לגבי הנושא עם אלונה אני מעודכן ממישל ואני זוכר את אותה תקופה שניסית להוביל מהלך בשער 2.רונן כהן כתב:אריק קודם כל חשוב שתדע שאמרתי אוהדי קרנבל אמרתי את זה בתור מחמאה והלוואי שהייתי מסוגל לעשות דבר כזה גם בשער 2,לפי דעתי זה אחד הדברים הכי יפים שהיה לנו אי פעם וכל הכבוד לכם על זה.
בנוגע למאמנים שעברו ועוד יעברו פה בעתיד אז נכון שאנחנו כאוהדים צריכים לעשות חשבון נפש עם עצמנו אבל זה אמור ללכת ביחד ולא רק אנחנו כקהל צריכים לעשות חשבון נפש אלא גם המאמן וגם השחקנים כי בנתיים אנחנו אלה שבאים למשחקים בטוב וברע.
המאמן שאתה טוען שלא תבכה עם הוא יילך ולא תבכה עם הוא ישאר צריך לבדוק טוב טוב עם עצמו למה הקהל נגדו,אני יכול להגיד לך משהו שאולי אתה לא יודע אבל מישל בשני יודע את זה טוב מאוד אני הייתי אחד התומכים של גיא לוי והגנתי עליו ודיברתי עם אלונה ליד מישל ואמרתי לה אל תדאגי אנחנו איתך בכל קבלת ההחלטות שלך אבל פתאום הבן אדם נדפק והתחיל לדבר בתקשורת בגנות הקהל והוא רוצה לחנך אותנו והוא עוד אומר לאוהד מסוים אתם תסבלו אותי עוד שנתיים לא יעזור לכם כלום או שהוא אומר עם אני הולך אלונה הולכת איתי.
אז אני שואל אותך זה נראה לך מאמן או בן אדם שפוי?
מי שמכיר אותי יודע שאני יודע בדיוק איך המערכת פועלת ואני מכיר קצת יותר מהרבה אנשים פה את הנפשות הפועלות בהנהלה ועם אני יגיד לך שגם להם כבר התחיל להימאס ההשתלחות שלו בקהל אז תאמין לי?
לגבי גיא לוי, אין ספק שהוא טיפוס שונה, אפשר לומר מוזר או אפילו טיפה הזוי אבל לטעמי אגב יש לו
גם מעלות אבל לא אפתח את זה כאן כי זה לא חשוב בעיני. סיפור קצר, אחרי גמר גביע הטוטו חזרתי הביתה מוינטר
וראיתי חדשות הספורט. הגיע המשחק של באר-שבע והראיון עם גיא לוי לאחר המשחק ובמקרה גם אשתי ראתה
איתי את הראיון איתו. הוא דיבר על העטים ועל האופוריה ואז אשתי אומרת לי על גיא לוי "רואים שהוא בנאדם
סופר אינטיליגנט אבל הבעיה שלו שהוא חושב בקול ולפעמים זה נראה כמו חוסר טאקט".
ללא קשר ליכולותיו המקצועיות קשה להתעלם מהתוכן של הדברים. תדמיין שאלונה היתה מדברת על הקללות,
על אנרגיות שליליות, על קהל של הצלחות, על משטרות וכו'. ידידי היקר, בוא לא נתייפיף ונשים את הדברים על השולחן.
נכון שגיא לוי יכול היה להימנע מהיציאות האלה אבל תוכן הדברים מדויק מאוד והוא צדק בכל מילה שאמר.
תפקידנו כקהל הוא לטפל בכל אותם בעיות שציין גיא לוי כי הבעיות האלה קיימות ולא נצליח לברוח מהם.