מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר
Re: מח' 12 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר
מבחינת ההרכב, שומר על השלד שעובד ועושה כמה שינויים קלים.
גורדנה על חשבון אליאל.
גורדי שחקן שיודע להניע כדור ולהשתחרר מלחץ, דבר שיכול לסייע לקנגאווה לתרום גם בפן ההתקפי ולהצטרף מקו שני.
סטויאנוב על חשבון ביטון/גאנח.
יוני אמנם פחות מוכשר מהם ברמה ההתקפית, אבל הוא יוכל לעזור בסגירות על הקו ויעיד לזכותו שלמשחקים הגדולים הוא תמיד הופיע.
גריטה על חשבון תורג'מן.
אני מקווה ומאמין שהגול הגדול שנתן בשבת יתן לו ביטחון למשחק ובכללי אני לא חושב שלתורג'מן יהיה מה למכור מול בלמים כמו פדראו וסק.
גורדנה על חשבון אליאל.
גורדי שחקן שיודע להניע כדור ולהשתחרר מלחץ, דבר שיכול לסייע לקנגאווה לתרום גם בפן ההתקפי ולהצטרף מקו שני.
סטויאנוב על חשבון ביטון/גאנח.
יוני אמנם פחות מוכשר מהם ברמה ההתקפית, אבל הוא יוכל לעזור בסגירות על הקו ויעיד לזכותו שלמשחקים הגדולים הוא תמיד הופיע.
גריטה על חשבון תורג'מן.
אני מקווה ומאמין שהגול הגדול שנתן בשבת יתן לו ביטחון למשחק ובכללי אני לא חושב שלתורג'מן יהיה מה למכור מול בלמים כמו פדראו וסק.
יצאו כרטיסים למכירה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תתכוננו למצב שהמשחק יידחה, נראה שהפסקת האש מול לבנון לא ממש מחזיקה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז בגדול, במידה ואנחנו מפסידים ברביעי , וגם מכבי תל אביב כנראה ינצחו וגם ביתר אחרי תיקו אכזרי ינצחו- אנחנו צונחים למקום הרביעי שהפער על 4 ?
המשחק הזה יסמל את העתיד של העונה הזו, לכאן או לכאן.
מאוד מקווה שנצליח להוציא משהו
המשחק הזה יסמל את העתיד של העונה הזו, לכאן או לכאן.
מאוד מקווה שנצליח להוציא משהו
Re: מח' 21 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, 4.12, רביעי, 20:30, סמי עופר
מסכים ולכן אני חושב שהמשחק הזה אמנם לא יחרוץ גורלות אבל הוא כן יהיה אבן דרך לעונה הזו, בינתיים במשחקים שידענו שיהיו לנו קשים (מכבי וריינה) לא הצלחנו לנצח, עכשיו כשהקבוצה כבר במומנט חיובי ועם ביטחון גבוה וטפו טפו בלי פציעות חריגות זה מבחן מקצועי ומנטלי מאוד מסקרן עבורנו, האם נהיה קבוצה טובה עם כדורגל מהנה מול רוב הליגה אבל לא כזאת שתיתן פייט עד הסוף כי היא נופלת מול יריבות שהן במאזן כוחות זהה או שנהיה קבוצה שגם מסוגלת לקחת נקודות מהגדולות ובאמת לייצר קרב משולש אמיתי על התואר.
אני גם מאמין שהמשחק הזה והבא אחריו נגד בית״ר יעצבו את אופי החלון שלנו בינואר כך שהמשמעויות ברורות.
בכנות הרבה זמן לא חיכיתי למשחק כפי שמחכה למחר, רוצה מאוד להאמין שהקבוצה תדע להציג את הכדורגל שהיא יודעת.
משפט המפתח .Itay כתב: ↑03 דצמבר 2024, 10:27מסכים ולכן אני חושב שהמשחק הזה אמנם לא יחרוץ גורלות אבל הוא כן יהיה אבן דרך לעונה הזו, בינתיים במשחקים שידענו שיהיו לנו קשים (מכבי וריינה) לא הצלחנו לנצח, עכשיו כשהקבוצה כבר במומנט חיובי ועם ביטחון גבוה וטפו טפו בלי פציעות חריגות זה מבחן מקצועי ומנטלי מאוד מסקרן עבורנו, האם נהיה קבוצה טובה עם כדורגל מהנה מול רוב הליגה אבל לא כזאת שתיתן פייט עד הסוף כי היא נופלת מול יריבות שהן במאזן כוחות זהה או שנהיה קבוצה שגם מסוגלת לקחת נקודות מהגדולות ובאמת לייצר קרב משולש אמיתי על התואר.
אני גם מאמין שהמשחק הזה והבא אחריו נגד בית״ר יעצבו את אופי החלון שלנו בינואר כך שהמשמעויות ברורות.
בכנות הרבה זמן לא חיכיתי למשחק כפי שמחכה למחר, רוצה מאוד להאמין שהקבוצה תדע להציג את הכדורגל שהיא יודעת.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
מאז ימי בכר לא הייתה קבוצה מאומנת ואיכותית ברמת הסגל בדגש על הזרים כפי שיש העונה, ואני פחות קורא לעונות עם רוני לוי גרוש ללירה כי אמנם היינו סיבוב שלם במקום 1 אבל עם כדורגל של בית שימוש.
הלוואי ונעבור בהצלחה יתרה את השבוע הקרוב ושהדעה שלי תעמוד למבחן.
גם אחרי השבוע הקרוב יש עוד זמן שהחלון ייפתח - 9.1.25
והלוואי שנביא את הזר כבר בהתחלה ולא בסוף החלון שזה עוד 5 משחקים באמצע .
אני מסכים. למרות שהקבוצות של ברדה ושל רוני היו ממקומות גבוה, אף אחד לא חשב שזה חומר שחקנים שיכול לקחת אליפות או כמו שאמר חכימנו טב"ח "כל בלוף בסוף מתגלה".
הפעם, זה מרגיש אחרת.
רץ בטלגרם :
ספר , גריטה ובלוריאן תורגלו בהרכב לקראת מחר .
קצת מוזר הדיווח - אימון מסכם הוא לא בערב שלפני יום המשחק בדרך כלל ?
ספר , גריטה ובלוריאן תורגלו בהרכב לקראת מחר .
קצת מוזר הדיווח - אימון מסכם הוא לא בערב שלפני יום המשחק בדרך כלל ?