עושים היסטוריה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: עושים היסטוריה.

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Chen כתב:ניצחון 1-0 בשכונת התקווה בגשם מטורף ורוחות מהגיהנום! שער בדקה ה-10 או של רמיק או של אלון מזרחי (לא סגור על זה במאה אחוז) ומאותה דקה כלום ושום דבר. בגלל זה הדבר היחיד שאני זוכר זה את המזג אוויר ואת היום שלמחרת ששכבתי בבית עם דלקת ריאות.
אם אני לא טועה זה היה באותה עונה של ה6-1.

אתה טועה, חן.

הכובש היה אופיר חיים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

הייתי קרוב :)
נזכרתי גם בעונה של הירידה האחרונה 0-0 נגדם בבלומפילד וברבע שעה הראשונה משהו כמו 4 החמצות של 200 אחוז של יניב אברג'יל ומזרחי.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני אקח אתכם עוד יותר אחורה.
השנה היא 1990, בני יהודה מגיעה לוסרמיל ומפסידה לנו 2-0 כמדומני, מה שלא מפריע לה לקחת אליפות היסטורית באותה שנה עם משה סיני, חיים רביבו וחזי שירזי.
אם אני גם זוכר נכון, אז ראשי הקבוצה דאז החליטו באותו משחק להשאיר את ניידת השידור של ערוץ 1 שהגיעה לצלם את המשחק כדי לשדר תקציר שלו בתכנית "מבט ספורט" ששודרה כל מוצאי שבת עם תקצירי המשחקים.
המהלך הזה בא כמחאה על כך ששבת קודם לכן כשבאר שבע שיחקה באצטדיון רמת גן במסגרת הצגה כפולה נגד אחת מהתל אביביות (אולי בית"ר ת"א??) הטלויזיה בחרה להתעלם מהמשחק הזה ולא לצלם אותו , למרות שאת המשחק השני היא דווקא כן צילמה ושידרה.

יכול להיות שהתבלבלתי קצת ברצף הזמן של האירועים האלו (אורי או מישהו מהותיקים בטוח זוכר אותם יותר טוב ממני) אבל הם בהחלט קרו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:אני אקח אתכם עוד יותר אחורה.
השנה היא 1990, בני יהודה מגיעה לוסרמיל ומפסידה לנו 2-0 כמדומני, מה שלא מפריע לה לקחת אליפות היסטורית באותה שנה עם משה סיני, חיים רביבו וחזי שירזי.
אם אני גם זוכר נכון, אז ראשי הקבוצה דאז החליטו באותו משחק להשאיר את ניידת השידור של ערוץ 1 שהגיעה לצלם את המשחק כדי לשדר תקציר שלו בתכנית "מבט ספורט" ששודרה כל מוצאי שבת עם תקצירי המשחקים.
המהלך הזה בא כמחאה על כך ששבת קודם לכן כשבאר שבע שיחקה באצטדיון רמת גן במסגרת הצגה כפולה נגד אחת מהתל אביביות (אולי בית"ר ת"א??) הטלויזיה בחרה להתעלם מהמשחק הזה ולא לצלם אותו , למרות שאת המשחק השני היא דווקא כן צילמה ושידרה.

יכול להיות שהתבלבלתי קצת ברצף הזמן של האירועים האלו (אורי או מישהו מהותיקים בטוח זוכר אותם יותר טוב ממני) אבל הם בהחלט קרו.

האמת שלא זכור לי...כולה בן 8 וקצת הייתי.. :)

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

משחק נוסף שאף אחד לא ציין כאן היה בתחילת עונת 1991/1992 (מחזור שני)
ניצחנו את בני יהודה בוסרמיל 5-1 כששמעון ביטון כובד צמד ומריאן בקו מוסיף עוד 3 גולים.
באותה עונה בני יהודה רצו עם מכבי תל אביב לאליפות, אנחנו היינו בתחתית (מקום 9), בסיבוב השני הם ניצחו 4-0
משחק טוב נוסף זכור לי מעונת 1986/1987 מחזור 7, שוב פעם אנחנו מסובכים בתחתית בעוד בני יהודה רצה לאליפות יחד עם ביתר ירושלים, נגמר 0:0 אבל אחד המשחקים הטובים באותה עונה יחסית לרמה ולמיקום בטבלה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דורון כהן כתב:משחק נוסף שאף אחד לא ציין כאן היה בתחילת עונת 1991/1992 (מחזור שני)
ניצחנו את בני יהודה בוסרמיל 5-1 כששמעון ביטון כובד צמד ומריאן בקו מוסיף עוד 3 גולים.
באותה עונה בני יהודה רצו עם מכבי תל אביב לאליפות, אנחנו היינו בתחתית (מקום 9), בסיבוב השני הם ניצחו 4-0
משחק טוב נוסף זכור לי מעונת 1986/1987 מחזור 7, שוב פעם אנחנו מסובכים בתחתית בעוד בני יהודה רצה לאליפות יחד עם ביתר ירושלים, נגמר 0:0 אבל אחד המשחקים הטובים באותה עונה יחסית לרמה ולמיקום בטבלה.

דווקא היה זה שמעון ביטון עם השלושער במשחק חייו, בעוד שבקו הסתפק בצמד.

ובאותה עונה (בה עשינו תחילה קולות של רצים לאליפות) סיימנו במקום ה-10 (מתוך 12 קבוצות..).

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אורי אדום בנשמה כתב:

דווקא היה זה שמעון ביטון עם השלושער במשחק חייו, בעוד שבקו הסתפק בצמד.

ובאותה עונה (בה עשינו תחילה קולות של רצים לאליפות) סיימנו במקום ה-10 (מתוך 12 קבוצות..).
לגבי שמעון ביטון אתה צודק, טעות שלי מצטער, זה המשחק היחיד בקריירה שהכל הלך לשמעון ביטון לא יפה 'לגנוב' לו שער.
לגבי זה שסיימנו מקום 10 אתה בטוח??? לי זכור שסיימנו מקום 9 , הפועל תל אביב סיימו מקום 10,מכבי יבנה והפועל ירושלים (עם קלאודיו דיקסטרה) ירדו ליגה, אבל יכול להיות שגם כאן אני טועה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דורון כהן כתב:
לגבי שמעון ביטון אתה צודק, טעות שלי מצטער, זה המשחק היחיד בקריירה שהכל הלך לשמעון ביטון לא יפה 'לגנוב' לו שער.
לגבי זה שסיימנו מקום 10 אתה בטוח??? לי זכור שסיימנו מקום 9 , הפועל תל אביב סיימו מקום 10,מכבי יבנה והפועל ירושלים (עם קלאודיו דיקסטרה) ירדו ליגה, אבל יכול להיות שגם כאן אני טועה.

בטוח.

היינו מסיימים במקום 9 אלמלא קינחנו במחזור הנעילה בהפסד 5-4 בחוץ להפועל י-ם, שהבטיחה את ירידתה כבר באמצע העונה..קינוח הולם לעונה זוועתית.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. אותו חצי גמר קסום ב1997 הוא אחד מהמשחקים (אולי המשחק) הגדולים הראשונים שלי.
התחלתי לאהוד את הקבוצה ב1996, ב1997 התחלתי להגיע לכל משחקי הבית ולמשחקי החוץ, ולכן זה כניראה הניצחון הגדול הראשון שהייתי בו ושאני זוכר.
כפי שאורי אמר, בדיוק אז נכנס החוק שאסור לשוער לתפוס את הכדור ביד במידה ושחקן הגנה מוסר לו.
אני עד היום זוכר את כל החומה של בני יהודה קופצת ואת חזות שולח את הכדור שטוח פנימה. החגיגה אז ביציע הייתה מושלמת.

2. אותו 6-1 קסום על בני יהודה היה אחד מהמשחקים הגדולים שראיתי והמשחק עם הגול הכי גדול שראיתי של באר שבע (אותה פצצה של אופיר חיים).
יום לפני הטיול השנתי בבית ספר, תענוג.

3. זוכר גם את ה1-0 בקור ובגשם מול בני יהודה. קפאנו ביציע אבל השער של אופיר חימם את הלב. זוכר במיוחד את אלול שנתן באותו משחק אולי את ההופעה הטובה ביותר בקרירה שלו.

זוכר גם את הפצצה של חזות בזמנו מ40 מטר בוסרמיל, זוכר את ה1-1 בעונת הירידה שבדיוק כשקנינו את הכרטיסים בקופות אנחנו שומעים "יש" אדיר, כשנכנסו הבנו שהפועל מובילה 1-0, שאר המשחק היה סיוט עם יכולת עלובה ושיווין של בני יהודה.
זוכר גם 0-0 עם בני יהודה בבית (לא זוכר מי אימן אותנו, נראה לי זה היה גוטמן) שהיה אחד מהמשחקים הגרועים שראיתי.

נקווה שבשבת יווצרו לנו עוד זכרונות רק כמובן כאלה שנזכר בהם בגאווה ובכיף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:זוכר גם את הפצצה של חזות בזמנו מ40 מטר בוסרמיל

זה היה מול הפועל חיפה..

שלח תגובה