אכלו לי, שתו לי - טור של עמיר פלג

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: אכלו לי, שתו לי - טור של עמיר פלג

שליחה על ידי אדומה דרומית »

yedidel כתב:אז נכון שתוכן הטור נכון לשם שינוי, אבל תרשו לי להחמיא למתלהם הזה. שאתה כל חייך עסוק בלהיכנס בכל מי שאתה רק יכול (לא רק אלונה, גם יעקב שחר ובן-זקן עברו תחת "פרשנותו") הגיוני שפעם אחת תקלע.

חחח תכלס
מתישהו צריך לצאת משהו נכון

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

סוף סוף
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אדומה דרומית כתב:או!
הגיע הזמן שגם מר פלג, ששנה שעברה קטל לאלונה את הצורה בטור מש מרושע, שתמיד יצא נגד האוהדים שלנו, ונגד הכל, פחות או יותר, יכתוב משהו לעניין.

אני רוצה לתקן כאן את אריק שכתב "ברור לכולם שגם בברנז'ה
התל-אביבית שאינה מקושרת לעזורי, מתחילים להבין את הבלוף ואת גניבות הדעת שהבחור
שלנו ירש מהמנטור שלו אברם גרנט".

זה לא שהתחילו להבין שזה בלוף. את זה הבינו אחרי המחזור השני בערך. פשוט החליטו שלא שומרים יותר על שתיקה. עד עכשיו התקשורת עשתה לנו את המוות, והפכה את המאמנים לקורבן מסכן. עכשיו, ברגע שהוא יצא גם עליהם, הסתיימה השתיקה ונשלפו התותחים (עט ודף, מקלדת) ומתחילים להגיד את האמת.

אני אגיד להורים שלי לשמור את העיתון, אני חייבת לראות את זה בעיניים שלי חחח

פשוט עצוב כמה שהכל נכון. ומה זה עוזר לנו? זה לא שפתאום הוא יתחיל להיות מאמן, זה לא שהוא יפסיק לתרץ, זה לא שהוא יגרום לשחקנים פתאום להתחבר, זה לא שכל הכסף שהוא ביזבז יוחזר או שנראה ממנו תמורה. זה לא שהוא יוחלף וגם אם כן, חוץ מלעצור את החור בכיס של אלונה זה לא יעזור בכלום.
לאו דווקא.
כי בשנה הבאה יבוא מאמן אחר. שידע שכך או כך אפילו עזורי קיבל עונה שלמה. ואם עזורי קיבל אין כל כך ממה להילחץ. אבל הוא יבין שהוא חייב לבנות קבוצה (שלא תצליח עכשיו אלא בעונה שנתיים).

אני מקווה שהצעד הראשון של אלונה יהיה לסגור טוב טוב את הכיס. עד לסוף העונה. השנה כבר כנראה לא נרד ליגה וגם לא נזכה באליפות. אז מה?

כרגיל, מחכים לשנה הבאה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה