תקרא בדיוק מה כתבתי: לא לפטר אבל גם לא לתת לו לאמן.אורי אדום בנשמה כתב:
מבין?
הרציונל פה שבחומר הקיים מאמן אחר לא מחולל ניסים ונפלאות. חוצמזה, הודעה קודם טענת עצמך שאסור לפטר, אז מה בדיוק אתה רוצה?
הרגשה שלי... עזורי יפוטר השבוע
Re: הרגשה שלי... עזורי יפוטר השבוע
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
"אנו לא מסוגלים להתמודד עם מכבי חיפה", אמר גיא עזורי את המובן מאליו. "אנחנו לא מספיק טובים היום ולא יכולים לדבר על הרמה של חיפה, שגדולה על הליגה הזו. אנחנו צריכים להתמקד בהתמודדות עם מועדונים ברמה שלנו".
על איזה מועדונים אתה מדבר? רעננה? (2-2) נתניה? (2-2) הפועל רמת-גן? (2-2) מכבי פ"ת? (3-0, 1-0) בני סכנין? (1-1) הפועל חיפה? (3-2)
תעשה לי טובה! עזורי! אתה עושה בדיחה מהחלטורה! איפה רון קופמן שצריך אותו?! עזורי בנה קבוצה פח, שחקנים פח, שיטת משחק פח, תוצאות פח!
המאמן הזה הרס כל חלקה טובה בקבוצה! הרס והשחיט את התשתית שנבנתה כאן בעונה שעברה, 20 שחקנים חתמו פה! 15 שוחררו! אין זהות לאוהדים! אין מלחמה! אין שפה! קשה, קשה!
על איזה מועדונים אתה מדבר? רעננה? (2-2) נתניה? (2-2) הפועל רמת-גן? (2-2) מכבי פ"ת? (3-0, 1-0) בני סכנין? (1-1) הפועל חיפה? (3-2)
תעשה לי טובה! עזורי! אתה עושה בדיחה מהחלטורה! איפה רון קופמן שצריך אותו?! עזורי בנה קבוצה פח, שחקנים פח, שיטת משחק פח, תוצאות פח!
המאמן הזה הרס כל חלקה טובה בקבוצה! הרס והשחיט את התשתית שנבנתה כאן בעונה שעברה, 20 שחקנים חתמו פה! 15 שוחררו! אין זהות לאוהדים! אין מלחמה! אין שפה! קשה, קשה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ג'וני כתב:
תקרא בדיוק מה כתבתי: לא לפטר אבל גם לא לתת לו לאמן.
אז מה תעשה איתו, תשאיר אותו שולייה של חנניה?..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עד היום החזקתי בדיעה שאין סיבה לפטר את המאמן, בעיקר בגלל שחבל על הכסף והמאמן שיבוא
לא יוכל לבצע שינויים בסגל. היום אני חושב אחרת ואין לי ספק שעזורי צריך ללכת הביתה, כלומר צריך
לפטר אותו ולא לחכות שיתפטר לבדו. אני מצטרף לג'וני בדיעה שלא חייב להביא מאמן עוד העונה, אלא
אם כן מדובר באיזה תותח בעל שם, אחרת אפשר לתת לטלסניקוב ואסי להוביל עד סוף העונה.
נוצר מצב שאנחנו קרובים מאוד לפלייאוף תחתון והמערכת חייבת זעזוע אחרת יהיה מאוחר ואנחנו
עלולים לשלם על זה ביוקר, כי במצב של פלייאוף תחתון עם חלוקת נקודות, אנחנו יכולים גם לרדת ליגה
ואיך שהקבוצה נראית היום אנחנו הכי חלשים והכי שבירים בליגה, כך שירידת ליגה לא נראית תלושה
מהמציאות.
לא יוכל לבצע שינויים בסגל. היום אני חושב אחרת ואין לי ספק שעזורי צריך ללכת הביתה, כלומר צריך
לפטר אותו ולא לחכות שיתפטר לבדו. אני מצטרף לג'וני בדיעה שלא חייב להביא מאמן עוד העונה, אלא
אם כן מדובר באיזה תותח בעל שם, אחרת אפשר לתת לטלסניקוב ואסי להוביל עד סוף העונה.
נוצר מצב שאנחנו קרובים מאוד לפלייאוף תחתון והמערכת חייבת זעזוע אחרת יהיה מאוחר ואנחנו
עלולים לשלם על זה ביוקר, כי במצב של פלייאוף תחתון עם חלוקת נקודות, אנחנו יכולים גם לרדת ליגה
ואיך שהקבוצה נראית היום אנחנו הכי חלשים והכי שבירים בליגה, כך שירידת ליגה לא נראית תלושה
מהמציאות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:עד היום החזקתי בדיעה שאין סיבה לפטר את המאמן, בעיקר בגלל שחבל על הכסף והמאמן שיבוא
מהמציאות.
יש משהו בדבריך, אם כי אני בכל זאת הייתי מחכה שבוע נוסף לפחות אחרי נתיבות ונתניה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר