8red כתב:משה אתה מתחיל (ויש שיגידו: "ממשיך") להגזים.
הבנו כבר שאתה לא מרוצה מהחוסר זהות של הקבוצה- כך שבאמת אין צורך להמשיך לחפור על זה (ובינינו? זה גם לא ממש מזיז למישהו כמו שאתה בטח שם לב).
אפשר להבין שחורה לו על כך שאין זהות באר-שבעית בקבוצה (שמאוד אפיינה את הקבוצה בקדנציה הקודמת בליגת העל), תוסיף לזה את הפרישה המתקרבת של בונפלד בגיל 30 - ותבין למה הוא בסערת רגשות "באר-שבעית".
מעבר לכך, מסכים איתך שאין סיבה לבאס סתם ולהעכיר את האווירה, בטח שלא אחרי נצחון כל כך משכנע כמו אתמול.
הסניגור האדום כתב:ושום מילה על האימון המסכם שנערך בקרית שלום לנוחות השחקנים שלא יתאמצו להגיע לבאר שבע.
עזורי חשבת על משחק הבית הבא בבלומפילד תודה יותר נוח לך ולהם.
קטנוניות ברמה של ילד בגיל 3 מישל מספיק כבר
עברת את הגיל הזה
ממשה אוחיון אני כבר מפסיק לצפות לרגע אני חושב שהוא רוצה ברעת הקבוצה אבל ממך
בקבוצות הכי גדולות בעולם זה ככה אז גם פה מי ישמע כמה אוהדים באים לראות תאימון הזה
הגיע הזמן שתחשבו בטובת הקבוצה ולא בטובה שלכם !
תתחילו ללמוד לקבל דעות שונות משלכם.
ממך ניר אני מתפלא, כשרוב הפורום היה נגד גיא עזורי בשנה שעברה ואתה היית מהבודדים שהחזיקו בדעה שונה אף אחד לא תקף אותך או הפך אותך ללא רלוונטי.
ואתה שי, אחרי שהתהפכת בשנה שעברה פעם אחרי פעם, גם כאן אף אחד לא הפך אותך לשונא הפועל.
כפי שאמרתי בעבר, זה שאני או אחרים רואים שונה ממכם דברים בקשר לקבוצה לא הופך אותנו לאוהדים פחות טובים.
אמרתי למישהו שדיבר איתי היום בפייסבוק, גם בתקופת זינו אמרו לי ולאותם אנשים בעלי ביקורת אותם דברים. אם היינו מקשיבים לכל אותם אנשים זינו היה נשאר עד היום בקבוצה.
גם היום, אם לא יהיה מי שיעביר ביקורת ויצביע גם על הדברים הפחות טובים (ותאמינו לי שאני האחרון שנהנה לעשות את זה, בכיף הייתי כותב רק על היכולת הטובה של מליקסון או על העובדה שפבל פרגל לדעתי הוא מהבלמים הטובים שנחתו כאן) אז הדברים ישארו כמו שהם.
הביקורת נועדה תמיד כדי שבקבוצה ילמדו מהטעויות ויתקנו את דרכם.
וכן, כל עוד אלונה לא תייצר "דרך" להפועל באר שבע הטעויות יחזרו על עצמם בנושאים דומים רק בצורות שונות.
משה אוחיון כתב:תתחילו ללמוד לקבל דעות שונות משלכם.
ממך ניר אני מתפלא, כשרוב הפורום היה נגד גיא עזורי בשנה שעברה ואתה היית מהבודדים שהחזיקו בדעה שונה אף אחד לא תקף אותך או הפך אותך ללא רלוונטי.
ואתה שי, אחרי שהתהפכת בשנה שעברה פעם אחרי פעם, גם כאן אף אחד לא הפך אותך לשונא הפועל.
כפי שאמרתי בעבר, זה שאני או אחרים רואים שונה ממכם דברים בקשר לקבוצה לא הופך אותנו לאוהדים פחות טובים.
אמרתי למישהו שדיבר איתי היום בפייסבוק, גם בתקופת זינו אמרו לי ולאותם אנשים בעלי ביקורת אותם דברים. אם היינו מקשיבים לכל אותם אנשים זינו היה נשאר עד היום בקבוצה.
גם היום, אם לא יהיה מי שיעביר ביקורת ויצביע גם על הדברים הפחות טובים (ותאמינו לי שאני האחרון שנהנה לעשות את זה, בכיף הייתי כותב רק על היכולת הטובה של מליקסון או על העובדה שפבל פרגל לדעתי הוא מהבלמים הטובים שנחתו כאן) אז הדברים ישארו כמו שהם.
וכן, כל עוד אלונה לא תייצר "דרך" להפועל באר שבע הטעויות יחזרו על עצמם בנושאים דומים רק בצורות שונות.
משה אני חושב שיש הרבה טופיקים בהם אתה דן בצורה מכובדת עם רוב הגולשים בנושאים שאתה פותח.
הבעיה מגיעה שלדעת רבים זה חוצה את הגבול,אחי נצרת היא יריבה לא אטרקטיבית, לא אמור להיות באזז סביבה כמו שיש נגד הפועל תל אביב ומכבי חיפה.
ביודק כמו שלא אמור להפריע לך שהשחקנים ערכו אימון בקריית שלום בדרך למשחק מטעמים של נוחיות והתחשבות באינטרסים המקצועיים של הקבוצה.
מה השלב הבא? להתלונן למה הכדוריםבאימונים נקנו בחנות המפעל של אדידס בחולון ולא באלוף ספורט בבאר שבע?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
משה אוחיון כתב:תתחילו ללמוד לקבל דעות שונות משלכם.
אלונה היא גם לא בארשבעית אולי נעייף אותה מה אתה אומר אדון משה אוחיון כל דבר שאין לו דם בארשבעי אתה מחסל ומנסה להפיל אותו
לגבי ההתהפכות שלי ? מתי בדיוק ? כל השנה שעברה דיברתי על גיא לוי על ההתנהלות שלו על הדיבור שלו ועל שיטות האימון שלו לא שמעת אותו אומר שהוא לא בארשבעי אז לא מגיע לו להיות המאמן שלנו לא אמרתי שהוא צריך לשלב יותר צעירים כי אין כאלה !!
לא אמרתי למה הקבוצה מתאמנת מחוץ לב"ש למרות שאני זוכר שהיה פעם או פעמיים לפני משחק שהקבוצה יצאה להתאמן !
אתה מנסה לצייר הכל בדרך שלך ולנסות להראות שאתה צודק למרות שהדוגמאות שאתה נותן הם פשוט כי אין לך משהו אחר ואתה נאכז בדברים הכי טיפשיים שיש
תבין אין נוער ! לא היה נוער ! אין שחקני בית גם היום בקבוצה ! וזה מה שיש לא טוב לך אתה יכול לעודד את הפועל סורוקה !
זה שי !
אפשר להבין שחורה לו על כך שאין זהות באר-שבעית בקבוצה (שמאוד אפיינה את הקבוצה בקדנציה הקודמת בליגת העל)
????????..
שנספור ביחד את כמות שחקני הבית דאז? ספק אם בעידן המודרני כיום נוכל אי פעם לשחזר מה שהיה בזמנו עם שחקני הבית, אפילו אם תהיה לנו מחלקת נוער לתפארת בבא היום..
את ה 0-3 האגדי בבלומפילד על מכבי, סיימו לא פחות מ-9 באר שבעים על המגרש..
משה אוחיון כתב:15 דקות לפני פתיחת המשחק והפורום ריק מדיונים.
אין דיונים על המשחק, על ההרכבים הצפוים, על שחקנים שיש להיזהר מהם באחי נצרת, אני אפילו לא זוכר דיון אחד שמדבר על דברים מקצועים או מלהיב את האנשים כאן לפני משחק.
בימים לפני המשחק הדברים האלה בולטים בצורה כואבת.
הדיון היחידי שמדבר על המשחק עסוק בהימורים על התוצאה ללא הרחבה מסוימת (מזל שידידאל עוד כתב טור שמדבר על ניצחון חוץ ראשון השנה ומכניס בדיון גם קצת עניינים מקצועים).
להבליט שוב עד כמה העניין בקבוצה, אפילו ביום המשחק, נמוך בצורה מדהימה.
הכל מתחיל ונגמר בריחוק בין הקהל לקבוצה, גם אם לא נודה בכך, גם אם אולי חלק מהאנשים לא מרגישים בכך, יש ריחוק והוא צועק לשמיים.
ולמרות הכל יאאלה הפועל, נקווה לניצחון חוץ ראשון השנה...
חבל משה, איך שאתה מנסה להכפיף את המציאות כדי שתתיישר עם הנחות יסוד מסויימות קודמות שלך. מצ"ב תגובה לנושא קודם שלך, שאת הרעיון המרכזי בו אתה מנסה כעת לקדם - https://hbs.co.il/community/418895-post25.html" onclick="window.open(this.href);return false; חלק מהדברים רלוונטיים גם עכשיו.
1. אורי, לא מסתיר כלום מאף אחד, כולם יודעים מה הדעות שלי.
בטופיק נוסף שפתחתי "להסתכל עליהם ולראות אותנו" אף ציינתי שמדובר בהמשך לטופיק "תחושת ריקנות".
אתה לא מצפה ממני שבכל נושא שלי אני אתן קישור לנושא הקודם שכתבתי.
2. ניב, מפריע לי שנערך האימון בקריית שלום. מבין את הסיבות אבל קשה לי לקבל אותם.
זה מריח לא טוב, זה נראה לא טוב, זה נשמע לא טוב, זה מסמל עבורי דברים לא טובים.
3. ניב, בקדנציה הקודמת בליגת העל עם לופא היה באז אדיר לקבוצה.
באז שבזכותו הקמנו את שער 5, באז שהיה האות הרשמי להפיכת האוהדים של הפועל באר שבע כגוף רלוונטי לתחומים רבים.
4. למה היה באז אתה שואל? כי בניגוד למה שכולם כאן מציגים היה את השילוב הנכון.
לקחנו בסיס של שחקני בית, חלקם מוכשרים (ברדה, בונפלד) וחלקם אפורים ובינונים (סתיו, רמי אליהו, חליבה, אלול, יפרח, אמיר אבוטבול, אייל ) ושילבנו אותם עם שחקני רכש איכותים (קורמן, אופיר חיים ואחרים).
למרות שקל לכם ללכת לנושא שחקני הבית, אין השנה באז גם בגלל השיחרור של אופיר חיים, זיו כבדה והעובדה שלא סופרים את דנדי אוקוגו.
למה? כי מדובר בשחקנים שבשנה שעברה היו טובים, הוכיחו את עצמם והראו מחויבות.
על אוהדי כדורגל אי אפשר לעבוד. אם אתה טוב ואם אתה נותן את התחת, אתה תקבל הערכה.
אני מוכן להתערב שמכל הטופקים שדיברו כאן על שחקנים ועל הנושא המקצועי, רוב הנושאים קשורים לזיו כבדה ששוחרר ולדנדי אוקוגו שמיובש על הספסל.
למה? כי לקהל יש קשר עם אותם שחקנים שהוכיחו את עצמם בשנה שעברה.
קבוצה ללא שחקני בית, ללא המשכיות של השחקנים המצטינים (גם מבחוץ) שהראו מחויבות בשנה שעברה, היא קבוצה שקשה להתחבר אליה.
בטח כשמתחילת השנה לא נעשתה אפילו פעם אחת פגישה בין הקהל לשחקנים (כשהוזמנו לאירוע של הקאמלס אפילו אחד לא הגיע) וכשבאופן כללי הקשר בין הקהל לשחקנים בכלל לא קיים.
משהו קטן לסיום, אני מאוד אוהב ומעריך את אלונה ברקת אבל הכישלון הניהולי הוא קודם כל שלה.
להאשים את ציפורה (הדוברת) או את וקנין (מנהל השיווק) או את עזורי או את שכטר פעם אחרי פעם זה להתעלם ממי שמינה אותם ובחרה לתת להם את החופש פעולה לעצב את הפועל באר שבע כדרכם.
להפועל באר שבע חייבת להיות דרך והיא חייבת לבוא מאלונה.
שנספור ביחד את כמות שחקני הבית דאז? ספק אם בעידן המודרני כיום נוכל אי פעם לשחזר מה שהיה בזמנו עם שחקני הבית, אפילו אם תהיה לנו מחלקת נוער לתפארת בבא היום..
את ה 0-3 האגדי בבלומפילד על מכבי, סיימו לא פחות מ-9 באר שבעים על המגרש..
אני לא מבין אותך.
אני דיברתי על הקדנציה הקודמת שלנו בליגת העל (הווי אומר: בין השנים 2001-2005) והמשחק שדווקא תיארת אותו היה בשיא הקדנציה הקודמת (סוף דצמבר 2002).
אתה רק מחזק את הטענה שלי שבקדנציה הקודמת היו הרבה שחקני בית.