בהחלט בעד לתת גם לו מנוחה, מניח שזה גם ייתן את הפוש האחרון להחלטה לחזור ל433.
מה שכן שוב חוזרים לספסל נטול כלים הגנתיים, בלם זר דחוף.
גם ונטורה התאמן חלקית וינוח .
מה זה אומר ינוח ? לא הבנתי .
בסגל , לא בסגל ... נראה מחר .
ייתכן ויש כאן גם שיקול של צהובים כי ונטורה עם 4 . אם יקבל מול חדרה ייעדר נגד הפועל חיפה בחוץ .
עדיף שאם יקבל צהוב , זה יהיה מול הפועל חיפה ואז ייעדר מול חדרה בגביע בטרנר .
חדרה קבוצה שתבוא להסריח את המגרש. 3 בלמים ועוד 3 קשרים הגנתיים באמצע.
חושש שעם גאנח וביטון באגפים לא יהיה מספיק ריווח וקצב.
ספר במשחק עומד זה השחקן שאני הכי סומך עליו שיביא משהו, יותר מביטון לצורך העניין. בגלל זה אני הייתי רוצה לפתוח איתו על אף שזה יוצר אמצע חדיר יותר, אבל זה גם הזמן של ביטון להוכיח שגם כשחקן אמצע הוא יכול לתת עבודה לצד קינגס\פרץ.
והייתי הולך עם גריטה ולא עם תורג'מן, הוא יכול לעשות יותר בלגן ברחבה, וכתובת לספר.
אם לא הולך אחד הקלפים שהייתי מתכנן זה סטויאנוב מגן שמאלי. חושב שזה יכול להביא תוספת יפה לחלק ההתקפי ומשהו שהייתי רוצה לראות אותנו מנסים.
אז כן, להחליף חצי הרכב זה משהו שמעלה טיפה חשש, במיוחד ללא 2 העוגנים ההגנתיים המובהקים שלנו, אבל זה משהו שצריך להתמודד איתו.
וזה לא רק עייפות פיזית, בסיבוב הזה נצטרך גם רעננות מנטלית וזה משהו שהספסל חייב לקבל הזדמנות להביא.
מקווה שנרוויח את בלטקסה וגאנח חזרה.
מצד אחד זו רק חדרה מצד שני לוותר על שני השחקנים הכי משמעותיים ביותר בהרכב זה קצת מסוכן.
אבל זה היה צפוי ואין ברירה שחקנים צריכים לנוח צריך קצת רוטציות , הם היו צריכים לבוא כמה מחזורים לפני.
אחרי המשחק מחר יש מנוחה של 8 ימים עד הפועל חיפה. לא? הייתי נותן לנוח רק למי שלא מרגיש כשיר כמו ונטורה שנראה שנפגע נגד מכבי. משחק עם ההרכב הכי חזק ומתזמן חילופים במחצית אחרי שניתן בליץ. אסור לזלזל בחדרה.
חוץ מזה, עם כל משחקי החוץ, חייב להגיע קהל גדול למשחקים ולדחוף את הקבוצה.
אליאל חייב קצת מנוחה אבל אם דן פותח באמצע זה שדרוג.
ספר אם לא יפתח הפעם אפשר לקפל אותו מפה.
סטויאנוב אני אוהב אותו, קצת לא יציב אבל משחק תמיד לעומק. גנאח פרווה לי בזמן האחרון וחבל, אם סטויאנוב עייף אז גנאח.
אני דווקא חושב שיש כאן גמישות .
מצד אחד ספר ואחמד ממושמעים הגנתית ולא מחפפים והם יחזרו להגנה ומצד שני הם איום התקפי תמידי ככה שמעבר ל-3 בלמים + גורדנה שישחק את ה-6 אני חושב שיש לנו גיבוי טוב בהגנה ואיום התקפי מלפחות 5 עמדות .