תנו לו צאנס.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: תנו לו צאנס.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זה שי ! כתב:מה אתה תורם לקבוצה ??
נוו תסביר לי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אמרת שלאוהדים שאכפת מההחתמה של אסולין שהיא החתמה כמו שאתה אומר בעלת צדדים לא טובים אז תסביר לי מה אתה עושה ?
מה אתה או כל אחד אחר כמו שאתה קורא להם אוהדים שרואים מעבר אוהדים שפעילים על בסיס יומי בקבוצה עושים ?

זה שי !
אני? אנחנו כארגון של מועדון אוהדים מנסים לגרום לכך שיספרו אותך כאוהד ולא יסתכלו עלייך כדולר מהלך. אנחנו כאוהדים נותנים לך בפורום ובאתר במה כדי שתוכל לכעוס, לשמוח או לשתף כל מה שאתה רוצה להגיד או לדעת על הקבוצה. אנחנו דואגים לכך שכשתגיע למגרש, גם אם אתה תשב בשער 2, אתה תהיה שותף לחוויה של עידוד. אנחנו אלה שגם בדקות המתות או כשהקבוצה בפיגור ממשיכים לעודד ולתמוך בקבוצה. אנחנו אלה שמצד אחד מנסים לשמור על הקבוצה ומצד שני מנסים לשמור על האוהד.
לא באתי בביקורת לאף אוהד. פשוט ציינתי שכאשר אתה מתעסק בצורה יומיומית בהפועל באר שבע, כמו שחלקים מהאוהדים עושים, אז אתה רואה את הכדורגל לא כמו סרט או הצגה אלא כמשהו מעבר.

מה שהכי אירוני בכל הדיון הזה, שפתיחת הנושא של ניב באה הרבה בגלל התגובות שלי, של מישל ושל אחרים להחתמת אסולין. האירוניה היא שדווקא אנשים כמוני וכמו מישל, שמבקרים את החתמת אסולין, ניתן לבחור את הגב בעונה הקרובה. כל אלה שלא מסתכלים על מה שאסולין מביא איתו, ומסתכלים רק על התרומה המקצועית שלו, חלקם הגדול יהיה הראשון שיצעק לאסולין מהמר וישרק לו בוז אם לא יצליח מבחינה מקצועית. דווקא אנחנו, אלה שמדברים על דרך, נעודד חזק יותר אם אסולין יאכזב ויקללו אותו בגלל שאנחנו מסתכלים על דברים מעבר. בעוד שאלה עכשיו שאכפת להם רק שהכדור יכנס לרשת, הם יהיו הראשונים לקלל במידה ואסולין לא יכבוש כפי שהם מצפים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

משה אוחיון כתב: אני? אנחנו כארגון של מועדון אוהדים מנסים לגרום לכך שיספרו אותך כאוהד ולא יסתכלו עלייך כדולר מהלך. אנחנו כאוהדים נותנים לך בפורום ובאתר במה כדי שתוכל לכעוס, לשמוח או לשתף כל מה שאתה רוצה להגיד או לדעת על הקבוצה. אנחנו דואגים לכך שכשתגיע למגרש, גם אם אתה תשב בשער 2, אתה תהיה שותף לחוויה של עידוד. אנחנו אלה שגם בדקות המתות או כשהקבוצה בפיגור ממשיכים לעודד ולתמוך בקבוצה. אנחנו אלה שמצד אחד מנסים לשמור על הקבוצה ומצד שני מנסים לשמור על האוהד.
לא באתי בביקורת לאף אוהד. פשוט ציינתי שכאשר אתה מתעסק בצורה יומיומית בהפועל באר שבע, כמו שחלקים מהאוהדים עושים, אז אתה רואה את הכדורגל לא כמו סרט או הצגה אלא כמשהו מעבר.

מה שהכי אירוני בכל הדיון הזה, שפתיחת הנושא של ניב באה הרבה בגלל התגובות שלי, של מישל ושל אחרים להחתמת אסולין. האירוניה היא שדווקא אנשים כמוני וכמו מישל, שמבקרים את החתמת אסולין, ניתן לבחור את הגב בעונה הקרובה. כל אלה שלא מסתכלים על מה שאסולין מביא איתו, ומסתכלים רק על התרומה המקצועית שלו, חלקם הגדול יהיה הראשון שיצעק לאסולין מהמר וישרק לו בוז אם לא יצליח מבחינה מקצועית. דווקא אנחנו, אלה שמדברים על דרך, נעודד חזק יותר אם אסולין יאכזב ויקללו אותו בגלל שאנחנו מסתכלים על דברים מעבר. בעוד שאלה עכשיו שאכפת להם רק שהכדור יכנס לרשת, הם יהיו הראשונים לקלל במידה ואסולין לא יכבוש כפי שהם מצפים.
שי ידידי זה כול השוני.יש כאלו שחיים את זה ויש כאלו שזוהי ההצגה השבועית שלהם.
מכבד את אלו ואלו. אבל אלו שמגיעים להצגה השבועית לא יכולים לטעון כנגד אילו שמנסים
לשמר יום יום את המועדון.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה ומישל הנכבדים!
תרשו לי להגיד לכם שאתם מדברים שטויות!כל מי שבא לראות את ב"ש בכל שבוע, מטריח את עצמו ואת כיסו לטובת הקבוצה.
בין אם זה משחק בית ובין אם זה חוץ, חי את הקבוצה! אני לא עושה דברים מעבר ללבוא למשחקים ולעודד את הקבוצה,
א. כי לא נפלה בחלקי האפשרות לעשות זאת. וב. כי יש המון אנשים שעושים זאת ועושים זאת בצורה מעוררת כבוד!
אז אין לי שום פועל יוצא לגבי כל המסביב של הקבוצה, אבל המועדון הזה הוא חלק מאוד משמעותי בחיים שלי.
אל תבואו לבלבל לי את המוח שלכם אכפת יותר כי אתם משקיעים יותר, ותאמין לי שגם אני כשראיתי שאסולין חתם בקבוצה לא רקדתי מאושר. וישר רצו לי תמונות בראש של הבעייתיות של העניין.
אבל אני מוכן לתת לכל אדם שמבקש הזדמנות לכפר על המעשים שלו, ולהשתפר הן כשחקן והן כאדם!
אני מאוד מעריך ומכבד את כל מה שאנשים כמוכם נותנים ועושים למען הקבוצה, והכבוד שיש לכם אצלי שמור לגדולים באמת.
אבל כל זה לא הופך אותכם ליותר טובים מאף אחד מהאוהדים האחרים ש"רק" בא למשחקים.
אתם אוהדים מכל הלב, אין ספק. תהיו גם אנשים טובים יותר ואל תחרצו גורלות של אנשים בגלל טעויות (שהם מודעים אליהם ומודים בהם) שהם עשו בעבר. תנו להם צ'אנס לשנות את העתיד שלהם, במיוחד שהוא בא ואמר במפורש שהוא רוצה לצאת לדרך חדשה.

בכבוד רב!
רק "אוהד" ב"ש
ניצן דמרי
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב:משה ומישל הנכבדים!
תרשו לי להגיד לכם שאתם מדברים שטויות!כל מי שבא לראות את ב"ש בכל שבוע, מטריח את עצמו ואת כיסו לטובת הקבוצה.
בין אם זה משחק בית ובין אם זה חוץ, חי את הקבוצה! אני לא עושה דברים מעבר ללבוא למשחקים ולעודד את הקבוצה,
א. כי לא נפלה בחלקי האפשרות לעשות זאת. וב. כי יש המון אנשים שעושים זאת ועושים זאת בצורה מעוררת כבוד!
אז אין לי שום פועל יוצא לגבי כל המסביב של הקבוצה, אבל המועדון הזה הוא חלק מאוד משמעותי בחיים שלי.
אל תבואו לבלבל לי את המוח שלכם אכפת יותר כי אתם משקיעים יותר, ותאמין לי שגם אני כשראיתי שאסולין חתם בקבוצה לא רקדתי מאושר. וישר רצו לי תמונות בראש של הבעייתיות של העניין.
אבל אני מוכן לתת לכל אדם שמבקש הזדמנות לכפר על המעשים שלו, ולהשתפר הן כשחקן והן כאדם!
אני מאוד מעריך ומכבד את כל מה שאנשים כמוכם נותנים ועושים למען הקבוצה, והכבוד שיש לכם אצלי שמור לגדולים באמת.
אתם אוהדים מכל הלב, אין ספק. תהיו גם אנשים טובים יותר ואל תחרצו גורלות של אנשים בגלל טעויות (שהם מודעים אליהם ומודים בהם) שהם עשו בעבר. תנו להם צ'אנס לשנות את העתיד שלהם, במיוחד שהוא בא ואמר במפורש שהוא רוצה לצאת לדרך חדשה.

בכבוד רב!
רק "אוהד" ב"ש
ניצן דמרי
א. נשמח לתת לך את האפשרות לתרום אצלנו.
ב. אכן יש הרבה אנשים טובים, אבל נשמח לאנשים כמוך אצלנו.
ג. בחרת בפעם השנייה להפגע בצורה אישית ולא להבין על מה אני ומישל מדברים.
לרגע לא ציינתי מיהו אוהד, לרגע לא ציינתי שאני אוהד טוב יותר או פחות טוב מאוהד כזה או אחר, את זה אני אשאיר לאחרים.
אני ומישל בסך הכל מנסים להגיד, בתגובה לדבריו של שי, שיש אנשים שמחפשים מעבר בכדורגל. שהם לא מסתכלים רק על האם ליאור אסולין יבקיע 4 שערים או 12 שערים.
לשי זה הפריע, ואני בסך הכל ניסתי להסביר שברגע שאתה רואה בכדורגל משהו מעבר, אתה גם מביט מעבר לדברים כמו כמה שערים אסולין יכבוש.
ד. אשמח אם תמצא בתגובות שלי פסילה של אסולין (ההפך, אני בכל הודעה מבקש גם מאלה שלא אוהבים את ההחתמה לתת לו את הגב), או אימרה כלשהי שאני טוב מאחרים או שאני לא מבין גם את אלה שעבורם כדורגל הוא רק אירוע תרבותי שהם הולכים אליו פעם בשבוע או פעם בשבועיים.
בסך הכל הסברתי למה אני ומישל הגבנו כמו שהגבנו בנושא אסולין.
ה. ואם אנחנו ממשיכים לדבר, מחזור עשירי, אסולין עדיין ללא שער להפועל באר שבע, מה לדעתך יקרה אצל האנשים שהסתכלו על אסולין רק כאחד שיכניס את הכדור לרשת? איך לדעת תהיה התוגבה שלהם לעובדה שהבחור לא כובש? ומה לדעתך תהיה התגובה של האנשים כמוני וכמו מישל שמדברים כאן על דרך של מועדון? אם אתה צריך עזרה תזכר בדברים שרשמתי בתחילת שנה שעברה על גיא לוי בזמן שכולם כאן חגגו את המינוי, ואז תזכר בניצחון 3-1 על רעננה ומי היו אלה שקיללו את גיא לוי ומי אלה שעודדו כדי שלא ישמעו את הקללות.

בכבוד רב
רק אוהד הפועל באר שבע שרואה בכדורגל "דברים מעבר"
משה אוחיון

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

nitsande כתב:משה ומישל הנכבדים!

בכבוד רב!
רק "אוהד" ב"ש
ניצן דמרי
ניצן אף אחד כאן לא שפט ולא הגדיר את המילה אוהד. התשובה שניתנה לשי הייתה בעקבות צהלולי השמחה שנשמעו
לאחר ההחתמה שבה הרוב התייחס רק לפאן המקצועי של ההחתמה.
שאין ספק שבשוק החלוצים הקיים אסולין הוא הטוב מבינהם(למרות שדעתי היא שהוא נהנה מצל של הצלחה בעקבות
מצב החלוצים העלוב בישראל)
ולמרות זאת חלקכם נותנים לו צ"אנס ואומרים בואו ניתן לבחור הזדמנות.
על זה נאמר פראיירים לא מתים אלה מתחלפים. והלפני אחרונה היא בני סכנין שמסתבר שנתנה לו אלפי דולרים
על החשבון והוא הבריז להם.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:
א. נשמח לתת לך את האפשרות לתרום אצלנו.
ב. אכן יש הרבה אנשים טובים, אבל נשמח לאנשים כמוך אצלנו.
ג. בחרת בפעם השנייה להפגע בצורה אישית ולא להבין על מה אני ומישל מדברים.
לרגע לא ציינתי מיהו אוהד, לרגע לא ציינתי שאני אוהד טוב יותר או פחות טוב מאוהד כזה או אחר, את זה אני אשאיר לאחרים.
אני ומישל בסך הכל מנסים להגיד, בתגובה לדבריו של שי, שיש אנשים שמחפשים מעבר בכדורגל. שהם לא מסתכלים רק על האם ליאור אסולין יבקיע 4 שערים או 12 שערים.
לשי זה הפריע, ואני בסך הכל ניסתי להסביר שברגע שאתה רואה בכדורגל משהו מעבר, אתה גם מביט מעבר לדברים כמו כמה שערים אסולין יכבוש.
ד. אשמח אם תמצא בתגובות שלי פסילה של אסולין (ההפך, אני בכל הודעה מבקש גם מאלה שלא אוהבים את ההחתמה לתת לו את הגב), או אימרה כלשהי שאני טוב מאחרים או שאני לא מבין גם את אלה שעבורם כדורגל הוא רק אירוע תרבותי שהם הולכים אליו פעם בשבוע או פעם בשבועיים.
בסך הכל הסברתי למה אני ומישל הגבנו כמו שהגבנו בנושא אסולין.
ה. ואם אנחנו ממשיכים לדבר, מחזור עשירי, אסולין עדיין ללא שער להפועל באר שבע, מה לדעתך יקרה אצל האנשים שהסתכלו על אסולין רק כאחד שיכניס את הכדור לרשת? איך לדעת תהיה התוגבה שלהם לעובדה שהבחור לא כובש? ומה לדעתך תהיה התגובה של האנשים כמוני וכמו מישל שמדברים כאן על דרך של מועדון? אם אתה צריך עזרה תזכר בדברים שרשמתי בתחילת שנה שעברה על גיא לוי בזמן שכולם כאן חגגו את המינוי, ואז תזכר בניצחון 3-1 על רעננה ומי היו אלה שקיללו את גיא לוי ומי אלה שעודדו כדי שלא ישמעו את הקללות.

בכבוד רב
רק אוהד הפועל באר שבע שרואה בכדורגל "דברים מעבר"
משה אוחיון
משה
א+ב. תודה רבה בכיף, מתי שתצטרכו.
ג.אני לא נפגע בצורה אישית, במילים פשוטות אתה אומר שאוהדים שנותנים מעבר חיים את הקבוצה, בעוד אנשים שלא- הם רק אוהדים.
אני בסך הכל מסביר לך שאתה טועה בגדול, ואל תגיד לי שאתה לא שופט מיהו אוהד או מי אוהד יותר טוב כי בזה שאתה אומר שלך אכפת מ"דברים מעבר" אתה מציג עצמך כאילו אתה אחד שחשוב לו יותר. ועם זה אני לא מסכים.
ד.כל התגובה הזאת ובעיקר "עצם זה שהחתמנו את אסולין בין אם יהיה הצלחה מקצועית וללא בעיות משמעת כבר עשינו נזק", זה כבר תגובות שפוסלות את אסולין כמו גם כל הטופיק שפתח מישל לגביו.
ה. אני בטוח שאתה לא מהמקללים, ואני גם לא האשמתי אותך בזה... הבעיה היא מוכרת כבר יש לנו קהל גדול אבל מאוד לא איכותי וזה לא חדש לאף אחד. ובעניין הקללות במחזור עשירי, זה יקרה לכל שחקן שלא יצליח פה בשליש העונה הראשונה בין אם העבר שלו בעייתי ובין אם לא (ע"ע קדוסי).

מישל,
לפחות על היכולת המקצועית של אסולין אל תטיל ספק, הבחור חלוץ ברמה גבוהה מאוד (בסטנדרטים של הליגה שלנו). וכראיה לכך גם בתקופה של בית"ר עם לרואה ואגאנזו הוא עדיין מצא את עצמו משחק... למרות זאת כמו שאמרת הוא כרגע האופציה הטובה ביותר אם לא היחידה.
אתה בוחר לא להיות "פראייר" בזה שאתה נותן לבן אדם הזדמנות שנייה אני בוחר להיות פראייר כל החיים שלי.
"מי שנכווה מרותחים ייזהר מפושרים" אמרת, ייזהר כן אבל לא יימנע.
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אז באו נסגור דבר כזה מישל ומשה ..
ליאור אסולין מציין כמו שאתם אומרים דברים רעים בנאדם שעושה שטויות מהר מרביץ לאישתו וכ'ו וכ'ו אז יש לי בקשה אליכם בעיקר עם מישל בא עם הילדים שלו לכדורגל
אל תעדדו אותו עם הוא ישיים שער כי איך נותנים דוגמא לבן שלך עם אתה מעודד שחקן מהמר לא מקצוען ושכל שבוע נופל בפרשה אחרת
סבבה סגרנו תעניין
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב: משה
א+ב. תודה רבה בכיף, מתי שתצטרכו.
ג.אני לא נפגע בצורה אישית, במילים פשוטות אתה אומר שאוהדים שנותנים מעבר חיים את הקבוצה, בעוד אנשים שלא- הם רק אוהדים.
אני בסך הכל מסביר לך שאתה טועה בגדול, ואל תגיד לי שאתה לא שופט מיהו אוהד או מי אוהד יותר טוב כי בזה שאתה אומר שלך אכפת מ"דברים מעבר" אתה מציג עצמך כאילו אתה אחד שחשוב לו יותר. ועם זה אני לא מסכים.
ד.כל התגובה הזאת ובעיקר "עצם זה שהחתמנו את אסולין בין אם יהיה הצלחה מקצועית וללא בעיות משמעת כבר עשינו נזק", זה כבר תגובות שפוסלות את אסולין כמו גם כל הטופיק שפתח מישל לגביו.
ה. אני בטוח שאתה לא מהמקללים, ואני גם לא האשמתי אותך בזה... הבעיה היא מוכרת כבר יש לנו קהל גדול אבל מאוד לא איכותי וזה לא חדש לאף אחד. ובעניין הקללות במחזור עשירי, זה יקרה לכל שחקן שלא יצליח פה בשליש העונה הראשונה בין אם העבר שלו בעייתי ובין אם לא (ע"ע קדוסי).

מישל,
לפחות על היכולת המקצועית של אסולין אל תטיל ספק, הבחור חלוץ ברמה גבוהה מאוד (בסטנדרטים של הליגה שלנו). וכראיה לכך גם בתקופה של בית"ר עם לרואה ואגאנזו הוא עדיין מצא את עצמו משחק... למרות זאת כמו שאמרת הוא כרגע האופציה הטובה ביותר אם לא היחידה.
אתה בוחר לא להיות "פראייר" בזה שאתה נותן לבן אדם הזדמנות שנייה אני בוחר להיות פראייר כל החיים שלי.
"מי שנכווה מרותחים ייזהר מפושרים" אמרת, ייזהר כן אבל לא יימנע.
שוב אני חוזר ואומר, הצגתי זווית שונה לדברים. הצגתי את הדברים שאני ומישל מחפשים בכדורגל.
לא כולם חייבים לראות מעבר, ומי שלא מחפש מהות ודרך של מועדון הוא לא אוהד פחות טוב ממני.
הדברים שאני ומישל אומרים הם תמיד כדי להסביר את הגישה שלנו ולא כדי לפסול גישות אחרות.
אני שוב מבקש שתתן לי ציטוט אחד שבו אני מגדיר מיהו אוהד, או טוען שהגישה שלי לכדורגל היא הגישה הנכונה.
אני מציג את הגישה שלי, ולפי הגישה שלי, כשמחתימים שחקן, לפני הכל בודקים את האופי שלו וההתאמה שלו לדרך של המועדון. רק לאחר מכן בודקים אם הוא יכול לכבוש 5 שערים או 15 שערים בעונה.
זה גם למה בשנים שעברו התנגדתי קשות כשהועלה שמו של אדרי בהקשר של החזרתו לבאר שבע, ולמה אני גם מתנגד לראות כאן בחזרה שחקן כמו צגאי עם כל הכישרון שיש בבחור.

ושוב אני אומר, הצלחתו של ליאור אסולין היא ההצלחה שלנו, ולכן אנחנו צריכים לתת לו את כל הגב השנה כדי שיצליח. בלי קשר לעובדה שלא אהבתי ששחקן עם אופי כמו של אסולין חתם בקבוצה.

שי, אתה נורמלי, אתה מכיר אותי לא מהיום, נראה לך באמת שאני אתחייב לא לעודד? אולי תבקש ממני גם לקלל את אסולין?
אני אתן לאסולין את כל התמיכה שהוא צריך, ואני גם אהיה מאלה שאם אסולין יכשל ויתחילו הקללות, אצעד בראש המעודדים כדי שהקללות לא ישמעו. וכן, זה לא נוגד את העובדה שביום שאני אלך עם אחינים שלי או הילדים שלי לכדורגל, אנשים כמו אסולין יהיו האחרונים שאני אתן כדוגמא למודל לחיקוי, גם אם הם יכבשו כל עונה 15 שערים.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

ניב כתב:מועדון מיוחד הפועל באר שבע, באמת.
יגידו מה שיגידו אליו, יזלזלו כמה שיזלזלו אבל יש דברים שאי אפשר לקחת ממנו.

ההיסטוריה של הקבוצה עמוסה בשחקנים שהגיעו למועדון אחריי שלא מצאו את עצמם, שחקנים שסבלו מקריירת נדנד מטורפת (מעבר מקבוצה לקבוצה כל שנה).
דדי בן דיין עזב את מכבי תל אביב, הגיע להפועל פתח תקוה, אחריי זה הפועל כפר סבא ולא מצא את מקומו עד שהגיע לוסרמיל ומפה יצא רק לחו"ל, היה לו חיבור לקבוצה כמו לשחקן בית מן השורה.
לאנדרו סמיוני שעזב אותנו רק לפניי חודש היה שחקן נד-נד קלאסי. עבר ב11 (!!) קבוצות לפני שהגיע לבאר שבע, השתקע בעיקר, התחבר לקבוצה, לאוהדים לתושבים נשאר פה שנתיים ופשוט פרח.
כמובן יש את הדוגמה הכי קלאסית של אופיר חיים, הגיע לכאן אחרי שעבר 4 קבוצות, דישדש, וכשהגיע לבאר שבע...טוב אני אפילו לא צריך לרענן את זכרונכם.

ויש את רמי אבולאבן וכפיר אדרי ועוד ועוד ועוד...

השורה התחתונה שלי היא שלפעמים שחשןק שלא מצא את עצמו בשום מקום דווקא בבאר שבע נוצר החיבור החזק ביותר.

תנו לאסולין צ'אנס, חובת ההכוחה עליו, אבל הוא יכול להפתיע את כולנו.
ומעבר לכל, כמו שאומר תמיד האוהד המסור המאירי, הוא שחקן של הפועל באר שבע, צריכים לקלב את זה כעובדה מוגמרת ולהיות בעדו.
שיהיה הרבה בהצלחה.
תודה רבה לך נשמה! :השתחוות:

אנחנו אוהדים ובזה אנחנו הכי טובים, אז בואו נתמוך בקבוצה בכל מצב.

כולנו יודעים שיהיו גם ימים רעים[לצערנו] ודווקא אז זאת הסיבה הכי טובה לבוא ולעודד את הקבוצה, כשהקבוצה רצה טוב ומנצחת קשה לשפוט אותנו כאוהדים אבל כשלא הולך והאוהדים מרימים את הקבוצה מהקרשים[רק אתמול ראינו חיפה מול אקטובה] זאת נקראת אהדה ותמיכה אמיתית בקבוצה.
כולם מפזרים דברים בכדי שאחר כך יגידו "אמרתי לכם" במקום לנסות לעזור לשחקן להתקבל לקבוצה, הראנו כבר יותר מפעם אחת שלהפועל באר-שבע יש קהל מזן מיוחד והנה עוד הזדמנות להראות לכולם מיהם אוהדי הפועל באר-שבע. :דגל:

שלח תגובה