סוף הסאגה: אילוז חתם לשלוש שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: סוף הסאגה: אילוז חתם לשלוש שנים.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שצריך לתמוך באביתר שכן זאת המציאות הקיימת. אם מעכשיו נתחיל להתמרמר אז גם ביציע "יחפשו" את אביתר על כל טעות, והתגובה של הקהל תהיה בהתאם.
אנחנו צריכים לקבל את העובדה שאביתר הוא המגן הימני שיפתח השנה ולתת לו מהיציע את השקט הנפשי. אנחנו כקהל לא צריכים לשים לשחקנים שלנו רגליים.
לא יהיה טוב, גיא עזורי כבר ידאג לטפל בנושא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

אריק כתב:
מתנצל שאני לא צבוע. קשה לי לאחל בהצלחה לשחקן שאני חושב שלא ראוי ללבוש את המדים של הפועל
באר-שבע, שחקן שהיה מעורב בפרשת מכירה שלא נשכח הרבה שנים, שחקן שעובד על כולם בעיניים
ומשחק אותה "שחקן בית" אבל לא מהסס לנטוש בכל סוף עונה, אבל מעבר לכל הסיבות שציינתי יש אחת
עיקרית- שחקן גרוע, מגן ימני מזעזע, חלומו של כל שחקן התקפה והסיוט של כל שוער שצריך להתמודד
עם השטויות והמתנות שהוא מחלק ליריבה. שחקן שמשחק העונה בגלל שהוא נולד כאן ולא בגלל שהוא טוב.
כל שחקן שאתה חושב שלא ראוי לשחק בקבוצה אתה לא תאחל לו בהצלחה ? איך זה קשור ?
אם הוא יצליח זה יהיה רק טוב לקבוצה, תתמוך בו גם אם אתה לא אוהב את צורת המשחק שלו.
כי אם תקלל אותו זה לא יעזור לו והוא לא ישתפר, מוזר מאוד שאתה מדבר ככה ואתה היית מתומכי גיא לוי.
חשבתי שהגדולה של הקרייזי זה תמיד לתמוך בקבוצה, בשחקנים ובמאמן לא משנה אם הם טובים או לא.
ד"א ואני לא מאוהבי אביתר אילוז בכלל, רציתי שהוא יעזוב, כל עוד הוא בקבוצה אני יתמוך בו כמו כל שחקן אחר.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נאור סייס כתב: כל שחקן שאתה חושב שלא ראוי לשחק בקבוצה אתה לא תאחל לו בהצלחה ? איך זה קשור ?
אם הוא יצליח זה יהיה רק טוב לקבוצה, תתמוך בו גם אם אתה לא אוהב את צורת המשחק שלו.
כי אם תקלל אותו זה לא יעזור לו והוא לא ישתפר, מוזר מאוד שאתה מדבר ככה ואתה היית מתומכי גיא לוי.
חשבתי שהגדולה של הקרייזי זה תמיד לתמוך בקבוצה, בשחקנים ובמאמן לא משנה אם הם טובים או לא.
ד"א ואני לא מאוהבי אביתר אילוז בכלל, רציתי שהוא יעזוב, כל עוד הוא בקבוצה אני יתמוך בו כמו כל שחקן אחר.
כמובן שברגע שהוא כבר על הדשא ולובש אדום, לא נותר לי אלא לקוות ולרצות שיצליח. אגב, רוב הבעיה שלי
איתו היא מקצועית ואם הוא יהיה טוב הוא יקבל שבחים ומחמאות. אין קשר לתומכי גיא לוי או לא אבל לגבי
הדרך של הקרייזי אתה בהחלט צודק. זה שאני לא מחבב אותו לא אומר שאקלל אותו, פשוט לא מאמין בו.
אבל בשבילך נאור היקר, תפסת אותי במצב רוח טוב, שיהיה לאביתר בהצלחה ושיצליח להפתיע אותנו.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ראוי או לא ראוי - כרגע זה כבר לא האישיו.
בתור אוהד שחושב שאסור לרחוב להתערב למאמן בהחלטה המקצועית שלו (ונקווה שהיא הייתה מקצועית נטו) - לא נותר לי אלא לאחל לאביה בהצלחה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
נאור סייס

שליחה על ידי נאור סייס »

אריק כתב:
כמובן שברגע שהוא כבר על הדשא ולובש אדום, לא נותר לי אלא לקוות ולרצות שיצליח. אגב, רוב הבעיה שלי
איתו היא מקצועית ואם הוא יהיה טוב הוא יקבל שבחים ומחמאות. אין קשר לתומכי גיא לוי או לא אבל לגבי
הדרך של הקרייזי אתה בהחלט צודק. זה שאני לא מחבב אותו לא אומר שאקלל אותו, פשוט לא מאמין בו.
אבל בשבילך נאור היקר, תפסת אותי במצב רוח טוב, שיהיה לאביתר בהצלחה ושיצליח להפתיע אותנו.
יופי שמח שהגענו להבנות, ;) .
נ.ב מזל טוב גבר.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:
מתנצל שאני לא צבוע. קשה לי לאחל בהצלחה לשחקן שאני חושב שלא ראוי ללבוש את המדים של הפועל
באר-שבע, שחקן שהיה מעורב בפרשת מכירה שלא נשכח הרבה שנים, שחקן שעובד על כולם בעיניים
ומשחק אותה "שחקן בית" אבל לא מהסס לנטוש בכל סוף עונה, אבל מעבר לכל הסיבות שציינתי יש אחת
עיקרית- שחקן גרוע, מגן ימני מזעזע, חלומו של כל שחקן התקפה והסיוט של כל שוער שצריך להתמודד
עם השטויות והמתנות שהוא מחלק ליריבה. שחקן שמשחק העונה בגלל שהוא נולד כאן ולא בגלל שהוא טוב.

אני מחזיק בדעה די קרובה בכל הקשור לאבייתר אילוז, אבל איזכור פרשת המכירה היה מאוד לא לעניין. יש מספיק טיעונים ענייניים נגד השחקן, כך שאין צורך לגלוש לרמיזות הגובלות בהוצאת דיבה. ואם אתה כ"כ בטוח באשמת המעורבים באותה פרשה, איך בדיוק ישבת בשקט שנתיים וחצי כאשר שחקנים שלטענתך מכרו אותנו המשיכו לשחק בשורות הקבוצה? כל מי שלא עמד במקום שהם עמדו, כאשר אותם שועי עולם תחתון נועצים בהם את מבטם החודר עם החיוך הזוויתי בקצה הפה, אינו בעמדה לשפוט ולמתוח ביקורת, בכל הכבוד.

מעבר לזה? מאחל לשחקן הרבה הצלחה, הצלחתו היא הצלחת כולנו אחרי הכל, למרות שלא ממש הייתי מזיל דמעה אם היה מוצא לעצמו קבוצה אחרת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

אני מחזיק בדעה די קרובה בכל הקשור לאבייתר אילוז, אבל איזכור פרשת המכירה היה מאוד לא לעניין. יש מספיק טיעונים ענייניים נגד השחקן, כך שאין צורך לגלוש לרמיזות הגובלות בהוצאת דיבה. ואם אתה כ"כ בטוח באשמת המעורבים באותה פרשה, איך בדיוק ישבת בשקט שנתיים וחצי כאשר שחקנים שלטענתך מכרו אותנו המשיכו לשחק בשורות הקבוצה? כל מי שלא עמד במקום שהם עמדו, כאשר אותם שועי עולם תחתון נועצים בהם את מבטם החודר עם החיוך הזוויתי בקצה הפה, אינו בעמדה לשפוט ולמתוח ביקורת, בכל הכבוד.

מעבר לזה? מאחל לשחקן הרבה הצלחה, הצלחתו היא הצלחת כולנו אחרי הכל, למרות שלא ממש הייתי מזיל דמעה אם היה מוצא לעצמו קבוצה אחרת...
אין שום רמיזה ושום דבר שקשור בהוצאת דיבה. תקרא היטב את דבריי ותראה שציינתי "מעורבות" בפרשת המכירה.
דעתי האישית אז וגם היום היא שכל אחד מהשלושה שהיה מעורב בפרשה לא צריך לשחק במועדון וזאת ללא קשר
אם הוא אשם הוא לא. זו דעתי, לא חייב להסכים איתה ולא נפתח דיון על המכירה טחנו מספיק מים בנושא. אם תשים
לב גם ציינתי שהסיבה העיקרית היא מקצועית.

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

אדום אשש9 כתב: חוץ מללכלך אתה לא עושה כלום עדיף שתיהיה בשקט.
חלומו של כל שחקן התקפה? תזכיר לי כמה גולים באו מאביתר? תוציא את הפועל חיפה..
ואולי משחק אחד חושך נגד כפר סבא..כן תחשוב תחשוב קצת..
וד"א בן כמה אתה? כי אם אתה בוגר אני בטוח שיום אחד יבוא המנהל שלך בעבודה וידחוף לך סעיף הזוי אתה לא תסכים..בקיצור אביתר לא ראוי להיות פה? אתה לא ראוי לעוד תגובה והיתייחסות כי אחד שמלכלך לא שווה כלום מבחינתי ולא רק על אביתר אתה מלכלך..

ראשית כל לפי התגובה שלך אם אתה לא אביתר אני בטוח ב99% שאתה מקורב של אביתר אילוז.

דבר שני בוא אני אספר לך כמה גולים באו מאביתר אילוז שלך, וזה בלי שאני משקיע יותר מדי מחשבה רק מה שעולה לי בחיפזון.

בגביע עפנו מול הכח בגלל לפחות 2 גולים שהגיעו ממנו(הוא היה נראה כמו קונוס בגולים של הכח).

ב2-2 מול הפועל כפ"ס הוא היה אשם גדול מאוד בגול הראשון שלאודינקה ואתה יכול לראות סרטון באתר שאילוז היה שחקן אחרון והוא עבר אותו בצורה שיותר קל לעבור שקים של מים שנזרקה משער 6. רגע להזכיר לך שחן עזרא נתן לו מרשם לאדוויל אחרי המשחק?

ב3-2 על מכבי הרצליה בבית הגול ה2 של הרצליה אביתר אילוז בישל לחלוץ הרצליה את המהפך מה אני יגיד לך אחד הבישולים הגדולים שנראו בארץ.

הפועל חיפה והטעויות ושלא נדבר על התפוקה הזוועתית שלובהתקפה....

אז מקורב תמסור לאביתר שאם לא בא לו אז גם אנחנו לא כל כך מעוניינים בו בלשון המעטה.

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

אוקיי אז הוא שחקן שלנו הכל טוב ויפה וצריך לאחל לו הצלחה..
אבל נשבר הזין מהפוזות שהוא עושה כל שנה מחדש. מי הוא חושב שהוא?! הוא יודע יפה שאם לא אנחנו הדרך למכבי ב"ש ממש קצרה. פעם אחת שיתאפס קצת על עצמו, ידע את מקומו ויפסיק עם הדאווינים האלה!! ביום שהוא יתן הגבהה נורמלית תהיה לו זכות לבקש תוספת שכר..
ראבק קלמי סבן היה יכול לבוא במקומו באמת שלא צריך יותר מזה.

שלח תגובה