זה ביאס אותי חחח

וגם מה שמבאס פה שיש כאלה שאין להם הודעות בפלא
אני וגיא הולכים לקחת פלאפונים של חברים בלי שידעו ונשלח כמה
ואני אתרום לגיא כבר בנפרד
יותר צבע לאיצטדיון

על התשובה הראשונה ענו לך ב"קאמלס" אין לי כוח לפרט...דורון כהן כתב:הרעיון הוא אכן רעיון אדיר
אבל דבר אחד לא הבנתי איך נעשית הגבייה של הכסף???שלחתי SMS למספר המבוקש ואז??
איך לוקחים את הכסף???
בלי כל קשר יש לי שאלה אחרת שגם היא קשורה לתפאורה ביציע לאן נעלם השלט הענק שהיה במשחק נגד הפועל תל אביב בגביע בעונה שעברה???לדעתי זה היה שלט ענק ואני זכור שהרבה זמן וכסף הושקעו בו.
באופן חופשי...אימפריה באדום כתב:רעיון גאוני אבל אפשר לתרום נגיד פעמיים או חד פעמי?
יש אדם אחד שהעלה את הרעיון והולך לבצע אותו...קוראים לו בועז גרדוס.מוטי כתב:לא ענית למי מגיע הכסף?
לאיזה ארגון? ואם לשני הארגונים מה החלוקה?
אין לי בעיה לתרום ואני אעשה זאת בשמחה רק שצריך קצת יותר פרטים מכל האמור לעיל.
8red כתב:גיא, כל הכבוד על היוזמה, אבל אולי כדאי שאתם שם באתר של הקאמלס תפסיקו לחסום אוהדים בפורום (לא שהוא כזה אטרקטיבי...) שלכם כדי שנוכל להכנס ולקרוא על יוזמות מעין אלו?
קודם כל אני לא מנהל בקאמלס אז אל תצפה שאני יידע איך ולמה חסמו אותך...8red כתב:גיא, כל הכבוד על היוזמה, אבל אולי כדאי שאתם שם באתר של הקאמלס תפסיקו לחסום אוהדים בפורום (לא שהוא כזה אטרקטיבי...) שלכם כדי שנוכל להכנס ולקרוא על יוזמות מעין אלו?
אורי אדום בנשמה כתב:
אני דווקא שעדיף ככה, ניר..
שכולם ידעו איזה סוג של אנשים בדיוק קיבלו שם את מושכות הניהול...עבד כי ימלוך!!
דבר ראשון...אורי אדום בנשמה כתב:אף אחד לא אמר מילה רעה על עמית, גיא...
ותגובת הנגד שלך לניר בדבר האטרקטיביות של הפורום שם, היא היא זו שמגוחכת...ואם באמת לא הבנת עדיין מה הרמה שם בפורום, זה גם סוג של בעיה...
סתם שאלה, ותענה בכנות:
נראה לך שבפורום שם יתנו במה לפעילות של מועדון הקרייזי רד, כמו שאתה כחלק מהקאמלס קיבלת פה כעת כאשר אתה מייחצן פעילות שלכם???..