הפועל באר שבע- מכבי נתניה, שבת, 19:50, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי נתניה, שבת, 19:50, טרנר
נקרע אותם 1:0 ממצב נייח, ואז כל הקונספירטורים שחושבים שאלונה תעשה מעשה יצטרכו שוב לשבת על הידיים.
לא יודע מה יוצר הזוי, אוהדים שחושבים שרוני ישנה סגנון או שאלונה תפטר מאמן עם המאזן השני בטיבו בהיסטוריה של הקבוצה.
הזייה.
לא יודע מה יוצר הזוי, אוהדים שחושבים שרוני ישנה סגנון או שאלונה תפטר מאמן עם המאזן השני בטיבו בהיסטוריה של הקבוצה.
הזייה.
כמה טענות.
גם שהיינו אלופים באופן מסורתי בכר היה עולה בהרכב שני ועף מהגביע, אפילו ב2 משחקים נגד קרית שמונה.
אני מאמין בקבוצה הזאת כי משלה את היריבות שלה.
כמה פעמים שמעתם את מאמני היריבות "יהתוצאה לא משקפת"
"יכולנו להוציא יותר"
הטבלה לא משקרת רוני לוי בליגה עשה עבודה מעולה, קשה להבקיע מולנו.
אוהדים מלאי ארס מסתובבים בפייס, בנו קבוצה שתוך כדי תנועה רצה לאליפות עם מהפך בסגל.
אני מבסוט ממה שאני רואה וסולח על אתמול.
ננצח גם את נתניה
גם שהיינו אלופים באופן מסורתי בכר היה עולה בהרכב שני ועף מהגביע, אפילו ב2 משחקים נגד קרית שמונה.
אני מאמין בקבוצה הזאת כי משלה את היריבות שלה.
כמה פעמים שמעתם את מאמני היריבות "יהתוצאה לא משקפת"
"יכולנו להוציא יותר"
הטבלה לא משקרת רוני לוי בליגה עשה עבודה מעולה, קשה להבקיע מולנו.
אוהדים מלאי ארס מסתובבים בפייס, בנו קבוצה שתוך כדי תנועה רצה לאליפות עם מהפך בסגל.
אני מבסוט ממה שאני רואה וסולח על אתמול.
ננצח גם את נתניה
הרוש
טיבי ויטור אבו עביד
לופס מרטינס בריירו אספריה
ספורי מיכה
שכטר
טיבי ויטור אבו עביד
לופס מרטינס בריירו אספריה
ספורי מיכה
שכטר
גלזר
אבו עביד טיבי ויטור
לופס בריירו מרטינס דנילו
ספורי
שכטר יחזקאל
אבו עביד טיבי ויטור
לופס בריירו מרטינס דנילו
ספורי
שכטר יחזקאל
יוסי עקרונית מסכים איתך אבל מבחינת כדורגל נטו מכבי נתניה משחקת 4-2-3-1 מעברים עם לחץ באמצע (גויאגון וקארצב) וכל התקפה יוצאת עם 6-7 שחקנים עד שמבקיעה. הם משחקים בהפקרות שגם תעייף אותם מהר. הקו 4 שלנו מתאים במשחק הזה, הסיבה היחידה שמצדיקה קו 3 מאחור היא הנעת כדור שקטה מאחור, מרטינס הובא בדיוק בשביל זה.yossi כתב: ↑02 פברואר 2022, 01:03אין ספק שזה נכון, אבל עדיין,
בקו 3 לפני מכבי זה לא היה טוב, אבל זה גם לא היה כזה מזעזע (כל עוד אנחנו לא מובילים..) כמו המשחקים האחרונים. ועוד הן מול הקבוצות החלשות בליגה.
ב442 הזה המגינים לא עולים, אין הצטרפות מהמרכז, תוקפים עם 3 שחקנים בלחץ כשיש מרחקים ביניהם וזה לא דומה לכלום, פלא ממש שאנחנו לא מצליחים לייצר מצב אחד מסכן.
בקו 3 יש 2 חלוצים, יש את ספורי מקדימה, וכל עוד רוני לא בהתקפף חרדה אז גם המגינים יחסית גבוה, יש לזה יותר צורה ואפשרויות לעשות משהו.
במקום רוני הייתי חושש. קבוצות לוחצות כמו נתניה אלה הקבוצות שיגרמו לנו להיראות רע מאוד.
הקהל חם עליו, אם איכשהו ננצח אז הצפרדע שוב תבלע, אך אם לא ואכן נתניה יוציאו אותנו רע, סיכוי טוב מאוד לקריאות נגדו כמו לאחר אשדוד.
תומר יוספי, שחקן אגף? אני אתקן את עצמי, תומר יוספי - שחקן הרכב? מה אתה רואה בו שאני לא?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה נחמד מאוד ויפה שאתה מנסה להתאים מערך ליריב או לרעיון משחק כלשהו, אצל רוני זה לא עובד ככה.shovalb9 כתב: ↑02 פברואר 2022, 10:48יוסי עקרונית מסכים איתך אבל מבחינת כדורגל נטו מכבי נתניה משחקת 4-2-3-1 מעברים עם לחץ באמצע (גויאגון וקארצב) וכל התקפה יוצאת עם 6-7 שחקנים עד שמבקיעה. הם משחקים בהפקרות שגם תעייף אותם מהר. הקו 4 שלנו מתאים במשחק הזה, הסיבה היחידה שמצדיקה קו 3 מאחור היא הנעת כדור שקטה מאחור, מרטינס הובא בדיוק בשביל זה.
תומר יוספי, שחקן אגף? אני אתקן את עצמי, תומר יוספי - שחקן הרכב? מה אתה רואה בו שאני לא?
בקו 4 בתחילת העונה שיחקנו חרא, אז הוא השתכנע ועבר לקו 5. נוצר רצף של ניצחונות? אז המערך נשאר, כי ככה זה שהרכב מנצח לא מחליפים.
נראינו נורא מול חיפה? מה עושים, הרי צריך לעשות משהו שלא יגידו שהוא לא 'מגיב למשחק'.
אז הוא חוזר לקו 4 כי זה מה יש בארגז הכלים, נותנים גול מטעות של שוער, מנצלים שופט מטומטם שמשאיר את היריב ב10 שחקנים ואפשר לגנוב דעת שבמחצית השנייה שיחקנו טוב. למי הפרחים?
לקו 4 כמובן!
אז חוזרים לקו 4 שמסריח את חיינו כפי שהיה בתחילת העונה.
בסוף בסוף אנחנו קבוצה מאוד לא מאומנת בקו ההתקפי, שלא רק שלא מאומנת היא גם ממעטת לשלוח שחקנים קדימה. כי אצל המאמן זה קודם כל לא לספוג, הוא מאמין בניסים ובהלך רוח של סילבס ומימר בקבוצות פליאוף תחתון שאת הגול נצליח לגנוב.
קו 4 בקבוצה הזו עם המאמן הזה לא עבד ולא יעבוד. ראינו את זה במספיק משחקים.
בקו 5 יש יותר מסה למעלה, עד שרוני מחליט לחבל ומורה לשני שחקני האגף לא לעבור את החצי, ואז זו זוועת עולם.
זה הסיפור בגדול, אין כאן שום מחשבה על איזו פילוסופיה או התאמה ליריב.
מדוייק.yossi כתב: ↑02 פברואר 2022, 11:21זה נחמד מאוד ויפה שאתה מנסה להתאים מערך ליריב או לרעיון משחק כלשהו, אצל רוני זה לא עובד ככה.
בקו 4 בתחילת העונה שיחקנו חרא, אז הוא השתכנע ועבר לקו 5. נוצר רצף של ניצחונות? אז המערך נשאר, כי ככה זה שהרכב מנצח לא מחליפים.
נראינו נורא מול חיפה? מה עושים, הרי צריך לעשות משהו שלא יגידו שהוא לא 'מגיב למשחק'.
אז הוא חוזר לקו 4 כי זה מה יש בארגז הכלים, נותנים גול מטעות של שוער, מנצלים שופט מטומטם שמשאיר את היריב ב10 שחקנים ואפשר לגנוב דעת שבמחצית השנייה שיחקנו טוב. למי הפרחים?
לקו 4 כמובן!
אז חוזרים לקו 4 שמסריח את חיינו כפי שהיה בתחילת העונה.
בסוף בסוף אנחנו קבוצה מאוד לא מאומנת בקו ההתקפי, שלא רק שלא מאומנת היא גם ממעטת לשלוח שחקנים קדימה. כי אצל המאמן זה קודם כל לא לספוג, הוא מאמין בניסים ובהלך רוח של סילבס ומימר בקבוצות פליאוף תחתון שאת הגול נצליח לגנוב.
קו 4 בקבוצה הזו עם המאמן הזה לא עבד ולא יעבוד. ראינו את זה במספיק משחקים.
בקו 5 יש יותר מסה למעלה, עד שרוני מחליט לחבל ומורה לשני שחקני האגף לא לעבור את החצי, ואז זו זוועת עולם.
זה הסיפור בגדול, אין כאן שום מחשבה על איזו פילוסופיה או התאמה ליריב.
מראה עד כמה לוי לא שמע על המושג יצירתיות, מקובע על אותה הדרך, לא יודע להגיב למשחק שלא מתפתח לטובתנו, לא מנסה להזיז את הכלים שעל הדשא כדי לנסות לייצר משהו שיפתיע את היריבה (כפי שבכר עשה עם רודריגז בטרנר לדוגמה). במשחק אתמול ומול מכבי בבלומפילד זה ממש צרם, אתמול במקום להכניס את מרטינס הייתי מצפה לראות אפילו את אליגון, תראה שבא לך לנסות להוציא משהו מהמשחק הזה וזרוק לדשא את כל הכלים ההתקפיים שברשותך, תנסה לייצר לחץ על הרחבה של פ״ת אבל זה לא יקרה, להיפך, בוא נאשים את המחליפים שפגעו בשטף המדהים שהיה. ואותו דבר מול מכבי בבלומפילד, דקה 60 בנוהל מתבצע חילוף ומי יוצא? ספורי, השחקן מהמסוכנים שלנו העונה, זה שיכול באיזה נייח למצוא ראש אדום או אפילו לייצר איזה איום מרחוק… יש דרך אחת ובה הולכים, חלילה נעשה שינויים שאולי יביאו את הניצחון.
התגובה שלך מראה לי דבר אחד פשוט. שאתה רואה את המשחקים. אני באמת לא מבין את האינטרסים או את ההגיון מאחורי המחשבה של רוני לוי והצוות המקצועי שלו.Itay כתב: ↑02 פברואר 2022, 12:28מדוייק.
מראה עד כמה לוי לא שמע על המושג יצירתיות, מקובע על אותה הדרך, לא יודע להגיב למשחק שלא מתפתח לטובתנו, לא מנסה להזיז את הכלים שעל הדשא כדי לנסות לייצר משהו שיפתיע את היריבה (כפי שבכר עשה עם רודריגז בטרנר לדוגמה). במשחק אתמול ומול מכבי בבלומפילד זה ממש צרם, אתמול במקום להכניס את מרטינס הייתי מצפה לראות אפילו את אליגון, תראה שבא לך לנסות להוציא משהו מהמשחק הזה וזרוק לדשא את כל הכלים ההתקפיים שברשותך, תנסה לייצר לחץ על הרחבה של פ״ת אבל זה לא יקרה, להיפך, בוא נאשים את המחליפים שפגעו בשטף המדהים שהיה. ואותו דבר מול מכבי בבלומפילד, דקה 60 בנוהל מתבצע חילוף ומי יוצא? ספורי, השחקן מהמסוכנים שלנו העונה, זה שיכול באיזה נייח למצוא ראש אדום או אפילו לייצר איזה איום מרחוק… יש דרך אחת ובה הולכים, חלילה נעשה שינויים שאולי יביאו את הניצחון.
מה האינטרסים של לוי? בדיוק מה ש-yossi כתב, יש ללוי את הלך הרוח של המימרים והסילבסים, קודם לא לספוג, אם נכבוש זה בונוס ולכן לא נשקיע את הזמן היקר במשהו זניח כמו אימון משחק ההתקפה, אבל בכל זאת בשביל להישאר בתפקיד צריך לנצח פה ושם אז נביא להתקפה שחקנים עם יכולת אישית ועל זה הכל יתבסס, לא צריך להשקיע בהם באימונים, הם יעשו בשבילי את העבודה גם בלי שאאמן אותם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלחמיד יעדר למי ששכח בגלל כרטיסים צהובים…
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אחרי שחשבנו שמיצינו את ה3 בלמים קיבלנו שוב טעימה לגועל של 4:3:3 עם המאמן הזה
עדיף לחזור ל3 בלמים באמת כדי להיפטר מאנסה וחטואל
עדיף לחזור ל3 בלמים באמת כדי להיפטר מאנסה וחטואל
הוא עדיין אבל עושה בחירות תמוהות שגורמות לי לפקפק או ביושרה המקצועית שלו או חמור מכך בהבנה המקצועית שלו על המשחק.Itay כתב: ↑02 פברואר 2022, 12:49מה האינטרסים של לוי? בדיוק מה ש-yossi כתב, יש ללוי את הלך הרוח של המימרים והסילבסים, קודם לא לספוג, אם נכבוש זה בונוס ולכן לא נשקיע את הזמן היקר במשהו זניח כמו אימון משחק ההתקפה, אבל בכל זאת בשביל להישאר בתפקיד צריך לנצח פה ושם אז נביא להתקפה שחקנים עם יכולת אישית ועל זה הכל יתבסס, לא צריך להשקיע בהם באימונים, הם יעשו בשבילי את העבודה גם בלי שאאמן אותם.
למה, בכל רגע נתון, גם אם השחקן גוויה - רותם חטואל מועדף על דור מיכה? מה הוא רוצה לייצר עניין לחטואל כדי להעיף אותו? הוא רוצה להגיד הנה פתחתי עם חטואל אין לי שחקני התקפה מספיק טובים אני צריך רכש/אני מוציא את המיטב ותראו עם מה יש לי לשחק? הוא חושב שאנחנו עיוורים ולא רואים את זה? נגיד והוא עד כדי כך נחרץ בדעתו - אור דדיה שחקן מהיר עם 9/11 במסירות מפתח ואחלה נתונים התקפיים - שים אותו באגף, תאמין לי נראה הרבה יותר כדורגל. הכל שבלוני, צפוי, לא יוזם ומדכא - כמו לשים כסף בפק"ם ולצפות שיגדל.
אגב בוא נניח בשלילה שיש לו שיטה והשיטה היא לשבת במרכז המגרש, לחטוף כדורגל ולצאת למעברים, וכשהכדור אצלנו להניע מהר בכדורגל ישיר/ארוך ולהגיע למצב. חטואל באגף סוטר את זה כי הוא שחקן איטי שמאבד המון כדורים. גם אנסה מאבד המון כדורים ומאבקים - זה מתפרצות שהיריבות מקבלות שרוני לוי לא רוצה אם הוא מאמן הגנתי. הוא אפילו לא חכם בלהיות הגנתי. הוא נטו מסתמך על תוצאה, ולאחרונה מרגיש לי שהוא גם לא מקשיב לצוות המקצועי שלו שחסך לו הרבה מבוכה עד כה.
ה"שיטה" של מיסטר רוני היא באוויר, היא להגיד בערך מה הוא מתכנן. אני ממש זוכר אחרי משחקים של בכר שאמר בדיוק מה רצה לעשות ומה עבד פחות טוב - מרוני אני שומע בראיונות רק הגשמה עצמית, וככל שהוא ימשיך ככה - הפרידה ממנו תהיה קרובה מתמיד.
אני אדם מאמין, אבל אני צריך לראות תוצאות בעיניים. א' נצחונות כדי שיוריד מעצמו את הקוף של פיטורין מיידים, וב' כדורגל אם חלילה הוא יחשוב שמגיע לו להמשיך מעבר לעונה הזו.
מסכים.shovalb9 כתב: ↑02 פברואר 2022, 13:18הוא עדיין אבל עושה בחירות תמוהות שגורמות לי לפקפק או ביושרה המקצועית שלו או חמור מכך בהבנה המקצועית שלו על המשחק.
למה, בכל רגע נתון, גם אם השחקן גוויה - רותם חטואל מועדף על דור מיכה? מה הוא רוצה לייצר עניין לחטואל כדי להעיף אותו? הוא רוצה להגיד הנה פתחתי עם חטואל אין לי שחקני התקפה מספיק טובים אני צריך רכש/אני מוציא את המיטב ותראו עם מה יש לי לשחק? הוא חושב שאנחנו עיוורים ולא רואים את זה? נגיד והוא עד כדי כך נחרץ בדעתו - אור דדיה שחקן מהיר עם 9/11 במסירות מפתח ואחלה נתונים התקפיים - שים אותו באגף, תאמין לי נראה הרבה יותר כדורגל. הכל שבלוני, צפוי, לא יוזם ומדכא - כמו לשים כסף בפק"ם ולצפות שיגדל.
אגב בוא נניח בשלילה שיש לו שיטה והשיטה היא לשבת במרכז המגרש, לחטוף כדורגל ולצאת למעברים, וכשהכדור אצלנו להניע מהר בכדורגל ישיר/ארוך ולהגיע למצב. חטואל באגף סוטר את זה כי הוא שחקן איטי שמאבד המון כדורים. גם אנסה מאבד המון כדורים ומאבקים - זה מתפרצות שהיריבות מקבלות שרוני לוי לא רוצה אם הוא מאמן הגנתי. הוא אפילו לא חכם בלהיות הגנתי. הוא נטו מסתמך על תוצאה, ולאחרונה מרגיש לי שהוא גם לא מקשיב לצוות המקצועי שלו שחסך לו הרבה מבוכה עד כה.
ה"שיטה" של מיסטר רוני היא באוויר, היא להגיד בערך מה הוא מתכנן. אני ממש זוכר אחרי משחקים של בכר שאמר בדיוק מה רצה לעשות ומה עבד פחות טוב - מרוני אני שומע בראיונות רק הגשמה עצמית, וככל שהוא ימשיך ככה - הפרידה ממנו תהיה קרובה מתמיד.
אני אדם מאמין, אבל אני צריך לראות תוצאות בעיניים. א' נצחונות כדי שיוריד מעצמו את הקוף של פיטורין מיידים, וב' כדורגל אם חלילה הוא יחשוב שמגיע לו להמשיך מעבר לעונה הזו.
אפשר לסכם את כל זה בשלוש מילים- אין לו מושג.
כן אבל אז איך אני אוציא קיטור מהקבוצה הזו?