CrazyRed7 כתב:
אבל עכשיו פתאום אין את התירוץ הזה והמספרים שלהם בנתניה נהדרים.
אז כמה הפסדים בטרנר לא יקבעו אם זה יהיה איצטדיון ביתי או לא. זה תלוי באיכות הקבוצה.
יש הבדל -
בין לקרוא לאצטדיון "ביתי" שמביא נקודות, מבצר וכו' (כמו שטרנר כונה עד העונה)
לבין המספרים שמתנדנדים בהתאם לתקופה (פקקים וכו')
אני לא חושב שמישהו מאוהדי מכבי יכול לקרוא היום לאצטדיון בנתניה ביתי כי הוא פשוט לא (בטח בהשוואה לאצטדיון המקורי שלהם), ומצד שני כן הצביעות הזו עם הפקקים וכו' היא בהחלט נכונה, ואצלנו אנחנו עדים לצד השני של המטבע. זה טבעי בכל קבוצת כדורגל.
CrazyRed7 כתב:
שנתיים אוהדי מכבי תירצו עם האיצטדיון בנתניה שהוא לא ביתי וכו׳.
העונה יש להם קבוצה הרבה יותר טובה ותראה איזה פלא - פתאום נתניה איצטדיון סופר ביתי.
רוצה להגיד שטרנר אומנם איצטדיון ביתי אבל לא בגלל הקירות היפים שלו אלה גם בגלל שהייתה כאן קבוצה מצוינת.
שאלה מכשילה.
מצד אחד פלייאוף תחתון זה חתיכת כישלון שלא נראה בליגה שנים,יוריד את כל מה שעשינו ב3 השנים האחרונות לטמיון.
מצד שני ביכולת הנוכחית פלייאוף עליון רק יעשה את העונה הזאת לסיוט מתמשך עבורינו.
אני לא יעמוד בעוד מפגש מול המאנייק בצהוב שהם לא נותנים לנו אפילו לעבור את החצי,מאוד מאוד משפיל ועם המזל שלנו העונה הם גם ייקחו אליפות במשחק נגדנו.
מי שפתח את הנושא הזה, שיילך לים כבר מעכשיו. אנחנו הפועל באר שבע. תמיד רוצים למעלה!!!
רוח הנכאים שהשתלטה כאן על הפורום היא בלתי נתפסת. אוהדי ליברפול אכלו חצץ קרוב ל 30 שנה ועדיין מילאו את אנפילד ולא מפסיקים לשיר אף פעם. ככה אני רוצה. ככה אני חולם. זאת עונת מבחן לא רק לבכר, אלא לכולנו. המבחן הוא להתמודד עם כישלונות שאחרי הצלחה גדולה. ההצלחה במבחן היא לשמור על פרופורציות ולא לאבד עשתונות ובעיקר- לא לאבד אף פעם את רוח הקרב!
סתיו אלימלך כתב:מי שפתח את הנושא הזה, שיילך לים כבר מעכשיו. אנחנו הפועל באר שבע. תמיד רוצים למעלה!!!
רוח הנכאים שהשתלטה כאן על הפורום היא בלתי נתפסת. אוהדי ליברפול אכלו חצץ קרוב ל 30 שנה ועדיין מילאו את אנפילד ולא מפסיקים לשיר אף פעם. ככה אני רוצה. ככה אני חולם. זאת עונת מבחן לא רק לבכר, אלא לכולנו. המבחן הוא להתמודד עם כישלונות שאחרי הצלחה גדולה. ההצלחה במבחן היא לשמור על פרופורציות ולא לאבד עשתונות ובעיקר- לא לאבד אף פעם את רוח הקרב!
אחד מדביק את השני, השחקנים הדביקו אותנו בשליליות, בשובע, בהרגשה שיהיה בסדר ועכשיו בהרמת ידיים ותחושת אנדרדוג במשחק מול נתניה בטרנר. הגיע הזמן שיקרה הפוך שאנחנו האוהדים נעודד את המועדון ולא את השחקנים, שנשיר ביציעים בלי קשר לתוצאה ונחזיר את תחושת הביתיות שהייתה. השחקנים האלה עוד שנה שנתיים לא יהיו פה אנחנו כן, רוח הקרב צריכה להיות שלנו
אולי באמת עדיף לאומית, נבנה קבוצה בלי לחץ, נחזור למקום הראשון, נחזור שוב להיות הקבוצה הכי גדולה בליגה, אולי מתאים עונה אחת בלאומית לבנות את עצמנו ולחזור, אם כבר בנייה מחדש, מה לא?
Sir Alex Ferguson כתב:
אולי באמת עדיף לאומית, נבנה קבוצה בלי לחץ, נחזור למקום הראשון, נחזור שוב להיות הקבוצה הכי גדולה בליגה, אולי מתאים עונה אחת בלאומית לבנות את עצמנו ולחזור, אם כבר בנייה מחדש, מה לא?
כולנו צריכים להתעורר מדיכאון שנכנסנו אליו כולל כותב שורות אילו.
אין שום סרט בעולם שלא מסיימים בפלייאוף העליון,זה לא שאלה בכלל.
אם הפועל בש רוצה להיות חלק ממועדון הגדולות בכדורגל הישראלי היא צריכה גם בעונה זבלה כמו העונה לעשות הכל ולמצב עצמה כקבוצת צמרת בליגה הישראלית.
אז נכון שביכולת הנוכחית אתה שואל את עצמך מה עדיף,אבל בסוף במכלול הדברים אי הגעה לפלייאוף העליון יהיה אות קין על השחקנים הללו,הצוות המקצועי וההנהלה וייתן גם הרבה בנזין לכל מי שטען שאנחנו אפיזודה חולפת.
נק' למחשבה לשחקנים,לצוות ולאוהדים.