בקיצור מזללללללללל שאני לא גיא עזוריייי!!!
בשביל זה הוא עבר קורס מאמנים ואנחנו לא סלאמתק..
בין פיטבול לבין פינצ'ר בימין
Re: בין פיטבול לבין פינצ'ר בימין
לא.... זה ממש לא מה שאמרתי.messiah כתב:
תן לי להבין נכון - אתה מעדיף להפסיד עם שחקן בית מאשר לנצח עם שחקן חוץ,נכון? זאת השורה התחתונה ממה שאתה אומר.
אתה מעדיף להסתכן בחוליית הגנה חלשה עם אילוז (מאז ומעולם יכולות ההגנה שלו הוטלו בספק) וזאת רק בגלל שהוא נולד בבית החולים האוניברסיטאי סורוקה
ואף על פי שאתה יודע שעם שחקן חוץ (שכל הסימנים מראים שהוא שחקן הגנה טוב בהרבה) הסיכויים שלנו לנצח גבוהים יותר.
אמרתי שעם אילוז ההגנה שלנו הרבה יותר מתואמת מאשר שחקן שחתם היום בקבוצה ולא דובר את השפה!!!!!
אמרתי שאני חושב שאילוז עושה עבודה מצויינת מתחילת העונה, ואי אפשר להגיד שהוא לא טוב בהגנה השנה.
ואמרתי שעדיף הגנה עם שחקן (אולי)קצת יותר חלש אבל מתואמת מאשר הגנה עם שחקן (אולי)קצת יותר טוב אבל לא מתואמת.
רק אהבה תנצח...
Re: בין פיטבול לבין פינצ'ר בימין
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nitsande כתב: לא.... זה ממש לא מה שאמרתי.
אמרתי שעם אילוז ההגנה שלנו הרבה יותר מתואמת מאשר שחקן שחתם היום בקבוצה ולא דובר את השפה!!!!!
אמרתי שאני חושב שאילוז עושה עבודה מצויינת מתחילת העונה, ואי אפשר להגיד שהוא לא טוב בהגנה השנה.
ואמרתי שעדיף הגנה עם שחקן (אולי)קצת יותר חלש אבל מתואמת מאשר הגנה עם שחקן (אולי)קצת יותר טוב אבל לא מתואמת.
????????????????????????????הבנת???????????????????????????????????????????????????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק אהבה תנצח...