מישהו יכול להביא לי את התקציר של המשחק .. כנסו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: מישהו יכול להביא לי את התקציר של המשחק .. כנסו

שליחה על ידי שמעון א »

ניב כתב:
מאיה רונן.

אבל עזוב כתבות, אותי מעניין לראות תקציר כמו שצריך, הילוכים חוזרים פעם אחר פעם, פרשנות של שופטים על החלטות שנויות במחלוקות ולא שני פלוצים שכל הזמן מחפשים דם ורוע.
אני דווקא מבסוט ממוטי איווניר. הוא נחמד כזה. דני ענבר, על תקן האיש הרע - חייב להיות אחד כזה! רק שמישהו יעיף את המאיה רונן הזאת, כי היא ממש אבל ממש לא קשורה. והיא גם קצת קודחת.

ובקשר לתקצירים... אני מאמין שלאט לאט הם ישפרו את זה. העיקר שלא יהיה כדורגל בערוץ הראשון.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

שמעון א כתב:
אני דווקא מבסוט ממוטי איווניר. הוא נחמד כזה. דני ענבר, על תקן האיש הרע - חייב להיות אחד כזה! רק שמישהו יעיף את המאיה רונן הזאת, כי היא ממש אבל ממש לא קשורה. והיא גם קצת קודחת.

ובקשר לתקצירים... אני מאמין שלאט לאט הם ישפרו את זה. העיקר שלא יהיה כדורגל בערוץ הראשון.
איווניר תותח, לא התייחסתי אליו בדברי.

מחנה לא יכול להיות על תקן האיש הרע,הוא צריך להיות אובייקטיבי ולא לבלבל במוח שטויות, ראה שער חמש, הדקה 91 וכו'....ככה עושים תוכנית סיכום מחזור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ניב כתב:
איווניר תותח, לא התייחסתי אליו בדברי.

מחנה לא יכול להיות על תקן האיש הרע,הוא צריך להיות אובייקטיבי ולא לבלבל במוח שטויות, ראה שער חמש, הדקה 91 וכו'....ככה עושים תוכנית סיכום מחזור.
כן אבל זה היה מזמן. פעם, ביום שבת בערב הרייטינג של תכנית סיכום המחזור היה גבוהה, כי לא היו מתחרים. אז היו משקיעים הרבה כסף בתכנית. צלמים, כתבים, עורכים.

בשנים האחרונות, תכניות הריאלטי תפסו מקום של קבע בשבת בערב. אין לכדורגל שלנו סיכוי מול השרדות לדוגמא.

כך דוגמא מה שקרה בעונה שעברה עם ערוץ 10. בהתחלה המשחק המרכזי היה משודר בימי ראשון. ואז ב 1.9 התחילה העונה של האח הגדול בערוץ 2. וזה היה גם בימי ראשון. שבועיים אחרי, ערוץ 10 העביר את המשחק המרכזי ליום שני. כי לא היה לו סיכוי מול האח הגדול בערוץ 2.

שלח תגובה