לא סתם כמעט אף קבוצה לא לקחה אליפות 4 שנים ברציפות.
חלק מחבלי לידה של מועדון, חלק מבניה מחודשת שהשחקנים צריכים לסמוך אחד על השני יותר ככל שישחקו יותר...
כוח ההרתעה קצת נשחק, אמצע דליל.
פעם מאבדים נקודות בגלל ההגנה ופעם בגלל ההתקפה..
בכר רואה את מה שאנחנו רואים, מאמין שעובדים חזק מאחורי הקלעים.
זמן זה שם המשחק.
עכשיו שאליפות סגורה ויתעסקו רק בלחבר את השורות עם פחות לחץ אני מאמין שנהיה מכבי של שנה שעברה. רצף נצחונות מטורף, סגירת פער ונחנק קצת במאני טיים... צריך וחייב לעשות הכל לחשוב על העונה הבאה דרך העונה הזאת. יש לנו סגל מצוין, שיפצורים קטנים ומכבי שוב חוזרת לרדוף. רק שהקהל הרחב לא ייצר פאניקה והכל טוב
אופי הקבוצה השתנה
Re: אופי הקבוצה השתנה
הדבר הכי חשוב כרגע זה להסתכל על מכבי חיפה ולראות איזה טעויות לא לעשות, כי נראה שאנחנו ממש בכיוון
צריך להקריב את העונה הזאת על מנת לבנות סגל איכותי וחזק מנטלית שיחזור להיאבק על האליפות עונה הבאה
אלונה צריכה לשבת עם ברק ומנהלי הקבוצה, להגיד להם בואו תורידו לחץ, לא קרה שום דבר, בואו נלמד מכשלונות ונצא מפה חזקים לעונה הבאה
את התשתיות נבנה עכשיו, גם במחיר של הפסד נקודות
לשפוך כסף על עוד ועוד שחקנים או להחליף מאמנים בתקווה שהנה המשיח יגיע, זו לא הדרך, תשאלו את יענקל'ה
צריך להקריב את העונה הזאת על מנת לבנות סגל איכותי וחזק מנטלית שיחזור להיאבק על האליפות עונה הבאה
אלונה צריכה לשבת עם ברק ומנהלי הקבוצה, להגיד להם בואו תורידו לחץ, לא קרה שום דבר, בואו נלמד מכשלונות ונצא מפה חזקים לעונה הבאה
את התשתיות נבנה עכשיו, גם במחיר של הפסד נקודות
לשפוך כסף על עוד ועוד שחקנים או להחליף מאמנים בתקווה שהנה המשיח יגיע, זו לא הדרך, תשאלו את יענקל'ה
רק 12 מחזורים וחטפנו כבר מ3 אקסים
ממש מכבי חיפה
ממש מכבי חיפה
השאלה איזה שחקנים להביא? למי יש את האופי של ברדה, ראדי, הובאן
כרגע בקבוצה רק מליקסון, שהר ואוגו הם ברמה של האיכות שצריך( כמובן ויטור ושיר אבל כרגע אף אחד מהם לא משפיע)
נראה לי שסולומון הוא מהחומר הזה אבל יקח זמן עד שישפיע על קבוצה כלשהיא.
זה כאב ראש לא קטן
כרגע בקבוצה רק מליקסון, שהר ואוגו הם ברמה של האיכות שצריך( כמובן ויטור ושיר אבל כרגע אף אחד מהם לא משפיע)
זה כאב ראש לא קטן
סבבה, בוא נחתים כבר את אוגו!שיש כתב:השאלה איזה שחקנים להביא? למי יש את האופי של ברדה, ראדי, הובאן
זה כאב ראש לא קטן
מסכים שאין יותר מידי שחקני אמצע מרשימים מהליגה אבל מוחמד עלי וטפוקו הם אופציות לא רעות. אהבתי גם את הזר השחום עור של בני יהודה