באר-שבע מפסידה 2:0 לאח"י נצרת כל התגובות כאן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
m6400

ואת זה אני כותב היום...גיא לוי ג אתה אשם העיקרי בהפסד...

שליחה על ידי m6400 »

גיא לוי אתה אשם העיקרי בהפסד היום.טענת שפדלון לא בכושר,אך את חוגג הכנסת לאחר חצי שנה בהרכב הפותח ול90דק',למרות שרק בשבוע שעבר חזר לאימונים.אתה בתקציב של 15 מיליון ואין לך מגן שמאלי,ואת השמאלי שיש לך(פדלון הצלחת להרוס).אתה חושב שאתה היחיד שמבין כדורגל. כשהקהל קרא לסמיוני,אז הכנסת דווקא(ולא שיש לי משהו נגד פדידה) את פדידה,כדי להראות לכולם שאתה זה שקובע ושם פס על כולם.אז תרשה לי למור לך שאתה איש שחצן,יהיר,לא מקצוען ואם עד השבוע הזה הגיעו אוהדים בהמונהים(לדוגמת הרצליה)אז גם את הצלחת להרוס,עם השיטה הדפוקה הזאת 4-5-1 שהתחלת בה מאז המשחק בלוד.ידעתי אז שזה עניין של זמן והניצחונות האלה באו בפוקס,או בזכות ההברקה של מליקסון.אתה הורס את נדב קידר ומסיט את הקהל נגדו למרות שהוא לא אשם,כי הוא לא מגן שמאלי,לקוסטרוב אין מושג בכדורגל אך אתה מתעקש לעלות אותו בהרכב,תוציא קלטות מהתקופה של לופא ותראה מה עשה אופיר חיים בתור קשר שמאלי ותבדיל בינו לבין קוסטרוב. יש לי כ"כ הרבה דברים לכתוב לך על הטעויות שלך ,אך לי הורדת את כל החשק,מה גם שהגעתי למסקנה שאתה מאמן אפס,ואני לא סובל אותך ואת הגאאותנות שלך.אז תמשיך להינות מכדורגל כפי ציינת זאת בראיון מלפני שבועיים לאחר עוד משחק מגעיל,בלעדי בכל אופן. :סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: באר-שבע מפסידה 2:0 לאח"י נצרת כל התגובות כאן

שליחה על ידי crazyred »

פדלון לא שחק, אולי תבינו את זה? גיא וויתר עליו ולא סתם, די כבר. המאמן שהביא אותנו ל4 נצחונות בשישה משחקים ללא הפסד, הוא גם מי שהביא את הנפילה היום. וזה קורה די כבר. סבלנות אלוהים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

פדלון לפחות משחק עם רגל שמאל ולא עם רגל ימין איך אתם רוצים שנדב יעלה למעלה אנחנו מוותרים על אגף סתם בלי שום סיבה
המאמן ההתקפי היחיד שהיה פה בשניים האחורנות זה לופא ועם לופא הגענו להכי גבוה שאפשר גמר גביע המדינה ונקודה מאירופה
עם תקציב של של מעדן !!
גיא לוי באמת מאמן שחצן בעל אגו מפה עד לונדון סוגר לי אימונים כמו לא יודע מה בטח שלא ניראה מה קורה שם כי אי אפשר להיכנס
מאמן שמהיום הראשון שלו כאן חושב שהוא המציא את הכדורגל ואנחנו הבארשבעים לא מבינים בכלום
ממה שאני רואה הוא חושב שהוא מדען בכלל ולא מאמן כדור כל שבוע עם ניסוי חדש בהרכב
תקציב של 14 מליון ההינו צריכים לאכול את הליגה הזאת !!!
רק מה שחסר לנו שגם שיש 5 עולות אנחנו לא נעלה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

כשקוסטרוב שיחק הכל עבר דרכו, הכל היה משמאל. קוסטרוב פשוט לא הצליח לעשות כלום עם כל הכדורים שהגיעו אליו.
רק איפשהו במחצית השנייה התחלנו לשחק על צד ימין, עם מליקסון, שנראה יותר טוב במחצית השנייה, אבל עדיין, לא מספיק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
Strambo

שליחה על ידי Strambo »

יותר מהכל אינני מבין דבר אחד.

עזבו לרגע את היכולת הגרועה והעלובה של 11 השחקנים שהיו על כר הדשא בוסרמיל, עזבו לרגע את הנהמות, עזבו לרגע שאח"י לא שיחקה משחק גדול - עם כל אלה עוד אפשר להסתדר.
הדבר שאמור להדליק לכולנו נורה אדומה באופן מיידי הוא העובדה שגיא לוי פותח עם חלוץ בודד במשחק ביתי.
ונגד מי? לא בארסה, לא מנצ'סטר יונייטד, לא ליון וגם לא באיירן מינכן. נגד מכבי אחי נצרת!!!. אם זה לא היה :D , הייתי :( .
למה לכל הרוחות? מה יש לנו לפחד משחקני נצרת? החלוצים שלהם יותר מפחידים מהחלוצים שלנו? גיא לוי יודע בדיוק שהקהל לא יכול לסבול צורת משחק כזו של באר שבע. לא יכול לסבול פשוט!!! אז למה לאמלל אותנו?? :evil: :evil: :evil:

חבל. ניצחון אתמול על נצרת היה יכול להיות הצהרת כוונות רצינית על ההמשך. במקום זה, המומנטום נקטע בפתאומיות, נצרת עברה אותנו והדרדרנו למקום ה-5.

פשוט חבל!

גיא, אנחנו אוהבים אותך! תומכים בך! אבל חלאס. לא עוד משחקים פחדניים ועלובים כמו אתמול. בבקשה!! :בוכה: :לאלא: :בוכה:

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Strambo כתב:יותר מהכל אינני מבין דבר אחד.

עזבו לרגע את היכולת הגרועה והעלובה של 11 השחקנים שהיו על כר הדשא בוסרמיל, עזבו לרגע את הנהמות, עזבו לרגע שאח"י לא שיחקה משחק גדול - עם כל אלה עוד אפשר להסתדר.
הדבר שאמור להדליק לכולנו נורה אדומה באופן מיידי הוא העובדה שגיא לוי פותח עם חלוץ בודד במשחק ביתי.
ונגד מי? לא בארסה, לא מנצ'סטר יונייטד, לא ליון וגם לא באיירן מינכן. נגד מכבי אחי נצרת!!!. אם זה לא היה :D , הייתי :( .
למה לכל הרוחות? מה יש לנו לפחד משחקני נצרת? החלוצים שלהם יותר מפחידים מהחלוצים שלנו? גיא לוי יודע בדיוק שהקהל לא יכול לסבול צורת משחק כזו של באר שבע. לא יכול לסבול פשוט!!! אז למה לאמלל אותנו?? :evil: :evil: :evil:

חבל. ניצחון אתמול על נצרת היה יכול להיות הצהרת כוונות רצינית על ההמשך. במקום זה, המומנטום נקטע בפתאומיות, נצרת עברה אותנו והדרדרנו למקום ה-5.

פשוט חבל!

גיא, אנחנו אוהבים אותך! תומכים בך! אבל חלאס. לא עוד משחקים פחדניים ועלובים כמו אתמול. בבקשה!! :בוכה: :לאלא: :בוכה:
די, כמה אפשר כבר לדבר על הקטע של חלוץ אחד? כמה אפשר להסביר שלא מספר החלוצים בהרכב יקבע כמה התקפי משחקים, ושני קשרים אחוריים זה לא הרכב הגנתי אלא באותה מידה יכול להיות הרכב שנותן יותר חופש לשחקנים הקדמיים.

ודי להגיד מי זאת אחי נצרת? חוגג, בונפלד, אילוז, אלול, קידר, סבג, אוקוגו. שבעה שחקנים מתוך 11 שפתחו אתמול שהם לא פחות אלמוניים לאוהדי הכדורגל מאשר שחקנים אחרים בארץ.
הלוואי שאילוז היה מגביה בנגיעה פעם אחת כמו שההרוש האלמוני הזה הגביה, או שבונפלד היה פעם אחת נותן פס מהיר בנגיעה כמו שרם סטי האלמוני נתן לאיילי.

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט!!!

שליחה על ידי אדום לוהט!!! »

האמת? אתמול זה היה מעליב פשוט ככה.
מילא להפסיד אבל למה בצורה הזאת?!
אפשר להגיד שבחיים לא הרגשתי חוסר רצון מקבוצה כמו אתמול במתפרצות שלנו השחקנים אדישים ולא עולים ובמתפרצות שלהם הם גם לא יורדים פשוט חוסר רצון אחד גדול.
טיפת הקרבה למען הקהל למען המעודון למעל אלונה לא הייתה שם.
וכן אתמול זה היה בין המשחקים שהכי גרמו לי לעצבים בעולם אבל למרות הכל אני לא חושה שהיה צריך לקלל את גיא, לשרוק בוז? בסיום המשחק זה לגיטימי מאוד ועם המשחק של אתמול זה היה רצויי.

וגיא לוי? חלאס עם הניסויים תן לקבוצה לרוץ אלעד פשוט זה לא זה שיישב בחוץ, קוסטרוב זה נראה שחוץ מלוי אף אחד לא באמת ראה ממנו משהו ולמה לפתוח עם חלוץ 1?! על ההצבה של קידר באגף שמאל והפתיחה עם סבג אני בכלל לא ידבר.
ולא אני לעומת השאר לא התלהבתי גם כשניצחנו כי גם אז זה היה הרבה במזל והרבה בזכות אחד ויחיד מאור מליקסון שכשאר הוא לא טוב אז אין לנו סיכויי.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

לא קראתי את כל התגובות אבל זאת דעתי על המשחק אתמול -
לפתוח עם חלוץ אחד זאת טעות . 4-5-1 חלף מהעולם יחד עם הדינוזארים !
נכון, אנחנו משחקים ככה כבר כמה משחקים אבל אין כ"כ זרימה במגרש, אולי במתחבר יש 20 דקות טובות .
חוובה, פשווט חייב לשחק עם שני חלוצים, זה נותן יותר כוח, יותר עוצמה, ומשחרר גם את הקשרים. מליקסון כל הזמן צריך לרדת חצי מגרש והתחיל את ההתקפה, זה מגוחך.
מבחינתי- כולם היו חלשים היום, לא נהנתי אפילו מדקה של המשחק .
זה לגיטימי שיהיו משחקים חלשים יותר, אבל מה שחשוב זה שלומדים מזה .
לא מזמן גיא לוי הודה בטעות שלו, בזה שהוא עורך ניסויים בהגנה, ניראלי שהמעבדה נפתחה מחדש. נדב קידר בללם, לא מגן שמאלי, הוא לא יכול והוא חסר בתור בלם. רועי סבג לא שחקן, שיחתום בלשכה ויעזוב אותנו כבר .
אני לא מבינה את גיא לוי, באמת .
נכון, רק בהפסד אני נותנת לזה יותר משמעות, וההרכב המטופש הזה יותר צורם לי, אבל ככה זה .
מה שנותר לקוות שמכאן רק נעלה, ושגיא לוי יבין שכל אחד משחק בתפקיד הטבעי שלו!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מסוג המשחקים שלפניהם תחושת הבטן משדרת רע ללא כל הסבר הגיוני. אני בטוח שההפסד המפתיע על פניו, לא הפיל רבים מהאוהדים מהכיסא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דניאל סופן

שליחה על ידי דניאל סופן »

[glow=red]יהיה בסדר בעזרת ה' ,, לא סוף העולם ..[/glow]

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אורי אדום בנשמה כתב:מסוג המשחקים שלפניהם תחושת הבטן משדרת רע ללא כל הסבר הגיוני. אני בטוח שההפסד המפתיע על פניו, לא הפיל רבים מהאוהדים מהכיסא.
באמת הייתה הרגשה רעה, לא היה אווירה של משחק, וגם לא של ניצחון ...
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה