הרימון האדום בשער 11 - הפנאטיקס מתכנן מגה נקמה שלא ברא השטן!
Re: הרימון האדום בשער 11 - הפנאטיקס מתכנן מגה נקמה שלא ברא השטן!
שתיהיו בריאים
אתם מדברים פה על לינץ׳ לאוהדי מכבי שינסו להדליק אבוקה צהובה... בואו נגיד שזה "בסדר"
סיבוב הבא יש עוד משחק איתם, הייתם רוצים שאחד(או כמה) מהאוהדים שלנו יקבל לינץ׳ דומה באחת הסימטאות מחוץ לבלומפילד?
חבל שאנחנו צריכים להיות חלק מהדברים האלה. למה זה טוב?
אוהד הפועל ת"א קיבל פטיש בראש, אוהד בית"ר נדקר לפני 4-5 שנים, חסר מטומטמים בכל עיר בארץ שיעשו דבר דומה?
יום אחד יקרה אסון גדול. משפחות עלולות להיהרס בגלל יריבות מטופשת בין אוהדים.
אתם מדברים פה על לינץ׳ לאוהדי מכבי שינסו להדליק אבוקה צהובה... בואו נגיד שזה "בסדר"
סיבוב הבא יש עוד משחק איתם, הייתם רוצים שאחד(או כמה) מהאוהדים שלנו יקבל לינץ׳ דומה באחת הסימטאות מחוץ לבלומפילד?
אוהד הפועל ת"א קיבל פטיש בראש, אוהד בית"ר נדקר לפני 4-5 שנים, חסר מטומטמים בכל עיר בארץ שיעשו דבר דומה?
- The red one
אין מה לעשות שמעון, זו המציאות. בטוח שכולם פה מתנגדים לאלימות מכל סוג שהוא אבל יחד עם זאת לאף אחד פה אין דרך לעצור את זה.
אורי - ״קצת״ נסחפת עם הכותרת ..
אורי - ״קצת״ נסחפת עם הכותרת ..
שמעון א כתב:שתיהיו בריאים
מתפלל בשבילם שהם לא כאלה מטומטמים. שההקנטות יסתיימו בשירה או בשלטים למינהם. דרך אגב, את לדברים האלה בדרכ שולחים ילדים בני עשרה שפחות בולטים, זה יכול להגמר בהפיכת ילד לצמח, שלא נגיע לדברים האלה. שיפגשו שני הארגונים מחוץ לאיצטדיון וילכו מכות כל מי שרוצה, לא לערב בזה את הקהל הגדול.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- dardasmiley
לא הייתי מקל ראש באזהרה הזו. אני לא יודע מה המקור לזה אבל הפאנטיקס כן מורכב ברובו מילדים/צעירים שלא באמת יודעים לחשוב עד הסוף.
פותח הטופיק אם יש לך מידע אמין לנושא, אני באמת מבקש שתפנה למועדון, כמו שאמרו החברים מעליי זה עלול להגמר באסון.
פותח הטופיק אם יש לך מידע אמין לנושא, אני באמת מבקש שתפנה למועדון, כמו שאמרו החברים מעליי זה עלול להגמר באסון.
- The red one
במקרה הזה צריך להגיד את האמת שהיא שהארגון שלנו העביר את המלחמה הזו לתוך היציעים וזה ממש חבל..Guevara כתב:מתפלל בשבילם שהם לא כאלה מטומטמים. שההקנטות יסתיימו בשירה או בשלטים למינהם. דרך אגב, את לדברים האלה בדרכ שולחים ילדים בני עשרה שפחות בולטים, זה יכול להגמר בהפיכת ילד לצמח, שלא נגיע לדברים האלה. שיפגשו שני הארגונים מחוץ לאיצטדיון וילכו מכות כל מי שרוצה, לא לערב בזה את הקהל הגדול.
הניסיון הפתטי להדמות לגלוחי הראש ולובשי השחורות מסרביה חייב להסתיים בשבירת פיקות בברכיים על ידי יחידות המשטרה השונות.
כל מי שמגיע למגרש כדורגל כשמטרת הגג שלו להסב נזק ולפגוע באוהדים, ראוי שישב בבית סוהר, עדיף עם כמה עצמות מרוסקות, בין אם הוא לובש צהוב או אדום.
ילדים צמחים, מישהו שלח לי ילדים צמחים,
רסיסים של כוונה, עיגולים של אמונה, מה עוד יכולתי לבקש.
כל מי שמגיע למגרש כדורגל כשמטרת הגג שלו להסב נזק ולפגוע באוהדים, ראוי שישב בבית סוהר, עדיף עם כמה עצמות מרוסקות, בין אם הוא לובש צהוב או אדום.
ילדים צמחים, מישהו שלח לי ילדים צמחים,
רסיסים של כוונה, עיגולים של אמונה, מה עוד יכולתי לבקש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות.
כבר נוכחנו לגלות שכשבאמת רוצים להחדיר אבוקות ליציע אז קשה מאוד לעצור את זה.
במיוחד בטרנר.ForeverRed כתב:אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות.
חוץ מהמשחק נגד בית"ר, הבידוק על הפנים.
מאמין שיגבירו את רמת הבידוק בראשון, אבל עדין מי שירצה יכניס.
תודה רבה.RedRock כתב:
אורי הוא אוהד מכבי
אחד הבכירים...
- yanivnew91
חחח הכי פתטי שלך עד היוםגיל שגיב כתב:
תודה רבה.
חבורה של מביכים סגרו את הטופיק הזה אחריי זה מצוטטים אתכם בשרמוטה ה12 וצוחקים עליכם.
שידליקו במזרחי במערבי ואפילו בבוקסים ליד אלונה, יעשו לעצמם פאדיחות של החיים, שינסו בדרומי ומכאן זה כבר באחריות הארגון ואנשי הדרומי.
שידליקו במזרחי במערבי ואפילו בבוקסים ליד אלונה, יעשו לעצמם פאדיחות של החיים, שינסו בדרומי ומכאן זה כבר באחריות הארגון ואנשי הדרומי.
הכי מצחיק שהאוהדים של מכבי פנו להנהלה שלהם כדי שלימדו מב"ש איך לנהל הגרלות חח
הם אומרים שההגרלות אצלם מכורות ובקומבינות. מי היה מאמין, התהפכו היוצרות.
לפני שנתיים ניסינו ללמוד מהם, עכשיו זה הפוך.
הם אומרים שההגרלות אצלם מכורות ובקומבינות. מי היה מאמין, התהפכו היוצרות.
לפני שנתיים ניסינו ללמוד מהם, עכשיו זה הפוך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yanivnew91 כתב: חחח הכי פתטי שלך עד היום
זה ניחא. אבל לצטט את 'redrock'? זה וואחד הרמה לוולה...
RedRock כתב:
אני אנסה להסביר.
גיל שגיב חבר בפורומים השונים של הפועל משהו כמו 10 שנים. בכינוי הזה בכל אופן...
לאורך השנים הוא הצליח ליצור לעצמו מוניטין מאוד מפוקפק, גם אם יודה בכך וגם אם לאו.
במהלך השנים הבנו שהוא יודע לחרוז יופי, להתעמק בנושאים גם כשכולם כבר שבעו ממנו (יש שיאמרו - לחפור)
ובעיקר - לתת את התחושה שהוא יודע הכל, מקושר לכולם אבל לא יכול להגיד כלום כמובן.
אז שמענו שהוא התקרב מאוד לאסי באותה עונה באשדוד, שמענו שמלמליאן שם, שיוסי מזרחי פה. שכליבאת שם ושי מימון שם. שסבסטיאן מילה פה וההוא שם. בקיצור - ים של בלוף.
גם כשבילף, לא הסכים להודות בטעות...תמיד מצא תירוץ או התחמק ובעיקר - דיבר בביטחון מבלי באמת לומר אף מילה...הכל בשביל ליצור את התדמית של ההוא שיודע הכל.
וזה רק לגבי הרכש...
אל מול עשרות או מאות של 'פיקשושים' (ברור, הכל קיבל טוויסט ברגע האחרון........) עומדים לזכותו משהו כמו 2 וחצי הימורים אותם מזכיר פעם אחר פעם בכל ויכוח שעולה. יש שיגידו שגם תרנגולעיוור תופס לו מדי פעם גרגיר...
מעטים הגולשים, מבין הקבועים, ולא רק באתר הזה, שגיל שגיב לא הצליח להגיע איתם לדין ודברים לא סימפטי.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני לוקח את דבריו של גיל בערבון מוגבל מאוד ומתייחס אליהם בביטול. בלאו הכי, הוא יטען אח"כ שזה היה קרוב לסיכום אבל היה 'טוויסט' ברגע האחרון...
מה שכן, חשוב לי לציין שההודעות נמחקו שלא כתוצאה מהסקפטיות שלי בדבריו של גיל אלא בגלל שזה הפך לטופיק מפגר שבו גיל נהנה להתעלל בילדים צמאי מידע שזורקים שמות מהטופ של הכדורגל העולמי כי זה 'מצחיק' (ובעיקר מזב-ל...)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
טודע רבע ?yanivnew91 כתב: חחח הכי פתטי שלך עד היום
פשששששש.....אורי אדום בנשמה כתב:
זה ניחא. אבל לצטט את 'redrock'? זה וואחד הרמה לוולה...
לכבוד הוא לי, באמת.
תראו לי עוד גולש כאן שאורי יעשה מאמץ שכזה כדי להגיב לתודה רבה שכתב על דברים של כותב אחר....
איזו השקעה בחפירה בעבר ! ועוד לזכור שהיה דבר כזה ??? ראבק אפילו אני לא זוכר !
אבל ! וזה האבל ההכי חשוב - רק מי שסופרים את דעותיו ואת כתיבתו גם זוכרים את דבריו שלא לדבר על זוכרים את התגובות שנכתבות כלפיו !
לכבוד הוא לי, כבר כתבתי ?
ובכלל, אז 'redrock' כתב שאורי אוהד מכבי, גם אני שמעתי על זה בעבר ולא ייחסתי לזה חשיבות.
ברגע שזה נכתב כאן על ידו....הבנתי שזה כבר ידוע לעוד כמה כאן בפורום.
אין בזה בושה, אז אורי היה בעבר אוהד מכבי ועבר לאהוד את הקבוצה שלנו...יש עוד כמוהו בבאר שבע לדעתי ואין בזה שום דבר פסול.
אורי ידידי, אין לך על מה להתבייש ועל מה לכעוס.