קודם כל במידה והיו 2 עולות, מי מבטיח לך שדווקא שתי הקבוצות שסיימו שמקום 1-2 אלה העולות. אם היו אומריםזה שי ! כתב:
אותי זה דווקא כן מעניין וכן חשוב לי לעלות ממקום ראשון או שני שאני ידע שגם בליגה של שתי עולות ב"ש היתה עולה ולא היתה צריכה את השערוריה של לוזן שחצי ליגה עולה ליגה למרות שליגה של 16 תיהיה טובה יותר אני בטוח אבל צריך לעשות את זה בהדרגה שכל שנה יעלו שלוש לא חמש !!
נכון בליגה הזאת אנחנו אימפריה ואנחנו עם תקציב גדול אז אין שום סיבה של נעלה ממקום ראשון או שני הבעייה שזה כבר שניים ככה
הקהל שלנו פחדן מפחד מקבוצות אפורות ומשדר לשחקנים פחד איזה לחץ אתה מדבר מי שלא עומד בלחץ שילך לעבוד בגלידה ב"ש שם אין לחץ
אוהדים כמוני דורשים מהקבוצה יותר ולא מסתפיקים במה שיש
שאתה בא לבעל מקצוע ולא משנה מי הוא ואתה אומר לו עשית עבודה טובה הוא מתחיל לזלזל וככה זה בכל מקצוע
ברגע שאתה אומר שיש מקום לשיפור הוא ינסה תמיד להתקדם !
זה שי !
בתחילת עונה שיש רק 2 עולות זה היה משפיע על מכלול גדול של דברים כמו בניית תקציב, סגל שחקנים וכו'. מה לעשות
שאנחנו למודי סבל מהליגה הלאומית וכרגע יש לנו מטרה והיא לעלות. גם אני רוצה לעלות ממקום 1-2 אבל בשלב כזה של
העונה חשוב לי שנבסס את עצמנו במקום שמוביל לליגת העל. ברגע שזה יקרה אני מבטיח לך שאתה תראה גם כדורגל
יותר טוב. הפועל חיפה היום מצאה עצמה עושה "בונקר" מול אחי נצרת ובסוף זה הסתיים בחגיגה עם הקהל כי הם מבינים
את המשמעות של 3 נק' בליגה הלאומית.