קרלוס פונק
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: קרלוס פונק
יש שחקן בירידה כמו איסאק קואנקה ויש שחקן בירידה כמו קרלוס פונק.
בסוף הוא מגיע מהליגה הפורטוגלית. שיחק בליגה הפורטוגלית. לא חימם ספסל או יציע.
גם היסטוריית פציעות אין לו.
כל שחקן שמגיע מליגה כזאת לישראל הוא בירידה יחסית. סק לא היה בירידה?בטובינסיקה לא היה בירידה?אוגו לא היה בירידה?ויטור לא היה בירידה?
אתה לא מביא לישראל שחקן שמככב בליגה הפורטוגלית.
אתה רוצה שחקן בעלייה?תביא מרומניה או גאורגיה. אבל אז אתה מתלונן שמדובר בליגות חלשות.
בכל מקרה התפשרות הוא לא. רצו אותו לאורך כל הדרך. מקווה שיפגעו בול.
כל שחקן שמגיע מליגה כזאת לישראל הוא בירידה יחסית. סק לא היה בירידה?בטובינסיקה לא היה בירידה?אוגו לא היה בירידה?ויטור לא היה בירידה?
אתה רוצה שחקן בעלייה?תביא מרומניה או גאורגיה. אבל אז אתה מתלונן שמדובר בליגות חלשות.
אני גם בטוח שאם תשאל אוהד פורטוגלי ממוצע על ונטורה נגיד, הוא יגיד לך שחקן סבבה.Melikson24 כתב: ↑14 ינואר 2025, 11:03יש שחקן בירידה כמו איסאק קואנקה ויש שחקן בירידה כמו קרלוס פונק.
מה שסבבה שם זה בהרבה מקרים פוטנציאל למפלצת פה.
קשה להתרשם מבלמים על סמך סרטונים, אם הצוות הביא את ונטורה אני סומך עליהם שיביאו בלם לפנים
- simply--red
נניח והוא ברמה של סק זה סבבה?ForeverRed כתב: ↑14 ינואר 2025, 10:49להבדיל, יכול לתת לך שמות של בלמים שלקחו אליפות בארץ והקשר בינם לכדורגל מקרי בהחלט. לפעמים מספיק להיות במקום ובזמן הנכון. מה גם שהוא בירידה גדולה מאז.
אני לא מכיר את פונק ולא בדקתי עליו יותר מדי.
מהשמות שעלו הוא אכן נראה מהפחות מרשימים.
כשאתה מחכה ומחפש כל כך הרבה זמן, מצהיר שלא תתפשר ובסוף מביא שחקן כזה, עולה השאלה הלגיטימית אם ההמתנה הארוכה הייתה מוצדקת.
נקווה שכן.
(אני אישית הייתי רוצה בלם טוב יותר)
- Melikson24
חותם עכשיו ב2 ידיים שיהיה ברמה של סק.
זה כי אתה פראייר שמסתפק בבינוניות.
ווינרים דורשים שפחות מויטור פריים זה בוצ'ה וחרפה שצריך לחתוך בקיץ יחד עם הסקאוט העיוור שהביא אותו.
- ForeverRed
חשוב שתהיה גם מודעות.simply--red כתב: ↑14 ינואר 2025, 12:00נניח והוא ברמה של סק זה סבבה?
סק הוא לא בדיוק כוס התה שלי אבל בלם ברמתו ישדרג את ההגנה ויוסיף פיזיות וכיסוי שטחים שחסרים היום.
בסכומים שאנחנו משלמים קשה למצוא טוב מזה.
- simply--red
יש רצוי ויש מצויForeverRed כתב: ↑14 ינואר 2025, 12:25חשוב שתהיה גם מודעות.
סק הוא לא בדיוק כוס התה שלי אבל בלם ברמתו ישדרג את ההגנה ויוסיף פיזיות וכיסוי שטחים שחסרים היום.
בסכומים שאנחנו משלמים קשה למצוא טוב מזה.
הייתי רוצה מישהו כמו קווין אנדרדה שעלה פה
אהבתי אצלו שהוא מזיז ומטפל יפה בכדור ( לפי מה שראיתי בסרטונים)
פונק אחלה ואם הוא יתן לנו מה שסק נותן לחיפה זה בטח חיזוק בשבילנו
ותזכרו שבלם באזור 30 זה גם טונה של ניסיון
סק לא בלם מושלם אבל הוא לחלוטין עליון על הליגה פה, בלם ברמה שלו יהיה הצלחהsimply--red כתב: ↑14 ינואר 2025, 12:00נניח והוא ברמה של סק זה סבבה?
סק לפני הטרגדיה המשפחתית היה שחקן מעל הליגה.simply--red כתב: ↑14 ינואר 2025, 12:00נניח והוא ברמה של סק זה סבבה?
- simply--red
חברים אני יודע שסק שחקן מעל הליגה ואחד כזה( רק שלא יהיה אלים כמוהו)בטח זה שדרוג להגנה שלנו
ועדיין הייתי שמח לבלם קצת יותר טכני עם הכדור
הלוואי ופונק יהיה כזה
זהו.
ועדיין הייתי שמח לבלם קצת יותר טכני עם הכדור
הלוואי ופונק יהיה כזה
זהו.
לא מתחבר לקונספט שכל קבוצה שהיה בה היה רק עונה אחת בלבד
בנוסף כל הקרירה הועבר מקבוצה לקבוצה בחינם..
הלוואי שאתבדה
בנוסף כל הקרירה הועבר מקבוצה לקבוצה בחינם..
הלוואי שאתבדה
בדפורטיבו היה שנתיים, בשאבס היה שנתיים ובשקשהיר היה שנתיים וחצי. בין לבין עבר בין כמה קבוצות. לדעתך אז גם קינגס עובר קבוצות כמו גרביים - קינגס 6 שנים צעיר ממנו, היה ב6 קבוצות, פונק היה ב9 קבוצות (שים לב שהוא חזר לסבב שני בלא מעט קבוצות זאת אומרת שהיו מרוצים ממנו). לא מדד נכון.
נכון, לכן לקחתי בערבון מוגבל את מה שראיתי למרות שיש דברים בסיסיים שאפשר לראות בסרטונים מהשנייה הראשונה כמו שליטה בכדור.
אבל אז שמו פה קישור למשחק מלא שלו מיום ראשון וזה נתן לי חותמת למה שראיתי בסרטונים. השליטה בכדור שלו לא טובה, לרוב הוא מעיף כדורים למעלה בלי כתובת.
מעניין מה הצוות ראה שהוא הפך למועמד המוביל כי קוזוך אוהב בילד אפ מאחורה והוא לא בטוח יענה לו את הסגנון הזה. מצפה שתהיה הפתעה לטובה מכיוון אחר.

האמת שאני לא זוכר שכתבתי משהו על אנדרדה, לא זכור לי שבדקתי אותו, אבל אולי אני טועה (אם יש לך ציטוט שלי שלח בכיף).simply--red כתב: ↑14 ינואר 2025, 10:37גם על קווין אנדרדה כתבת את אותם הדברים
אז מי לדעתך האופציה העדיפה בשבילנו?
העדיפות שלי היא בואטו כבר אמרתי כמה פעמים. היה שחקן הרכב בקבוצה טובה יותר מהקבוצה של פונק, הוא גם קפטן נבחרת אנגולה ועלה איתם לאליפות אפריקה ממקום 1,
יש לו שליטה מעולה בכדור שרואים ברגע, חילוצים טובים ונראה לי יותר מתאים עבורנו.
מה שבטוח שאין לנו בט ליפול ברמה של השחקן הזר שמגיע, בטח אם זה בלם. בעיקר כי יש לנו עוד 3 בלמים לפחות לצד מיגל אז אם מגיע בלם זר הוא חייב להיות שדרוג ולא קרוב לרמה של בלטקסה/בלוריאן שהשתפר מאוד.