בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 19:30, דוחא
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: בני סכנין- הפועל באר שבע, שבת, 19:30, דוחא
ההתלבטות שלי למשחק הזה האם לשמור את הקישור החזק מהמשחק הקודם או להוציא אחד ולהכניס את מיכה לאמצע ואם כן את מי?
את גורדנה או אליאס שאין ספק שהם בתקופה מצוינת או את שמיר שהבקיע ובישל במשחק האחרון?
נגד סכנין בהיעדר רמזי אני רוצה לראות את שאפי בהרכב למרות הירידה ביכולת, צריך את הסחיטת עבירות והגבהות שלו בשביל מצבים נייחים שער אחד ישחרר את המשחק.
זה מתכתב טוב עם הנוכחות של שמיר ברחבה אז אני שומר על הקישור ושרותם יעלה כמחליף במחצית השנייה אחרי שסכנין יתעייפו שיאפשר לעבור ל2 חלוצים או כמחליף לשאפי בימין.
הייתי רוצה להמשיך כל שאר ההרכב שפתח לפי כשירות (אם יחזקאל פצוע דדיה, אם סלמאני אז חמד וכו)
גלזר
לופז-ויטור-אבו-יחזקאל
שמיר-גורדנה-אליאס
מיכה-סלמאני-שאפי
בהצלחה !
את גורדנה או אליאס שאין ספק שהם בתקופה מצוינת או את שמיר שהבקיע ובישל במשחק האחרון?
נגד סכנין בהיעדר רמזי אני רוצה לראות את שאפי בהרכב למרות הירידה ביכולת, צריך את הסחיטת עבירות והגבהות שלו בשביל מצבים נייחים שער אחד ישחרר את המשחק.
זה מתכתב טוב עם הנוכחות של שמיר ברחבה אז אני שומר על הקישור ושרותם יעלה כמחליף במחצית השנייה אחרי שסכנין יתעייפו שיאפשר לעבור ל2 חלוצים או כמחליף לשאפי בימין.
הייתי רוצה להמשיך כל שאר ההרכב שפתח לפי כשירות (אם יחזקאל פצוע דדיה, אם סלמאני אז חמד וכו)
גלזר
לופז-ויטור-אבו-יחזקאל
שמיר-גורדנה-אליאס
מיכה-סלמאני-שאפי
בהצלחה !

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סילמאני לדעתי פצוע
הייתי עולה בהרכב הבא:
גלזר
לופס, ויטור, אבו עביד, יחזקאל/דדיה
גורדנה
שאפי/חטואל, אליאס, שמיר, מיכה
חטואל/חמד
הייתי עולה בהרכב הבא:
גלזר
לופס, ויטור, אבו עביד, יחזקאל/דדיה
גורדנה
שאפי/חטואל, אליאס, שמיר, מיכה
חטואל/חמד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סכנין מגיעה בלי פוליץ׳ וגנטוס הבלמים הפותחים, גם סילבס עזב אתמול...
לא המצב הכי אידיאלי מבחינתם, לדעתי (וכך גם הייתי עושה)ברדה ימשיך במערך הנוכחי כדי לסרס את כיאל וגנאים ובעצם לבטל את סכנין.
איצטדיון מגעיל אבל אין תירוצים לא לקחת משם 3 נקודות, קבוצה בלי מאמן (גם כסילבס היה שם היה אפשר להגיד את זה) וכזו שקמה ונופלת על שחקן אחד, בכושר הנוכחי אפשר וצריך לנצח שם.
לא המצב הכי אידיאלי מבחינתם, לדעתי (וכך גם הייתי עושה)ברדה ימשיך במערך הנוכחי כדי לסרס את כיאל וגנאים ובעצם לבטל את סכנין.
איצטדיון מגעיל אבל אין תירוצים לא לקחת משם 3 נקודות, קבוצה בלי מאמן (גם כסילבס היה שם היה אפשר להגיד את זה) וכזו שקמה ונופלת על שחקן אחד, בכושר הנוכחי אפשר וצריך לנצח שם.
סילבס עזב כבר לפני כמה שבועותItay כתב: ↑12 ינואר 2023, 23:30סכנין מגיעה בלי פוליץ׳ וגנטוס הבלמים הפותחים, גם סילבס עזב אתמול...
אין לנו פרבליגיה לאבד נק׳.
סכנין או לא זה חייב להיות נצחון גם בשיניים אם צריך.
סכנין או לא זה חייב להיות נצחון גם בשיניים אם צריך.
ההרכב המשוער של בני סכנין: גד עמוס; עובדיה דרוויש, חסן חילו, מארון גנטוס, טאלב טוואטחה; איהאב גנאיים, סאהר תאג'י, בירם כיאל, יובל אשכנזי; ניקולאו קרדוסו, גיא מלמד.
סאהר תאג'י גם כן קשר. הרכב זהה לדראפיץ' בטרנר, 4 קשרי אמצע ושני חלוצים.
הם מתכוונים ללכת מכות באמצע ולאטום לגמרי את הקישור האחורי. כנראה באמת עדיף לפתוח גם כאן עם 3 קשרים.
בצד שלנו גורדנה ויחזקאל התאמנו ואמורים לפתוח, ספורי וסלמאני בחוץ. ההתלבטות המרכזית היא בין חמד לשאפי במקום סלמאני
הם מתכוונים ללכת מכות באמצע ולאטום לגמרי את הקישור האחורי. כנראה באמת עדיף לפתוח גם כאן עם 3 קשרים.
בצד שלנו גורדנה ויחזקאל התאמנו ואמורים לפתוח, ספורי וסלמאני בחוץ. ההתלבטות המרכזית היא בין חמד לשאפי במקום סלמאני
- red and white
- Title: Almog
לא ברור לי הקטע עם יחזקאל.
גם במשחק מול חיפה היה נראה חצי לא כשיר.
אם הוא לא כשיר שישב בחוץ
גם במשחק מול חיפה היה נראה חצי לא כשיר.
אם הוא לא כשיר שישב בחוץ
לפי המשחקים האחרונים של סכנין סיכוי טוב שגנאים יהיה בלם בכלל.הפועלעולה כתב: ↑13 ינואר 2023, 11:07ההרכב המשוער של בני סכנין: גד עמוס; עובדיה דרוויש, חסן חילו, מארון גנטוס, טאלב טוואטחה; איהאב גנאיים, סאהר תאג'י, בירם כיאל, יובל אשכנזי; ניקולאו קרדוסו, גיא מלמד.
לא אופתע ממערך של 3 בלמים.
לא מכיר את טאגי אבל כיאל ואשכנזי זה אמצע לא רע אבל רך מאוד.
צריך להיזהר מהמהירות של קרדוסו למרות שהוא לא יודע מה לעשות עם הכדור ברחבה, מלמד בדיוק הפוך מקרדוסו.
הייתי פותח עם אליאס וגורדנה באמצע ומיכה מעליהם.
התקפה של שאפי, חטואל וסלמני או חמד.
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
לא רואה סיבה לגעת בקישור.
זו שלישייה לוחצת שכותשת יריבות. איביץ פירק ככה את הליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בדיוק, יש משחקים שיהיה אפשר לשחק יותר התקפי אבל ברוב המשחקים הקישור של אליאס גורדנה ושמיר זה שילוב מנצח באמצע ונותן לנו שליטה על מרכז המגרש.ForeverRed כתב: ↑13 ינואר 2023, 17:51לא רואה סיבה לגעת בקישור.
מכאן זה תלוי בשחקני ההגנה וההתקפה לעשות את העבודה ולרוב כל המערכם עובדים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע. נהיה לי קשה.
התרגלתי ל 2-3 משחקים בשבוע, מונדיאל, חזרנו לגביע וגביע הטוטו ופתאום צריך לחכות שבוע שלם למשחק. איכשהו, יש סידרה שאני גם לא מצליח להגיע למשחקים, כולל היום.
קשה!
התרגלתי ל 2-3 משחקים בשבוע, מונדיאל, חזרנו לגביע וגביע הטוטו ופתאום צריך לחכות שבוע שלם למשחק. איכשהו, יש סידרה שאני גם לא מצליח להגיע למשחקים, כולל היום.
קשה!
שכונה כרגיל, דוחא מוצף ולכן המשחק בספק.
למה שפעם אחת יטפלו בחובבנים האלה? חלטוריסטים מסריחים
וכמובן שיש אוהדים שכבר עושים את דרכם צפונה, העיקר ביקורת ב-16:30.
גם אם המשחק יתקיים אני כבר צופה שהולכים לסבול מהדשא 90 דקות.
למה שפעם אחת יטפלו בחובבנים האלה? חלטוריסטים מסריחים
וכמובן שיש אוהדים שכבר עושים את דרכם צפונה, העיקר ביקורת ב-16:30.
גם אם המשחק יתקיים אני כבר צופה שהולכים לסבול מהדשא 90 דקות.