
אם טרם הבנת יש חוקים חדשים למשחק מעכשיו.
לא מבין את ההתעקשות של אנשים להגן על מקללים ומציאת צידוק להתנהגות ברברית במגרש כי "ככה מתנהגים בכל העולם".
ככה ממש לא מתנהגים ואני חושב שכדאי לכולנו לחשוב שאם לא יהיו קללות יהיה לכולנו יותר כיף במגרש.
מי שנהנה לקלל או בא למגרש במטרה לפרוק תסכולים - שלא יבוא.ילדים קטנים לא צריכים להתקלקל בגלל אנשים כאלה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

התקווה היא כמובן שזה לא יקרה ככה, שאנשים לא לא יקללו כי הם מפחדים לקלל. שאנשים לא יקללו כי הם מבינים שזו אלימות. כן, גם מאיר כהן בן ***..
זו קללה לכל דבר, ממתי זה נעשה לגיטימי?

גם כל הקטע עם התאטרון, כנוח למקללים להשתמש בזה הם אומרים 'מה שלימתי על כרטיס לא מגיעה לי תמורה, לא היית מתעצבנת ללכת להצגת תיאטרון/ סרט גרוע'. ובאותו משפק אומרים 'זה לא תיאטרון, פה מותר לקלל'.

זה לא תיאטרון, אבל זה לא הופך אותנו לחיות.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

חברה, בואו לא נהיה תמימים. לא חושב שהמשטרה הוציאה מישהו שבטעות הוציא קללה בינו לבין עצמו. לעומת זאת מישהו שמקלל בלי הפסקה, ומכוון את הקללה לעבר שחקן מסוים, חייב לראות את הדרך החוצה.
הגיע הזמן שכולנו נפנים שכדורגל הוא לא מקום לקללות, לגזענות או לכל סוג של אלימות.
חלק אולי יקראו לנו תמימים, אבל המציאות היא שהתרגלנו לכך שהכדורגל הוא מקום שלכל אחד מותר לעשות הכל ולומר הכל. וזה לא צריך להיות ככה. כמו שמחוץ למגרש אף אחד לא יכול לבוא ולקלל אדם אחר ככה גם בתחומי האיצטדיון צריך לאסור על קללות.
מי שהמצב החדש לא מתאים לו, מי שלא מסוגל לשמור על הפה שלו, מוזמן להישאר בבית. מעולם לא אמרתי את זה על אוהד אחר של באר שבע ואין מישהו שהגן על אוהדי באר שבע בשנה האחרונה יותר ממני, אבל אני מעדיף שאותם אנשים ישארו בבית.
אנחנו רוצים לראות יותר משפחות וילדים ביציע, ואחת מהדרכים שזה יקרה היא ליצור אווירה נעימה יותר באיצטדיון וזה יקרה רק דרך מניעת הקללות.

אני מקווה שגם בעתיד כל אוהד שיחליט להרוס את האווירה ולקלל יראה את הדרך החוצה. בלי קשר אם הוא יושב בשער 2, 5 ,6, 3 או 9.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

כל הכבוד!
רק חבל שעשו את זה רק בשער 2 ולא בכולם כי אני בטוחה שקיללו גם ב5, 6, ו9 אצל היריבה. זה לא חוכמה להיטפל רק לשער 2.

שי, זה אמנם "רק" בן %$#@ אבל ברגע שאתה מפסיק את זה, אז לא יגררו לאיחולי מחלות וכדומה.
וחוצמזה, באים לקלל את שחקני היריבה או לעודד את הקבוצה שלנו?

ברור שלכולנו בשלב כזה או אחר נפלטת הקללה הזו, כי אנחנו כבר כל כך רגילים להגיד אותה.

אבל אתה יודע מה? אולי משם תבוא הישועה.

השבוע הייתי בחוף הים עם הילדה שאני עושה לה חונכות פר"ח, והיינו מוקפים בבני נוער שכל מילה שניה שיצאה להם מהפה היתה קללה. למה הילדה הזו, כולה בת 8 צריכה לשמוע כל כך הרבה קללות כשכולה מה היא רצתה? להנות איזה שעתיים בים?

מה שכן, אוי אם תהיה אפליה ויעשו את זה רק בשער 2, צריך בכל השערים, וכן, גם בתא הכבוד והכסף שם קיללו ברוב חוצפה לא פעם גם את אלונה. מאנשים כאלה לדעתי צריך לשלול את הזכות להכנס יותר לתא כבוד והכסף.

אגב, אם היו מיישמים את זה במשחק של חיפה, כל שער ג' של הירוקים היה צריך להתפנות, כל המחצית הראשונה שרו "שירי הלל" לאבי נמני.

אגב 2 : שי, אחרי שהעיפו 2 אנשים, אנשים המשיכו לקלל?

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

הרעיון באופן כללי הוא מעולה רק שהוא חייב להיות עקבי וללא אפליות. אני מניח שבשער 2 נוצר
מרמור על כך שכביכול "סימנו" אותם וחשוב שלא נגיע לסיטואציה הזו כי אם האלימות תצא מהמגרש
היא תתייצב ב-"במלוא הדרה" בשער היציאה של הצוות והשחקנים.

יכול להיות שזה באמת נכון למצוא כמה שעירים לעזאזל כדי להעביר את המסר לשאר הקהל, הרי זה
הרבה יותר קל מאשר להתחיל ליצור "דרגות אלימות" ולהתחיל לחשוב מתי לקללה יש אופי אלים
ומתי לא. אני מקווה שיישמו את זה בכל השערים במשחק הבא.

שלח תגובה