יציע מערבי להתעורר !
Re: יציע מערבי להתעורר !
לפני שמנסים להעיר את המערבי והמזרחיאו הצפוני שקודם כל הדרומי יעודד, יש בכלל בצדדים אנשים יושבים,
אנשים קנו לשם מנוי כי זה זול ולא כי הם באים לעודד.
אנשים קנו לשם מנוי כי זה זול ולא כי הם באים לעודד.

העידוד נגד כפר סבא היה הכי חלש שלנו בטרנר מתחילת העונה.
אני יושב במזרחי, מנסה לעודד כמה שאפשר אבל אין הצטרפות, רק מדי פעם.
בדרומי העידוד גם היה על הפנים, החבר'ה שם עושים עבודה מעולה אבל שרו חלש מאוד בשבת.
אולי זה היריבות, אולי זה השחצנות שכל משחק בכיס ואין התרגשות כבר וצורך לעודד, ככה זה נראה.
דרומי חזק יביא לעידוד חזק גם בשאר היציעים לדעתי
בדרומי העידוד גם היה על הפנים, החבר'ה שם עושים עבודה מעולה אבל שרו חלש מאוד בשבת.
אולי זה היריבות, אולי זה השחצנות שכל משחק בכיס ואין התרגשות כבר וצורך לעודד, ככה זה נראה.
- red and white
- Title: Almog
לא מסכים, לדעתי העידוד בדרומי היה חזק, אבל בכל זאת האנשים במערבי ישנו, ובמזרחי היו 50 אנשים שעשו טובה שהם מחזירים "או או או".ran כתב:העידוד נגד כפר סבא היה הכי חלש שלנו בטרנר מתחילת העונה.
היה עידוד סבבה לגמרי
לא כמו נגד הפועל חיפה אבל היה סבבה
היו דברים יפים כמו הניסיון החדש
לא כמו נגד הפועל חיפה אבל היה סבבה
היו דברים יפים כמו הניסיון החדש
- ForeverRed
אתה יושב בדרומי?red and white כתב: לא מסכים, לדעתי העידוד בדרומי היה חזק, אבל בכל זאת האנשים במערבי ישנו, ובמזרחי היו 50 אנשים שעשו טובה שהם מחזירים "או או או".
- red and white
כןForeverRed כתב: אתה יושב בדרומי?
- ForeverRed
כמו שחשבתי.red and white כתב: כן
רק מישהו שיושב בדרומי יכול לחשוב שהעידוד היה חזק.
אתם לא יכולים לשמוע את עצמכם.
מרגישים אם העידוד חזק גם מבפניםForeverRed כתב: כמו שחשבתי.
למה?העידוד היה בסדר גמור. במחצית השניה היה עידוד טוב.ForeverRed כתב: כמו שחשבתי.
ואני יושב במזרחי.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עזבתי השנה את יציע המעודדים בעיקר בגלל ההחלטה לשבת מאחורי השער ורציתי לראות טוב בטרנר. אני עכשיו במערבי ומעודד כמו הרבה לידי בישיבה ואולי זה לא נראה כי אנחנו לא עומדים וקופצים,לא חייב לקפוץ כדי לשיר. דווקא בחלק התחתון של שער 2 אנשים מסביבי מעודדים, אולי זה נבלע ביציע הגדול אבל אני רואה נסיון הצטרפות. כמו שאמרו לפני גם אני ראיתי שהדרומי מכוון תמיד למזרחי אז אין שיתוף של כל המערבי, תכוונו את הידיים אלינו ואולי קצת את הרמקול ותקבלו אחלה פידבק, כי יושבים לידי הרבה שאני מזהה משער 5 שהיו מעודדים לידי בשנים האחרונות.
הוסבר בכל מקום אפשרי שאנחנו צועקים בכללי לשני היציעים ולאו דווקא למזרחי, בד"כ רק הם עונים אז ההמשך ברור שהוא אליהם...clark kent כתב:עזבתי השנה את יציע המעודדים בעיקר בגלל ההחלטה לשבת מאחורי השער ורציתי לראות טוב בטרנר. אני עכשיו במערבי ומעודד כמו הרבה לידי בישיבה ואולי זה לא נראה כי אנחנו לא עומדים וקופצים,לא חייב לקפוץ כדי לשיר. דווקא בחלק התחתון של שער 2 אנשים מסביבי מעודדים, אולי זה נבלע ביציע הגדול אבל אני רואה נסיון הצטרפות. כמו שאמרו לפני גם אני ראיתי שהדרומי מכוון תמיד למזרחי אז אין שיתוף של כל המערבי, תכוונו את הידיים אלינו ואולי קצת את הרמקול ותקבלו אחלה פידבק, כי יושבים לידי הרבה שאני מזהה משער 5 שהיו מעודדים לידי בשנים האחרונות.
בשבת האחרונה גם הם היו פח ועושים טובה.
הגיע הזמן שהדרומי יתעסק רק בדרומי מי שיירצה מוזמן להצטרף בכיף.
- red and white
אחי אתה צודק שאמורים לצעוק לשני היציעים וזה גם מה שאומרים אנשי הגדר, אבל במציאות חוץ מכמה עשרות כולם מכוונים למזרחיRedHell כתב:
הוסבר בכל מקום אפשרי שאנחנו צועקים בכללי לשני היציעים ולאו דווקא למזרחי, בד"כ רק הם עונים אז ההמשך ברור שהוא אליהם...
בשבת האחרונה גם הם היו פח ועושים טובה.
הגיע הזמן שהדרומי יתעסק רק בדרומי מי שיירצה מוזמן להצטרף בכיף.
אני מקווה שבעונה הבאה כל אלה שבאו לדרומי כדי לשבת בצדדים יבינו את הקטע ויעופו ליציע אחר. למרות שאני פסימי בקטע הזה.
- The red one
גם אני. כל עוד זה יהיה היציע הכי זול זה ימשיך להיות ככה.ReDo כתב:אני מקווה שבעונה הבאה כל אלה שבאו לדרומי כדי לשבת בצדדים יבינו את הקטע ויעופו ליציע אחר. למרות שאני פסימי בקטע הזה.
כן תהיה תחלופה לדעתי, בגלל הרבה טמבלים שלא קלטו את הקונספט של הדרומי למרות שחפרו על זה כל כך הרבה זמן, אבל רוב נחבר׳ה בפינות יישארו לדעתי ..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ReDo כתב:אני מקווה שבעונה הבאה כל אלה שבאו לדרומי כדי לשבת בצדדים יבינו את הקטע ויעופו ליציע אחר. למרות שאני פסימי בקטע הזה.
אתה באמת בונה על גוש מעודד של 3,000 איש? תשכח מזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר