נגד הפועל ר"ג - שבת 19:00
Re: נגד הפועל ר"ג - שבת 19:00
המחירים השנה פשוט שחיטה (מזל לפחות שאני משלם כרטיס חייל), מקווה שההנהלה השנה תתחשב ותוזיל את מחירי ההסעות.

מחירים של הליגה האיטלקית גועל נפש מה זה המחירים האלה סעמק ערס !
זה שי !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא יכול שלא לחייך.
למה? כי כאשר כבר לפני שנתיים מחיר כרטיס בליגה השנייה עמד על 50 ש"ח (שאם משקללים את היחסיות בין הליגות, הרי שמדובר במחירים זהים לחלוטין!!) - לא היה פוצה פה ומצפצף!! טוב למעט אחד, שגם ראה כבר אז את הנולד (סעיף 4).. - https://hbs.co.il/community/383175-post14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
למה? כי כאשר כבר לפני שנתיים מחיר כרטיס בליגה השנייה עמד על 50 ש"ח (שאם משקללים את היחסיות בין הליגות, הרי שמדובר במחירים זהים לחלוטין!!) - לא היה פוצה פה ומצפצף!! טוב למעט אחד, שגם ראה כבר אז את הנולד (סעיף 4).. - https://hbs.co.il/community/383175-post14.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי השאלה אם אין חוק דרך ההתאחדות או משהו שחייב להציא גם כרטיס סטודנט
אני זוכר שהיו עוד כמה מגרשים שכן מכרו, לא רק בבאר שבע
אני זוכר שהיו עוד כמה מגרשים שכן מכרו, לא רק בבאר שבע
מכירה מוקדמת לר"ג + כרטיס סטודנט
רציתי לדעת האם תהיה מכירה מוקדמת של כרטיסים למשחק נגד ר"ג ואם כן מתי ואיפה.
בנוסף,יהיו כרטיסי סטודנט? ראיתי שיש כרטיס מבוגר ב80 ש"ח וכרטיס נער/חייל/ילד ב40 ש"ח
מה עם סטודנטים?לא שמעו על זה בר"ג?
בנוסף,יהיו כרטיסי סטודנט? ראיתי שיש כרטיס מבוגר ב80 ש"ח וכרטיס נער/חייל/ילד ב40 ש"ח
מה עם סטודנטים?לא שמעו על זה בר"ג?
Re: מכירה מוקדמת לר"ג + כרטיס סטודנט
ניראה לי שבכל מקום בארץ אין את הדבר הזה בב"ש עשו את זה כי יש המון סטודנטים באזור אז התחשבו בהם לא ניראה לי שיש את זה
זה שי !
זה שי !

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בגדול, בהרבה מגרשים בארץ יש כרטיסי סטודנט שהם נמכרים ככרטיסי נוער.
מנסיוני האישי, בר"ג רוצים לעשות כסף מכל מה שזז אז אל תבנה על זה...
מנסיוני האישי, בר"ג רוצים לעשות כסף מכל מה שזז אז אל תבנה על זה...
בכל מקום בארץ מנסים לעשות כמה שיותר כסף שי...זה לא מפתיע אותי...
זה לא אומר שאין מקומות שמציעים בהם כרטיסי סטודנט...
אני אשמח לתשובה רשמית ובטוחה יותר...גם בנוגע למכירה המוקדמת וגם בקשר לכרטיסי סטודנט
אני אשמח לתשובה רשמית ובטוחה יותר...גם בנוגע למכירה המוקדמת וגם בקשר לכרטיסי סטודנט
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בלינק שנתתי למשרדי הדרן - אתה יכול להזמין כרטיס במכירה מוקדמת (עם 10 אחוז עמלה). לא רואה בזה טעם אבל זה אפשריmessiah כתב:בכל מקום בארץ מנסים לעשות כמה שיותר כסף שי...זה לא מפתיע אותי...

לגבי כרטיסי סטודנט - אי אפשר לדעת בודאות, אבל... בניגוד לרוב מגרשי הליגה הלאומית בעונה החולפת, הפועל ר"ג התעקשו על כך שסטודנטים ישלמו כמו כל מבוגר. סביר להניח שהנוהל לא השתנה...
חבל שזה בשבת. ממש חבל.
אבל עוד מעט יחל לו שעון החורף, והשעה הזו תהיה אחלה של דבר..
אבל עוד מעט יחל לו שעון החורף, והשעה הזו תהיה אחלה של דבר..

איזו חוצפה - לטחון סטודנטים ב80 שקל לכרטיס?! עזוב סטודנטים,גם מבוגר לא צריך לשלםאליק כתב:
בלינק שנתתי למשרדי הדרן - אתה יכול להזמין כרטיס במכירה מוקדמת (עם 10 אחוז עמלה). לא רואה בזה טעם אבל זה אפשרי
לגבי כרטיסי סטודנט - אי אפשר לדעת בודאות, אבל... בניגוד לרוב מגרשי הליגה הלאומית בעונה החולפת, הפועל ר"ג התעקשו על כך שסטודנטים ישלמו כמו כל מבוגר. סביר להניח שהנוהל לא השתנה...
80 ש"ח במשחק כדורגל בליגת העל,על אחת כמה וכמה כשמדובר במשחק חוץ ואין פה שיקולי
רווח אדירים של המועדון המארח מבחינת מנויים וכו'.
איפה היוזמות של לוזון למחירי כרטיסים אחידים בליגת העל? למחירים סמליים? לכדורגל לכל
המשפחה? לקחת את הכדורגל מבעלי ההון והצ'רלטונים למיניהם ולהחזיר אותם לעם ולכל
המגזרים ומהגדרים בחברה?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מציע לסטודנטים לקנות כרטיס נוער ולהיכנס איתו. הכי גרוע תחזרו לקופות ותחליפו את הכרטיס (כמו שאני עשיתי בעונה שעברה).
כמה מפתיע, הפסדנו בקרב ליוניטד וארסנל, גם השבוע אנחנו לא משודרים בשום ערוץ.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למה שהם יתנו לנו להכנס עם כרטיסי נוער?משה אוחיון כתב:אני מציע לסטודנטים לקנות כרטיס נוער ולהיכנס איתו. הכי גרוע תחזרו לקופות ותחליפו את הכרטיס (כמו שאני עשיתי בעונה שעברה).
הם ידרשו הצגת תעודת זהות בכניסה,לא כרטיס סטודנט.
מה ההיגיון?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש מגרשים שבהם השוטרים והסדרנים לא בודקים בכלל תעודות לאלה שמגיעי עם כרטיס נוער. יש מגרשים שבהם מכניסים אותך עם כרטיס נוער במידה ואתה מציג להם כרטיס סטודנט.messiah כתב:
למה שהם יתנו לנו להכנס עם כרטיסי נוער?
הם ידרשו הצגת תעודת זהות בכניסה,לא כרטיס סטודנט.
מה ההיגיון?
ותאמין לי את הדברים האלה אני אומר מנסיון של שנים.
ובכל מקרה, נניח וקנית כרטיס נוער ולא נכנסת, מה בעיה לאחר מכן ללכת לקופות, להוסיף את ההפרש ולהחליף לכרטיס בוגר?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
על זה כל העניין - אם אני יודע מראש שיש סיכוי לא קטן שאני אצטרך לשלם 80 ש"ח לכרטיסמשה אוחיון כתב: יש מגרשים שבהם השוטרים והסדרנים לא בודקים בכלל תעודות לאלה שמגיעי עם כרטיס נוער. יש מגרשים שבהם מכניסים אותך עם כרטיס נוער במידה ואתה מציג להם כרטיס סטודנט.
ותאמין לי את הדברים האלה אני אומר מנסיון של שנים.
ובכל מקרה, נניח וקנית כרטיס נוער ולא נכנסת, מה בעיה לאחר מכן ללכת לקופות, להוסיף את ההפרש ולהחליף לכרטיס בוגר?
במשחק חוץ בר"ג וכל זה בלי להחשיב את הוצאות הנסיעה והמזון , אני פשוט לא אסע.
יש גבול וצריכה להיות מידתיות - לא יכול להיות ששתי קבוצות בינוניות במתקן עלוב וביזיוני יגרמו
לאוהדים לשלם 80 ש"ח לכרטיס.