וואלה - "אלונה,הכשלון כולו שלך" טור מדהים!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: וואלה - "אלונה,הכשלון כולו שלך" טור מדהים!!!!

שליחה על ידי yossi »

clark kent כתב: מכבי פ"ת הבינו את העניין מאוד מוקדם בשנה שעברה...
בס"ד
לנו לא היה את המזל שהיה להם,אותנו הוא הרס ושבר לרסיסים.
כנראה לוזון צפה את העתיד וללא בושה העיף אותו אחרי 8 משחקים בלבד.חבל שפה זה לא קרה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כואב הלב.
העזיבה של אלונה נראת כאילו שהיא חיפשה תירוץ טוב לעזוב כבר תקופה ארוכה. היא לא עזבה בגלל המקרה של עזורי במוצ"ש, זה בטוח.

סמל אישי של משתמש
דורון
Title: שום דבר לא יהרוס ת'אהבה.

שליחה על ידי דורון »

אין לכם בושה!!!
פאתטים ! עלובים! חוצפנים!

אתם באמת חושבים שהיא עזבה בגלל כישלון מקצועי?
אתם עוד מצדיקים את האפס הזה?

מתי תבינו שמרקו בלבול/עזורי/לנדאו הם רק עוברי אורח?
יהיו עונות טובות יותר וטובות פחות - מה שחשוב זה הדרך, ההנאה, החוויה וזה שבכלל תהיה לנו הפועל באר שבע.

עכשיו כבר אין כלום ולא יהיה!
אלונה היא האחרונה שצריך להאשים אותה... להיפך, אני מופתע שהיא בכלל החזיקה מעמד.

נ.ב
אין לי כח להחליף את החתימה - היא במקור מיועדת לגיא לוי.
(כן, גם אני חושב שעזורי נכשל מקצועית - אבל זה לא העניין)

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אם יש משהו שמכעיס, זה שיפי נפש שמרגישים אשמים פתאום פותחים את הפה ובוחרים בצד המותקף כדי לצאת קדושים מעונים שנשכבים על הגדר למען אחרים. שלא יעבדו עליכם!

איפה היית חמי בחודשים האחרונים? אה? כשאפילו עמיר פלג דיבר בגנות עזורי ולטובת האוהדים? אמנם לקח לו כמה חודשים אבל לפחות הוא עשה זאת לפני שהכל התפרק.
ממש חוכמה גדולה לבוא עכשיו...
איפה היית לפני הפיצוץ?
לפני הכותרות הגדולות שכל כותב ***** מקבל עכשיו כשפתאום יש לו משהו להגיד על באר שבע?
איפה היית כשהיו פה אוהדים שהתריעו על הסכנה בעוצמת האלימות?
אלפים שהתחננו שיקשיבו להם ויבינו אחרי משחק אחד שהמחאה שלהם לגיטימית?
איפה היית לפני חודש? כשהעלאום על אוהדי הפועל חגג?
איפה היית בשבת כשדני ענבר וחבורת ליצני החצר הציגו אותנו כבהמות? עוד לפני תקרית הרכב.
שדרן רדיו דרום הבין מה צריך בכדי להתקדם לערוץ הספורט - ללכלך על באר שבע ואוהדיה וללקק לעזורי.
איפה היית אז?
איפה היו כל הגיבורים שעכשיו פתאום יוצאים מהחורים ומשנים צד?
פתאום מודים שעזורי חסר מושג, שזה לגיטימי למחות, ששם במדינת תל אביב סתם קל להיטפל אלינו... ואיפה בדיוק אתה בכל הסיפור הזה????

אל תשחק אותה ואל תתמם. הכי קל לבוא ולדבר עכשיו כשהכל מת. אתה יותר גרוע מעזורי, כי לפחות התמיד. כל שבוע תירץ את תירוץ הקהל. גזלן, אבל לפחות התמיד. אפילו את טיפת הכבוד שיש לי אליו, אין לי לאנשים כמוך.
מי שמתלהב בטור שלו, פשוט לא מבין.

לא עדיף מאוחר מאשר... ולא נעליים. עדיף שישב בשקט. שלא פתאום ילך לאן שהרוח נושבת כי זה מתאים לאינטרס שלו לצאת פתאום צודק. כל התקשורת כולה, להוציא טור אחד של איינשטיין, להוציא 4 משפטים של אפרת, ולהוציא טור ממש טרי של פלג, כולם כולל כולם התעלמו מהבעיה ונתנו לעזורי ועזרו לו להסיט את האש אלינו, להציג את באר שבע כברברים חסרי כל תרבות. שזה גורם ליותר תסכול ויותר שנאה שמלובה בעזרת התקשורת. נהנתם לתעד את האוהדים כבבונים, בחרתם מתי להשמיע את הקהל, שלחתם צלמים (ערוץ 5) שידרבנו קללות כדי שיהיה אקשן לצלם. רציתם ברברים? קיבלתם אותם ביום שבת.

לא סתם האשמתי את כולם במה שקרה, כי כולם באמת אשמים. אלו שדיברו, אלו ששתקו ואלו שקיללו. כולם הביאו לאותה תוצאה של מקרה אלימות שהפיל את הפור על קבוצתנו. עוד כמה ימים זה יירגע, לא יעניין אף אחד מה קורה פה ורק אנחנו נישאר עם המכנסיים למטה.

פשוט עצבים לראות טורים כאלה פתאום

שלח תגובה