אני? אנחנו כארגון של מועדון אוהדים מנסים לגרום לכך שיספרו אותך כאוהד ולא יסתכלו עלייך כדולר מהלך. אנחנו כאוהדים נותנים לך בפורום ובאתר במה כדי שתוכל לכעוס, לשמוח או לשתף כל מה שאתה רוצה להגיד או לדעת על הקבוצה. אנחנו דואגים לכך שכשתגיע למגרש, גם אם אתה תשב בשער 2, אתה תהיה שותף לחוויה של עידוד. אנחנו אלה שגם בדקות המתות או כשהקבוצה בפיגור ממשיכים לעודד ולתמוך בקבוצה. אנחנו אלה שמצד אחד מנסים לשמור על הקבוצה ומצד שני מנסים לשמור על האוהד.זה שי ! כתב:מה אתה תורם לקבוצה ??
נוו תסביר לי אולי יש משהו שאני לא יודע.. אמרת שלאוהדים שאכפת מההחתמה של אסולין שהיא החתמה כמו שאתה אומר בעלת צדדים לא טובים אז תסביר לי מה אתה עושה ?
מה אתה או כל אחד אחר כמו שאתה קורא להם אוהדים שרואים מעבר אוהדים שפעילים על בסיס יומי בקבוצה עושים ?
זה שי !
לא באתי בביקורת לאף אוהד. פשוט ציינתי שכאשר אתה מתעסק בצורה יומיומית בהפועל באר שבע, כמו שחלקים מהאוהדים עושים, אז אתה רואה את הכדורגל לא כמו סרט או הצגה אלא כמשהו מעבר.
מה שהכי אירוני בכל הדיון הזה, שפתיחת הנושא של ניב באה הרבה בגלל התגובות שלי, של מישל ושל אחרים להחתמת אסולין. האירוניה היא שדווקא אנשים כמוני וכמו מישל, שמבקרים את החתמת אסולין, ניתן לבחור את הגב בעונה הקרובה. כל אלה שלא מסתכלים על מה שאסולין מביא איתו, ומסתכלים רק על התרומה המקצועית שלו, חלקם הגדול יהיה הראשון שיצעק לאסולין מהמר וישרק לו בוז אם לא יצליח מבחינה מקצועית. דווקא אנחנו, אלה שמדברים על דרך, נעודד חזק יותר אם אסולין יאכזב ויקללו אותו בגלל שאנחנו מסתכלים על דברים מעבר. בעוד שאלה עכשיו שאכפת להם רק שהכדור יכנס לרשת, הם יהיו הראשונים לקלל במידה ואסולין לא יכבוש כפי שהם מצפים.