1. משה היום דנילו היה באחד המשחקים החלשים ביותר שלו העונה, ולמרבה הפלא גם היום הוא לא היה החלש ביותר בהגנה...משה אוחיון כתב:1. מעניין אותי מה ניצן (שהבנתי שהיה במשחק היום) יגיד על מורירה השבוע.
עוד פעם רואים שהבחור פשוט לא מתאים לרמות האלו. כל כך הרבה טעויות בסיסיות, הצורה שהוא עולה לכדורי גובה, המיקום שלו, דברים בסיסים אצלו נראים כל כך רע.
2. הסיבה היחידה שמורירה למרות החסרונות הבסיסים שלו לא קיבל את כל תשומת הלב היא צמד המגינים שלנו גולרסה והרוש.
איזה מגינים חלשים. לא יודעים לסגור אלכסונית, לא יודעים לשמור שחקנים במצבים נייחים, כבדים בהגנה, כל כך רכים, פשוט חלשים ברמות מטורפות.
3. נדב קידר, ומי היה מאמין שאני אגיד את זה אחרי היכולת שלו בשנה שעברה, היה היום הטוב בחוליית ההגנה שלנו (כולל הקישור האחורי).
4. ניב, אייל שן היה גרוע היום. 4 המצבים המסוכנים של רעננה בחצי שעה הראשונה באו ממנו. או מאיבודי כדור או משמירה לקויה בהגנה. אחרי זה הוא גם חטף צהוב טיפשי שהגביל אותו מבחינה הגנתית עד סוף המשחק. איזה שחקן חלש.
על יוסי אופיר אני בכלל לא רוצה לדבר. חוץ מהשער לא הגיע היום בכלל למגרש.
הצמד האלה נותנים תחרות קשה לצמד המגינים בשאלה מי מציג יכולת יותר חלשה.
5. תקן את הסיקור שלך, כפי שרשמת בתיאור האירועים, מליקסון בישל את השני ולא רביבו.
6. פדידה? אם הוא היה חלוץ חכם ולא אגואיסט הוא משאיר לקדוסי את הכדור כדי שיכבוש את השני ויסגור את המשחק, במקום זה העדיף להרוס את המהלך כשהוא באופסייד.
מצד שני זה לא מפתיע, כולנו ידענו עוד לפני פתיחת העונה שפדידה הוא חלוץ בינוני ומטה לליגה שנייה, אז לליגה הראשונה?
7. נאסר? כמה כישרון יש לילד. כמה טכניקה בשער.
תאמינו לי העובדה שהוא כבש את השיווין הכפילה לי את השמחה בשער פי כמה. לראות את השמחה על הילד, את ההתרגשות, את הריצה לקהל והחיבוק החם שלו עם הקהל, תענוג.
נאסר חייב לקבל דקות השנה, הוא השחקן שאנחנו חייבים לבנות ולהרוויח לשנים הבאות.
אני לא יודע אם הוא לא מתאים בכלל אבל ביכולת שהוא הציג היום לא מגיע לו לשחק. אם קיימת אפשרות להחתים את שי מיימון אז צריך לשחרר אותו בלי ספק. אם לא אין משהו אחר...
2. מסכים איתך שני מגינים כל כך חלשים בקבוצה אחת בחיים לא ראיתי, לא ייתכן שהדברים האלה משחקים כדורגל בליגה שלנו.
3.ללא ספק! ובכלל העונה.
4.על הסדר כבר הסכמנו שאנחנו לא מסכימים אבל שני אלה צריכים לראות את היציע לכמה מחזורים.
6. לגבי פדידה אני חושב שבתורמחליף עדיין יש לו מה למכור אבל הבעיה היא שאין אף אחד אחר שייפתח.
7.נאסר שחקן גדול ולמעשה רק בשבילו שמחתי על השיוויון כי במשחק כזה חלש עדיף להפסיד ושאולי יופקו לקחים מאשר לשמוע את המאמן שלך מרוצה מהתוצאה... בכל מקרה נאסר עדיין לוקה מאוד בקבלת ההחלטות שלו, והרבה פעמים מעדיף דריבלים מיותרים על פני פס פשוט.
כשהוא יילמד לתקן את זה באמת יהיה שחקן גדול.