26/08/09 - אירוח אבי שכטר
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: 26/08/09 - אירוח אבי שכטר
עוד רגע
כרגע משודר תקציר המשחק נגד הפועל ת"א משנת 94 או משהו כזה...
נקווה למשחק טוב שלנו כמו אז - ולתוצאה קצת יותר טובה...
נקווה למשחק טוב שלנו כמו אז - ולתוצאה קצת יותר טובה...
הפועל אני כבר משתגע
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חזרנו. עמכם הסליחה אבד החיבור לרשת 

- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
השידור התחיל.
כדאי שתעלו עכשיו את השאלות.
כדאי שתעלו עכשיו את השאלות.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- יאללה הפועל
ערב טוב אבי,
מה הציפיות שלך למיקום הקבוצה בטבלה בסוף העונה ?
האם אתה חושב שהסגל הקיים מסוגל להתמודד במאבקי האליפות עם הקבוצות הגדולות ?
האם בתור ילד ואפילו כמבוגר לפני שהגעת לקבוצה, אהדת את הפועל באר שבע ? התעניית בקבוצה ? הלכת למשחקים ?
מה יחסייך עם גיא עזורי המאמן החדש ?
תודה רבה אבי , אוהבים אותך !
מה הציפיות שלך למיקום הקבוצה בטבלה בסוף העונה ?
האם אתה חושב שהסגל הקיים מסוגל להתמודד במאבקי האליפות עם הקבוצות הגדולות ?
האם בתור ילד ואפילו כמבוגר לפני שהגעת לקבוצה, אהדת את הפועל באר שבע ? התעניית בקבוצה ? הלכת למשחקים ?
מה יחסייך עם גיא עזורי המאמן החדש ?
תודה רבה אבי , אוהבים אותך !

- dardasmiley
אבי שלום... למה היחס לשחקני הבית כזה מחפיר????? איך יתכן שיש מס' קבוצות שמשחקים עם יותר שחקני בית באר-שבעיים בהרכב מאשר הפועל ב"ש.....
איך יתכן שבכל ההצהרות מדובר על בניית קבוצה לטווח ארוך והחתמות לעוד כמה שנים אבל בפועל יוצא שממוצע הגיל של סגל הפועל ב"ש נושק לשלושים... השנה מכבי חיפה ומכבי ת"א מהוות דוגמא מוחצת לעניין כשמכבי ת"א שילבה במשחק פתיחת העונה עם סכנין לא פחות מ-8(!) שחקנים צעירים.....
איך יתכן שבכל ההצהרות מדובר על בניית קבוצה לטווח ארוך והחתמות לעוד כמה שנים אבל בפועל יוצא שממוצע הגיל של סגל הפועל ב"ש נושק לשלושים... השנה מכבי חיפה ומכבי ת"א מהוות דוגמא מוחצת לעניין כשמכבי ת"א שילבה במשחק פתיחת העונה עם סכנין לא פחות מ-8(!) שחקנים צעירים.....
השיקולים למחיר המנויים:
נעשתה השוואה למועדונים אחרים (3-4 מועדונים - למועדונים הגדולים).
המחירים שלנו לדעתי הם סבירים בהחלט. אם תקציב הקבוצה הוא 25 מיליון שקל, אני רואה במנויים שותפים - לא רק לקוחות.
המתקן זה לא הפועל ב"ש, אי אפשר לצפות שאלונה תשפר גם את המתקן.
נעשתה השוואה למועדונים אחרים (3-4 מועדונים - למועדונים הגדולים).
המחירים שלנו לדעתי הם סבירים בהחלט. אם תקציב הקבוצה הוא 25 מיליון שקל, אני רואה במנויים שותפים - לא רק לקוחות.
המתקן זה לא הפועל ב"ש, אי אפשר לצפות שאלונה תשפר גם את המתקן.
האם אתם הולכים לפתוח כמעיין אקדמיה לפי תוכניתו של מרק ורטהיים?
האם אתם הולכים לפנות לגילאי פעוטות?(כמו התוכנית של מרק ורטהיים)
האם אתם הולכים לפנות לגילאי פעוטות?(כמו התוכנית של מרק ורטהיים)
- יאללה הפועל
לא אבי , ולא אלונה אשמים בכך ששנים לא טיפחו פה את קבוצות הנוער ושחקנים צעירים לטווח הרחוק.dardasmiley כתב:אבי שלום... למה היחס לשחקני הבית כזה מחפיר????? איך יתכן שיש מס' קבוצות שמשחקים עם יותר שחקני בית באר-שבעיים בהרכב מאשר הפועל ב"ש.....
משקיעים הרבה כסף להביא שחקנים טובים , להרים את הקבוצה , על מנת שניהיה הקבוצה הטובה ביותר ... תלונות לא יעזרו !
אין טעם להשאיר את כל שחקני הבית בשביל שיישבו על הספסל , הרי ברור לכולנו שאם שחקני הבית ישחקו לא ניהיה למעלה בטבלה, ובמקרה הטוב לא נרד ליגה.
ושוב אני חוזר, לא טיפחו פה את שחקני הנוער, ושחקנים צעירים לפני .. לכן אין לנו שחקני בית חזקים !
למען ה-2000-2500 מנויים שקנו ועשו את השיקול הכלכלי, זה לא נכון ולא פייר למכור כרטיסים במחירים שונים למשחקים שונים.
מעבר להכל, יש גם את האופציה המוזלת בשער 3 המחירים שם פונים לאוכלוסייה החלשה היותר.
מעבר להכל, יש גם את האופציה המוזלת בשער 3 המחירים שם פונים לאוכלוסייה החלשה היותר.
dardasmiley כתב:אבי שלום... למה היחס לשחקני הבית כזה מחפיר????? איך יתכן שיש מס' קבוצות שמשחקים עם יותר שחקני בית באר-שבעיים בהרכב מאשר הפועל ב"ש.....
תענה על השאלה..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

"מאז ולעולמים"

בעונה הבאה, ברמת המחשבה, אנחנו מתכננים לתת הנחה לבעלי המנויים בעונה הזו.
מבחינת חווית האוהד - קשה לנו בעקבות המצב הקשה של המתקן. אנחנו מבטיחים לעשות את המקסימום הפנינג במהלך המשחקים.
מבחינת חווית האוהד - קשה לנו בעקבות המצב הקשה של המתקן. אנחנו מבטיחים לעשות את המקסימום הפנינג במהלך המשחקים.
איך יתנו הטבות למנויים קיימים?? לא זכור לי שהשנה לקחו מאיתנו פרטים כשבאנו לקנות מנוי (תקנו אותי אם אני טועה...)
הפועל אני כבר משתגע
- dardasmiley
לנפנף בדגל של "לקחנו מחירים כמו 4 הגדולות" זה יפה על הנייר, אבל צריך להבין שהפועל ב"ש בהרבה מאוד שיקולים היא לא 4 הגדולות ומלבד האיצטדיון (שראוי יותר לשם חורבה) צריך לזכור שהשכר הממוצע בב"ש נמוך משמעותי מהשכר הממוצע בת"א ובערי הלווין... הרי אתה בעצמך אמרת בראיון שהפועל ת"א יכולה להרשות לעצמה לקחת 100K$ על שלט פרסומת והפועל ב"ש תוכל לקחת על אותו שלט 50K$. אז מה? ההשוואה לגדולות היא רק כשנוח ומסתדר עם הכיס???