רכש שני:ארז מסיקה חתם.וגפני הגיע להבנות
Re: רכש שני:ארז מסיקה חתם.וגפני הגיע להבנות
בואנה יא מצחיקים, אתם מדברים כאילו כל אחד משחקני הפועל ב"ש שירת בסיירת מטכ"ל או שייטת 13...
שחקני כדורגל שכן עושים צבא, באים לבסיס פעם באיזה חצי שנה, אז מה זה משנה...
שחקני כדורגל שכן עושים צבא, באים לבסיס פעם באיזה חצי שנה, אז מה זה משנה...
ושהילדה שלך תירצה להיות בר רפאלי ותסתכל עליה בהערצה זה בסדר?
הפועל ב"ש זה לא נבחרת ישראל צאו מהסרט יאללה
זה שי!
הפועל ב"ש זה לא נבחרת ישראל צאו מהסרט יאללה
זה שי!

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
א. אדום אדום - אתה פשוט פאתט.
(ואני אוהב מאוד מאוד את אופיר חיים).
ב. לא אוהב את זה שהוא לא עשה צבא. לדעתי זאת צריכה להיות מדיניות כללית של המועדון, אבל כל עוד אין משהו מפורש כזה אז אין מה לעשות...נקבל אותו בחום ואהבה בתקווה שיפציץ על הדשא
(ואני אוהב מאוד מאוד את אופיר חיים).
ב. לא אוהב את זה שהוא לא עשה צבא. לדעתי זאת צריכה להיות מדיניות כללית של המועדון, אבל כל עוד אין משהו מפורש כזה אז אין מה לעשות...נקבל אותו בחום ואהבה בתקווה שיפציץ על הדשא

לא איכות משהו, אבל שיהיה:
https://www.youtube.com/watch?v=JMeXyeA ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=JMeXyeA ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי דעתי החתמה די טובה.שחקן כלבו שיכול לשחק בכמה תפקידים:קשר שמאלי,מגן שמאלי וקשר אחורי.
יכול להיות דווקא נחמד מאוד.
בהצלחה.
יכול להיות דווקא נחמד מאוד.
בהצלחה.
איזה כיף לחזור מטיול ולראות שמישהו חתם בקבוצה, שיהיה בהצלחה לבחור.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
אז הוא לא פתח ממטרה בבסיס מטר מהבית שלו
ואווו אני לא מאמין איזה טרגדיה
ואווו אני לא מאמין איזה טרגדיה
החתמה טובה, שחקן שחי על ביטחון.
אם יהיה לו את הביטחון שלו, הוא כבר יביא את התפוקה.
מה עוד הבחור לקח אליפות וגם שיחק בליגת האלופות, מאמין בהחתמה.
אם יהיה לו את הביטחון שלו, הוא כבר יביא את התפוקה.
מה עוד הבחור לקח אליפות וגם שיחק בליגת האלופות, מאמין בהחתמה.

הלו אנשים לפני שאתם מדברים ובמקרה הזה על ארז מסיקה אז תבדקו טוב טוב כי אני אוהד גאה ושמח ששירתתי בצבא עם אדם כמו ארז, אמנם מסיקה שירת רק שנה בהתחלה והשתחרר בגלל בעיות ת"ש חמורות, אבל בגיל 24 השלים את השירות הצבאי עוד שנה אז להגיד עליו שלא עשה צבא זה לא נכון הוא עשה! ודבר שני הואר נשמה ושחקן נשמה ונקווה שיוכיח על המגרש בהצלחה!~ ואם אתה זוכר אותי מוש מהקריה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ברוך הבא, ותודה על האינפורמציה המעודכנת!אדום בלב כתב:הלו אנשים לפני שאתם מדברים ובמקרה הזה על ארז מסיקה אז תבדקו טוב טוב כי אני אוהד גאה ושמח ששירתתי בצבא עם אדם כמו ארז, אמנם מסיקה שירת רק שנה בהתחלה והשתחרר בגלל בעיות ת"ש חמורות, אבל בגיל 24 השלים את השירות הצבאי עוד שנה אז להגיד עליו שלא עשה צבא זה לא נכון הוא עשה! ודבר שני הואר נשמה ושחקן נשמה ונקווה שיוכיח על המגרש בהצלחה!~ ואם אתה זוכר אותי מוש מהקריה

DJ-BK, דמך בראשך

אליק כתב:
ברוך הבא, ותודה על האינפורמציה המעודכנת!
DJ-BK, דמך בראשך![]()
חחח כן היה רשום באתר מסוים "פרש מכדוגל בינל"א מסיבות של אי שירות במסגרת המדינה" הבנתי שזה צבא
אח"כ היה רשום שהוא השלים

חבר'ה שימו לב (מישל, לא שאוהד צריך לקבוע הרכב, אבל תוודא שקוראים זאת אי שם בוסרמיל)! מסיקה הוא סוג של שחקן כלבו עם אוריינטציה שמאלית - יכול לשחק כבלם קדמי, קשר שמאלי ומגן שמאלי. אוקוגו הוא סוג של שחקן כלבו עם אוריינטציה ימנית - יכול לשחק כבלם קדמי, קשר אחורי ומגן ימני. בהנחה שדנדי כשיר, רצוי מאד להשאירו בקבוצה. צמד שחקני כלבו קשוח כזה ישרת את הקבוצה לאורך כל העונה בהתאם לצורך. לדעתי, 'נפלנו' טוב.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אחרי שעקבתי אחרי המשחקים שבהם הוא שיחק כמגן שמאלי.הגעתי למסקנה שאת האיכויות שלו הוא לא ממצה שם.ארז3333 כתב:חבר'ה שימו לב (מישל, לא שאוהד צריך לקבוע הרכב, אבל תוודא שקוראים זאת אי שם בוסרמיל)! מסיקה הוא סוג של שחקן כלבו עם אוריינטציה שמאלית - יכול לשחק כבלם קדמי, קשר שמאלי ומגן שמאלי. אוקוגו הוא סוג של שחקן כלבו עם אוריינטציה ימנית - יכול לשחק כבלם קדמי, קשר אחורי ומגן ימני. בהנחה שדנדי כשיר, רצוי מאד להשאירו בקבוצה. צמד שחקני כלבו קשוח כזה ישרת את הקבוצה לאורך כל העונה בהתאם לצורך. לדעתי, 'נפלנו' טוב.
אבל כקשר שמאלי הוא מדהים גם שאחת מן היכולות שלו לחתוך לכיוון האמצע הוא בלתי ניתן לעצירה.
פשוט כול הגנה שנתקלה בזה לא הסתדרה.
ונכון ארז העונה נפלנו טוב. דבר שהיה עקב אכליס שלנו נפתר לפחות לעונה זו. ויותר מזה לחזק את דבריך עכשיו אפשר לבנות את הקבוצה סביבם כך לי זה נראה בכול אופן.
מישל, מסכים איתך. יחד עם מסיקה העמדות השמאליות מכוסות: הקשר השמאלי יהיה מסיקה, ופדלון נותן מענה טוב לעמדת המגן השמאלי. אם גפני יבוא אז ככל הנראה זו תהיה חלופה ראויה לעמדת המגן השמאלי (אם כי גם אז פדלון היה נשאר כמחליף אצלי). כעת מסתמן: בונפלד/מליקסון יתחרו על עמדת המקשר המרכזי, מליקסון/כבדה/אלקיים על המקשר הימני, מסיקה/אסולין (ממה שראיתי היה די טוב בצד שמאל), ואוקוגו/אלקיים/בונפלד קשר אחורי (אם דנדי כשיר לדעתי הוא הטוב ביותר בעמדה זו מבינהם). חלוץ זר או ישראלי מצוין ישלים את הפאזל ההתקפי כחלוץ נוסף ליד קדוסי (אם כי צריך עוד קשר וחלוץ לספסל). אך לפני הכל בעדיפות ראשונה - חובה להחתים בלמים ומגן ימני, אלו הן עמדות שהיוו עקב אכילס שלנו בעונה החולפת, ואם הצוות המקצועי ראה את המשחקים שנה שעברה, הם יבינו מהר שאלול ואילוז פשוט לא ראויים להרכב (כשאלול לא ראוי מקצועית אפילו לספסל, ואת דעתי על אביתר הבריון כבר הבעתי באתר של יניב ודודו לפני שנה +).