גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אהרוני

Re: גיא עזורי לך הביתה נמאס לנו ממך

שליחה על ידי אהרוני »

שימו לב לדברים של ניצן כמה הם נכונים
אני אוסיף, עדיף להיות חכם מאשר צודק, כמה מחזורים בלי לקלל ואני אומר שהוא אפילו הולך לבד
לא תהיה לו ברירה ולא יהיה לו על מה להיתפס

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

למה להיתפס תמיד בקללות,למה לא תפסיקו לעודד את קבוצת הנפל הזאת?
הכי קל בעולם להגיד עוד פעם שער 2 מקלל,עוד פעם הם עושים בלגן,אבל רבאק אין קבוצה,אין שיטה והכי חשוב אין מאמן ואין שחקנים אז את מי אני יעודד?
תתחילו להבין שהעידוד שלכם פוגע בקבוצה ולא הקללות שלנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

מי שמאשים את הקהל עושה ספינים בכדיי להימנע מהכישלון.

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

גיא עזורי לא לוקח אחריות על הכשלון שלו ומאשים את כולם חוץ מעצמו.
התקשורת מאשימה את הקהל ולגיא עזורי טוב מזה בגלל שהקהל לוקח את כל תשומת הלב.
גיא עזורי תבין התקשורת לא מעניינת ואתה מאמן פחדן.
לך הביתה
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון, של נעלייך ותתבייש לפני שאתה פותח על שער חמש.
באמת שכחתי שאתה יושב שם בשער 2 עם מוחות כדורגל דגולים כמו "זה שי" קאפלו ועוד כמה.
אנשים כמוך שמסיתים נגד שער חמש בלי בכלל לדעת מה באמת קורה שם, הם בוגדים כלבים שפלים, שלעולם לא יהיה שיתוף פעולה אמיתי איתם.
אנשים כמוך יותר מזכירים לי את אותם העיתונאים מהמרכז שמלכלכים (בעיקר בזכותכם) על כל הקהל שלנו.
אין אחד שלא רוצה שגיא עזורע יילך הבייתה כמה שיותר מהר - הבעיה שאנשים כמוך "שרפו" את האופציה הזאת וגרמו לאלונה למחוק אותה מהדיסקט שלה.
אנחנו באים למגרש במטרה לעודד ולנסות לעזור לקבוצה לנצח למרות המאמן הגרוע וכמה מהשחקנים האפסים שהוא הביא, בעוד שאנשים כמוך באים מראש במטרה להרוס וזאת הסיבה שבגללה אני חושב שגם עברת שער.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

רונן כהן כתב:גיא עזורי לא לוקח אחריות על הכשלון שלו ומאשים את כולם חוץ מעצמו.
התקשורת מאשימה את הקהל ולגיא עזורי טוב מזה בגלל שהקהל לוקח את כל תשומת הלב.
גיא עזורי תבין התקשורת לא מעניינת ואתה מאמן פחדן.
לך הביתה
הרי אתה יודע טוב מאוד שביום שהוא יילך המשפט הראשון שהוא יגיד זה: "הקהל בבאר שבע לא נתן לי לעבוד".

התקשורת אולי לא מעניינת אותך, אבל היא מעניינת את מי שאמור לאמן או לשחק פה בעתיד, ולמי שמסתכל מהצד (בעיקר מאמנים ואנשי מקצוע) ולא מכיר מה באמת קורה פה - הטענה של עזורע תיראה הגיונית ונכונה, למרות שבפועל כולנו יודעים את האמת על המתחזה למאמן הזה ועל השחקנים הגרועים שבחר.
יש משפט כזה שאומר: " אל תיהיה צודק - תהיה חכם" ולצערי כל ההתנהלות של הקהל ובעיקר השער שלכם היא אולי צודקת אבל ממש לא חכמה.
הגיע הזמן שתסתכלו גם על היום שאחרי ולא רק על הרגע, כי עד עכשיו אתם רק הורסים עם ההתנהלות הזאת.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אם לא הייתם מקללים כל מאמן שעבד פה בעשר השנים האחרונות, ואפילו יותר, אולי מישהו באמת היה מתייחס למחאה שלכם.
נהפכנו להיות בדיחה אצל כל אחד שמתעסק בכדורגל והכל באשמתכם!!!!
ככל שתקללו את עזורי יותר, התקשורת תתעסק פחות בצד המקצועי ובכשלון החרוץ שלו.
עכשיו לא יעזור לפטר אותו כי אין באמת מאמן טוב בשוק שיסכים לבוא לפה, בסוף העונה אולי יהיה את אותו
דפוק שיסכים להרוס לעצמו את קריירת האימון ויבוא לאמן פה.
אני מציע בשלב זה שנתפלל כל יום בכדי של נקלע לקרבות התחתי כי אם זה יקרה אני לא חושב אלא בטוח שאנחנו נרד ליגה!!!!!
נערך לאחרונה על ידי ערן ב 20 דצמבר 2009, 17:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:דורון, של נעלייך ותתבייש לפני שאתה פותח על שער חמש.
באמת שכחתי שאתה יושב שם בשער 2 עם מוחות כדורגל דגולים כמו "זה שי" קאפלו ועוד כמה.
אנשים כמוך שמסיתים נגד שער חמש בלי בכלל לדעת מה באמת קורה שם, הם בוגדים כלבים שפלים, שלעולם לא יהיה שיתוף פעולה אמיתי איתם.
אנשים כמוך יותר מזכירים לי את אותם העיתונאים מהמרכז שמלכלכים (בעיקר בזכותכם) על כל הקהל שלנו.
אין אחד שלא רוצה שגיא עזורע יילך הבייתה כמה שיותר מהר - הבעיה שאנשים כמוך "שרפו" את האופציה הזאת וגרמו לאלונה למחוק אותה מהדיסקט שלה.
אנחנו באים למגרש במטרה לעודד ולנסות לעזור לקבוצה לנצח למרות המאמן הגרוע וכמה מהשחקנים האפסים שהוא הביא, בעוד שאנשים כמוך באים מראש במטרה להרוס וזאת הסיבה שבגללה אני חושב שגם עברת שער.
לכל מסכת ההשמצות שלך ולכל השקרים שהפצת בשמי על דברים שמעולם לא אמרתי אני אענה במפורט בערב. בניגוד אליך יש אנשים שבאים לעבוד ולא כמוך שבאים לעבודה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רונן כהן כתב:למה להיתפס תמיד בקללות,למה לא תפסיקו לעודד את קבוצת הנפל הזאת?
הכי קל בעולם להגיד עוד פעם שער 2 מקלל,עוד פעם הם עושים בלגן,אבל רבאק אין קבוצה,אין שיטה והכי חשוב אין מאמן ואין שחקנים אז את מי אני יעודד?
תתחילו להבין שהעידוד שלכם פוגע בקבוצה ולא הקללות שלנו.
רונן, עזוב אותך שטויות, אני מציע לך עכשיו הצעה רצינית, אולי תחליטו ללכת עליה -
במשחק בית הקרוב (עוד שבועיים) שכל הקהל ישתוק כמחאה נגד גיא עזורי לכל אורך המחצית הראשונה. בלי קללות, נאצות וכל שאר הירקות, גם אם חוטפים שער וגם אם כובשים, שקט מוחלט. ואז בדקה ה45 שרים "גיא עזורי לך הביתה..." וככה נגמרת המחצית.
במחצית השנייה שכל אחד יחזור למה שהוא מאמין בו. לדעתי זה יגרום להד ענק.
תדבר עם המובילים בשער 5 - חיים, יקיר, עידן, הקאמלס, הקרייזי רד ותבצע את זה.
מה אתה אומר?

נ.ב
ניר, ניצן ושאר האנשים, תעשו מה שאני עושה כבר זמן רב, ברגע שאתם רואים הודעה של דורון כהן פשוט תדלגו הלאה.
אל תתייחסו, אל תתעצבנו, פשוט תתעלמו. אני כבר הרבה זמן לא מגיב להודעות שלו, מציע לכם לעשות בדיוק אותו הדבר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משה, משחק הבית הבא שלנו הוא עוד שלושה שבועות נראה לי.
אם אני לא טועה יש לנו עכשיו 2 משחקי חוץ: עכו ורעננה. ואח"כ בבית מול הפועל ר"ג.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

בגדול אני חושב שרונן צודק
די נמאס עזורי הרס את הקבוצה וגם את העתיד שלה (לפחות את השנה הבאה)
רעיון טוב של אביב לא לעודד מחצית שלמה ,
בהנהלה ובמיוחד אלונה צריכים לעשות חושבים טוב טוב כי אם רצים לפטר את עזורי אז רצויי מאוד לפני הפגרה שלמאמן החדש תהייה אפשרות להביא כמה שחקנים ולתקן את ההרס של עזורי
תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

ירון כתב:רעיון טוב של אביב לא לעודד מחצית שלמה ,
לא הצעתי דבר כזה.אתה ודאי מתכוון להצעתו של משה אוחיון.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

Eran1 כתב:אם לא הייתם מקללים כל מאמן שעבד פה בעשר השנים האחרונות, ואפילו יותר, אולי מישהו באמת היה מתייחס למחאה שלכם.
נהפכנו להיות בדיחה אצל כל אחד שמתעסק בכדורגל והכל באשמתכם!!!!
ככל שתקללו את עזורי יותר, התקשורת תתעסק פחות בצד המקצועי ובכשלון החרוץ שלו.
עכשיו לא יעזור לפטר אותו כי אין באמת מאמן טוב בשוק שיסכים לבוא לפה, בסוף העונה אולי יהיה את אותו
דפוק שיסכים להרוס לעצמו את קריירת האימון ויבוא לאמן פה.
אני מציע בשלב זה שנתפלל כל יום בכדי של נקלע לקרבות התחתי כי אם זה יקרה אני לא חושב אלא בטוח שאנחנו נרד ליגה!!!!!

מי אתה שתגיד לי איך להתנהג?
אתה מאשים אותנו בכשלונות של הקבוצה?
אתה בחור מסכן שלא שווה התייחסות,אבל אני התייחס גם למסכנים כמוך
אתה הורס את הקבוצה שאתה מעודד אותם והם יוצאים בתחושה של לא קרה כלום באתי,הפסדתי ועדיין עודדו אותי.
אז לפני שאתה או מישהו אחר מאשים אותי בכך שאני הורס את הקבוצה תעשה בדיקה אם עצמך ואם כל מי שאתה מכיר מה אני עשיתי למען הקבוצה ומה אתה עשית למען הקבוצה.
כל הדפוקים שאימנו פה למעט אלי גוטמן מובטלים אז מה זה אומר שאנחנו אוהדים מפגרים או שאנחנו קצת מבינים בכדורגל?
תעשה טובה שאתה רוצה להאשים מישהו תבדוק קודם לעומק ואז תגיב.
תמונה

סמל אישי של משתמש
רונן כהן

שליחה על ידי רונן כהן »

משה אוחיון כתב: רונן, עזוב אותך שטויות, אני מציע לך עכשיו הצעה רצינית, אולי תחליטו ללכת עליה -
במשחק בית הקרוב (עוד שבועיים) שכל הקהל ישתוק כמחאה נגד גיא עזורי לכל אורך המחצית הראשונה. בלי קללות, נאצות וכל שאר הירקות, גם אם חוטפים שער וגם אם כובשים, שקט מוחלט. ואז בדקה ה45 שרים "גיא עזורי לך הביתה..." וככה נגמרת המחצית.
במחצית השנייה שכל אחד יחזור למה שהוא מאמין בו. לדעתי זה יגרום להד ענק.
תדבר עם המובילים בשער 5 - חיים, יקיר, עידן, הקאמלס, הקרייזי רד ותבצע את זה.
מה אתה אומר?

נ.ב
ניר, ניצן ושאר האנשים, תעשו מה שאני עושה כבר זמן רב, ברגע שאתם רואים הודעה של דורון כהן פשוט תדלגו הלאה.
אל תתייחסו, אל תתעצבנו, פשוט תתעלמו. אני כבר הרבה זמן לא מגיב להודעות שלו, מציע לכם לעשות בדיוק אותו הדבר.

מוכן לקנות את הרעיון בתקווה שזה יבוא גם משער 5,אני מבחנתי שער 2 יישב בשקט במחצית הראשונה,אבל את האמת משה לא נראה שחבורת המעודדים בשער 5 תוותר על הציון בעיתון מעריב.
שווה לנסות אני בכל אופן מוכן
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:דורון, של נעלייך ותתבייש לפני שאתה פותח על שער חמש.
אתה בטח תשמע לעצתו של משה אוחיון ותתעלם ממני, לי אישית אין בעיה עם זה , אני מניח שגם לך ייטב עם הזמן.
אבל בכל זאת אני יענה לך, ראשית מי אתה שתגיד לי איך להתנהג??? אני עובד אצלך??? אני חייב לך משהו??? מי שצריך להתבייש זה רק אתה.
שנית ממתי אנחנו מכירים??? אתה לא מכיר אותי ואני לא אותך, מאיפה אתה יודע איפה ישבתי אתמול??? למה לשקר ולהוכיח שאתה טיפש גדול???
אני אוהב את שער 2, לא הסתרתי זאת מעולם, למעשה אני גדלתי בשער 2 (ישבתי שם רצוף בין השנים 1995- 2005) , אבל השנה אין לי מנוי ואני לא מזוהה עם שום שער!! נגד רעננה ישבתי בשער 5 , נגד הפועל תל אביב ישבתי במנהרה, נגד ביתר ירושלים , חיפה, מכבי תל אביב ישבתי בשער 2 , אתמול ישבתי בשער 9 יחד עם חבר טוב שעבד באותו ערב וביקש ממני לארח לו לחברה, אז מאיפה המידע שישבתי בשער 2 וקיללתי?????מילה לא הוצאתי מהפה חוץ מהסברים טקטיים לחבר,חוץ מזה מה זה הזילזול בשער 2?? בשע 2 מבינים כדורגל פי 10 מאחד כמוך שעושה מעצמו צחוק לעיני כולם ועוד גאה בזה...מה ששי ורונן שכחו אתה עוד לא למדת .מה אמרתי רע על שער 5 שגרם לך להיעלב כמו דוד לוי הסמרטוט בימיו הרעים???
שי צועק שער 5 עולה באש זה בסדר , אני אומר תשנו את ההתנהגות הדבילית שלכם זה כבר לא בסדר????
אני דווקא הצעתי שיתוף פעולה בדיוק כמו החבר שלך משה אוחיון, אני הצעתי לא לעודד כל המשחק ובמקביל לקלל את גיא עזורי, הוא הציע לא לעודד מחצית אחת זה לא דומה????כל פעם ששער 5 עושה תצוגת עידוד יפה אני הראשון שנותן מחמאות מכל הלב, אבל הפעם הגיע זמן המחאה, ככה לפחות רוב שער 2 חושב, במקום לרדת לגופו של כותב תחשוב בגדול ותפעיל פעם אחת את המוח, כולם יהנו אם גיא עזורי ילך כולל אתה , אז אתה אומר שאתה רוצה שהוא ילך זה סבבה, אבל מה אתה מוכן לעשות בשביל זה??? לגזור קונפטי??? אם ככה אז תמשיך לגזור קונפטי נראה לאיזה ליגה נגיע בסוף העונה... בכל מקרה מעכשיו לי לא איכפת, תשתפו פעולה עם שער 2 תקללו אחד את השני כמו נגד פתח תקווה , לי זה כבר ממש לא משנה, אני בניגוד אליך לא לוקח בכלל ללב, לי אין מנוי, משחק הבא אני בבית עם התה ,הלימון, והספרים הישנים, נגד מכבי פתח תקווה אני חוזר בתקווה שעד אז יחול שיפור רציני בקבוצת הפח שעזורי בנה. יותר גרוע מזה קשה לי להאמין שאפשר לשחק.

נ.ב: מילים כמו "בוגדים" "כלבים" שפלים" מציגים אותך באור מגוכח, זה לא מזיז לאף אחד את הביצים, זה רק מעיד יותר מכל באיזה תסכול ורמת אומללות אתה נמצא, אבל כל החיים שלך עד כה זה סבל אחד גדול, די להעיף בך מבט כדי להגיע למסקנות המתבקשות. אבל תמשיך בדרך שאתה הולך בה, המצב של הקבוצה טוב החיים טובים זה רק אני שלא מבין שום דבר.

שלח תגובה