רק שהבעיה הייתה בפנדל הראשון
הפועל ב"ש - בני יהודה, גביע המדינה. רביעי, 20:30, נתניה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: הפועל ב"ש - בני יהודה, גביע המדינה. רביעי, 20:30, נתניה
שהר החמיץ כבר פנדלים גם מול בני יהודה וגם מול מכבי פ"ת.
- ForeverRed
קלינגר זה אבוקסיס לעניים.
מאמנים של שטיק אחד.
מאמנים של שטיק אחד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדעתי מאמן פחות טוב מאבוקסיס, פשוט עם יחסי ציבור והמון מקורבים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין לי כוחות נפשיים לחרא הזה!!!
מה עכשיו פתח תקוה מנצחים, מה?
אפסו הסיכויים לקחת גביע!
מה עכשיו פתח תקוה מנצחים, מה?
אפסו הסיכויים לקחת גביע!
מקווה לראות את אותה מחויבות ואנרגיות מהמשחק בטדי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חצי גמר גביע המדינה, שני משחקים מזכייה בגביע.
מצד אחד, לא חושב שאי פעם חיכיתי לשחזר הרגשה מאושרת שחוויתי במשך 23 שנים.
האליפות הראשונה הגיעה אחרי 20 שנות אהדה, אבל היא, בניגוד לגביע, הייתה משהו שלא חוויתי מעולם, בעוד את הגביע כן חוויתי בזכייה ב-1997, ובמקרה שלו מדובר בתשוקה לשחזר את אותה חוויה.
23 שנים, שבמסגרתם הגענו הרבה פעמים קרוב, אבל קרוב זה לא מספיק. שלוש פעמים הודחנו בחצי הגמר (מול הפועל ירושלים ב-1998, מול קריית שמונה ב-2014, ומול מכבי חיפה ב-2016) ופעמיים הפסדנו רגע לפני בגמר הגביע (מול הפועל רמת גן ב-2003, ומול מכבי תל אביב ב-2015).
התשוקה לשחזר את אותה הרגשה, במפעל שהוא שונה מזכייה באליפות בגלל שכל משחק הוא להיות או לחדול, בגלל השמחה שמקבלים ממשחק אחד נתון, היא עצומה.
סופר את השעות והדקות עד למשחק בהתרגשות גדולה.
מצד שני, קשה לתאר במילים את ההרגשה שהקבוצה שלך תשחק בחצי גמר גביע המדינה, ואתה לא תוכל להיות באיצטדיון בשביל לראות אותה.
עבורי, מעמד חצי גמר גביע המדינה, תמיד היה מיוחד. אחרי שהגענו עם באר שבע פעמיים רצוף למעמד חצי גמר הגביע בשנות ה-90, אני ואבי החלטנו להפוך את זה למסורת, והמשכנו לנסוע להצגה הכפולה ברמת גן עשר שנים רצופות, גם בעונות שבהם באר שבע לא הגיעה לחצי הגמר.
שני משחקים אחד אחרי השני באיצטדיון רמת גן, במשחקים שבהם זה להיות או לחדול וכל קבוצה יכולה לזכות בתואר, עם 4 קהלים ביציעים שנותנים הרבה צבע, היו משהו מיוחד וחוויה אישית יוצאת דופן אפילו בסיבוב בקניון איילון לפני המשחק שם אתה נחשף לכל האוהדים השונים.
אז לחשוב על העובדה שהפועל באר שבע תשחק היום בחצי הגמר ואני לא שם, לא פשוט בכלל, יהיה מוזר מאוד לראות משחק במעמד כזה בטלוויזיה.

מצד אחד, לא חושב שאי פעם חיכיתי לשחזר הרגשה מאושרת שחוויתי במשך 23 שנים.
האליפות הראשונה הגיעה אחרי 20 שנות אהדה, אבל היא, בניגוד לגביע, הייתה משהו שלא חוויתי מעולם, בעוד את הגביע כן חוויתי בזכייה ב-1997, ובמקרה שלו מדובר בתשוקה לשחזר את אותה חוויה.
23 שנים, שבמסגרתם הגענו הרבה פעמים קרוב, אבל קרוב זה לא מספיק. שלוש פעמים הודחנו בחצי הגמר (מול הפועל ירושלים ב-1998, מול קריית שמונה ב-2014, ומול מכבי חיפה ב-2016) ופעמיים הפסדנו רגע לפני בגמר הגביע (מול הפועל רמת גן ב-2003, ומול מכבי תל אביב ב-2015).
התשוקה לשחזר את אותה הרגשה, במפעל שהוא שונה מזכייה באליפות בגלל שכל משחק הוא להיות או לחדול, בגלל השמחה שמקבלים ממשחק אחד נתון, היא עצומה.
סופר את השעות והדקות עד למשחק בהתרגשות גדולה.
מצד שני, קשה לתאר במילים את ההרגשה שהקבוצה שלך תשחק בחצי גמר גביע המדינה, ואתה לא תוכל להיות באיצטדיון בשביל לראות אותה.
עבורי, מעמד חצי גמר גביע המדינה, תמיד היה מיוחד. אחרי שהגענו עם באר שבע פעמיים רצוף למעמד חצי גמר הגביע בשנות ה-90, אני ואבי החלטנו להפוך את זה למסורת, והמשכנו לנסוע להצגה הכפולה ברמת גן עשר שנים רצופות, גם בעונות שבהם באר שבע לא הגיעה לחצי הגמר.
שני משחקים אחד אחרי השני באיצטדיון רמת גן, במשחקים שבהם זה להיות או לחדול וכל קבוצה יכולה לזכות בתואר, עם 4 קהלים ביציעים שנותנים הרבה צבע, היו משהו מיוחד וחוויה אישית יוצאת דופן אפילו בסיבוב בקניון איילון לפני המשחק שם אתה נחשף לכל האוהדים השונים.
אז לחשוב על העובדה שהפועל באר שבע תשחק היום בחצי הגמר ואני לא שם, לא פשוט בכלל, יהיה מוזר מאוד לראות משחק במעמד כזה בטלוויזיה.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
החשש זה שנכשל בלהיות הקבוצה היוזמת. כמו הפועל אתמול.
בבני יהודה יש שחקן וחצי נורמליים, די מביש יהיה לעוף מולם.
נקווה שהחמישייה שנתנו לחדרה תתן להם ביטחון לצאת ולתקוף ולא רק לחכות מאחור.
בבני יהודה יש שחקן וחצי נורמליים, די מביש יהיה לעוף מולם.
נקווה שהחמישייה שנתנו לחדרה תתן להם ביטחון לצאת ולתקוף ולא רק לחכות מאחור.
- simply-red
איזה מגעיל יהיה הגמר
מכבי פתח תקווה נגד בני יהודה
מכבי פתח תקווה נגד בני יהודה
לא הרגשתי לחץ כזה ביום משחק כבר הרבה זמן.
הגביע הזה כל כך חשוב לנו כמועדון. אני מקווה שהשחקנים מבינים את זה ומגיעים מוכנים ובטירוף.
הגביע הזה כל כך חשוב לנו כמועדון. אני מקווה שהשחקנים מבינים את זה ומגיעים מוכנים ובטירוף.
אשכרה לוזון הגועל נפש הזה הולך לקחת גביע, הוא ייתן בראש לאלישע
מצטער אבל אני לא מתרגש,אם אתה לא נמצא במגרש במעמד כזה המעמד לא שווה כלום,כדורגל בלי קהל לא שווה כלום
- ForeverRed