היריבה הבאה - פיינורד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: היריבה הבאה - פיינורד
פיינורד בהולנד זה משחק החוץ הכי קשה שאפשר היה לקבל מהאופציות שהיו לנו וההגרלה השנייה הכי קשה אחרי אספניול מהאופציות שהיו לנו.
מזכיר לי מאוד את המשחק מול סלטיק בזמנו, קהל חם ותומך (וכמו סלטיק השינאה אלינו תדליק את הקהל והאווירה) עם קבוצה שמשחקת בהתקפה בקצב אחר לגמרי מישראל זה מתכון לספיגה של הרבה שערים מה שיכול לסיים את הסיפור כבר בהולנד.
מקווה מאוד שלא נתפרק אבל לא אופטימי, בטח כשויטור במשחקים האחרונים מחוץ לסגל.
מזכיר לי מאוד את המשחק מול סלטיק בזמנו, קהל חם ותומך (וכמו סלטיק השינאה אלינו תדליק את הקהל והאווירה) עם קבוצה שמשחקת בהתקפה בקצב אחר לגמרי מישראל זה מתכון לספיגה של הרבה שערים מה שיכול לסיים את הסיפור כבר בהולנד.
מקווה מאוד שלא נתפרק אבל לא אופטימי, בטח כשויטור במשחקים האחרונים מחוץ לסגל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מעדיף לנסוע לפיינורד ולא לטרבזון/וולבס/אספניול מספיק לבכות,מול כל אחת מה13 מדורגות לא היינו מקבלים יותר מ25% לעבור
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 15 אוגוסט 2019, 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
שיחק בקבוצה השניה של רוטרדם.yedidel כתב:האסלביינק יש כבר גול ובישול מולם. הם מפחדים...
איך אני מתרגש, בחיי
איזה כיףףף!!!!!
רק שלא נעשה פדיחות
איזה כיףףף!!!!!
רק שלא נעשה פדיחות
מצד שני, שטקוס קיבל מהם שלוש (שיחק בדן האג).yedidel כתב:האסלביינק יש כבר גול ובישול מולם. הם מפחדים...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אפשר לסגור על 3-2אסי, דגים כתב:
מצד שני, שטקוס קיבל מהם שלוש (שיחק בדן האג).
אני חושב שאם לא נהיה שוקיסטים מדי, זה יכול להתפתח למאצ'אפ יחסית סביר בשבילנו, על אף השם המפחיד של פיינורד.
ההולנדיות ידועות כקבוצות הרפתקניות מאוד ובשני המפגשים האחרונים הקבוצה התעצבה כקבוצה שמשחקת בהתאם למגבלות שלה.
נקווה שפערי הרמות לא גבוהים מדי ושלא נקבל גול מוקדם שעלול לפרק אותנו. הייתי פותח עם נייג'ל חלוץ, ספורי ומרין/זריהן באגפים עם עדיפות למרין כדי שזריהן יעלה כמחליף.
ההולנדיות ידועות כקבוצות הרפתקניות מאוד ובשני המפגשים האחרונים הקבוצה התעצבה כקבוצה שמשחקת בהתאם למגבלות שלה.
נקווה שפערי הרמות לא גבוהים מדי ושלא נקבל גול מוקדם שעלול לפרק אותנו. הייתי פותח עם נייג'ל חלוץ, ספורי ומרין/זריהן באגפים עם עדיפות למרין כדי שזריהן יעלה כמחליף.
- ForeverRed
אם פיינורד תקבל את חצאי המצבים שקיבלו השבדים זה עלול להיגמר בצורה לא נעימה.
רק לי מהדהד בראש רודה?
זה משנה אם אתה מודח על הפרש שערים או עם 14-0?BaRdA10 כתב:רק לי מהדהד בראש רודה?
סך הכול עוד יום בהיסטוריה של המועדון
- yanivnew91
הבא שמגיב עם ״ההולנדיות ידועות כקבוצות שעושות פדיחות במוקדמות״ מורחק מהפורום
יש להם שלושה משחקי בית רצופים:
אוטרכט יום ראשון אותנו בחמישי ואלקמר בראשון
פתחו את הליגה עם שתי תוצאת תיקו 2-2 ו1-1
אוטרכט יום ראשון אותנו בחמישי ואלקמר בראשון
פתחו את הליגה עם שתי תוצאת תיקו 2-2 ו1-1
לא פגשנו הולנדיות מאז רודה נכון?
- simply-red
פגשנו בקוס אבל זה כבר סיפור אחר...bs war כתב:לא פגשנו הולנדיות מאז רודה נכון?
מכבי של שוטה ניצחו את אלקמאר בחוץ, זה מספיק קרוב?bs war כתב:לא פגשנו הולנדיות מאז רודה נכון?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;