בונפלד וויתר על אימון הבכורה וקרוב לפ"ת
Re: בונפלד יחרים את אימון היום
זה מה שהוא מחפש שידברו עליו שיתעסקו בו כדי שיהיה שיחת היום בעיר וכולנו פה נותנים לו את זה בשפע
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא הורגש בחסרונו.
!!!!!!!!!!!!!אביאל כתב:לא הורגש בחסרונו.
באמת נשבר כבר הזין מהשחקן הזה, חושב שהוא מינימום מרדונה.
מה קרה אלעד עשית "עונה" (5-6 משחקים) תפסת ת'תחת ?
מבאס ועוד אני רציתי שיהיה העונה הקפטן של הקבוצה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אני כבר מעדיף שהוא לא יחתום.. לפי איך שהוא מתנהג הוא מעדיף לעזוב!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
הלו הלו תרגעו...
נכון זה נראה חצוף מצד שחקן להחרים את אימון הפתיחה, אבל מפה ועד לפתוח עליו כזו ג'ורה????
השחקן יסגור את העניינים הכספיים שלו(!!!) מול הקבוצה ואם וכאשר יחתום נקבל אותו בזרועות פתוחות ואוהבות ואם לא יחתום אז שיהיה לו הרבה בהצלחה בהמשך הדרך...
אל תשכחו שמדובר בפרנסה שלו ואם ציפה לקבל משהו והתאכזב הגיוני "שיכעס" על מי שאיכזב.
ובנוגע להחרמת האימון, השחקן בלי חוזה הוא נכון לעכשיו (רק לעכשיו אין לי שום מידע) לא ישחק בהפועל שנה הבאה אז למה שיגיע להתאמן איתה???
נכון לא מדובר פה במרדונה אבל תנו קצת כבוד לשחקן שהשנה התבגר ונלחם בשבילנו וידע לבוא לשמוח איתנו בשמחות ולהתעצב איתנו בהפסדים,
נכון זה נראה חצוף מצד שחקן להחרים את אימון הפתיחה, אבל מפה ועד לפתוח עליו כזו ג'ורה????
השחקן יסגור את העניינים הכספיים שלו(!!!) מול הקבוצה ואם וכאשר יחתום נקבל אותו בזרועות פתוחות ואוהבות ואם לא יחתום אז שיהיה לו הרבה בהצלחה בהמשך הדרך...
אל תשכחו שמדובר בפרנסה שלו ואם ציפה לקבל משהו והתאכזב הגיוני "שיכעס" על מי שאיכזב.
ובנוגע להחרמת האימון, השחקן בלי חוזה הוא נכון לעכשיו (רק לעכשיו אין לי שום מידע) לא ישחק בהפועל שנה הבאה אז למה שיגיע להתאמן איתה???
נכון לא מדובר פה במרדונה אבל תנו קצת כבוד לשחקן שהשנה התבגר ונלחם בשבילנו וידע לבוא לשמוח איתנו בשמחות ולהתעצב איתנו בהפסדים,
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
ליפני שחקן שיהיה ב-אדם.dardasmiley כתב:הלו הלו תרגעו...
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה יופי!!! אני מקווה שהחרם ימשך לעד.
- dardasmiley
צודק צריך להיות בנאדם ואני לא אומר שהוא כולו טלית שכולה תכלת ממש לא...
אבל, לאף אחד מאיתנו אין באמת מושג מה הלך שם והאם באמת החרים את האימונים או סיכם שלא מגיע אולי בכלל קיבל שחרור (בכל זאת נחת מארה"ב רק אתמול), לא יודע, אני רק יודע שכשחקן יוכל לתרום לנו, ולפי מה שדובר איתו בראיונות אוהב את הקבוצה ומעדיף לשחק בה...
תסכים איתי שאם היית מקבל ממקום העבודה שלך חוזה חדש משונמך (ההפך ממשודרג) היית נעלב, בוא נחכה ונראה מה יהיה......
מה שאותי מרגיז, זה שעד לפני שבוע רוב יושבי הפורום הצביעו בעדו כקפטן הבא של הקבוצה ושבוע לאחר מכן כשמשהו לא מסתדר פתאום פותחים עליו ג'ורה כאילו לא יודע מה עשה. בואו נרגע כולנו ונחכה לראות את ההתפתחויות מטעם הקבוצה. בכל מקרה אני לא חושב שלאף שחקן בטח ובטח שלא שחקן בית מגיע שיפתחו עליו פה כזה מלוכלך...
אבל, לאף אחד מאיתנו אין באמת מושג מה הלך שם והאם באמת החרים את האימונים או סיכם שלא מגיע אולי בכלל קיבל שחרור (בכל זאת נחת מארה"ב רק אתמול), לא יודע, אני רק יודע שכשחקן יוכל לתרום לנו, ולפי מה שדובר איתו בראיונות אוהב את הקבוצה ומעדיף לשחק בה...
תסכים איתי שאם היית מקבל ממקום העבודה שלך חוזה חדש משונמך (ההפך ממשודרג) היית נעלב, בוא נחכה ונראה מה יהיה......
מה שאותי מרגיז, זה שעד לפני שבוע רוב יושבי הפורום הצביעו בעדו כקפטן הבא של הקבוצה ושבוע לאחר מכן כשמשהו לא מסתדר פתאום פותחים עליו ג'ורה כאילו לא יודע מה עשה. בואו נרגע כולנו ונחכה לראות את ההתפתחויות מטעם הקבוצה. בכל מקרה אני לא חושב שלאף שחקן בטח ובטח שלא שחקן בית מגיע שיפתחו עליו פה כזה מלוכלך...
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
תהיה רגוע קיבל בדיוק כמו עונה שעברה. בקשר למה שפתחו! זה מן הימור שלו צעד לא חכם מבחינתי.dardasmiley כתב:צודק צריך להיות בנאדם ואני לא אומר שהוא כולו טלית שכולה תכלת ממש לא...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ואו אחים שלי, כולה לא הגיע לאימון הראשון בגלל שלא חתם.
אומנם אני העלתי את הנושא הזה אבל לא ציפיתי לחזור מהעבודה ולראות כאלה תגובות.
אני משוכנע במאתים אחוז שאלעד יחתום בסוף, אפשר להבין גם את הצד שלו שהוא רוצה להיות יותר מסודר כלכלית במיוחד שהוא מגיע לגיל שיא בקריירה של שחקן כדורגל.
גם אני לא אהבתי את ההחלטה שלו להחרים את אימון הבכורה אבל מפה עד לתגובות שאני קורא כאן זה שמיים וארץ.
אני משוכנע במאתים אחוז שאלעד יחתום בסוף, אפשר להבין גם את הצד שלו שהוא רוצה להיות יותר מסודר כלכלית במיוחד שהוא מגיע לגיל שיא בקריירה של שחקן כדורגל.
גם אני לא אהבתי את ההחלטה שלו להחרים את אימון הבכורה אבל מפה עד לתגובות שאני קורא כאן זה שמיים וארץ.
Re: בונפלד וויתר על אימון הבכורה
כמו שכבר ציינו - אסור להחתים את אלעד על חוזה ליותר משנה- כי אז ניראה
רוצה לקבל חוזה גם לעונה שאחרי זה? שיעבוד קשה ויוכיח שהוא שווה את זה.
נמאס מההפצעות ההאלו כל כמה משחקים - אנחנו רוצים יציבות ולחימה!
רוצה לקבל חוזה גם לעונה שאחרי זה? שיעבוד קשה ויוכיח שהוא שווה את זה.
נמאס מההפצעות ההאלו כל כמה משחקים - אנחנו רוצים יציבות ולחימה!
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dardasmiley כתב:הלו הלו תרגעו...
תאמין לי שעוד היינו סופר עדינים איתו.
מזה שנים שלאוהדים יש בטן מלאה על הבחור, החל מיכולת מקצועית ירודה לאורך שנים, וכלה במוסר עבודה נמוך יותר מים המלח שהתבטא בחוסר אכפתיות על המגרש וגם מחוצה לו. ואחרי כל זה, במקום שהשחקן ידע את מקומו ומעמדו הוא מרשה לעצמו לא לראות אף ממטר.
ועשה טובה, אל תבלבל את המוח עם סיסמאות ריקות מתוכן כמו "עניינים כספיים שלו" ו"זאת הפרנסה שלו". ואם באמת החרמת האימון היא לגיטימית בעיניך, אז באמת שחבל על הויכוח.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
!!!!אורי אדום בנשמה כתב:
תאמין לי שעוד היינו סופר עדינים איתו.
מזה שנים שלאוהדים יש בטן מלאה על הבחור, החל מיכולת מקצועית ירודה לאורך שנים, וכלה במוסר עבודה נמוך יותר מים המלח שהתבטא בחוסר אכפתיות על המגרש וגם מחוצה לו. ואחרי כל זה, במקום שהשחקן ידע את מקומו ומעמדו הוא מרשה לעצמו לא לראות אף ממטר.
ועשה טובה, אל תבלבל את המוח עם סיסמאות ריקות מתוכן כמו "עניינים כספיים שלו" ו"זאת הפרנסה שלו". ואם באמת החרמת האימון היא לגיטימית בעיניך, אז באמת שחבל על הויכוח.
מצחיק שיש אוהדים שלא יסלחו בחיים על "לכלוך" מילולי של שחקן אבל על זה ששחקן זורק זי-ן על המועדון ומזלזל אגב כך במה שהאוהדים מצפים ממנו - זה בסדר גמור מבחינת אותם אוהדים.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב: !!!!
מצחיק שיש אוהדים שלא יסלחו בחיים על "לכלוך" מילולי של שחקן אבל על זה ששחקן זורק זי-ן על המועדון ומזלזל אגב כך במה שהאוהדים מצפים ממנו - זה בסדר גמור מבחינת אותם אוהדים.
עוד מס' שנים, כאשר אדון בונפלד יתלה את הנעליים ויתן בינו לבין עצמו סיכום לקריירת משחק "מפוארת", הוא יזכר במרירות בפרספקטיבה של מס' שנים אחורה באותו מו"מ עם הדרישות המחוצפות ועם החרמת האימונים לאחר מכן, כטעות הפטאלית האסטרטגית הכי גדולה שלו. זו שהיוותה את "הקש ששבר את גב הגמל" בכל הקשור למיתוגו הציבורי, שעה שקטעה מומנט חיובי בנושא וקיבעה אחת ולתמיד את תדמיתו השלילית הן בפן המקצועי והן בפן האישיותי (חרף כל הפמפומים הבלתי פוסקים של מערך יחצ"ניו בתקשורת המקומית), וכמובן היתה בעלת השפעה ישירה על יכולתו המקצועית בהמשך הדרך (איפה שלא ישחק, בתקווה שלא אצלנו). זה אני יכול לומר בביטחון מלא.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 24 יוני 2009, 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
clark kent כתב:ואו אחים שלי, כולה לא הגיע לאימון הראשון בגלל שלא חתם.
כפי שאמרתי קודם, זה הקש ששבר את גב הגמל.
והעריכה שלך בנושא ממש לא לעניין, כי הכותרת והניסוח הקודמים בהחלט היו משקפים. החרים!!