וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש
Re: וואלה: זיו כבדה שוחרר מהפועל ב"ש
ידיאל עם תשיים לב כל השחקנים שעזורי הביא הם שחקנים פיזים אגרסיבים שיש להם כוח
שני הבלמים שמעון הרוש אייל שן יוסי אופיר מסיקה הוא הביא הרבה גרזנים כניראה שהוא מאמין בזה הוא משאיר את היצירתיות למליקסון ורביבו אבל הוא רוצה לבנות קבוצה אגרסיבית ומהתחלה ראינו את זה כבדה עם כל הכבוד לו לא שחקן שיכול להתחרות לא עם רביבו ולא עם מליקסון הוא גם לא שחקן פיזי כמו שעזורי אוהב אז כניראה שפה זה המינוס של כבדה
זה שי !
שני הבלמים שמעון הרוש אייל שן יוסי אופיר מסיקה הוא הביא הרבה גרזנים כניראה שהוא מאמין בזה הוא משאיר את היצירתיות למליקסון ורביבו אבל הוא רוצה לבנות קבוצה אגרסיבית ומהתחלה ראינו את זה כבדה עם כל הכבוד לו לא שחקן שיכול להתחרות לא עם רביבו ולא עם מליקסון הוא גם לא שחקן פיזי כמו שעזורי אוהב אז כניראה שפה זה המינוס של כבדה
זה שי !

אני מצטער את זה אתה צריך לשאול אותו לא אותי!!!yedidel כתב:
אז יש לך הסבר למה עזורי החתים את קבדה בקיץ?
לא אני החתמתי את כבדה!!!
אתם חייבים להסתכל על הפלוס שיוסי אלקיים יקבל יותר דקות!!!
בדיוק מאותה סיבה שהוא החתים את בנגורה, אמר לזוהר חוגג שהוא מעוניין בו ולטאצ'י שהוא הזר הכי טוב בארץ.yedidel כתב:
מה שמדאיג זה שלא עושים כל כך הרבה שינויים באותה קבוצה תוך שנה, זה אף פעם לא עובד. אתה חייב להשאיר איזה המשכיות. חוץ מזה שאתה צריך להעביר מסר ששחקן מצטיין שנותן את כולו יקבל לכל הפחות הזדמנות הוגנת להוכיח את עצמו עונה אחר כך.זה שי ! כתב:ידיאל עם תשיים לב כל השחקנים שעזורי הביא הם שחקנים פיזים אגרסיבים שיש להם כוח
זה שי !
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
רק לחדד את הנקודה. זיו כבדה עם חוזה לעונה הזו וכול הפירסומים מעבר לשיחה שהתקיימה עם עזורי מאוד תמוהים.
האם גיא מפציץ את השמועות או השחקן? כמדומני זה לא השחקן מישהו כאן מנסה להתפטר משחקן שכביכול אילצו אותו
להחתימו.
אני מקווה שאלונה שמאוד אוהבת את השחקן ומכירה את תרומתו לקבוצה תעמיד את עזורי במקומו. לא יתכן ששחקן שקיבל
את הריספקט ואת הסופרלטיבים מכולם עונה שעברה לא יספר ע"י המאמן.
נכון לעכשיו זיו שחקן הפועל באר שבע וכול דבר מעבר אינו נכון.
האם גיא מפציץ את השמועות או השחקן? כמדומני זה לא השחקן מישהו כאן מנסה להתפטר משחקן שכביכול אילצו אותו
להחתימו.
אני מקווה שאלונה שמאוד אוהבת את השחקן ומכירה את תרומתו לקבוצה תעמיד את עזורי במקומו. לא יתכן ששחקן שקיבל
את הריספקט ואת הסופרלטיבים מכולם עונה שעברה לא יספר ע"י המאמן.
נכון לעכשיו זיו שחקן הפועל באר שבע וכול דבר מעבר אינו נכון.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שנצחק או נבכה אדום? עד עכשיו מה מנע מעזורי לשתף את יוסי? אוליי כבדה? אה לא עזורי לא ספר אותוה.א.ד.ו.ם כתב: אני מצטער את זה אתה צריך לשאול אותו לא אותי!!!
לא אני החתמתי את כבדה!!!
אתם חייבים להסתכל על הפלוס שיוסי אלקיים יקבל יותר דקות!!!
מהרגע שהוא מונה לתפקיד לצערי.
ולכם חוטבי העצים ואוחזי הגרזנים מי שהראה ניצוצות של כדורגל ואיכפתיות זה היה כבדה. לא הגרזן ולא הסכין ולא המשור
תפסיקו עם הסיסמאות הללו.
חבל.
חבל שאין הערכה ואין נתינת הזדמנויות.
חבל שבזמן שבו מוצאים מקום בהרכב לזרים שונים ומשונים ולמקומיים שבינינהם לבין כדורגל אין כמעט כלום, הקורבן הוא דווקא השחקן הכל כך מוכשר ויעיל הזה.
זיו קבדה, בזמן הקצר שהיה פה, הצליח מקצועית וחברתית והתחבר מצויין גם לקהל שהעריך את תרומתו בכך שבחר בו לשחקן העונה שעברה.
גיא עזורי הצליח לצבור אצלי נקודה שחורה נוספת, אך כמו ידידיי פה ארז וידידאל, את החשבונות עם המאמן נעשה בסוף העונה כשניראה לאן הדרך שלו הובילה אותנו.
אני רוצה לאחל לזיו קבדה הרבה הצלחה ותודה על התקופה הנפלאה שלך בהפועל באר שבע.
חבל שאין הערכה ואין נתינת הזדמנויות.
חבל שבזמן שבו מוצאים מקום בהרכב לזרים שונים ומשונים ולמקומיים שבינינהם לבין כדורגל אין כמעט כלום, הקורבן הוא דווקא השחקן הכל כך מוכשר ויעיל הזה.
זיו קבדה, בזמן הקצר שהיה פה, הצליח מקצועית וחברתית והתחבר מצויין גם לקהל שהעריך את תרומתו בכך שבחר בו לשחקן העונה שעברה.
גיא עזורי הצליח לצבור אצלי נקודה שחורה נוספת, אך כמו ידידיי פה ארז וידידאל, את החשבונות עם המאמן נעשה בסוף העונה כשניראה לאן הדרך שלו הובילה אותנו.
אני רוצה לאחל לזיו קבדה הרבה הצלחה ותודה על התקופה הנפלאה שלך בהפועל באר שבע.
הפועל אני כבר משתגע
עזורי משדר לחץ. מה הקשר עכשיו שחרור כבדה? ועוד לתרץ את השחרור בתואנה של "מפתחים צעירים"?
איפה בדיוק נכנס מסיקה, רביבו, קאלה, שן ועוד מספר שמות במדיניות הזו? דווקא "להיתפס" על כבדה? שחקן שנקשר מאוד לאוהדים, שנבחר לשחקן העונה (ממש ממש לא לחינם אלא הוכיח את יציבותו בכל משחק) - דווקא אותו לשחרר?
אפשר לעשות שינויים. זה מקובל, ולפעמים זה אפילו הכרחי. אבל אסור בתכלית האיסור לקטוע דברים יפים.
לזיו כבדה בהחלט יש מקום בהפועל ב"ש (בטח שמשחקנים אחרים) אבל אם עזורי החליט שמקומו לא כאן, מה אפשר לעשות?!
בכל מקרה - המון הצלחה בהמשך. אני, אישית, מאוד אהבתי אותך.
איפה בדיוק נכנס מסיקה, רביבו, קאלה, שן ועוד מספר שמות במדיניות הזו? דווקא "להיתפס" על כבדה? שחקן שנקשר מאוד לאוהדים, שנבחר לשחקן העונה (ממש ממש לא לחינם אלא הוכיח את יציבותו בכל משחק) - דווקא אותו לשחרר?
אפשר לעשות שינויים. זה מקובל, ולפעמים זה אפילו הכרחי. אבל אסור בתכלית האיסור לקטוע דברים יפים.
לזיו כבדה בהחלט יש מקום בהפועל ב"ש (בטח שמשחקנים אחרים) אבל אם עזורי החליט שמקומו לא כאן, מה אפשר לעשות?!

בכל מקרה - המון הצלחה בהמשך. אני, אישית, מאוד אהבתי אותך.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בושה פשוט בושה שחקן הכי טוב שנה שעברה ואין לו מקום בהרכב השנה?
עזורי עשה טעות קשה.
עזורי עשה טעות קשה.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
תגיד אתה צוחק ??אימפריה באדום כתב:בושה פשוט בושה שחקן הכי טוב שנה שעברה ואין לו מקום בהרכב השנה?
עזורי עשה טעות קשה.
אין לזיו כבדה מקום בהרכב כיום ואין מה לעשות בניגוד לזה!!!
ועוד פעם אני יכתבו את זה שאייל שן ואופיר ורביבו ומסיקה ומליקסון
הם רמה אחת מעל כבדה.
אין מה לעשות בניגוד לזה.
חידוד נוסף. יודעים למה אוהדים כמאיר דמרי (וכמוני) אוהבים שחקנים כמו כבדה (לעזאזל, שאלו את זיו האם זשם משפחתו מתחיל בכ או ק)? משום שגם אחרי שאיבד כדור הוא ירוץ אחורה לנסות להשיגו חזרה.
מעבר לקטע האישי, יש ענין מקצועי.
והאדום, כנראה שאתה לא מכיר אותי. את הכסף סופרים במדרגות. לא תמצא אותי מקלל את המאמן אחרי הפסד כזה או אחר, אך גם לא תמצא אותי מהלל את המאמן אחרי הצלחה שבינה ובין דרך המקריות שולטת. ברצוני להביא לתשומת ליבך נקודות שחייבים לתת עליהן את הדעת גם אחרי נצחונות. הקרדיט הוא בעיקר למישל בשני (הסניגור האדום) ודודו עזריה, אך יש לי מספר תוספות. מה יש לך לאמר אם שליש מההרכב הפותח לא היה במחנה האימונים? איזה אמון המאמן מראה לסגל אותו בחר אם הוא מושיב את חלקו בספסל ופותח עם צמד שחקנים שעשו כאן אימון וחצי (לפני המשחק מול רעננה ולמרות הניצחון זו נקודה חשובה מאד)? איך עמדת המגן הימני שהייתה הבעייתית ביותר בשנה שעברה יחד עם עמדות הבלמים לא זכתה למענה הולם, כאשר בוצע רכש של שישה (!) קשרים בחולייה חזקה ובריאה ממילא אצלינו? איך העיבוי המוגזם בשחקנים בכירים ברובם מתיישב עם אי-שחרור שחקנים אחרים בטרם תחילת העונה? מה זה עושה למרקם החברתי בקבוצה?
חביבי, אלה הן שאלות שהמאמן צריך לתת עליהן את הדעת. אני רק שואל על תקן האוהד הלא אדיוט.
מעבר לקטע האישי, יש ענין מקצועי.
והאדום, כנראה שאתה לא מכיר אותי. את הכסף סופרים במדרגות. לא תמצא אותי מקלל את המאמן אחרי הפסד כזה או אחר, אך גם לא תמצא אותי מהלל את המאמן אחרי הצלחה שבינה ובין דרך המקריות שולטת. ברצוני להביא לתשומת ליבך נקודות שחייבים לתת עליהן את הדעת גם אחרי נצחונות. הקרדיט הוא בעיקר למישל בשני (הסניגור האדום) ודודו עזריה, אך יש לי מספר תוספות. מה יש לך לאמר אם שליש מההרכב הפותח לא היה במחנה האימונים? איזה אמון המאמן מראה לסגל אותו בחר אם הוא מושיב את חלקו בספסל ופותח עם צמד שחקנים שעשו כאן אימון וחצי (לפני המשחק מול רעננה ולמרות הניצחון זו נקודה חשובה מאד)? איך עמדת המגן הימני שהייתה הבעייתית ביותר בשנה שעברה יחד עם עמדות הבלמים לא זכתה למענה הולם, כאשר בוצע רכש של שישה (!) קשרים בחולייה חזקה ובריאה ממילא אצלינו? איך העיבוי המוגזם בשחקנים בכירים ברובם מתיישב עם אי-שחרור שחקנים אחרים בטרם תחילת העונה? מה זה עושה למרקם החברתי בקבוצה?
חביבי, אלה הן שאלות שהמאמן צריך לתת עליהן את הדעת. אני רק שואל על תקן האוהד הלא אדיוט.
yedidel כתב:
קבדה הוחתם לפני שרביבו הגיע לקבוצה, במצב שנוצר לקבדה אין מקום בהרכב ואני לא חושב שמישהו פה בפורום חושב אחרת, על הספסל יושבים סיראז נסאר ויוסי אלקיים תוסיפו להם את בונפלד ואני לא רואה אותו משחק השנה למעט מספר דקות פה ושם ואת הדקות האלה עדיף שיקבלו אלקיים ונאסר משום שהם כרגע העתיד של המועדון.
ובונפלד מועדף על פניו כי הוא שחקן בית? כי לא נראה שיש ויכוח לגבי היכולת.yoel711 כתב:
קבדה הוחתם לפני שרביבו הגיע לקבוצה, במצב שנוצר לקבדה אין מקום בהרכב ואני לא חושב שמישהו פה בפורום חושב אחרת, על הספסל יושבים סיראז נסאר ויוסי אלקיים תוסיפו להם את בונפלד ואני לא רואה אותו משחק השנה למעט מספר דקות פה ושם ואת הדקות האלה עדיף שיקבלו אלקיים ונאסר משום שהם כרגע העתיד של המועדון.
ובעיקרון אתה צודק, ובגלל זה לא הבנתי מה היה דחוף להביא את רביבו ואופיר לעמדות עמוסות שעדיין אין לך חלוץ נורמלי ומגן ימני. אתה יודע איזה חלוץ זר ברמה היה אפשר להביא ב250,000 דולר?
שוב עזורי גורם למועדון לשלם מחיר יקר בשל חוסר הניסיון שלו... (שלא להגיד חוסר מקצועיות) אבל כמו שאמרתם נבחן אותו בסוף העונה.
בקשר לכבדה? כמו שכבר אמרתי, אין לו מקום בקבוצה השנה ואין מה לעשות. הוא לא מתאים להיות שחקן שעולה מהספסל ל-30 דק' בלחץ ולעשות את השינוי.
זיו, תודה רבה כנה אמיתיתי וענקית מעומק הלב על כל מה שנתת למועדון הזה, שתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך.
אגב מישהו שאל פה מי הקורבן הבא? אז לדעתי אחת הסיבות לשחרור כבדה היא כדי ששחקנים כמו משה אסולין ויוסי אלקיים יקבלו דקות.
בקשר לכבדה? כמו שכבר אמרתי, אין לו מקום בקבוצה השנה ואין מה לעשות. הוא לא מתאים להיות שחקן שעולה מהספסל ל-30 דק' בלחץ ולעשות את השינוי.
זיו, תודה רבה כנה אמיתיתי וענקית מעומק הלב על כל מה שנתת למועדון הזה, שתהיה לך הצלחה בהמשך הדרך.
אגב מישהו שאל פה מי הקורבן הבא? אז לדעתי אחת הסיבות לשחרור כבדה היא כדי ששחקנים כמו משה אסולין ויוסי אלקיים יקבלו דקות.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
תמוה תמוה תמוה.
להביא 90 אחוז מהשחקנים באזור גיל 30+- ולתרץ את השחרור של כבדה במתן קרדיט לצעירים? לפחות שימצא טיעון טוב יותר.
אבל כנראה שאין כזה.
כואב לי להעביר ביקורת, אני לא חושב שזה נכון וחכם לעשות את זה אחרי שניים וחצי משחקים. אבל ההחלטה הזאת פשוט חסרת כל הגיון (ועל הרושם הכללי נוותר כרגע).
להביא 90 אחוז מהשחקנים באזור גיל 30+- ולתרץ את השחרור של כבדה במתן קרדיט לצעירים? לפחות שימצא טיעון טוב יותר.
אבל כנראה שאין כזה.
כואב לי להעביר ביקורת, אני לא חושב שזה נכון וחכם לעשות את זה אחרי שניים וחצי משחקים. אבל ההחלטה הזאת פשוט חסרת כל הגיון (ועל הרושם הכללי נוותר כרגע).