לא התכוונתי מבחינת היכולת, אלא מבחינת השם הגדול שמונפץ לאוויר ומדליק את כולם ובסוף לא מגיעSouth Boy כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=lSFMVXQVm-c" onclick="window.open(this.href);return false;
מהשנה האחרונה, אתה רוצה להגיד לי שלא היית רוצה שחקן כזה מהלה ליגה? רק לציין שאצילי היה המחליף של המחליף שלו.
מדובר בשחקן שאם לא הפציעות שלו היה משחק לכל הפחות בקבוצת צמרת בספרד אם לא ממשיך בבארסה, להבדיל מאלמיידה הוא עדיין לא שחקן עבר.
איסאק קוונאקה
Re: איסאק קוואנקה
זה שמקור הכתבה מספרד מבשר טובות.
- dardasmiley
התור של מי לחכות לו בסורוקה?
https://www.youtube.com/watch?v=3__dtMSXass" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יאללה שיבוא רק אנחנו צמאים לרכש. במיוחד כזה שיפתח ציפיות ויגרום לנו ליסוע למשחקי חוץ בגביע הטוטו חח
אתה לא מעודכן...יש מקור, נגמרו ההנפצות הספונטניותdardasmiley כתב:התור של מי לחכות לו בסורוקה?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אדומי באמאשך זרוק איזה מילה על אלן חלילוביץ׳galaaa כתב:איפה אדומי?
הציע אותו בפורום סקאוטינג
הוא היה חתום לעונה אחת בחוזה של 750 אלף יורו לעונה
או שיחתום בסכום הזה אולי טיפה פחות
או שיעלה טיפה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
תיכף יעלה ויבוא WWF המכונה מקורי וחבורתו ויספר לנו שהבחור היה ראשון בסדר העדיפויות והכל תלוי במו"מ.Totti כתב: אתה לא מעודכן...יש מקור, נגמרו ההנפצות הספונטניות
- ForeverRed
מישהו ראה אותו משחק לאחרונה? מרגיש לי כמו שם גדול שספק אם יממש את ההבטחה.
באופן אישי הייתי מעדיף לראות כאן שחקן כמו המקדוני שדובר עליו לפני מספר ימים ולא כל מיני שמות מפוצצים של שחקנים שמחפשים את עצמם כבר כמה שנים.
רק אציין שאני לא מדבר מידיעה, אלא נטו מתוך תחושת בטן.
בינתיים כל האתרים מפרסמים שגורמים במועדון אישרו שהעסקה קרובה לסגירה. כנראה שזה באמת קרוב.
באופן אישי הייתי מעדיף לראות כאן שחקן כמו המקדוני שדובר עליו לפני מספר ימים ולא כל מיני שמות מפוצצים של שחקנים שמחפשים את עצמם כבר כמה שנים.
בינתיים כל האתרים מפרסמים שגורמים במועדון אישרו שהעסקה קרובה לסגירה. כנראה שזה באמת קרוב.
26 הופעות בעונה החולפת בלה ליגה. לא צחוק.ForeverRed כתב:מישהו ראה אותו משחק לאחרונה? מרגיש לי כמו שם גדול שספק אם יממש את ההבטחה.
על אצילי עם 0 הופעות באותה קבוצה אנשים השפריצו
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
זה שחקן ששיחק עונה שלמה בליגה הספרדית וראינו כמה היה קשה ל״סופר סטאר״ עומר אצילי להתברג בקבוצה, אני גם מעדיף קשר שנותן תפוקה של מספרים, אבל גם כמה שערים בודדים בליגה הספרדית זה מועמד ראוי בשביל הליגה הישראלית.ForeverRed כתב:מישהו ראה אותו משחק לאחרונה? מרגיש לי כמו שם גדול שספק אם יממש את ההבטחה.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
בעיקרון שיחק עשרים ומשהו משחקים בליגה הספרדית בעונה הקודמת , היה לפני אצילי ברוטציה. זה כבר מוניטין טוב ללא קשר לעברו בברסה.ForeverRed כתב:מישהו ראה אותו משחק לאחרונה? מרגיש לי כמו שם גדול שספק אם יממש את ההבטחה.
נשמע פנטסטי. הלוואי וזה אמיתי.
גם אם לא זה מוכיח כי מחפשים לא רק חלוץ אלא גם מחליף לבוזגלו וגם זה מעודד מאוד.
גם אם לא זה מוכיח כי מחפשים לא רק חלוץ אלא גם מחליף לבוזגלו וגם זה מעודד מאוד.