ליגת לאומית- עידכונים ממשחקי המחזור ה-7 .

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: ליגת לאומית- עידכונים ממשחקי המחזור ה-7 .

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדם כתב:נראה לי שתבדקו שוב את המקורות שלכם,
היו היום קרוב ל1,000 אוהדי הפועל חיפה, אם לא יותר.

לא מאמינים? התמונה מדברת בעד עצמה...

https://hapoel-ramatgan.co.il/gallery/m ... 08+055.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת נסחפת.מה שמצולם זה קרוב ל500
תמונה
כאן זה שתי טריבונות מלאות. וזה עדיין לא אלף

סמל אישי של משתמש
אדם
Title: הפועל חיפה

שליחה על ידי אדם »

40 שורות ובכל שורה נכנסים 40 איש, זה בבלוק שהקצו לנו.
40 כפול 40 זה 1,600
בתמונה אתה רואה בבירור שיש קרחת קטנה למטה ועוד אחת למעלה,
תוריד בהגזמה 500 איש בגלל שתי הקרחות האלה.
1,000 איש הבאנו היום למכתש, אם לא יותר.
אתם? אין לי מושג.
אבל במשחקי חוץ הקהל שלנו עדיף על שלכם, יש לי הרבה מאוד קהל במרכז, מדובר על יותר מ500 אוהדים שמגיעים בקביעות לכל משחק חוץ באיזור המרכז. בנוסף לאלו שמגיעים מחיפה ועוד כמה דרומיים (אני מגיע מערד כל משחק, יש לי 4 חברים מבאר-שבע ועוד כמה מאשקלון) אני בטוח שיש עוד אוהדים שאני לא מכיר...
אני מסכים איתך ועם כל אוהדי באר-שבע שבמשחקי בית אתם עדיפים עלינו מבחינת כמות, אתם קבוצה אחת לאיזור שלכם, אתם מייצגים את כל הנגב ובגלל זה יש לכם גם הרבה יותר קהל במשחקי בית, הבעיה שבמרכז אין לי כמות כמו שלנו יש ולכן במשחקי חוץ אנחנו מביאים יותר קהל מימכם.
בבית אני מסכים במאה אחוז, יש לכם הרבה יותר קהל, אם לא כפול.
[align=center]תמונה[/align]

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

הקהל של ב"ש בדומה לקהל שלכם ולרוב הקהל בארץ
זה קהל של מומנטום..

אם ב"ש הייתה מגיעה אתמול למכתש עם מאזן דומה לשלכם
מבטיח לך שהיו לפחות 1500 אוהדים של ב"ש..

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אדם כתב:40 שורות ובכל שורה נכנסים 40 איש, זה בבלוק שהקצו לנו.
40 כפול 40 זה 1,600
בתמונה אתה רואה בבירור שיש קרחת קטנה למטה ועוד אחת למעלה,
תוריד בהגזמה 500 איש בגלל שתי הקרחות האלה.
1,000 איש הבאנו היום למכתש, אם לא יותר.
אתם? אין לי מושג.
אבל במשחקי חוץ הקהל שלנו עדיף על שלכם, יש לי הרבה מאוד קהל במרכז, מדובר על יותר מ500 אוהדים שמגיעים בקביעות לכל משחק חוץ באיזור המרכז. בנוסף לאלו שמגיעים מחיפה ועוד כמה דרומיים (אני מגיע מערד כל משחק, יש לי 4 חברים מבאר-שבע ועוד כמה מאשקלון) אני בטוח שיש עוד אוהדים שאני לא מכיר...
אני מסכים איתך ועם כל אוהדי באר-שבע שבמשחקי בית אתם עדיפים עלינו מבחינת כמות, אתם קבוצה אחת לאיזור שלכם, אתם מייצגים את כל הנגב ובגלל זה יש לכם גם הרבה יותר קהל במשחקי בית, הבעיה שבמרכז אין לי כמות כמו שלנו יש ולכן במשחקי חוץ אנחנו מביאים יותר קהל מימכם.
בבית אני מסכים במאה אחוז, יש לכם הרבה יותר קהל, אם לא כפול.
אני לא מבין על מה הויכוח?
הבאנו יותר קהל למכתש, אם אתה רוצה אתה יכול לשאול את קוריס כמה כרטיסים מכר בכל משחק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אחרייך אלך עד לגהנום

שליחה על ידי אחרייך אלך עד לגהנום »

crazyred כתב:היו יותר משלוש מאות חיפאית נראה לי, אבל אין מה להסתיר הקה ל שלהם הוא אולי אחד הגדולים בלאומית, אבל אין מה להשוות לבאר שבע.
אגב, אין מה לעשות, צריך להבין הפועל באר שבע היא קבוצה שמייצגת את כל הדרום לעומת חיפה, שהיא הקבוצה השנייה בחשיבותה בעיר.
הגזמת עם השלוש מאות,להערכתי היו כ700 אוהדים אבל אף קהל לא של חיפה ולא של ר"ג יכול לדבר איתנו.

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

ניב, אפילו אוהדי ר"ג אומרים שאנחנו הבאנו יותר, בערך 200 איש הבדל.
אם יש לך איך לפנות לקוריס אתה מוזמן לעשות את זה בכיף ולשאול מי הביא יותר קהל.
נראה כמה תביאו עוד שבוע אלינו לקריה.
מזל שאנחנו קהל מתורבת ושאתם תצאו כרגיל ולא קהל מגעיל כמו שלכם שמאיים על הקהל האורח, זורק אבנים ומחפש מכות. כל החיים בסרט משכונה ד' אצלכם.
אולי יש לכם כמות גדולה, אבל האיכות... בתחת.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדם כתב:ניב, אפילו אוהדי ר"ג אומרים שאנחנו הבאנו יותר, בערך 200 איש הבדל.
מזל שאנחנו קהל מתורבת ושאתם תצאו כרגיל ולא קהל מגעיל כמו שלכם שמאיים על הקהל האורח, זורק אבנים ומחפש מכות. כל החיים בסרט משכונה ד' אצלכם.
הדיון עד עכשיו נדמה לי היה מתורבת לא?תקן אותי אם אני טועה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אדם כתב:ניב, אפילו אוהדי ר"ג אומרים שאנחנו הבאנו יותר, בערך 200 איש הבדל.
אני באמת מתכוון לברר את זה בתחילת השבוע .
רק אל תשכח באיזה מצבע אנחנו הגענו למכתש ובאיזה מצב אתם.

אל תדאג יגיעו הרבה אוהדים לקריה, תהיה רגוע.

מתי זרקו עלייך אבנים כשהיית בבאר-שבע? או שבעצם לא היית.

אתה מוזמן להיכנס לעמוד השירים שלנו ואז לדבר על איכויות וכאלה.
בין הקהלים הראשונים בארץ שהיה לנו ארגון אוהדים שעומד על הרגליים.
זה לא שאתם אייכותים במיוחד אתה יודע.

אני גאה להיות אוהד הפועל באר שבע, להיות חלק מקבוצה של אוהדים שהובילה שינוי אמיתי בקבוצה שלה, שינוי שהוציא את המועדון לדרך חדשה, שינוי שהביא אלינו מלכה כמו אלונה ברקת.
אצלכם המצב רחוק מלהיות כזה, אנשים אדישים לכץ ולא מבינים שהוא הורס את המועדון שלכם.

וכמו שאמר זה שמעליי, אתה מדבר פה על קהל שמחפש מכות, אבנים וקללות. אבל בנתיים מי שמכבד את השני זה אנחנו אותך ולא אתה אותנו.

שבת שלום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
morad
יצירת קשר:

שליחה על ידי morad »

https://www.youtube.com/watch?v=O7qDSb9 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

עזבו שטיות
אם זה לא איכות אז לא יודע מזה איכות
תמונה

:צעיף:אוווווו בשבילך אהובתיי!! :צעיף:

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

morad כתב:https://www.youtube.com/watch?v=O7qDSb9 ... re=related

עזבו שטיות
אם זה לא איכות אז לא יודע מזה איכות

מכל התצוגות של הקהל שלנו הבאת דווקא את זה?!
זו בשבילך התצוגה הכי אייכותית?!

יש לקהל שלנו תצוגות טובות בהרבה(!) מזו שהבאת..
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

אני לא כל כך מבין איפה לא כיבדתי אתכם, ביקרתי בוסרמיל בכל המפגשים האחרונים שהיו בנינו. הראשון היה בעונת הירידה של צמד הקבוצות שניצחתם 2-1 משערים של אברגיל ומזרחי אם אינני טועה.
מאז לא פיספסתי משחק אחד.
נסעתי איתכם בהסעה למשחק בקרית-אליעזר באותה עונה שניצחתם בקרית אליעזר 2-0 (אולי מישהו פה נסע באותה ההסעה הוא בטוח זוכר אותי)
כמו שאמרתי אני גר בערד ולכן קל לי להגיע לוסרמיל, גם בחיפה אני נוסע כל משחק ויודע טוב מאוד את האיכויות של שני הקהלים. במשחקים שלכם הרבתי לבקר כשהייתם בליגת העל ונגד מכבי חיפה ומכבי ת"א ישבתי לא פעם ולא פעמיים בשער חמש ועודדתי איתכם ביחד.
אז באותה עונה, שאוטובוס האוהדים שלנו חטף אבנים (המשחק הזה שהפסדנו לכם 2-1, מחזור 3 של עונת 2004/05) ושאוהדים שלכם נכנסו אלינו ליציע והתחילו לריב מכות אני לא אשכח. אני גם לא אשכח משחקים שבהם החנתי את האוטו של במרכז הטניס ועד לשם רדפו אחרי צמד ילדים בני 14 עם אבנים וכמעט ניפצו לי את השמשות באוטו הפרטי.
את המשחק שניצחנו אותכם 2-1 משער עצמי שלכם בדקה ה90 אני גם לא אשכח, שאוהדים שלכם זרקו עלינו אבנים למרות שהיינו בתוך מתחם שמגודר, השיא היה שאוהד שלכם בן 15 ירד לפניו של הישאם כיוואן, שחקן שלנו. האוטו שלי חנה על הכביש הראשי של האיצטדיון באותו הזמן, סטיקר וצעיף של הפועל חיפה היו שולטים, כשחזרתי על האוטו היו שריטות.
תאמין לי שהדברים שאני אומר הם לא חסרי בסיס, סבלתי רבות באיצטדיון המקודש שלכם. והכי מבאס וכואב בכל הסיפור הזה הוא שפעם הייתי מגיע לעודד אותכם כשהייתם משחקים נגד מכבי חיפה ונגד מכבי ת"א ובאמת חשבתי שיש יחסים טובים בין מחנות הקהל, כנראה שהתבדיתי.

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

אדם,
אתה מדבר על קומץ של אנשים שלא מייצג אף אחד.
בכל קהל יש קבוצה של אנשים מהסוג הזה.. בכל קהל! וכן, גם אצלכם.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אדם

שליחה על ידי אדם »

תסכים איתי עמית כשאתם באים אלינו לביקור זה לא מגמתי כמו שזה קרה לי. אתה יכול לקרוא לזה מזל רע שבכל משחק שאני בוסרמיל יש לי תקרית עם הקהל שלכם, אני לא בנאדם מתגרה, להיפך. אני רוצה לבוא לראות כדורגל ולחזור הביתה, מוזר שכל פעם שאני מגיע אליכם לוסרמיל אני מעורב בתקריות שהחלו לא באשמתי.
אצלנו גם יש את המשוגעים והמושפעים האלו, מסכים במאה אחוז. אבל מאוד קשה לעצבן אותם ואני מבטיח לכם שאם אין לחברה האלה סיבה הם לא יחרטו על המכונית שלכם ובטח ובטח לא יזרקו על האוטובוס אוהדים שלכם אבנים. יש לי אוהדים שיקללו במהלך המשחק ויתגרו ואולי גם ירימו יד אבל הם לא יגיעו למצב שהם יזרקו על ההסעה אבנים ולא יחרטו על מכוניות את השם שלהם, שבאר-שבע זונה ושהפועל חיפה אימפריה.
דבר אחרון שרציתי להגיד, שאולי קצת יסתור אותך. כשאתה אומר שלכל קבוצה יש את הקהל הזה שלא באמת מייצג, איך אתה מסביר את זה שיותר מ100 אוהדים שלנו לא טורחים להגיע לוסרמיל כי הם פוחדים מהיציאה מהאיצטדיון? למה וסרמיל זה האיצטדיון היחידי בארץ שאני אישית מפחד להגיע אליו? אפילו בטדי אני יודע שהיציאה שלי תיהיה בטוחה כי יש שוטרים שיגנו עלי כשצריך.
וסרמיל הפך לאימת הפועל חיפה ואוהדים שלנו מפחדים להגיע אליכם, פשוט מפחדים. הם יודעים על המאורעות ועל כל התקריות עם האוהדים שלכם בשנים האחרונות והאנשים המבוססים שמגיעים לכל משחק חוץ באיזור המרכז ולכל משחק בית לא מגיעים לבאר-שבע, שלא לדבר על האוהדים הצעירים שלנו שכבר אכלו אבנים פעם אחת וההורים שלהם לא מסכימים להם ליסוע עד לבאר-שבע מחשש לשלומם של הילדים שלהם. בגלל זה ההסעה האחרונה מטעם האוהדים שלנו שיצאה לוסרמיל הייתה בליגת העל לפני 4 שנים. רק בגלל זה.
כדי שתעשו בדק בית אצלכם בקהל, אם אנחנו אוהדי הפועל חיפה מצליחים להשתיק לעיתים קרובות את הקהל הפחות טוב שלנו והמגעיל אז גם אתם יכולים.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

צר לי לקטוע את הויכוח הסופר מטופש הזה. נדמה לי שנושא הטופיק הוא על עדכונים מהמחזור השביעי בליגה הלאומית, ולא על איכות הקהל של באר שבע או של חיפה.

בכל מקרה, היום קרית אתא מנצחת 0:1 בבית (מזל טוב! שער ראשון - נצחון ראשון העונה) את אחי נצרת, מה שאומר שנצחון שלנו היום מרחיק אותנו מנצרת עד כדי 5 נקודות. :כפיים: :כפיים:

סמל אישי של משתמש
אוהד רמת גן

שליחה על ידי אוהד רמת גן »

חבר'ה חבר'ה להירגע אני אעשה לכם סדר.
קודם כל אוהדי חיפה התקבצו בצד כי הייתה גדר הפרדה.
כעיקרון היציע מאחורי השער (שמכיל 3 אלף מקומות) היה חצוי לאוהדי ר"ג בצד אחד (1200) ואוהדי חיפה בצד שני (1200) ויציע הפרדה באמצע (600), אבל הציפיות של הנהלת ר"ג לגבי אוהדי ר"ג לא התמששו והגיע פחות קהל מהמצופה.

בפועל הגיעו כ1800-2000 אוהדי ר"ג, וכ-700 אוהדי חיפה.

להערכתי אתם הבאתם יותר מחיפה,אבל קשה לדעת.

שלח תגובה