מאמן טיפש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מאמן טיפש

שליחה על ידי אריק »

רונן כהן כתב:אריק קודם כל חשוב שתדע שאמרתי אוהדי קרנבל אמרתי את זה בתור מחמאה והלוואי שהייתי מסוגל לעשות דבר כזה גם בשער 2,לפי דעתי זה אחד הדברים הכי יפים שהיה לנו אי פעם וכל הכבוד לכם על זה.
בנוגע למאמנים שעברו ועוד יעברו פה בעתיד אז נכון שאנחנו כאוהדים צריכים לעשות חשבון נפש עם עצמנו אבל זה אמור ללכת ביחד ולא רק אנחנו כקהל צריכים לעשות חשבון נפש אלא גם המאמן וגם השחקנים כי בנתיים אנחנו אלה שבאים למשחקים בטוב וברע.
המאמן שאתה טוען שלא תבכה עם הוא יילך ולא תבכה עם הוא ישאר צריך לבדוק טוב טוב עם עצמו למה הקהל נגדו,אני יכול להגיד לך משהו שאולי אתה לא יודע אבל מישל בשני יודע את זה טוב מאוד אני הייתי אחד התומכים של גיא לוי והגנתי עליו ודיברתי עם אלונה ליד מישל ואמרתי לה אל תדאגי אנחנו איתך בכל קבלת ההחלטות שלך אבל פתאום הבן אדם נדפק והתחיל לדבר בתקשורת בגנות הקהל והוא רוצה לחנך אותנו והוא עוד אומר לאוהד מסוים אתם תסבלו אותי עוד שנתיים לא יעזור לכם כלום או שהוא אומר עם אני הולך אלונה הולכת איתי.
אז אני שואל אותך זה נראה לך מאמן או בן אדם שפוי?
מי שמכיר אותי יודע שאני יודע בדיוק איך המערכת פועלת ואני מכיר קצת יותר מהרבה אנשים פה את הנפשות הפועלות בהנהלה ועם אני יגיד לך שגם להם כבר התחיל להימאס ההשתלחות שלו בקהל אז תאמין לי?
לגבי הנושא עם אלונה אני מעודכן ממישל ואני זוכר את אותה תקופה שניסית להוביל מהלך בשער 2.
לגבי גיא לוי, אין ספק שהוא טיפוס שונה, אפשר לומר מוזר או אפילו טיפה הזוי אבל לטעמי אגב יש לו
גם מעלות אבל לא אפתח את זה כאן כי זה לא חשוב בעיני. סיפור קצר, אחרי גמר גביע הטוטו חזרתי הביתה מוינטר
וראיתי חדשות הספורט. הגיע המשחק של באר-שבע והראיון עם גיא לוי לאחר המשחק ובמקרה גם אשתי ראתה
איתי את הראיון איתו. הוא דיבר על העטים ועל האופוריה ואז אשתי אומרת לי על גיא לוי "רואים שהוא בנאדם
סופר אינטיליגנט אבל הבעיה שלו שהוא חושב בקול ולפעמים זה נראה כמו חוסר טאקט".
ללא קשר ליכולותיו המקצועיות קשה להתעלם מהתוכן של הדברים. תדמיין שאלונה היתה מדברת על הקללות,
על אנרגיות שליליות, על קהל של הצלחות, על משטרות וכו'. ידידי היקר, בוא לא נתייפיף ונשים את הדברים על השולחן.
נכון שגיא לוי יכול היה להימנע מהיציאות האלה אבל תוכן הדברים מדויק מאוד והוא צדק בכל מילה שאמר.
תפקידנו כקהל הוא לטפל בכל אותם בעיות שציין גיא לוי כי הבעיות האלה קיימות ולא נצליח לברוח מהם.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

במודל שפה רוצים להנהיג-זה מודל של מועדון שכונתי, שבו פלנגות ופלגים קובעים את זהות המאמן,
כך זה נראה בעונה שעברה שחלקים בקהל דרשו את לנדאו מבלי לחשוב על העתיד, תוכניות מקצועיות? רחמנא ניצלן! והתוצאות? אסון- ובענק!
תכנון לטווח ארוך? בב"ש? לא יכול להיות, הרי המאמן הוא 'פסיכי' ואין לו מושג-קובעים האוהדים
נו רונן..שמע אתה לא טיפש, תחשוב..בלתי אפשרי בעליל שהקהל יקבע פה דברים כאלה! קהל יכול לקבוע באיזה צבע ישחקו וגם זה אני מאוד בספק, צבע קונפטי-? בבקשה, לא נהנים? אפשר לשבת בבית, לא אסון גדול

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט

שליחה על ידי אדום לוהט »

אוליי אוהדים טיפשים ....?
התקליט שלכם כבר נשרט תחליפו כבר !!!!
זה המאמן וזה מה יש מה אתה רוצה שהוא יגיד אם כל הזמן ובלי קשר לכלום אתם מקללים אותו !!!
תהיה רגע במקומו ונראה איך אתה היית מגיב
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]

סמל אישי של משתמש
קובי ממן

שליחה על ידי קובי ממן »

רונן כהן כתב:זה היה כל כך שקוף שאלו יהיו התשובות שלכם אז אני יגיד משהו באמת בקצרה,קובי ממן תזכור את התאריך של היום זה היום שאני רונן כהן מבטיח לך ולכל תומכי גיא לוי שהמאמן שלכם לא ישאר פה עוד שנתיים.
אתה יכול לשאול אנשים שמכירים אותי שאני מבטיח אני מקיים ואני מבטיח לכם שלא משנה באיזה מקום נסיים את העונה הוא לא ישאר פה.
וסרמיל היה מבצר בזה אתם צודקים אז הגיע הזמן שהוא יחזור להיות מה שהוא היה ואל תגידו לי שאני או אחרים הורסים את הקבוצה כי מתי שוסרמיל היה מבצר לא היה את אוהדי הקרנבל בשער 5 אז כבר תחליפו תירוץ.
וסרמיל יהפוך למבצר זה חלק משיר שאתם שרים לא?
אז וסרמיל יהפוך למבצר רק מתי שכולנו כאוהדים נהיה באותה עמדה מה שכרגע לא קורה ובזמן הקרוב גם לא יקרהוזאת בגלל שכל אחד ואחד ממכם מתעסק במשהו אחר,הקרייזי רד מתעסק עם הקאמלס,הקאמלס מתעסק עם שטויות אחרות וכולכם מתעסקים במקללים,אז אני יגיד לכם משהו קטן ואתם יכולים לשאול את מישל בשני,לעולם אני או יושבי שער 2 לא נשנה את דעתנו ולא משנה מה יקרה,אז מה שיקרה זה שאתם תתמכו בגיא לוי ואנחנו נמשיך להיות נגדו,אל תבקשו מאיתנו להשתנות כמו שאנחנו לא מבקשים ממכם.
ולחלק מאוהדים שאומרים לאוהדי שער 2 אל תבואו אתם רק הורסים יש לי דבר אחד להגיד לכם אתם כלום ותמיד תהיו כלום ומי שיש לו בעיה שיבוא ויגיד לנו את בפנים ולא התחבא אחרי מקלדת.
אני לא אוהד את גיא לוי, אני גם לא מעודד אותו, סה"כ נמאס לי מהשכונה הזאת שיש בוסרמיל, נמאס לצאת בהרגשה חרא גם אחרי ניצחונות,
חשבונות עושים בסוף העונה, אני סומך על אלונה ברקת ועל האנשים שסביבה שיידעו להחליט האם גיא היה טוב למועדון והאם הוא הצליח מספיק בשביל
להמשיך לאמן אותו. חיכינו הרבה עד שנפתרנו מהניהול השכונתי שהיה לנו פה, ועד שזה הגיע אז הקהל שכונה, קיבלנו נשיאת מועדון נפלאה
הרבה מעבר למה שציפינו ואני רוצה לסמוך עליה שתקבל החלטות נכונות, לא רוצה להתערב לה. אולי טיפה הגזמתי והקנטתי אבל לא באמת איכפת לי
אם הוא ימשיך שנה הבאה או שיסיים את החוזה, רציתי להדגיש ואני גם רוצה לקוות שלא אנחנו נחליט כמה הוא יעבוד, כי נמאס מהחלפת המאמנים
לפי הקריזות של הקהל. ואם אתה מתחייב שהוא לא יאמן, אני שוב אומר שאני מקווה שזה רק בגלל שאלונה תחליט שהוא לא מתאים מקצועית,
הוכחת אגב באמירה שלך שלא מעניין אותך אם הקבוצה תצליח מקצועית או אם נשחק יפה, את גיא לוי צריך להעיף בגלל האגו כי עכשיו זו מלחמה ואין
מצב שהוא ינצח=ישאר, נכון? בכל מקרה נגיד ותעברו לאלונה עם הקללות (שמעתי שהתחילו), אני בטוח שזה יצער אותה ויהיה חבל אם יום אחד היא
תישבר ותתייאש ותשתחרר מהקבוצה, כי שהקבוצה היתה במצב קשה ובסכנה לא הרבה מיהרו לקנות אותה ולשהקיע בה, אז אולי בדרך לא דרך גיא לוי
לא יהיה פה אבל גם אלונה לא, ואולי גם הקבוצה כבר לא תתקיים, גם בית"ר ב"ש היתה קבוצה, שלא היה לה כסף כניראה, ואם נסמוך על העיריה שתתחזק לנו
את הקבוצה כשאף אחד כבר לא ירצה להשקיע בבוץ שיהיה פה אז אפשר להיות בטוחים שהפועל ב"ש תמות ( זוכרים שהיתה לנו קבוצת כדורסל?? )
ולנו האוהדים יקירי הקבוצה שרק רוצים בטובתה יישאר אולי את וסרמיל בתור בית העלמין שלה, וכל זה יכול לקרות רק כדי לנצח בקרב האגו הזה?

תשמע גיא לא טלית שכולה תכלת, אולי כדאי שהוא פחות ידבר על הקהל ופחות יאמר מה הוא חושב, אבל הדברים שהוא אומר הם נכונים ולא הכי נעים לשמוע,
אבל ברובם אמיתיים וזו עובדה. תשמע משהו, אחרי הפסד גיא מוחא כפיים לקהל, אתה אומר הבחור הזה מזלזל בנו, ואני חושב שהבחור הזה פגוע מאיתנו
משחק או שניים קודם בגמר גביע הטוטו קראו לו לבוא לקהל, ומיד אח"כ מקללים אותו קללות מוות, אז מה היית עושה? אולי הוא מחא כפיים מאכזבה,
כפיים של וואלה איכזבתם, כפיים של וואלה אין לי מילים, תנסה לחשוב בכיוון.
עוד מצב, אומרים שהוא יצא אחרי משחק עם הרכב שלו וצפר צפירות חתונה, קח סיטואציה, אתה רונן כהן מחליף את גיא לוי עוד כמה מחזורים,
והקבוצה משחקת חרא ורק מפסידה, זה יכול לקרות, נכון? הקהל ממתין שתיים-שלוש משחקים (בכל זאת מאמן חדש) אבל בסוף גם אתה תקבל קללות קשות,
כי אתה לא שונה משאר האנשים שהיו אצלנו על הקווים, וירדו לך לחיים ויקללו בקללות מזוויעות את כל המשפחה, מה היית עושה אם אתה
לא רוצה להיות אלים ובכל זאת לכבד את עצמך? הרי אתה משתגע כבר, מתפוצץ, אז אולי הצפירות האלה הם של "כוסססאמממק תתפוצצו..."
גם בן אדם חזק נשבר לפעמים,אפילו אם זה שבירה בקטנה, כל אחד מתישהו יוציא עצבים.

בקיצור קל להיתפס למילים, יותר קשה לנסות להבין.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

רונן כהן כתב:גיא לוי כנראה מאמן טיפש עם בסוף המשחק הוא אומר וסרמיל או המשטרה בכוננות שיא אז גיא לוי סתם דברים שכדאי שתדע:
1.האליפות עוברת דרך וסרמיל,ניצחת פה לקחת אליפות= איציק זוהר,אבי נמני,אייל ברקוביץ,אלי אוחנה ועוד טובים ורבים אמרו את המשפט הזה.
2.הרגשנו בצומת בית קמה שכבר 1-0 לבאר שבע= הרבה שחקנים שיש להם יותר מושג ממך אדוני המאמן על וסרמיל.
3.כותרות מעיתונים בעבר= וסרמיל=הגהנום,וסרמיל=מבצרה הביתי של קבוצת הפועל באר שבע

וסרמיל+הקהל תמיד היו הפחד של קבוצות רבות שהגיעו לשחק נגדנו,הקהל מספר 1 זה לא שיר זו עובדה.
אתה חיי בזמן עבר...

שים לב לדוגמאות השחקנים שאתה נותן שדיברו על זה שהאליפות עוברת בבאר שבע - כולם היום כבר מאמנים, בעלי קבוצות ומנג'רים...
עיתונים מהעבר...

היום כולם יודעים שבווסרמיל אוספים נקודות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אתם לא מבינים שאתם הפכתם במו גרונכם, את גיא לוי לגדול, אולי אפילו גדול מהקבוצה עצמה...
אחרת תסביר לי את זה שאתם רוב המשחק וגם במחצית ובסיום מתמקדים רק בו ובקללות נגדו (אולי לא אתה באופן אישי).
גם הגיע הזמן שתפסיקו לחשוב את עצמכם לכאלו משפיעים - כי אם זה באמת היה ככה גיא לוי לא היה פה כבר ממזמן - אז כנראה שאתם לא כאלה משפיעים כמו שהייתם או כמו שאתם חושבים שאתם.
אנחנו לא אוהדים פחות ממך (וגם לא יותר) ויש בינינו שלא אכפת להם אם גיא לוי יישאר פה גם לעוד חמש שנים - אבל אנחנו גם יודעים שאנחנו לא קובעים בקבוצה. ככה שנישארו לנו 2 אופציות: לעודד בכל מקרה או לסתום.
מצטער, האסימון שלי נפל בשנה שעברה והחלטתי שהשנה לא משנה כמה גרוע יהיה אני אמשיך לעודד כמה שאוכל ואחר כך ה' יעזור. לשימחתי בינתיים יש תוצאות ויש מיקום שמוביל אותנו לליגת העל - ואני מסתפק בזה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
atedgi

שליחה על ידי atedgi »

אתה צודק הוא פה ל3 שנים ואתה פה כל הזמןן עם הקבוצה
והוא מנסה לעזור לך כי אחרי הכל אתה זה שתשאר פהה הוא יעזובב
ואם היו מקללים אותך כל הזמן לא משנה מתי גם אתה היית מוחא כפיים ככה בזלזול תנסו להיות אתם מאמנים ועוד של הפועל באר שבע קבוצה עם לחץ ענק וצפיות ענקיותת ונראה אותכם עומדים בזה נראה אותכם אם לא יקללו אותכם תעשו לי טובה
אז אולי תנסו ללכת איתו במוקם ללכת עם ראש בקיר כי זה לא יעזורר בסוף אלונה היא זאת שקובעות ותאמינו לי שהיא לא תזרוק את גיא לוי
והוא צודק זה לא חכומה לעודד רק אחרי ניצחון!!!
תמונה

שלח תגובה