יש כאלה שמסרבים להתרגש...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: יש כאלה שמסרבים להתרגש...
המאירי, אתה מזכיר לי את סתיו אלימלך.
מעניין שאלונה שמעה את סתיו והחליטה חד משמעית להיפרד ממנו למרות הכל.
מה זה מי שמלחיץ הוא זה שמדבר על לחץ??? היית שנה שעברה מס' משחקים בשער 2, אני מציע שתחזור למשחק או שניים גם השנה כדי להבין במה מדובר. אני חושש ששכחת. אני חושב שאמרתי לך את זה בכפ"ס, אתם יכולים להגיד עד מחר ששחקנים מקצוענים אמורים להתמודד עם הלחץ והקללות. אבל מה לעשות, כנראה שאין פה שחקנים מקצוענים. בשורה התחתונה, הלחץ והקללות פוגעים בהם. לא יעזור כלום, שום דבר לא ישנה את העובדה שאילוז מתחיל לשחק כמו איזה טדסה ברגע שיש לחץ וכנ"ל כמובן לגבי אחרים. ואתם יודעים טוב מאוד שיש לחץ והוא מטורף.
ולא התייחסת לצערי למשפט המודגש שלי. בששת המשחקים עד למשחק של נצרת, הקבוצה לא נכנסה לפיגור (וגם אז בחלק מהמשחקים הקהל התנהג בחוסר סבלנות). ברגע שנכנסה לפיגור, אוטומטית רוב האוהדים הפנו לה עורף והתחיל לקלל את כל העולם ולהשתגע. זה נראה לך נורמלי??
אורי,
אין ספק שהקבוצה תפסה יום חלש, כולם. ויודע מה? אולי אפילו היו טעויות בהרכב הקבוצה (למרות שאין לנו מושג כי אנחנו לא באימונים ואין לנו את הידע המקצועי שיש לגיא לוי).
הבעיה היא שבמקום שהקהל יתמוך, יעודד ויוציא את הקבוצה מהבוץ הם עוברים צד. עושים הכל כדי להטביע עוד יותר עמוק את הספינה, כך שכבר לא יהיה סיכוי להינצל.
ויהיו מספיק כאלה שיספרו לך שזה התחיל עוד לפני תחילת המשחק בכלל (בשער 2).
תמיד יהיו אוהדים מתסכלים שיקללו ברגע שנפסיד, אבל ברגע שהם יהפכו למיעוט - "התירוץ" הזה כהגדרתך לא יהיה רלוונטי. כשרוב הקהל שלך מקלל אותך? משהו בקהל שלך לא בסדר.
מה זה מי שמלחיץ הוא זה שמדבר על לחץ??? היית שנה שעברה מס' משחקים בשער 2, אני מציע שתחזור למשחק או שניים גם השנה כדי להבין במה מדובר. אני חושש ששכחת. אני חושב שאמרתי לך את זה בכפ"ס, אתם יכולים להגיד עד מחר ששחקנים מקצוענים אמורים להתמודד עם הלחץ והקללות. אבל מה לעשות, כנראה שאין פה שחקנים מקצוענים. בשורה התחתונה, הלחץ והקללות פוגעים בהם. לא יעזור כלום, שום דבר לא ישנה את העובדה שאילוז מתחיל לשחק כמו איזה טדסה ברגע שיש לחץ וכנ"ל כמובן לגבי אחרים. ואתם יודעים טוב מאוד שיש לחץ והוא מטורף.
ולא התייחסת לצערי למשפט המודגש שלי. בששת המשחקים עד למשחק של נצרת, הקבוצה לא נכנסה לפיגור (וגם אז בחלק מהמשחקים הקהל התנהג בחוסר סבלנות). ברגע שנכנסה לפיגור, אוטומטית רוב האוהדים הפנו לה עורף והתחיל לקלל את כל העולם ולהשתגע. זה נראה לך נורמלי??
אורי,
אין ספק שהקבוצה תפסה יום חלש, כולם. ויודע מה? אולי אפילו היו טעויות בהרכב הקבוצה (למרות שאין לנו מושג כי אנחנו לא באימונים ואין לנו את הידע המקצועי שיש לגיא לוי).
הבעיה היא שבמקום שהקהל יתמוך, יעודד ויוציא את הקבוצה מהבוץ הם עוברים צד. עושים הכל כדי להטביע עוד יותר עמוק את הספינה, כך שכבר לא יהיה סיכוי להינצל.
ויהיו מספיק כאלה שיספרו לך שזה התחיל עוד לפני תחילת המשחק בכלל (בשער 2).
תמיד יהיו אוהדים מתסכלים שיקללו ברגע שנפסיד, אבל ברגע שהם יהפכו למיעוט - "התירוץ" הזה כהגדרתך לא יהיה רלוונטי. כשרוב הקהל שלך מקלל אותך? משהו בקהל שלך לא בסדר.
אני מסכימה עם אליק בסה"כ, אומנם אין לתלות את כל המגרעות של הקבוצה בקהל, אבל העובדות בשטח הם כאלה: הוחלפו מאמנים, הוחלפו שחקנים הוחלפה ההנהלה ועדיין אנחנו שקועים באותו בוץ. מה לא הוחלף, ידידי?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
הכוונה שאתם נותנים לגיא את התירוץ לצעוק הקהל מלחיץ.אליק כתב:המאירי, אתה מזכיר לי את סתיו אלימלך.
אני חוזר לשער 2 תאמין לי שלמרות הקללות יש שם אוהדים מצויינים שמבינים בכדורגל לא פחות ואפילו יותר מכמה אוהדים בשער 2 ובכל זאת מוצאים עצמם מוציאים את זעמם על גיא לוי. האם זה אומר עליו משהו?
לא זוכר מה אמרת בדיוק בכפר-סבא אבל כדורגלים שהמקצוע שלהם זה כדורגל לא יכולים להילחץ מקהל או יותר גרוע מהכדור. אילוז אולי נלחץ מזה שהוא מחפש מישהו למעלה למסור לו כדור אבל גיא מצא לנכון להרשות רק לקדוסי לעבור את קו מחצית המגרש.
תקרא שוב אני דווקא כן עניתי לך על ששת המחזורים שבהם לא נכנסנו לפיגור.
כשרואים את הקבוצה מתחילה לשחק כבר מהפתיחה יותר כלפי מעלה אז גם פיגור לא יתן לאוהדים האלה לקלל, וכך לדוגמא את גביע הטוטו מול הרצליה, ואל תגיד לי גביע הטוטו זה לא דוגמא, כל משחק של הפועל באר-שבע זאת אחלה דוגמא והם חייבים לנצח.
זו לא דוגמא כי בגביע הטוטו אין קהל. אז לא היה מי שיקלל
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
בהרצליה למשל כן היה קהל [לא גדול, אבל היה].crazyred כתב:זו לא דוגמא כי בגביע הטוטו אין קהל. אז לא היה מי שיקלל
הרי כשאין קהל אז קוראים לכולם לבוא ולעודד את הקבוצה כי בלי אוהדים זה לא שווה.
אבל כשבא הקהל בהמוניו אז אומרים הקהל מלחיץ, רגע אחד... תחליטו מה אתם רוצים.
אני מניח שקהל שלא מקלל גם אם מפסידים פעם ב-7 משחקים, זאת בקשה גדולה מידי הא?המאירי כתב:בהרצליה למשל כן היה קהל [לא גדול, אבל היה].
הרי כשאין קהל אז קוראים לכולם לבוא ולעודד את הקבוצה כי בלי אוהדים זה לא שווה.
אבל כשבא הקהל בהמוניו אז אומרים הקהל מלחיץ, רגע אחד... תחליטו מה אתם רוצים.
הפועל אני כבר משתגע
תגובה מטופשת.8red כתב: אני מניח שקהל שלא מקלל גם אם מפסידים פעם ב-7 משחקים, זאת בקשה גדולה מידי הא?
אני לא מבין מה עובר לך בראש, אפשר לחשוב שאני מעודד קללות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מי שנותן לגיא לוי את ה"תירוץ" הם המקללים והמלחיצים, לא אנחנו. ולצערינו אלה לא תירוצים אלא עובדות בשטח.המאירי כתב:הכוונה שאתם נותנים לגיא את התירוץ לצעוק הקהל מלחיץ.
אני חוזר לשער 2 תאמין לי שלמרות הקללות יש שם אוהדים מצויינים שמבינים בכדורגל לא פחות ואפילו יותר מכמה אוהדים בשער 2 ובכל זאת מוצאים עצמם מוציאים את זעמם על גיא לוי. האם זה אומר עליו משהו?
לא זוכר מה אמרת בדיוק בכפר-סבא אבל כדורגלים שהמקצוע שלהם זה כדורגל לא יכולים להילחץ מקהל או יותר גרוע מהכדור. אילוז אולי נלחץ מזה שהוא מחפש מישהו למעלה למסור לו כדור אבל גיא מצא לנכון להרשות רק לקדוסי לעבור את קו מחצית המגרש.
תקרא שוב אני דווקא כן עניתי לך על ששת המחזורים שבהם לא נכנסנו לפיגור.
כשרואים את הקבוצה מתחילה לשחק כבר מהפתיחה יותר כלפי מעלה אז גם פיגור לא יתן לאוהדים האלה לקלל, וכך לדוגמא את גביע הטוטו מול הרצליה, ואל תגיד לי גביע הטוטו זה לא דוגמא, כל משחק של הפועל באר-שבע זאת אחלה דוגמא והם חייבים לנצח.
העובדות שיש חבר'ה בשער 2 שמבינים בכדורגל לא בהכרח אומרות שגיא לוי לא מאמן טוב. שיהיה ברור, לרגע לא הכללתי את כל השער. יש שם חבורה של אנשים עלובים ואני בטוח שגם בשער 5 לא חסר. העניין הוא שבעוד שאצלינו אנחנו יכולים לגבור ולהשתיק לרוב (לא תמיד לצערי), הדבר אינו אפשרי בשער 2. אף אחד לא מעז לצייץ מולם והכי כואב זה שהם אלה שקרובים לתקשורת, לאנשים בתא הכבוד ובמיוחד לאלונה ולספסל. כל אלה נגעלים למשמע כל הקללות שבוקעות משם שלא מגיעות לגיא לוי גם אם היה פותח עם 10 בלמים.
מה שניסיתי להגיד בכפ"ס, ואני אומר אותו גם כאן: תרצה או לא תרצה, תמשיך לדבר על כמה שמקצוענים לא אמורים להיות מושפעים מלחץ...בשורה התחתונה - הם מושפעים!!!! אתה יכול לטעון בעקבות הזה שהם לא מקצוענים, אני לא אתווכח איתך על זה. אבל זה לא משנה את העובדה שהם איתך עד סוף העונה הזו לפחות והם מושפעים מהלחץ.
אם תרצה, אני אציג את זה אחרת בשבילך: אתה אוהד של חובבנים. חובבנים מושפעים מלחץ. אם יהיה לחץ הם ייכשלו, אם לא יהיה - סיכויים טובים שיצליחו. אז מה כדאי לבחור?
אני אמשיך להתעקש איתך על הדברים הקטנים, כי הדמגוגיה גרמה לאנשים להפוך את גיא לוי לאחד ש"קטנצ'ו" (שיטת בונקר איטלקית ידועה, פירוש המילה אגב הוא "מנעול") לעומת השיטה שלו היא התקפית.
המשפט שלך: "גיא מצא לנכון להרשות רק לקדוסי לעבור את קו מחצית המגרש." הוא בדיוק תוצאה של אותה דמגוגיה. ואם כבר אתה מתעקש, במשחק האחרון פתחו 4 וחצי שחקנים בעלי אופי התקפי מובהק.
לגבי הדוגמא מגביע הטוטו. נו באמת, איש יקר...כבר ענו לך.
זה לא שגביע הטוטו לא חשוב אז אני לא אתייחס. אבל מדובר בקומץ אוהדים שהגיע למגרש. אני יכול להתערב איתך שאם אותו משחק היה מתנהל בב"ש לעיני לפחות 2000 צופים? הקבוצה לא היתה הופכת את התוצאה.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
טור מעניין..
אבל אני חושב שהקהל שלנו מספר 1 במדינה
אבל אני חושב שהקהל שלנו מספר 1 במדינה
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני אמשיך להתעקש איתך על הדברים הקטנים, כי הדמגוגיה גרמה לאנשים להפוך את גיא לוי לאחד ש"קטנצ'ו" (שיטת בונקר איטלקית ידועה, פירוש המילה אגב הוא "מנעול") לעומת השיטה שלו היא התקפית.
המשפט שלך: "גיא מצא לנכון להרשות רק לקדוסי לעבור את קו מחצית המגרש." הוא בדיוק תוצאה של אותה דמגוגיה. ואם כבר אתה מתעקש, במשחק האחרון פתחו 4 וחצי שחקנים בעלי אופי התקפי מובהק.[/quote]אתה יכול להתעקש עד מחר אבל העובדות מראות לנו שגיא לוי בכל משחק פותח עם חלוץ אחד!!! ורק הוא מנסה לתקוף.
אני יכול לעלות 10 שחקנים בעלי אופי התקפי אבל ברגע שאני לא נותן להם לתקוף ומצוות אותם בעמדות הגנתיות אז זה לא אומר שני התקפי.
לגבי גביע הטוטו זה רק מראה לך שאתה לא היית במשחקי גביע הטוטו, כי שם גיא לוי פותח לפחות עם 2 חלוצים, והתוצאות לא מאחרות להגיע, אז למה לא בליגה? [אההה בלבול מספר 2, לא בשביל זה הלך בלבול].
המשפט שלך: "גיא מצא לנכון להרשות רק לקדוסי לעבור את קו מחצית המגרש." הוא בדיוק תוצאה של אותה דמגוגיה. ואם כבר אתה מתעקש, במשחק האחרון פתחו 4 וחצי שחקנים בעלי אופי התקפי מובהק.[/quote]אתה יכול להתעקש עד מחר אבל העובדות מראות לנו שגיא לוי בכל משחק פותח עם חלוץ אחד!!! ורק הוא מנסה לתקוף.
אני יכול לעלות 10 שחקנים בעלי אופי התקפי אבל ברגע שאני לא נותן להם לתקוף ומצוות אותם בעמדות הגנתיות אז זה לא אומר שני התקפי.
לגבי גביע הטוטו זה רק מראה לך שאתה לא היית במשחקי גביע הטוטו, כי שם גיא לוי פותח לפחות עם 2 חלוצים, והתוצאות לא מאחרות להגיע, אז למה לא בליגה? [אההה בלבול מספר 2, לא בשביל זה הלך בלבול].
ידידי, לא אמרתי שאתה מעודד קללות, סך הכל תהיתי תהייה שיש בה תקווה ואמונה שכנראה לעולם לא תתגשם. זה הכל.המאירי כתב:תגובה מטופשת.
אני לא מבין מה עובר לך בראש, אפשר לחשוב שאני מעודד קללות.
הפועל אני כבר משתגע
בסדר אחי, לגיטימי לחלוטין מבחינתך, היום זה נראה שחור משחור.8red כתב:
ידידי, לא אמרתי שאתה מעודד קללות, סך הכל תהיתי תהייה שיש בה תקווה ואמונה שכנראה לעולם לא תתגשם. זה הכל.