הכוונה הייתה למשחקים הקודמים.bs war כתב:
להגיד שהיינו יותר טובים מנתניה זה קצת עיוות של המציאות לדעתי
לנתניה התייחסתי בנפרד, ויש לציין שגם שם פתחנו טוב והתרסקנו בעיקר במחצית השנייה.
הכוונה הייתה למשחקים הקודמים.bs war כתב:
להגיד שהיינו יותר טובים מנתניה זה קצת עיוות של המציאות לדעתי
חטפו שלישיה מהדהדת באליפות הראשונה (ואליד באדיר)אלדר כתב:לראשונה הפועל תל אביב בטרנר
מה זה אומר ? שאתה בא לטרנר עם כפתאן וכובע ענק של גראב, ומגש מלא מקרודים ועוגיות בוטנים?שמעון א כתב:יש לי חינה באותו יום
הרוש
מישי, צדק, אלחמיד, ביטון
קבהא, אוגו, סאבו,
עזרא, שהר, סבע
עשית לי חשק. איפה אפשר לקבל צלחת של מרירפאת ותה עם נענע ?Shayke10 כתב: מה זה אומר ? שאתה בא לטרנר עם כפתאן וכובע ענק של גראב, ומגש מלא מקרודים ועוגיות בוטנים?
שאני מנחוס אחיShayke10 כתב: מה זה אומר ?
כל השבוע הרצאת לנו על שלישיית קישור ועל קבהא ובסוף אתה פותח עם ממן?TN9 כתב:אם חנן ממן יבוא בראש שמוכן לבוא לתת עבודה ולהתחיל לרוץ כמו פעם אני ישמח שהוא יחזור להרכב בטח לפני קבאה גם, הייתי הייתי נותן הזדמנות ופותח איתו במקום נייג’ל מול הפועל :
הרכב שלי
הרוש
קורהוט אלחמיד טהא ביטון
אוגו
ממן סאבו
מליקסון סהר סבע
רק בתנאי שהוא עובד על המגרש, זה הכי חשוב..ForeverRed כתב: כל השבוע הרצאת לנו על שלישיית קישור ועל קבהא ובסוף אתה פותח עם ממן?
תתעורר העונה חנן ממן לא שווה מספרים.TN9 כתב:
רק בתנאי שהוא עובד על המגרש, זה הכי חשוב..
גם אייבנדר לא היה שיא האגרסיביות והטכניקה אבל היה רץ אחרי שחקנים עד הטיפת הדם האחרונה שלו,גם ממן היה עובד(ניתן לראות בסטטיסטיקות) אבל השנה כל פעם שהוא נכנס הוא נראה כמו פרימדונה, אז אני אומר שאם הוא בא בראש של לתת עבודה ולרדוף אחרי שחקנים שהוא בלי הכדור ולשחק מהר כשהוא עם הכדור אז אני מעדיף אותו בהכרב לפחות כרגע כי הוא שווה גם מספרים.
לפני הכול ,אלופים=לוחמים.