גם בכניסה חינם יבואו אליהם אלף איש גג ..oran כתב:בהפועל ר"ג החליטו לעשות כניסה חופשית במשחק בית הקרוב.
אלונה בזיון!!!!!!!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: אלונה בזיון!!!!!!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
הלו ארז מולדביות !ארז3333 כתב:הלו אליק. אוקראיניות!!!
[align=center]
GIFSoup[/align]

- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
הלו הלו, מה נסגר איתכם?AS1 כתב: הלו ארז מולדביות !
רק שוודיות!

ולכל הקמצנים...אני יודע שזה רק תירוץ בשביל לראות את התקציר שלי אחרי המשחק

- מתי אדום עתיק
שני משחקים מיותרים . מצד אחד זכות ההנהלה לדרוש ממי שבכל זאת רוצה לבוא בחום בשביל כדורגל לא איכותי שישלם. מצד שני לדעתי מיותר. אפשר לא לקחת תשלום לכניסה ולהחזיר למנויים את הכסף על ידי הטבה בצורת
הווזלה נוספת עבורם לקנית מנוי לשנה הבאה.
חברים
לא צריך לחפש קומבינות בשביל להוזיל מחירים למשחק הזה.מי שלא נראה לו שישב בבית.הדוגמא הטובה ביותר ל"נותנים אצבע ,רוצים את כל היד ".
תדרשו בכל העוצמה שיוחלף מועד המשחק אבל די לצעוק על מחירי הכרטיסים כל שבת.מה יהיה שנה הבאה ? תכינו את הכיס .
ויש עוד כפויי טובה המעיזים לקרוא לאלונה ביזיון.לא נסחפת ידידי הצעיר ?
לא צריך לחפש קומבינות בשביל להוזיל מחירים למשחק הזה.מי שלא נראה לו שישב בבית.הדוגמא הטובה ביותר ל"נותנים אצבע ,רוצים את כל היד ".
תדרשו בכל העוצמה שיוחלף מועד המשחק אבל די לצעוק על מחירי הכרטיסים כל שבת.מה יהיה שנה הבאה ? תכינו את הכיס .
ויש עוד כפויי טובה המעיזים לקרוא לאלונה ביזיון.לא נסחפת ידידי הצעיר ?
[align=center]
GIFSoup[/align]

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
"עסקי זינו למהדרין"מתי אדום עתיק כתב:שני משחקים מיותרים . מצד אחד זכות ההנהלה לדרוש ממי שבכל זאת רוצה לבוא בחום בשביל כדורגל לא איכותי שישלם. מצד שני לדעתי מיותר. אפשר לא לקחת תשלום לכניסה ולהחזיר למנויים את הכסף על ידי הטבה בצורת
מה זה עמותת "תנו לאוהד הבכיין לבכות" אם זה לא מעניין אז באו לא נשלם לשחקנים לסדרנים לשוטרים יאללה באלגן
למה לא שכונה.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נתחיל בעובדה שיש לנו הנהלה נפלאה ויו"ר נפלאה שזה זכות עבורי לשלם כרטיס כשהם בראש הקבוצה.באר שבעי באדום כתב:אלונה ביזיון!!
משחק ביום שישי חם מוות אין שידור![]()
![]()
![]()
אין כדורגל 50 שקל כרטיסים בוגר?
על מה ולמה?![]()
כבר ניגמר העונה כבר עלינו ליגה
2 משחקי בית אחרונים לעונה תני לנו מתנה העונה
ותעשי לילדים כניסה חינם עם חולוצות אדומות
ובוגר מחיר סמילי!!!
למה אנשים צריכים לשלם כול משחק 50 שקלים
ועוד לא ליראות כדורגל שממש היה שווה לשלם?
היא רוצה שיבואו הרבה אוהדים נכון?
שתוריד את המחירים שתעשה ילדים חינם ובוגר מחיר
של 15 שקלים !אני מבטיח לכם שהיא תרויח עם היא תעשה ככה
יבואו יותר אוהדים(כי זול)יביאו את ילדיהם
היה איצטדיון מפוצץ עד 0 מקום.והיא תרוויח יותר
כי יבוא יותר!!![]()
אז מה זאת כול הגנבות האלה שהולך שמה?
מה אנחנו בקסריה?אנחנו בבאר שבע הלו!!!!!!!!!!!
מה חסר לאלונה כסף בישיביל שהיא צריכה את כספנו?![]()
חבל חבל פשוט חבל שזה ככה הולך ועם כול הכבוד לאלונה
וכמה שאני אוהב אותה אבל אי אפשר ליסבול את זה!!!
אלונה-מחירים להוריד
ילדים חינם!!
יש מצב????
ועדיין, מס' דברים:
1. בוא נדבר דווקא על הצגת הדברים שלך. לפעמים כשאתה מציג את הדברים בצורה כל כך לא ראויה, כמו אלונה ביזיון (אתה בטוח שאתה יודע בכל מה משמעות המילה?), גם אם הדברים נכונים, אתה תפתח נגדך אנטי.
ככה שבעתיד תזהר מאוד כשאתה מכניס לביקורת מילים שאין להם מקום.
2. אני חושב שהשיווק של הפועל באר שבע השנה הוא כישלון חרוץ.
בעונת העלייה היינו יכולים ליצור בסיסי אוהדים רחב יותר, היינו יכולים להביא כמויות גדולות של אנשים במשחקים נוספים. לא לדבר על העובדה שבכל פעם שהגיעו כמות אנשים מכובדת כשלים בארגון הלוגיסטי קיללו הרבה מהחגיגה.
3. המשפט שהכי זכור לי מאלי זינו בנוגע לאוהדים הוא שהבחור הודה ברדיו דרום ש: "הגרעין המסור של האוהדים שלנו היום. הדור החדש של האוהדים. הוא אותם אוהדים שנכנסו בזמנו בחינם כשבאו באדום (ילדים מתחת לגיל 13) ואלו אשר לאחר מכן קנו את המנוים במחירים המוזלים לילדים שהפצנו".
ככה יוצרים ובונים בסיס אהדה. אין ספק שאלונה היא אדם שתמיד מסתכל קדימה, ואין ספק שאף אחד מאיתנו לא צריך להיכנס לה לכיס. אבל, לאחר שהעלייה כבר הובטחה, ונקבע משחק ביום שישי, ממש לפני כניסת השבת, בשעה של שיא החום, במכלאה על שם וסרמיל, למה לא לבוא לקראת האוהדים?
לא מאמין בכניסה חינם לכל האוהדים. מאמין בכניסה חינם לילדים מתחת לגיל 13 שיבואו באדום. לכרטיסים במחירים מוזלים. לכרטיס מיוחד אב+בן במחיר זול. ליצירת זהות אצל האוהדים.
4. אני כניראה מביא בשבוע הקרוב את עומר, הילד שאני חונך בפר"ח. חיכתי כל השנה למשחק בלי לחץ, למשחק שאני אוכל לשבת איתו בצד שכן להביא אותו לשרופים זה לא אופציה. עכשיו, אם הייתה כניסה חינם לילדים לבושים באדום מתחת לגיל 13, חוץ מהעובדה שהוא היה נדלק על האדום (כל השבוע היה לו בראש שהוא צריך לבוא באדום) זה היה הופך אצלו למשהו מושרש.
5. לסיום, משהו קטן על אוהדי באר שבע. כידוע לכולם המצב הכלכלי בעיר לא פשוט. לבאר שבע יש אוהדים מסורים שמלווים אותה כל השנה במספרים עצומים. לא חושב אם היה קורה משהו אם ההנהלה הייתה באה לקראת האוהדים ב2 המחזורים האחרונים. אבא עם שני ילדים, עם שתייה ופיצוחים במגרש, אם גם אותו אבא רוצה לקנות צעיפים בחוץ לילדים, מדובר בהוצאה לא קטנה לאדם בעל מצב כלכלי מסוים. בטח אם הוא עושה זאת כל השנה. אותו הדבר בקשר לציבור החיילים שחלקם גם אם רוצים לא יכולים לקנות מנוים.
לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולעשות כניסה חינם, אפשר לעשות דברים אחרים כדי להגיד לקהל תודה, למשוך אנשים ל2 משחקים פחות אטרקטיבים, ולהתחיל ליצור בסיס אהדה לקבוצה כבר מהשנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין לי בעיה עם המחירים, כל עונה יש כמה שצצים ורוצים שיורידו את המחיר
מי שלא רוצה לשלם מחיר מלא על כרטיס שירכוש מנוי בתחילת העונה
מה שיותר מפריע זה הענין של יום שישי, יכול להיות שזו הוראה של ההתאחדות אבל קשה לי להאמין מכיון שהמשחק חסר משמעות לשתי הקבוצות
מזכיר לי את הימים שזינו היה רוצה לחסוך בגנרטור והיינו מתיבשים יום שישי בצהריים
מקוה שזה לא בגלל זה
מי שלא רוצה לשלם מחיר מלא על כרטיס שירכוש מנוי בתחילת העונה
מה שיותר מפריע זה הענין של יום שישי, יכול להיות שזו הוראה של ההתאחדות אבל קשה לי להאמין מכיון שהמשחק חסר משמעות לשתי הקבוצות
מזכיר לי את הימים שזינו היה רוצה לחסוך בגנרטור והיינו מתיבשים יום שישי בצהריים
מקוה שזה לא בגלל זה
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
טוב תשמע ידידי היקר אני כבר המון זמן לא כתבתי באתר אני רק נכנס
ומתעדכן אבל היום כשאני רואה מה שכתבתה,לא הייתי יכול להיתעלם
.ושוב אני חוזר אל הנושא על העיר באר שבע עצמה.רק בגלל אבל
בשיא הרצינות רק בגלל אנשים כמוך העיר באר שבע למרות הכל נחשבת
עיר בינונית ומטה כי אתה מזלזל בערך של העיר ובזה שאתה אומר
שאנחנו לא ''קיסריה'' כבר אתה נותן לאנשים מבחוץ את התחושה של
עיר עלובה.וכמו שאחד פה כבר אמר תקנה מנוי ותחסוך את כל הבילבולי
מוח על המחירים.
ומתעדכן אבל היום כשאני רואה מה שכתבתה,לא הייתי יכול להיתעלם
.ושוב אני חוזר אל הנושא על העיר באר שבע עצמה.רק בגלל אבל
בשיא הרצינות רק בגלל אנשים כמוך העיר באר שבע למרות הכל נחשבת
עיר בינונית ומטה כי אתה מזלזל בערך של העיר ובזה שאתה אומר
שאנחנו לא ''קיסריה'' כבר אתה נותן לאנשים מבחוץ את התחושה של
עיר עלובה.וכמו שאחד פה כבר אמר תקנה מנוי ותחסוך את כל הבילבולי
מוח על המחירים.
אותי זה מצחיק שאנשים כאלו שבוכים על מחיר של כרטיס למשחק כדורגל, עדיין עושים מנויים לכל ערוצי השודדים למיניהם (ספורט 1 ו 2 וה - 5 פלוסים למיניהם). לזה יש תמיד כסף...
אני אישית מחרים את כל הערוצים האלו מתוך החלטה עקרונית נטו.
אי אפשר להתעלם מזה שבמרכז אנשים מרוויחים יותר וגם המחייה יקרה שם יותר. מצד שני, בואו לא נשכח שמחירי המנויים לעונה הנוכחית לא רק שלא התייקרו אלא גם הוזלו (בטח למי שרכש מנוי בסכומים מגוכחים דרך ועד עובדים כזה או אחר).
לצערנו, החלטה חסרת הגיון, שלא לומר מטומטמת של ההתאחדות לשחק את המשחק הבילתי חשוב בעליל הזה ביום שישי בשיא החום תביא לכך שגם אם היו אנשים שעוד מוכנים להשקיע 50 שקל בשביל לבוא לוסרמיל, הרי שעכשיו הם בטח ינצלו את כספם למטרות אחרות.
אישית, אם לא היה לי מנוי - סביר להניח שהייתי מנצל את ה50 שקל האלו לבלות כמה שעות טובות בבריכה (שגם שם בשתי בריכות ורבע שנישארו בבאר שבע - המחירים למי שאינו מנוי מופקע ביותר!).
אני אישית מחרים את כל הערוצים האלו מתוך החלטה עקרונית נטו.
אי אפשר להתעלם מזה שבמרכז אנשים מרוויחים יותר וגם המחייה יקרה שם יותר. מצד שני, בואו לא נשכח שמחירי המנויים לעונה הנוכחית לא רק שלא התייקרו אלא גם הוזלו (בטח למי שרכש מנוי בסכומים מגוכחים דרך ועד עובדים כזה או אחר).
לצערנו, החלטה חסרת הגיון, שלא לומר מטומטמת של ההתאחדות לשחק את המשחק הבילתי חשוב בעליל הזה ביום שישי בשיא החום תביא לכך שגם אם היו אנשים שעוד מוכנים להשקיע 50 שקל בשביל לבוא לוסרמיל, הרי שעכשיו הם בטח ינצלו את כספם למטרות אחרות.
אישית, אם לא היה לי מנוי - סביר להניח שהייתי מנצל את ה50 שקל האלו לבלות כמה שעות טובות בבריכה (שגם שם בשתי בריכות ורבע שנישארו בבאר שבע - המחירים למי שאינו מנוי מופקע ביותר!).
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ארז3333 כתב:שמע, במהות אתה צודק. הסגנון? הכותרת הצעקנית? הגזמת! התחושה שמתחזקת אצלי, היא שאלונה לא בקיאה בפרטים הקטנים. כן. היא מינתה איש שיווק, אז איפה הוא לעזאזל?
תמציתי, קצר, קולע, שכל המוסיף גורע!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red music d.j lior
קצת יצירתיות לא תזיק! מה היה קורה אם בהנהלה היו מצ'פרים את האוהדים על כל העידוד המדהים והתמיכה בקבוצה כל העונה ועושים את המשחק הקרוב במחיר סימלי אחיד של 10 ש"ח ? היו עושים את המשחק במוצ"ש ומיד אחר כך עוברים לרחבת העיריה להשלמת החגיגות הרישמיות! מביאים קצת זיקוקין בשמיים, אומנים, מעלים את כל הטאלנטים על הבמה ביחד עם אלונה ומסכמים עונה בכיף!
קצת רצון! קצת חשיבה ויצירתיות לא היו מזיקים לקבוצה הזו!
קצת רצון! קצת חשיבה ויצירתיות לא היו מזיקים לקבוצה הזו!
תמחקו את הנושא או שתורידו אותו איך אפשר להגיד על אלונה ביזיון אחרי כול מה שהיא עשתה.
אני רוצה לראות מי היה אומר את זה לפני כמה שנים בתקופה של זינו שהקבוצה עמדה ליתפרק ולא היה משהו שיחליף אותו.
אנחנו נמצאים במקום הכי טוב שאנחנו יכולים ליהות,

אני רוצה לראות מי היה אומר את זה לפני כמה שנים בתקופה של זינו שהקבוצה עמדה ליתפרק ולא היה משהו שיחליף אותו.
אנחנו נמצאים במקום הכי טוב שאנחנו יכולים ליהות,

חייל אדום
להזכירך ז'ינו פעם עשה כניסה חינם
זה היה שתי עונות אחרי שירדנו ליגה בפעם הראשונה מול אשקלון וניצחנו 3-0 באותה תקופה באו למשחקי הקבוצה משהו כמו 2500 איש
במשחק הזה הגענו ל7 אלף אפילו שזה בחינם זה היה בתקופות הכי שפלות כמועדון ההינו בתחתית הליגה השנייה
אותו משחק ניראה לי זה היה משחקו הראשון או של נועם שוהם או של קביה מוקניה
זה שי!
להזכירך ז'ינו פעם עשה כניסה חינם
זה היה שתי עונות אחרי שירדנו ליגה בפעם הראשונה מול אשקלון וניצחנו 3-0 באותה תקופה באו למשחקי הקבוצה משהו כמו 2500 איש
במשחק הזה הגענו ל7 אלף אפילו שזה בחינם זה היה בתקופות הכי שפלות כמועדון ההינו בתחתית הליגה השנייה
אותו משחק ניראה לי זה היה משחקו הראשון או של נועם שוהם או של קביה מוקניה
זה שי!