ההגנה הכי גרועה בעיר - סיקור המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: ההגנה הכי גרועה בעיר - סיקור המשחק

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:1. מעניין אותי מה ניצן (שהבנתי שהיה במשחק היום) יגיד על מורירה השבוע.
עוד פעם רואים שהבחור פשוט לא מתאים לרמות האלו. כל כך הרבה טעויות בסיסיות, הצורה שהוא עולה לכדורי גובה, המיקום שלו, דברים בסיסים אצלו נראים כל כך רע.

2. הסיבה היחידה שמורירה למרות החסרונות הבסיסים שלו לא קיבל את כל תשומת הלב היא צמד המגינים שלנו גולרסה והרוש.
איזה מגינים חלשים. לא יודעים לסגור אלכסונית, לא יודעים לשמור שחקנים במצבים נייחים, כבדים בהגנה, כל כך רכים, פשוט חלשים ברמות מטורפות.

3. נדב קידר, ומי היה מאמין שאני אגיד את זה אחרי היכולת שלו בשנה שעברה, היה היום הטוב בחוליית ההגנה שלנו (כולל הקישור האחורי).

4. ניב, אייל שן היה גרוע היום. 4 המצבים המסוכנים של רעננה בחצי שעה הראשונה באו ממנו. או מאיבודי כדור או משמירה לקויה בהגנה. אחרי זה הוא גם חטף צהוב טיפשי שהגביל אותו מבחינה הגנתית עד סוף המשחק. איזה שחקן חלש.
על יוסי אופיר אני בכלל לא רוצה לדבר. חוץ מהשער לא הגיע היום בכלל למגרש.
הצמד האלה נותנים תחרות קשה לצמד המגינים בשאלה מי מציג יכולת יותר חלשה.

5. תקן את הסיקור שלך, כפי שרשמת בתיאור האירועים, מליקסון בישל את השני ולא רביבו.

6. פדידה? אם הוא היה חלוץ חכם ולא אגואיסט הוא משאיר לקדוסי את הכדור כדי שיכבוש את השני ויסגור את המשחק, במקום זה העדיף להרוס את המהלך כשהוא באופסייד.
מצד שני זה לא מפתיע, כולנו ידענו עוד לפני פתיחת העונה שפדידה הוא חלוץ בינוני ומטה לליגה שנייה, אז לליגה הראשונה?

7. נאסר? כמה כישרון יש לילד. כמה טכניקה בשער.
תאמינו לי העובדה שהוא כבש את השיווין הכפילה לי את השמחה בשער פי כמה. לראות את השמחה על הילד, את ההתרגשות, את הריצה לקהל והחיבוק החם שלו עם הקהל, תענוג.
נאסר חייב לקבל דקות השנה, הוא השחקן שאנחנו חייבים לבנות ולהרוויח לשנים הבאות.
1. משה היום דנילו היה באחד המשחקים החלשים ביותר שלו העונה, ולמרבה הפלא גם היום הוא לא היה החלש ביותר בהגנה...
אני לא יודע אם הוא לא מתאים בכלל אבל ביכולת שהוא הציג היום לא מגיע לו לשחק. אם קיימת אפשרות להחתים את שי מיימון אז צריך לשחרר אותו בלי ספק. אם לא אין משהו אחר...

2. מסכים איתך שני מגינים כל כך חלשים בקבוצה אחת בחיים לא ראיתי, לא ייתכן שהדברים האלה משחקים כדורגל בליגה שלנו.

3.ללא ספק! ובכלל העונה.

4.על הסדר כבר הסכמנו שאנחנו לא מסכימים אבל שני אלה צריכים לראות את היציע לכמה מחזורים.

6. לגבי פדידה אני חושב שבתורמחליף עדיין יש לו מה למכור אבל הבעיה היא שאין אף אחד אחר שייפתח.

7.נאסר שחקן גדול ולמעשה רק בשבילו שמחתי על השיוויון כי במשחק כזה חלש עדיף להפסיד ושאולי יופקו לקחים מאשר לשמוע את המאמן שלך מרוצה מהתוצאה... בכל מקרה נאסר עדיין לוקה מאוד בקבלת ההחלטות שלו, והרבה פעמים מעדיף דריבלים מיותרים על פני פס פשוט.
כשהוא יילמד לתקן את זה באמת יהיה שחקן גדול.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

yedidel כתב:
בניגוד לגלארסה/מוריירה/פרגל/שן/אופיר, שמעון הרוש שחקן צעיר שיעשה טעויות של חוסר ניסון אבל ייתכן (ימים יגידו, אני חושב שיש לו בסיס טוב) ונרוויח אותו בעתיד. אז עברו אותו היום ובישלו גול, קורה לכל שחקן, גם פרגל קיבל בין הרגליים. מצד שני היו לא מעט התקפות שאחרי שסטיבן כהן עבר את שן+אופיר+קידר הרוש היחיד שבא והוציא לו את הכדור.
ידידאל הוא לא מחוייב בגרוש, אחרי שהוא עולה להתקפה אם הוא מאבד כדור הוא חוזר בהליכה. זאת ממש שערורייה איך עזורי לא נותן על זה את הדעת.
לדעתי אם כבר מגן שמאלי צעיר שיתגלח על הזקן שלי אני מעדיף את אופיר דודזאדה.
אגב בכל מקרה אין שום הצדקה לתקרית המכוערת שקרתה בסיום בין הרוש לאוהדים...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
בניגוד לגלארסה/מוריירה/פרגל/שן/אופיר, שמעון הרוש שחקן צעיר שיעשה טעויות של חוסר ניסון אבל ייתכן (ימים יגידו, אני חושב שיש לו בסיס טוב) ונרוויח אותו בעתיד. אז עברו אותו היום ובישלו גול, קורה לכל שחקן, גם פרגל קיבל בין הרגליים. מצד שני היו לא מעט התקפות שאחרי שסטיבן כהן עבר את שן+אופיר+קידר הרוש היחיד שבא והוציא לו את הכדור.
נו באמת ידידאל, עד מתי אנשים ישתמשו בתירוץ של הגיל עם שמעון הרוש?
הבחור כבר בן 22, קשה לי להאמין שהוא פתאום ידע לסגור אלכסונית או לעלות לכדורי גובה או יהפוך למהיר.
זה שמדובר בשחקן צעיר לא אומר שבאופן אוטומטי הוא יהיה שחקן טוב.
הרוש קיבל המון צאנסים לאורך השנה והוא מציג יכולת חלשה שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע. ולא מדובר רק בבעיות של חוסר ניסיון.
הכי מכעיס כפי שאביב שאמר לי היום שאתה מצפה משחקן כזה שישחק חזק, שיוכיח את עצמו, במקום זה קיבלנו שחקן רך, שחקן שבכל מצב נייח נגדנו פוחד מהמגע ולכן שחקן התקפה חוגג עליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

nitsande כתב: ידידאל הוא לא מחוייב בגרוש, אחרי שהוא עולה להתקפה אם הוא מאבד כדור הוא חוזר בהליכה. זאת ממש שערורייה איך עזורי לא נותן על זה את הדעת.
לדעתי אם כבר מגן שמאלי צעיר שיתגלח על הזקן שלי אני מעדיף את אופיר דודזאדה.
אגב בכל מקרה אין שום הצדקה לתקרית המכוערת שקרתה בסיום בין הרוש לאוהדים...
לא מחוייב? קשה לי לראות מאיפה אתה אומר דבר כזה. הרוש בגילו של דוידזאדה היה מגן קבוע של הצעירה וכבר עם 3 שנות ניסיון בלאומית, מסלול שאולי כדאי שגם דוידזאדה יעשה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: נו באמת ידידאל, עד מתי אנשים ישתמשו בתירוץ של הגיל עם שמעון הרוש?
הבחור כבר בן 22, קשה לי להאמין שהוא פתאום ידע לסגור אלכסונית או לעלות לכדורי גובה או יהפוך למהיר.
זה שמדובר בשחקן צעיר לא אומר שבאופן אוטומטי הוא יהיה שחקן טוב.
הרוש קיבל המון צאנסים לאורך השנה והוא מציג יכולת חלשה שבוע אחרי שבוע אחרי שבוע. ולא מדובר רק בבעיות של חוסר ניסיון.
הכי מכעיס כפי שאביב שאמר לי היום שאתה מצפה משחקן כזה שישחק חזק, שיוכיח את עצמו, במקום זה קיבלנו שחקן רך, שחקן שבכל מצב נייח נגדנו פוחד מהמגע ולכן שחקן התקפה חוגג עליו.
טוב כנראה שלא נסכים לעולם, הבחור עושה טעויות אבל ברוב המשחקים הוא היחיד שמתפקד בהגנה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עזורי האפס הופך אותנו לקבוצה קטנה! לא אני לא מרוצה מלגנוב תיקו לרעננה בדקה 93. לא זאת לא תוצאה טובה! לא, לא נראינו טוב היום ובכלל! לא אתה לא מאמן לך מפה כבר הרסת אותנו!!!!!

ואגב מה קרה עם הרוש בסוף המשחק?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dardasmiley כתב:
ואגב מה קרה עם הרוש בסוף המשחק?

במשחק חוץ האחרון בנצרת מישהו אמר להרוש תעלה למעלה כבר משהו כזה ואז הרוש הסתכל עליו ואמר לו משהו כמו חכה חכה ואז התחילו לקלל אותו משהו כזה
ואתמול קדוסי רצה לעשות מין סולחה כזאת לא יודע עם זה קרה בסוף

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בסוף היו איזה עשרה חברה שקיללו את הרוש שהתקרב לאוהדים והרוש לא נשאר חייב ואיים עליהם.
התפתח סוג של דו שיח של איומים כשבסופו הרוש מבקש מאחד האוהדים לחכות לו בסוף המשחק כדי שיוכלו לריב כמו שצריך...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

יפה ממש כבוד יש לשחקן הזה ואל תחרטטו אותי עם זה שהוא בנאדם ולכולם יש מעידות. אתה שחקן כדורגל אתה מהווה דוגמא תשלוט בעצמך!
לא אומר שרק הוא אשם אבל לא אהבתי לקרוא על התגובה שלו...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

dardasmiley כתב:יפה ממש כבוד יש לשחקן הזה ואל תחרטטו אותי עם זה שהוא בנאדם ולכולם יש מעידות. אתה שחקן כדורגל אתה מהווה דוגמא תשלוט בעצמך!
לא אומר שרק הוא אשם אבל לא אהבתי לקרוא על התגובה שלו...
תאמין לי שגם אתה היית מתנהג בדיוק כמוהו. אין שום סיבה לספוג דבר כזה מהקהל שלך.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב: תאמין לי שגם אתה היית מתנהג בדיוק כמוהו. אין שום סיבה לספוג דבר כזה מהקהל שלך.
מה היה בנצרת עילית? זה מה שכתב המאירי:
"בחור מבוגר אולי בגיל 60 צעק להרוש "תרוץ לפתוח למעלה למה אתה לא עובר את החצי?" ואז הרוש נעמד והביט ליציע עד שקלט את האוהד וסימן באצבע תיזהר. ואז התחילו אוהדים בקהל לצעוק להרוש שבמקום לאיים שיתחיל לשחק כדורגל, ואז כמובן שהאגו שלו גרם לכך שבסוף המשחק הוא רץ ליציע ואמר לאותם אוהדים ניפגש בחוץ".

ניצן, לא הייתי מתנהג כמוהו כי משחקן במעמדו מצפים להתנהג כמקצוען.
מוזר שמצד אחד הפורום ממהר להגיד שהקהל שלנו ביזיון אבל כששחקן בקבוצה מתנהג בצורה לא ראויה אתה בוחר להצדיק אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

התכוונתי למשחק בכפ"ס
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה