לונה טורס..איזה ימים
מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 35 : בית"ר י"ם - הפועל ב"ש, 19.5, שני, 20:30, טדי
וואלק בסוף יש כרטיסים לכל דורש.
- ForeverRed
האתר לחיסול מומנטומים ולהוצאת הנשמה.
זה עלה לפחות באלף אוהדים היום.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תקשיבו אם ממשיכים עם האתר השערורייתי הזה בעונה הבאה זה בדיחה.
דיי זה נראה כמו גרסת בטא שכלום בה לא עובד. לא הגיוני שמגיע התור שלי והאתר קורס.
מזל שהצלחתי לרכוש בסוף ומצאתי איזשהי דרך לדלג על השגיאה. אבל זה לא מכובד בכלל למועדון בסדר גודל שלנו אתר כזה.
מה הבעיה לבנות אתר נורמלי? 10 אלף שקל והם סוגרים פינה אחת ולתמיד.
מזל שהצלחתי לרכוש בסוף ומצאתי איזשהי דרך לדלג על השגיאה. אבל זה לא מכובד בכלל למועדון בסדר גודל שלנו אתר כזה.
גם אני לא מבין את המועדון,נתתם קדימות למנויים סבבה, ראיתם שהקצב יורד תפתחו כבר לכולם,למי מחכים?
להגיע ליום ראשון ואז לגמור את הכל ולבכות שאין עוד הקצאה?
אם רוצים עוד כרטיסים ונקבל עוד כרטיסים זה רק אם ייגמר היום,צריך ללמוד את הלקח מנתניה,אוהדי ביתר עושים המון רעש על העניין חבל.
להגיע ליום ראשון ואז לגמור את הכל ולבכות שאין עוד הקצאה?
אם רוצים עוד כרטיסים ונקבל עוד כרטיסים זה רק אם ייגמר היום,צריך ללמוד את הלקח מנתניה,אוהדי ביתר עושים המון רעש על העניין חבל.
אני חושב שיש מספיק אוהדים מסורים מהתחום שגם יבנו לך עם הכלים של היום בחינם.ran כתב: ↑15 מאי 2025, 00:50תקשיבו אם ממשיכים עם האתר השערורייתי הזה בעונה הבאה זה בדיחה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לגמרי - מועדון שמכשיל את האוהדים שלו מלמלא יציע .ForeverRed כתב: ↑14 מאי 2025, 23:00האתר לחיסול מומנטומים ולהוצאת הנשמה.
כמה כבר דובר על המעבר המבורך הזה למערכת כירטוס חדשה ואיזו תוצאה עקומה קיבלנו.
כל הזמן מדברים על האוהדים של ב"ש שלא קונים מספיק כרטיסים ולא דוחפים את הקבוצה וכמה הם מביכים ביחס לגדולות.
אבל אם התוצאה הרצויה היא sold out עם 7000-8000 באר-שבעים בטדי ורואים שאחרי קצת יותר מ-12 שעות נמכרו 5000 כרטיסים ( שזו כמות מטורפת ביחס למה שבאר-שבעים רגילים להביא למשחקי חוץ העונה ) , זה כנראה קרוב ל-limit של מה שאפשר להביא במסגרת המנויים ( כי כרגע זה פתוח רק להם ). מה שצריך לעשות עוד היום זה לפתוח עד מחר בבוקר למנויים אפשרות לרכוש יותר מכרטיס 1 ואז לפי קצב ההתקדמות ( וסרמיליה טענו בבוקר שנשארו עוד 500 כרטיסים לסיום ההקצאה הזו ) אני מאמין שזה יחוסל מהר מאוד.
לאחר מכן שיפתחו מחר בבוקר למכירה חופשית לבעלי היסטוריית רכישה ופה המספרים יקפצו עוד.
וזה כמובן בלי לדבר על הבעיה המרכזית שהיא האתר הלא ידידותי בעליל של שפע הפקות שאבא עם 2 ילדים לא יכול לקנות לילדים שלו ברכישה אחת מרוכזת אלא ב-3 רכישות שונות .
זו הכשלה ראשונה של האוהדים במכירת כרטיסים והכשלה מרכזית של מומנטום ואטרף.
אז אם המטרה היא לחפש סיבות למה לא רוכשים - נפספס את המטרה העיקרית למלא את היציע.
אם המטרה להביא קהל - זו לדעתי הדרך.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לא שאני בא להגן על שפע הפקות, אתר חלש ביותר.
אבל למועדון יש למעלה מ-10,000 מנויים, גם אם יש אתר גרוע וגם אם יש עומס של משתמשים עדיין הקצאה של 5,500 צריכה להיחטף תוך שעות בודדות גג עד הבוקר, אין סיבה שנגיע לשעה 13:00 ועדיין יש מאות כרטיסים פנויים.
לכן לא מבין את הטענה להכשלה מצדו של המועדון, הוא רוצה ובצדק לתת עדיפות ביציעים קודם כל למנויים שלו לפני שפותח לקהל הרחב.
ובעקבות האבוקות בחצי הגמר נאסר עלינו להכניס אביזרי עידוד למעט תופים, הארגון יתמקם בחצי העליון.
אבל למועדון יש למעלה מ-10,000 מנויים, גם אם יש אתר גרוע וגם אם יש עומס של משתמשים עדיין הקצאה של 5,500 צריכה להיחטף תוך שעות בודדות גג עד הבוקר, אין סיבה שנגיע לשעה 13:00 ועדיין יש מאות כרטיסים פנויים.
לכן לא מבין את הטענה להכשלה מצדו של המועדון, הוא רוצה ובצדק לתת עדיפות ביציעים קודם כל למנויים שלו לפני שפותח לקהל הרחב.
ובעקבות האבוקות בחצי הגמר נאסר עלינו להכניס אביזרי עידוד למעט תופים, הארגון יתמקם בחצי העליון.
אין בעיה לתת קדימות למנויים, זו חובה.
אבל תתחום את זה בזמן. 24 שעות זה מספיק, זה לא משכנתא.
אחרי 24 שעות, תן גם לבעלי ההיסטוריית רכישה. ככה אתה מייצר זרם קנייה בטוח ויציב. הרי קצב המכירה יורד דרסטית לאחר השעות הראשונות ממילא. משאירים מכירה תקועה בשביל כמה מאות בודדות, ובמכירה למשחק הזה רואים את זה מצוין.
החצי גמר זו דוגמא נפלאה. גם פתחו מאוחר מאוד, גם המתינו למנויים עד הדקה ה90 שכבר ירד כל הבז, ובפועל נשארנו עם הרבה מאוד כרטיסים שלא נמכרו.
כנל בנתניה שלא פתחו יציע.
אבל תתחום את זה בזמן. 24 שעות זה מספיק, זה לא משכנתא.
אחרי 24 שעות, תן גם לבעלי ההיסטוריית רכישה. ככה אתה מייצר זרם קנייה בטוח ויציב. הרי קצב המכירה יורד דרסטית לאחר השעות הראשונות ממילא. משאירים מכירה תקועה בשביל כמה מאות בודדות, ובמכירה למשחק הזה רואים את זה מצוין.
החצי גמר זו דוגמא נפלאה. גם פתחו מאוחר מאוד, גם המתינו למנויים עד הדקה ה90 שכבר ירד כל הבז, ובפועל נשארנו עם הרבה מאוד כרטיסים שלא נמכרו.
כנל בנתניה שלא פתחו יציע.
- ForeverRed
אני אומר לכם שעם אתר נורמלי אנחנו בסולד אאוט תוך חצי שעה.
אני לא יודע מה החלופות "לצפוניים", אבל אכן חווית המשתמש קשה מאד.
חדר המתנה, מספר 5,000, אין מונה שמציין כמה כרטיסים נותרו, חוויה של יותר משעה. מניח שהרבה התייאשו באמצע.
חדר המתנה, מספר 5,000, אין מונה שמציין כמה כרטיסים נותרו, חוויה של יותר משעה. מניח שהרבה התייאשו באמצע.
מסע בין שופרות..
באתר וואן מספרים על טירוף כרטיסים של אוהדי ביתר לגמר הגביע(כאילו מי ישמע הכרטיסים לא יגמרו בשניה) לעומת זאת לא מצייץ מילה על המשחק בשני שאוהדי בית״ר לא בדיוק מזנקים על הכרטיסים.
מצד שני האינסטלטור השמן הזה תומר לוי מדווח ״שמשום מה ב״ש עדיין לא מכרה את כל הכרטיסים לשני״ שהאמת היא שנמכרו כבר 5000 תוך פחות מ24 שעות.
עניין התקשורת אצלנו הוא כל כך מטומטם ועלוב שזה כבר עושה נזק.
באתר וואן מספרים על טירוף כרטיסים של אוהדי ביתר לגמר הגביע(כאילו מי ישמע הכרטיסים לא יגמרו בשניה) לעומת זאת לא מצייץ מילה על המשחק בשני שאוהדי בית״ר לא בדיוק מזנקים על הכרטיסים.
מצד שני האינסטלטור השמן הזה תומר לוי מדווח ״שמשום מה ב״ש עדיין לא מכרה את כל הכרטיסים לשני״ שהאמת היא שנמכרו כבר 5000 תוך פחות מ24 שעות.
עניין התקשורת אצלנו הוא כל כך מטומטם ועלוב שזה כבר עושה נזק.