לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
- dardasmiley
Re: לודוגורץ ראזגרד- הפועל ב"ש, רביעי, 21:30, לודוגורץ ארנה
הייתי שוקל לעלות עם וובה במקום איינבינדר במחצית הראשונה כדי להכניס יותר אגרסיביות לקישור שלנו ולראות שגם אצלנו יש מכסחות דשא שיכולים לתת גליצ' לרגל.
במחצית לפי איך שיתפתח המשחק מכניס את איינבינדר. ככה מרוויח גם אפשרות לחילוף יותר יצירתי.
אוחנה או מליקסון מי שכשיר יותר (ברור שעדיפות למליקסון).
כל השאר הרכב של שבוע שעבר.
במחצית לפי איך שיתפתח המשחק מכניס את איינבינדר. ככה מרוויח גם אפשרות לחילוף יותר יצירתי.
אוחנה או מליקסון מי שכשיר יותר (ברור שעדיפות למליקסון).
כל השאר הרכב של שבוע שעבר.
איינבינדר באנקר של ברק. תתרגלו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ובצדק לדעתיTotti כתב:איינבינדר באנקר של ברק. תתרגלו.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
1.17 לעלייה שלנו לשלב הבא.
כסף על הרצפה לשים על גורץ
כסף על הרצפה לשים על גורץ
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כולם להמר על לודוגורץ!
תהנו
https://forum.gong.bg/ludogorets/viewforum.php?f=83" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forum.gong.bg/ludogorets/viewforum.php?f=83" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
עשו אתמול 0-0 בליגה. הרכב די משני. כמו לקראת המשחק הראשון - הם כ"כ מונופול שמוכנים להקריב משחקי ליגה ועדיין יקחו אליפות בפער גדול.
*עריכה - הפציעה שצוינה בנושא אחר היא דווקא די קריטית. לוקוקי, בדר"כ המחליף הראשון לשלישייה ההתקפית (לא כולל מרסליניו). עלה בהרכב, ירד בדקה ה-17. יצא מהמגרש בכוחות עצמו אחרי שמשך כמה דקות אז יכול להיות שכן יהיה כשיר, אבל גם זה משהו
*עריכה - הפציעה שצוינה בנושא אחר היא דווקא די קריטית. לוקוקי, בדר"כ המחליף הראשון לשלישייה ההתקפית (לא כולל מרסליניו). עלה בהרכב, ירד בדקה ה-17. יצא מהמגרש בכוחות עצמו אחרי שמשך כמה דקות אז יכול להיות שכן יהיה כשיר, אבל גם זה משהו
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא רואה את בכר משחק באותו הרכב ושיטה, זה בניגוד גמור לתפיסה שלו. התקשורת יכולה לכתוב מה שבא לה.
אם הייתי הוא (ואני שמח שלא), הייתי הולך למשחק "השלכות" סגנון הנצחון של ביתר על מכבי בבלומפילד, בהצגה של רוקאביצה.
כיווץ של החלק האחורי וניצול קו ההגנה הגבוה של הבולגרים להשלכות כדורים לכיוון גאדיר וטוני.
אגב, ההיגיון הבריא והכשיר ב-100% היה מרכיב את גאדיר לצד פקהארט. אחד מרתק בלמים והשני מגיע כטריילר לאסוף.
מבחינתי, מליקסון לא חייב לפתוח. בטח אם הוא לא כשיר. יש מספיק יצירתיוץ ואיזון בקישור של דן, ראדי וטוני.
אם הייתי הוא (ואני שמח שלא), הייתי הולך למשחק "השלכות" סגנון הנצחון של ביתר על מכבי בבלומפילד, בהצגה של רוקאביצה.
כיווץ של החלק האחורי וניצול קו ההגנה הגבוה של הבולגרים להשלכות כדורים לכיוון גאדיר וטוני.
אגב, ההיגיון הבריא והכשיר ב-100% היה מרכיב את גאדיר לצד פקהארט. אחד מרתק בלמים והשני מגיע כטריילר לאסוף.
מבחינתי, מליקסון לא חייב לפתוח. בטח אם הוא לא כשיר. יש מספיק יצירתיוץ ואיזון בקישור של דן, ראדי וטוני.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
במפגש הראשון בכר "חנק" את הבולגרים ולא איפשר לברזילאים שטחי מחיה.
זאת צריכה להיות המטרה גם ברביעי, עם דגש נרחב יותר על מרכז השדה, שהיה פרוץ מדי בכמה מקרים לטעמי.
איינבינדר צריך לשפר את ההגנה וראדי חייב לצאת מהכבדות שלו.
זאת צריכה להיות המטרה גם ברביעי, עם דגש נרחב יותר על מרכז השדה, שהיה פרוץ מדי בכמה מקרים לטעמי.
איינבינדר צריך לשפר את ההגנה וראדי חייב לצאת מהכבדות שלו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מליקסון כשיר וחשוב מכך מליקסון הוא הבאנקר הכי גדול של ברק בקישור (בשנה שעברה פתח בקביעות לפני בוזגלו) ולכן אין שום סיטואציה בעולם שמליקסון לא פותח בבולגריה.Totti כתב:לא רואה את בכר משחק באותו הרכב ושיטה, זה בניגוד גמור לתפיסה שלו. התקשורת יכולה לכתוב מה שבא לה.
בשנה שעברה שיחקנו לא מעט עם שלושה בלמים, ואני לא חושב שזאת הייתה הצלחה גדולה מידי. דווקא המערך של שלושה בלמים גרם לנו לספוג פעם אחר פעם מאמצע הרחבה כשבכל פעם זה נראה שיש חוסר תיאום וסימני שאלה מי צריך לקחת את השחקן שחותך לאמצע.
וגם אסור לשכוח שאין לנו את הובאן שיכול לעבור מההגנה לקישור במקרה הצורך, ואם נפתח עם שלושה בלמים אנחנו "נתקע" עם טאהה עד שנוציא אותו בחילוף במידת הצורך.
אם המטרה היא לנסות לשלוט בכדור גם בבולגריה (בארץ שלטנו מעל ל-60%), אם המטרה היא להעמיד קו הגנה גבוה מול הבולגרים (שוב, בדומה למה שהיה בישראל), אם המטרה היא להימנע מקו הגנה נסוג, שליטה בכדור של הבולגרים ולחץ של הבולגרים על השער שלנו מפתיחת המשחק, אז עדיף מערך של 3 קשרים באמצע מאשר מערך של 3 בלמים.
אני חושב שהעובדה שטאהה השלים 90 דקות מול אשקלון, בעוד ראדי ואייבנדר חילקו ביניהם את הדקות מרמזת שאנחנו נראה את אותו הרכב גם בבולגריה (פקהארט נכנס רק ל-20 דקות בגביע הטוטו, קשה לי לראות מצב שהוא פותח בבולגריה, מקסימום ישותף כמחליף בהמשך המשחק).
בטוח ששלטנו מעל 60 אחוז? נתחזק בינואר טען שהם שלטו בכל האספקטים.
- The red one
אופ"א לא מספקים את הסטיסטיקה הזו באתר שלהם, אז הדרך הרשמית היחידה לדעת זה מצפייה במשחק ובנתונים שעלו אחריו..yakar כתב:בטוח ששלטנו מעל 60 אחוז? נתחזק בינואר טען שהם שלטו בכל האספקטים.
איזה שלטנו ואיזה 60%,החזקנו בכדור 47% וזה ילך לכיוון 40 בבולגריה אם לא פחות
אני אחזור על המנטרה הקבועה שלי הפעם בצורה הפוכה.
החצי שעה הראשונה היא קריטית מאוד.
במידה וספגנו המשימה תהיה קשה מאוד,אם נעבור את החצי שעה הראשונה,האוויר בריאות של הברזילבולגרים יירד קצת ואז יתחיל האללה בבלה לעלות כולם ולנסות להבקיע ואז תגיע ההזדמנות שלנו לעקוץ.
זה נכון שבכר תמיד עובד הפוך על הפוך,דהיינו שמצפים ממנו לסגור הוא לוחץ קדימה.
הפעם לדעתי הוא לא יעשה את זה,כי הוא מבין שהקבוצה ממול תבוא באטרף כפול והיא מאוד מאוד כשרונית.
מצד שני אני לא רואה בונקר שלנו,אבל משחק מאוד אחראי.
לגבי שיטות? לא יודע,בשביל זה יש מאמן.
השיטה הכי טובה תהיה תמיד בדיעבד.
החצי שעה הראשונה היא קריטית מאוד.
במידה וספגנו המשימה תהיה קשה מאוד,אם נעבור את החצי שעה הראשונה,האוויר בריאות של הברזילבולגרים יירד קצת ואז יתחיל האללה בבלה לעלות כולם ולנסות להבקיע ואז תגיע ההזדמנות שלנו לעקוץ.
זה נכון שבכר תמיד עובד הפוך על הפוך,דהיינו שמצפים ממנו לסגור הוא לוחץ קדימה.
הפעם לדעתי הוא לא יעשה את זה,כי הוא מבין שהקבוצה ממול תבוא באטרף כפול והיא מאוד מאוד כשרונית.
מצד שני אני לא רואה בונקר שלנו,אבל משחק מאוד אחראי.
לגבי שיטות? לא יודע,בשביל זה יש מאמן.
השיטה הכי טובה תהיה תמיד בדיעבד.