South Boy כתב:
לא יודע איפה ישבת, מאחורי השער הגוש היה סבבה לגמרי ועידוד בסדר גמור, זה שכל מי שמסביב מצטרף רק בגולים וגם זה במקרה הטוב זה לא חדש והם לא מדד לעוצמות העידוד.
ישבתי ביציע הצדדי, על הקרן, ככה שהיתה לי נקודת מבט מצויינת על הגוש. נומי נומי
אני עצמי ניסיתי לגרור אנשים סביבי בכל פעם שהיו פיקים של הגוש, לא בהצלחה יתרה.
היה עידוד לא רע בכלל, בטח בהתחשב בכך שאין אקוסטיקה באיצטדיון הזה והוא כמו וסרמיל עם שמיים פתוחים ללא גגות שאמורים להגביר את הרעש.
באופן כללי, אני חושב שהדציבלים של הקהל שלנו לא מספיק גבוהים!
לא ייתכן שבית"ר יבואו 8,000 ויישמעו כמו 40,000!!!
נכון שאנחנו ברצף נצחונות כבר כמה משחקים, אבל אני אתן קרדיט לכמות האוהדים שהבאנו לאשדוד שהיתה סוג של קטליזטור להעלאת ההילוך שאנחנו רואים מאז אותו משחק. משהו השתנה באנרגיות. זה הפרק האירופי שנגמר וההתמקדות בליגה, זה מכבי שנושפת בעורף בנחישות, וזה הקהל שנכנס למוד של דריכות והיה טוב גם היום. לא להרפות.
Eelect כתב:נכון שאנחנו ברצף נצחונות כבר כמה משחקים, אבל אני אתן קרדיט לכמות האוהדים שהבאנו לאשדוד שהיתה סוג של קטליזטור להעלאת ההילוך שאנחנו רואים מאז אותו משחק. משהו השתנה באנרגיות. זה הפרק האירופי שנגמר וההתמקדות בליגה, זה מכבי שנושפת בעורף בנחישות, וזה הקהל שנכנס למוד של דריכות והיה טוב גם היום. לא להרפות.
וואלה אחי לא יודע על מה אתה מדבר, מדקה 5-10 בערך עד הגול של הובאן, שאלה הרגעים שבאמת צריך את הקהל - הוא לא ממש היה שם. אפילו עידן כבר התייאש ו"הפסיק" לעודד ל40 שניות וככה הצליח להעיר קצת.
Eelect כתב:נכון שאנחנו ברצף נצחונות כבר כמה משחקים, אבל אני אתן קרדיט לכמות האוהדים שהבאנו לאשדוד שהיתה סוג של קטליזטור להעלאת ההילוך שאנחנו רואים מאז אותו משחק. משהו השתנה באנרגיות. זה הפרק האירופי שנגמר וההתמקדות בליגה, זה מכבי שנושפת בעורף בנחישות, וזה הקהל שנכנס למוד של דריכות והיה טוב גם היום. לא להרפות.
הקהל היום היה אש. קצת גימגם בהתחלה אבל אחר כך תענוג.
לגבי המשחק מול בית"ר לא יודע על מה אתה מדבר. קהל כבוי, שבע ומלחיץ. לא דומה בכלל למה שהיה היום.
עידוד הקהל במגמת שיפור רק חבל שהמזרחי לא מצטרף כי רוב האוהדים שם היו בשער 2 ושיהיו בריאים, כל אחד שלהם שווה ל3 גרונות של אוהדי הדרומי.
אם הם מצטרפים אנחנו נהיה יותר רועשים בדציבלים מהאוהדים של בית"ר בטדי
The red one כתב:
וואלה אחי לא יודע על מה אתה מדבר, מדקה 5-10 בערך עד הגול של הובאן, שאלה הרגעים שבאמת צריך את הקהל - הוא לא ממש היה שם. אפילו עידן כבר התייאש ו"הפסיק" לעודד ל40 שניות וככה הצליח להעיר קצת.
מדהים איך כל הזמן אתה מצליח לזהות את השלילי.
מין כשרון כזה,כאילו אתה קורא הודעה ואומר "רגע,בוא נראה למה הם לא צודקים".
תפסיק לבלבל תביצים! הקהל אש משבוע שעבר וזה יימשך עד סוף הפלייאוף.
ככה זה שמרגישים שהאליפות בסכנה.
היה עידוד טוב מאוד אתמול לכל אורך המשחק, גם לפני השערים. עידן התייחס לחלק בצד הקיצוני של היציע שישב, אבל גם מול בית״ר וגם אתמול לא רק הקבוצה חזרה לעצמה גם הקהל הבין שאנחנו במאני טיים.