כן תיארתי לעצמי שזה מה שקרהאדום זקן כתב: הייתי בחופשה כפויה בסגנון אבירם ברוכיאן חחחחח
דיא סבע
Re: דיא סבע
תשמע קודם כל תודה על המילים החמות אבל באמת שאין פה קשר למעמד תרומה או משפחה זה לא האישיו.E.H.A כתב:
ב-ס-ד-ר
בינתיים אתה זה שנחרץ שהמקור שלי לא משהו ואתה זה שנחרץ שאין לי מושג.
במקרה שלך, אני מכיר אותך מהארגון, אתה תורם הרבה ופועל לטובת הארגון וגם אתה בא ממשפחה טובה, אז אני ממש לא מתכוון להתווכח איתך או לריב איתך בנושא הזה.
אני כנראה הייתי חריף מדי בניסוח אז אני אנסה להסביר את זה יותר טוב -
מאמין לך שיש לך חבר שעובד במועדון וזורק לך פיסות מידע, זה גם סבבה שאתה בא ומשתף אותן פה.
הבעיה היא לא המקורב ולא המידע, אלא ההתנסחות.
שנינו יודעים שלא ברק לא אלונה לא אסי לא דודו וכנראה גם לא שאר האנשים שאחראיים על הרכש במועדון (יש עוד 2 כאלה, בלחץ) מעבירים לך מידע לגבי התוכניות שלהם.
אז בכדי לא לייצר אנטי כלפיך אני הצעתי לך שתתנסח בפחות נחרצות, לא להגיד אני יודע ואני מבין ואני מחובר ובסוד העניינים.
אלא להגיד - שמעתי, הגיע אליי ממקור שעובד במועדון כך וכך וכך.
בינינו אתה לא תפגע בכל מילה שיזרקו לך וגם אני וגם אתה וגם אחרים לא באמת יודעים מה כל התכניות של המועדון, אם היינו יודעים הכל אז היינו בבעוה כי זה אומר שהמועדון היה מתנהל כמו שכונה, קצת פחות נחרצות וגאוותנות, אין בעיה עם שיתוף המידע ותראה שגם לך וגם לאחרים יהיה הרבה יותר סבבה להתדיין פה.
https://www.facebook.com/VHBYBG/videos/473594319643675/" onclick="window.open(this.href);return false;
מרשים מאוד. שליטה מדהימה בכדור, בעיטה מעולה כפי שכולנו כבר יודעים, יכולת מסירה טובה...
מרשים מאוד. שליטה מדהימה בכדור, בעיטה מעולה כפי שכולנו כבר יודעים, יכולת מסירה טובה...
שחקן שחקן.
אם מחפשים ישראלי שיחליף את בוזגלו זה האיש.
ותחסכו ממני בבקשה את גם אקסברד כבש 17 שערים בלאומית.
יש לו כשרון נדיר,יכול כדרור פנומנלית,בעיטות מצויינות.
קצת נוטה להיות יותר מדי עם הכדור אבל גם אוחנה וגם כל שחקן שיש לו כזאת יכולת אישית סובל מהמחלה.
תחת ברק יכול להיות שיחוק אדיר.
רשמתי כאן מזמן שאלונה מאוד רצתה אותו,זה הזמן לעשות עליו כיפה אדומה,אם הוא חותם בנתניה תג המחיר שלו יעלה לשחקים.
קצת נוטה להיות יותר מדי עם הכדור אבל גם אוחנה וגם כל שחקן שיש לו כזאת יכולת אישית סובל מהמחלה.
רשמתי כאן מזמן שאלונה מאוד רצתה אותו,זה הזמן לעשות עליו כיפה אדומה,אם הוא חותם בנתניה תג המחיר שלו יעלה לשחקים.
מסכים מאודאדום זקן כתב:שחקן שחקן.
יש בלאגן בין טוברוק ונתניה..
אפשר לעשות מחטף ובמחיר מציאה.
תכלס אני לא רואה ישראלי יותר טוב ממנו שאפשר להביא.
סורי, אבל זאת ליגה פח אשפה אם ערן לוי נותן שם 15 גולים ו-15 בישולים בעונה. ואקסברד זה מדד מושלם להבדלים בין הליגות האלה. דיה סבע החתמה טוב לק״ש ונתניה. לדעתי אין לו מה לחפש פה.אדום זקן כתב: ותחסכו ממני בבקשה את גם אקסברד כבש 17 שערים בלאומית.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
שחקן ענק אחי.אסי, דגים כתב:
סורי, אבל זאת ליגה פח אשפה אם ערן לוי נותן שם 15 גולים ו-15 בישולים בעונה. ואקסברד זה מדד מושלם להבדלים בין הליגות האלה. דיה סבע החתמה טוב לק״ש ונתניה. לדעתי אין לו מה לחפש פה.
אומר לך באחריות,ראיתי אותו במספיק משחקים העונה בלייף בשביל לצאת בהצהרה הזאת ומי שמכיר אותי יודע שאני לא עף יותר מדי.
עם מאמן נכון ויש לנו כזה הוא יכול לעשות קפיצת מדרגה מטורפת.
וגם יחסוך לך מקום של זר וגם יבין שכאן אין מקום בהרכב ויתמודד יחד עם זריהן על מקום.
רק טוב ייצא מזה.
הוא לא ייתן את אותה התפוקה שנתן בלאומית וגם לא קרוב לזה.
אבל כשחקן משלים הוא הכי טוב מבין האפשרי.
אי אפשר להישאר עם חור בעמדה הזאת!
מחכים שהמחיר שלו יגיע למיליון יורו כדי לקנות אותו?
אבל כשחקן משלים הוא הכי טוב מבין האפשרי.
אי אפשר להישאר עם חור בעמדה הזאת!
מחכים שהמחיר שלו יגיע למיליון יורו כדי לקנות אותו?
מאמין לך שראית אותו בלייב, אבל ראית אותו נגד הגנות פח עם שוערים עלובים בליגה שהמהירות והאינטנסיביות תלויות ביחס ישיר לסיכויים בווינר של אותו משחק.אדום זקן כתב: שחקן ענק אחי.
אומר לך באחריות,ראיתי אותו במספיק משחקים העונה בלייף בשביל לצאת בהצהרה הזאת ומי שמכיר אותי יודע שאני לא עף יותר מדי.
עם מאמן נכון ויש לנו כזה הוא יכול לעשות קפיצת מדרגה מטורפת.
וגם יחסוך לך מקום של זר וגם יבין שכאן אין מקום בהרכב ויתמודד יחד עם זריהן על מקום.
רק טוב ייצא מזה.
טוב, ימים יגידו... נחזור לההודעה הזאת עוד חצי שנה ונראה

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
קצת שכונה לטעמי.
והליגה הלאומית מביכה יותר מאי פעם
והליגה הלאומית מביכה יותר מאי פעם
לא אמרו שויתרו עליו בגלל שהוא פציע?
ראינו כמה זמן לוקח לזריהן להתאקלם מבחינה פיזית, תחשבו כמה זמן ייקח לשחקן ששיחק בלאומית להתרגל.
ראינו כמה זמן לוקח לזריהן להתאקלם מבחינה פיזית, תחשבו כמה זמן ייקח לשחקן ששיחק בלאומית להתרגל.
מכבי נתניה הודיעה הערב כי הקשר יעבור מחר (שני) ניתוח ארתרוסקופיה, כאשר זמן ההחלמה הצפוי הוא כארבעה שבועות וסבע צפוי להיות כשיר לפתיחת ליגת העל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
מחחחמחחחחחחTotti כתב:מכבי נתניה הודיעה הערב כי הקשר יעבור מחר (שני) ניתוח ארתרוסקופיה, כאשר זמן ההחלמה הצפוי הוא כארבעה שבועות וסבע צפוי להיות כשיר לפתיחת ליגת העל.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- The red one