לכל שער 5

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: לכל שער 5

שליחה על ידי מוטי »

רונן כהן כתב: שבת שלום יהיה לך אבל רק שתדע שזה כבר לא משחקי כבוד,בן אדם שמזלזל בל תזלזל בו בחזרה ובטוח שלא לעודד אותו אז הוא זילזל בהרבה אנשים אבל אולי שהוא יתחיל לזלזל גם בך אז תבין על מה אני מדבר.
השמש של שער 2 תמיד תחמם אותי באושר מאשר לשבת בצל של שער 5 ולפני שאתה מדבר על משחקי כבוד תבדוק את עצמך ותבין שלא אני רב עם ארגון אוהדים אחר שבדיוק כמוך רוצה בהצלחת הקבוצה ועם עוד לא הבנת אני מדבר על הקאמלס
נתחיל עם זה שאני לא רבתי עם אף אחד. לא מסכים, אולי? בדיוק כמו במקרה הנ"ל אבל רב ממש ממש לא (ולראיה השלום והמה נשמע שאני אומר לכל מי שבקאמלס).
אני מעריך ומכבד 99% מאוהדי הקבוצה.
אני לא חושב שגיא לוי טלית שכולה תכלת, נכון הוא טעה (כן, גם מאמן הוא בן אדם) אבל אני המשכתי הלאה, ולמען האמת הסכמתי כמעט עם כל מילה שיצאה לו מהפה.
אבל עזוב אותך ידידי בוא נהנה השבת ונסגור את הטופיק הזה.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא יודע.. אותי דווקא כן קונים עם עליית ליגה...
אבל אתה צודק רונן - לא מעט אנשים בשער 5 הם צבועים בני צבועים.
כי עם חלק מהאנשים שיושבים בשער 2 אסור לעשות שום שיתוף פעולה.
אותם אנשים שבמחצית הראשונה שצעקנו להם "באר שבע מלחמה" - וקיבלנו בתגובה ז** לעין.
אבל אחרי הגולים - פתאום ניזכרו ה"חברים" משער 2 שהם גם אוהדים.
מצטער, אבל אני ראיתי שם בעיקר אוהדי הצלחות ולא משנה כמה שנים הם קוראים לעצמם "אוהדי הפועל ב"ש".
אבל אל תדאג הם בסוף יחזרו להיות הקומץ, השוליים שאף אחד כבר לא מתייחס אליהם - גיא לוי ואלונה התחילו עם זה ברמת המועדון אבל בקרוב הם יגלו שאפילו התקשורת כבר לא מתרגשת מהם והם יחזרו לחורים שלהם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ביום בו תשכיל אלונה להתעלם מהם כפי שהשכיל לעשות זאת המאמן יהיה הרבה יותר שקט גם בתקשורת והם יחזרו להיות הקומץ ולא "הקהל הבאר שבעי" כפי שמכלילים אותנו היום.

רונן, אתה ממש מצחיק.
שוב ושוב מדברים ברדיו דרום על רצונכם להיפגש עם המאמן ועל התסכול הנובע מסירובו. אז עכשיו אתה מתוסכל וטוען ששער 5 "חונך". לא יודעת מה איתך ואיך זה ב2, אבל כל מי שאני מכירה בשער 5 סיים תיכון ולא צריך לעבור חינוך. מי שלא היה מזיק לו חינוך טוב יותר וקצת חום ואהבה זה הח'ברה בהנהגתך בשער 2 שבאים להוציא את התסכולים השבועיים מחייהם ביציע.

מדבריך ממש עוברת תחושת גאווה בקללות שלהם אתה נצמד באדיקות.
קשה לך להודות במציאות שהשתנתה. המאמן השתנה לאורך העונה והתקדם קדימה, לפחות הוא מודה בטעויות ומנסה להשתפר בעוד אתה והחניכים שלך תקועים בעבר.

אז סבבה, תיאחז בשנאה ובקללות, אנחנו נמשיך לתמוך בקבוצה ונעזור לה לנצח ולעלות ליגה. וכשנעלה, זה יהיה למרות שער 2 ולא למרות גיא לוי.

גיא לא ישאר פה ואתם תקראו בשמו של המאמן הבא ותביאו לו זר פרחים באימון הראשון ותעודדו אותו עד ההפסד הראשון בליגת העל, או עד פליטת הפה הראשונה, תלוי מה יבוא קודם. כולכם חיים בסרט שאתם מנהלים את הקבוצה, מייעצים לאלונה מה לעשות ומתפארים בקשר רציף איתה. הדבר היחיד שאתם עושים זה מנצלים את נחמדותה ותמימותה של אישה מקסימה שרוצה לצאת בסדר עם כולם. גיבורים גדולים. בואו נראה אותכם עם בעלים כמו שחר או יאמר.

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

ניר ועדי גלשתם מעבר למה שרונן בעצמו רצה שיהיה, לא משנה מה רמתו השיכלית של אוהד כזה או אחר, הכוונה הייתה ברורה לכולנו ולא ברמה האישית.
אוהד לא נמדד על פי שנות לימוד, ואני יכול להגיד לך עדי שבשער 2 יושבים 2 מחבריי הקרובים שעברו את לימודיהם האוניברסיטאים ברמה שהלוואי על כולנו.

מנהלים!!!
הטופיק מתחיל לגלוש מעבר למה שהתכוון המשורר ואני מציע למנהלים לנעול לפני שימשיך לגלוש הלאה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המאירי זה בדיוק מה שבאתי לרשום
זה בכלל לא שייך אתם סתם נכנסים למקומות שאני לא מבין איך הגעתם אליהם !
עדי אני חייב להגיד לך שיש לך יהירות מאוד גדולה את פשוט לא יודעת לסתום שצריך !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני חושב שהמסר שצריך לצאת מכאן, הוא אחר!
כולם כולל כולם הינם אוהדים, ואמורים לזכור זאת, המאמן כמו כל בעל תפקיד במועדון צריך לתת דין וחשבון בראש ובראשונה לבעלים,למנכ"ל וכן הלאה, הרצון של חלק מהאוהדים לנצל את העבר הלא מפואר של הקבוצה כ'מה שהיה הוא שיהיה' חייב להפסק, איננו ואף אסור לנו לקבוע מי יאמן/יהיה מנכל/ יהיה אפסנאי בקבוצה, אלו החלטות אסטרטגיות ברמת הנהלת המועדון, אוהדים שלא מוצא חן בעיניהם יכולים להביע את דעתם במחאה לגיטימית שהיא הדרת רגליהם מן המשחקים, הרי מי מגיע לכל משחק? נכון..ה'סובלים', אז אני כמו בכל דבר בחיי משתדל לא לסבול, ואם אני סובל אני לא נמצא שם, האמינו לי המחאה הזו כואבת מכל מחאה אחרת כלפי כל אחד, לזה אלונה כן הייתה מתייחסת ומיד!
אז קללות, הרעשות ועוד מיני ירקות, זה לא לעניין, מיותר, ופוגע...פוגע בבן אדם שיושב ליד בנו ומקלל כאחד אחרוני האספסוף, פוגע ברמתם ובכבודם של כל נשואי הקללות ונושאיהן, לכן..תשאירו את הקללות בבית, יש קבוצה טובה בב"ש, יש מאמן טוב, יש כיוון, למה לחפש שלילי? יש מספיק טוב להאחז בו!
יאללה הפועל!
נ.ב- לא כיף לקרוא מה שאתה כותב שי, אני לא מבין שפות זרות כנראה
זה לא מוטוש!:) זה שי!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עם זה לא כייף לך לקרוא אל תקרא וגם על תגיב !
ואתה ממשיך באותה דרך שעדי משתמשת ..!
אתם מפלגים את הקהל ברגע הכי חשוב של העונה וכן זה אתם ואני לא מדבר על גיא לוי עכשיו ..!
יש אנשים בשער 5 שחושבים שהם יותר טובים מכמה אנשים בשער 2 שהם יותר " אוהדים " מאותם אלה שמקללים אז צר לי להגיד לך שחלק גדול עם לא כל המקללים בשער 2 מגיעים לכל משחק חוץ !!
אין מה לעשות חביבי בכל מועדון יש גרעין אוהדים קשה ...
אתם מנסים להתעלם ומנסים להוקיע אבל זה לא יצליח לכם כי עם איך שאתם מדברים עליהם זה רק יזיק !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

ממש אי אפשר לקטלג שער 2 או שער 5 פה יש צבועים/מקללים וגם בעבר השני יש.

לעצם העניין: במה בדיוק קונים את אוהדי ב"ש?

בנצחונות? לא!
בעליה? לא!
במשחק התקפי? לא!
בקידום שחקנים צעירים? לא!

בחנופה וליקוקים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תתרכזו בעניין אנחנו עולים ליגה וגם משחקים טוב (במחצית השניה בעיקר) ויש פה עתיד ויכולת להרים דבר מדהים, על זה שגיא לוי לפי דעתכם הרים את האף שווה להרוס הכל?????????

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בדיוק. קשה לי להבין אך אפשר להכליל יציע של 2500 איש. בשני היציעים יש אנשים טובים, בדיוק
כפי שיש חלאות אדם בשני היציעים. אני בטוח שגם בשער 2 הרוב מגנה את ההתנהגות של כמה עשרות
אנשים. אני אגלה לכם משהו קטן, דברים בשער 2 לא יתנהלו לפי רצונו של רונן כהן כפי שבשער 5 דברים
לא יתנהלו לפי רצונו של מישל בשני. נגמרו הימים של מנהיגות האוהדים, היום בכל יציע יש 2500 איש
ו-2600 דעות. גם מישל וגם רונן מתקשים להוביל מהלכים ביציע כי זו הפכה להיות משימה קשה ביותר.
מעבר לכך, הנושא באמת מיצה את עצמו.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

זה שי ! כתב:המאירי זה בדיוק מה שבאתי לרשום
זה בכלל לא שייך אתם סתם נכנסים למקומות שאני לא מבין איך הגעתם אליהם !
עדי אני חייב להגיד לך שיש לך יהירות מאוד גדולה את פשוט לא יודעת לסתום שצריך !
זה שי !

חחח אתה מדבר עליי? ומה איתך שי?

אני לא התכוונתי לכל שער 2, רק לקבוצה של רונן ודומיו. ברור שבשני השערים יש כאלה ויש כאלה.

נורא מצטערת אבל כשמישהו נכנס לפה ומאיים על אוהדים זה לא הזמן לסתום, ובטח ובטח שלא אתה תגיד לי לסתום. אני מעולם לא סתפתי פיות פה לאף אחד אז תרגע.

ולא אנחנו הגענו אליהם, החבר שלך הגיע אליהם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

עם את אומרת שמי שמקלל אז הוא לא סיים תיכון ודברים כאלה זה כבר טיפשות כי אין קשר בכלל !!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

תקרא שוב מה שכתבתי, ממש לא התכוונתי למה שאתה טוען.

לא נורא שי, יהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדומה דרומית כתב:תקרא שוב מה שכתבתי, ממש לא התכוונתי למה שאתה טוען.

לא נורא שי, יהיה בסדר.

עדי כתבת מה שכתבת וזה בדיוק מה שכול אחד שקרא את זה הבין.
מה שהתכוונת להסביר זה דבר אחר .כי את זה לא הבנו לא אני ולא מי שהגיב לפניי.
עדי בשער שניים יושבים הטובים שבחבריי. חלקם המוחות הכי מבריקים שיש לנו
בעירנו. וזה כולל באוניברסיטה המפוארת בעיר ולא אציין את שמם.
זכותם של אנשים להרגיש פגועים וזכותם גם לא להרגיש כך.
רק תזכרי שאנשים נפגעים ממעשה של אחרים .
ויוכל האחר להסביר עד מחר שזה לא ההייתה כוונתו לפגוע. והוא יכול גם להסביר
שהוא לא שולט על מי שנפגע. אבל אל תשכחי בעולם קיימים שני סוגים אלא שנפגעים
ואלו שפוגעים בהם וזו עובדה.
בואי תלמדי לקבל את השונה. זה שלא מסכים איתך זה שאולי לא יודע לבטא את רצונו
בדרכך. יש כאלה אחרים שמבטאים את רצונם בדרך אחרת ולאו דווקא בקללות כמו
שאת חושבת.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

טוב באמת שאין לי כוח לוויכוחי סרק האלו

אתה מכיר אותי קצת יותר טוב כדי לדעת שאני לא מסתכלת מלמעלה על אף אחד לא ב5 ולא ב2 מישל.
ואתה לא צריך לתת לי דוגמאות של אנשים מלומדים, כי אני מראש לא אמרתי שיושבי שער 2 טיפשים.
גם לי יש מכרים ומשפחה בשער 2 ככה שלא אתה ולא אף אחד צריכים לסנגר. אני דיברתי על קבוצה ספציפית, אותה קבוצה שאליה הפנה פדידה את מה שהוא הפנה... אותה קבוצה שחושבת שהיא מנהלת את הקבוצה, אותה קבוצה שעושה טרור לשחקנים ולמאמנים כל שנה מחדש, ללא קשר לתוצאות. אין לי בעיה עם אנשים שמחזיקים בדיעה שונה משלי ואתה יודע זאת טוב מאוד מישל, יש לי בעיה עם אנשים שההתנהלות הזו היא דרך חיים אצלם. תשחררו, אנחנו כבר לא בעידן המאפיה של זינו, התקדמנו. שיקללו ויהנו אם זה מה שעושה להם טוב אבל שלא יגידו לי מה לעשות, עם כל הצביעות בדבר ששער 5 פתאום קורא ללוי, אם הוא כבר הסכים לבוא, תזרמו.

יש קווים אדומים, ולמי שלא שם לב היו כאן איומים על אוהד, אז לא מעניין אותי שאנשים יעלבו כי הייתי חריפה מדי בהתבטאות שלי, זה נבע מההלם של מה שקראתי כאן. אני מופתעת ממך מישל. אתה יודע טוב מאוד שהדברים שאמרת מאוד רחוקים מלהיות נכונים לגביי. אבל אני בוחרת לא להעלב, רק מאוכזבת ממישהו שהחשבתי כחבר.

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אני מנסה להבין בן כמה אתה רונן?

הרי אם לא הייתם מקללים אף אחד לא היה מכיר אתכם.חבורה של "אוהדים" שמתגודדת במרומי שער 2 ומחפשים את מי לקלל.
אני לא יודע אם אתה מקלל אך זה נראה רע.את העובדה שכנראה גיא יעמוד בכל יעדיו השנה עליית ליגה ובונוס גביע הטוטו גם אתה לא תוכל למנוע יחד עם ה"אלק" אוהדים.
במקום להתבגר להתכנס ולראות אך מרימים את יציע 2 לשמיים אתה מתעסק עם מי שמפרגן למאמן שמעלה אותך ליגה ולאחרונה בסטייל.
תראה מה מעניין אותך.תתבגר.חבורה שכואב לה שמנצחים כי אז לא ממש שומעים אותם.הרי חוץ מהאיצטדיון לא היו מכניסים את אותם מקללים לשום מקום פרטי שמכבד את עצמו.תרים כוסית לחיי העליה בע"ה והכי חשוב תתבגר!!!

לא הגבת על הניצחון? על הבישולים של כבדה?מה שמעניין אותך זה שעודדו את גיא לוי מה יהיה איתך?אכולי קנאה.חבולי ראש.רשעים.ממורמרים.!!!

נעול