סוף כל סוף משחק עונה אמיתי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: סוף כל סוף משחק עונה אמיתי !

שליחה על ידי blueman »

שמעון א כתב: והוא(טב"ח)התנצל על זה.
שיחקנו טוב, נלחמנו, לחצנו ושלטנו ברוב המשחק. סבבה. מה זה נתן לנו? גם עונה שעברה התענגנו על המשחק האחרון עם מכבי בפלייאוף 1-1 עם השער של הובאן.

נ.ב.
באמת הבלוף התגלה בסוף.
בדיוק, הבלוף אכן התגלה בסוף, השנה בניגוד ל"בלוף, של שנה שעברה עלתה למגרש קבוצה ששיחקה כדורגל, לא התגוננה 90 דקות וגנבה גול, אלא ביטלה את היריב הכי חזק שלה. השנה לעומת שנה שעברה אני יותר אופטימי שהבלוף לא יתגלה כי אני חושב שאין בלוף השנה, אתה לא יכול לשחק ככה נגד מכבי ולהגיד שאתה בלוף, אתה יכול לשפר ולעבוד על הסיומת, אתה יכול לתקן ולעבוד על תיאום של שחקנים, לשפר את המסירה האחרונה לפני הגול וכו אבל שאר הדברים קיימים, אתה באמת יכול להגיד שהשנה תיראה כמו שנה שעברה? אתה באמת רואה את אותה קבוצה? אתה באמת חושב שגם השנה אנחנו בלוף? אתם לא יכולים להגיד לפני כמה חודשים שהמטרה שלנו תהיה להילחם על האליפות ואז בהפסד אחד להגיד שאנחנו עם אותו אופי ושאנחנו לא מתקדמים ולא כלום. נראה לי שהקהל שלנו צריך לעשות קודם את השינוי בראש ואז יהיה אפשר לבוא לקבוצה בטענות על אופי. אופי של ווינרים מתחיל בזה שמבינים שלפעמים גם מפסידים אבל מה שחשוב זה הדרך, וכמו שאמרתי מעדיף קבוצה שמפסידה למכבי שהם מתגוננים 90 דקות ועוקצים אותי ב 3 התקפות מאשר קבוצה משפסידה לרעננה במשחק שבא לך למות כי לא הגעת למצב אחד. בטווח הארוך הקבוצה הראשונה תיקח תואר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

שמעון א כתב: והוא(טב"ח)התנצל על זה.
שיחקנו טוב, נלחמנו, לחצנו ושלטנו ברוב המשחק. סבבה. מה זה נתן לנו? גם עונה שעברה התענגנו על המשחק האחרון עם מכבי בפלייאוף 1-1 עם השער של הובאן.

נ.ב.
באמת הבלוף התגלה בסוף.
בלוף במובן של ריצה אמיתית לאליפות ? אם כן...אז זה לא היה צריך להתגלות, אני מעריך שרבים לא האמינו שאנחנו באמת רצים לאליפות בעונה שעברה.

ולגבי "מה זה נתן לנו ?"
כתבתי - זה חלק מתהליך בריא של קבוצה שתמיד במשחקים חשובים מול קבוצות גדולות הסתגרה...בנתה על מתפרצות....והיום היא יוזמת,שולטת, מגיעה למצבים....השלב הבא הוא מיצוי מקסימלי של מצבי כיבוש.

גם זה יבוא.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: בדיוק, הבלוף אכן התגלה בסוף, השנה בניגוד ל"בלוף, של שנה שעברה עלתה למגרש קבוצה ששיחקה כדורגל, לא התגוננה 90 דקות וגנבה גול, אלא ביטלה את היריב הכי חזק שלה. השנה לעומת שנה שעברה אני יותר אופטימי שהבלוף לא יתגלה כי אני חושב שאין בלוף השנה, אתה לא יכול לשחק ככה נגד מכבי ולהגיד שאתה בלוף, אתה יכול לשפר ולעבוד על הסיומת, אתה יכול לתקן ולעבוד על תיאום של שחקנים, לשפר את המסירה האחרונה לפני הגול וכו אבל שאר הדברים קיימים, אתה באמת יכול להגיד שהשנה תיראה כמו שנה שעברה? אתה באמת רואה את אותה קבוצה? אתה באמת חושב שגם השנה אנחנו בלוף? אתם לא יכולים להגיד לפני כמה חודשים שהמטרה שלנו תהיה להילחם על האליפות ואז בהפסד אחד להגיד שאנחנו עם אותו אופי ושאנחנו לא מתקדמים ולא כלום. נראה לי שהקהל שלנו צריך לעשות קודם את השינוי בראש ואז יהיה אפשר לבוא לקבוצה בטענות על אופי. אופי של ווינרים מתחיל בזה שמבינים שלפעמים גם מפסידים אבל מה שחשוב זה הדרך, וכמו שאמרתי מעדיף קבוצה שמפסידה למכבי שהם מתגוננים 90 דקות ועוקצים אותי ב 3 התקפות מאשר קבוצה משפסידה לרעננה במשחק שבא לך למות כי לא הגעת למצב אחד. בטווח הארוך הקבוצה הראשונה תיקח תואר.
!!!!!! :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

יאללה, חדל זיוניי מוח, ממליץ להחשיך את הפורום עד יום חמישי הבא.

בלי אכילת ראשים,
בלי סיסמאות,
בלי "אפילו שחקני מכבי אמרו.."
בלי "הגיע לנו"

בלי.

לחזור בחמישי הבא כשאנחנו שוכחים כליל מהמשחק אתמול בטדי, על הטוב והרע שלו ופשוט להכות בהפועל רעננה.

בלי דיבורים, בלי "תן לי 1:0 קטן", בלי כבשה שחורה...מכה אנושה למועדון המסריח הזה שעולה בהרכב עם בביייב, יעקוביב, שוקריב, טירניב ושאר פועלי בניין מהשרון ועושה לנו בצפר פעם אחר פעם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שוב, אני לא חושב שאנחנו בלוף.

פשוט חושב שאנשים יצאו מהמשחק יותר מידיי מבסוטים. שורה תחתונה - הפסדנו. אנחנו לא קבוצה שצריכה מחמאות. אנחנו צריכים תוצאות.

אגב, היו דקות אתמול שמכבי פחדה מאיתנו, וראו את זה באיבודי כדור, וזה מצויין. אם נצליח להיות מפחידים וליצור הרתעה גם נגד רעננה לדוגמא, ולא כמו עונה קודמת שכמעט כל קבוצה הניע נגדנו כדור בחופשיות ובלי פחד, זה בכלל מצויין.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

שמעון א כתב:שוב, אני לא חושב שאנחנו בלוף.

פשוט חושב שאנשים יצאו מהמשחק יותר מידיי מבסוטים. שורה תחתונה - הפסדנו. אנחנו לא קבוצה שצריכה מחמאות. אנחנו צריכים תוצאות.

אגב, היו דקות אתמול שמכבי פחדה מאיתנו, וראו את זה באיבודי כדור, וזה מצויין. אם נצליח להיות מפחידים וליצור הרתעה גם נגד רעננה לדוגמא, ולא כמו עונה קודמת שכמעט כל קבוצה הניע נגדנו כדור בחופשיות ובלי פחד, זה בכלל מצויין.
כל מי שהיה "מבסוט" מהמשחק אתמול אמר שהמבחן האמיתי הוא האם היכולת הזאת תהיה גם נגד רעננה.
בלי זה לא עשינו כלום.
כמו שטוטי אמר, בלי תירוצים ובלי תן לי רק 1:0 קטן, לבוא נגד כל הבאבייבים והיעקובוביצים ולתת בראש.
אם זה יקרה אני אדע שאנחנו באמת מתקדמים ושזה לא היה חד פעמי.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:יאללה, חדל זיוניי מוח, ממליץ להחשיך את הפורום עד יום חמישי הבא.

בלי אכילת ראשים,
בלי סיסמאות,
בלי "אפילו שחקני מכבי אמרו.."
בלי "הגיע לנו"

בלי.

לחזור בחמישי הבא כשאנחנו שוכחים כליל מהמשחק אתמול בטדי, על הטוב והרע שלו ופשוט להכות בהפועל רעננה.

בלי דיבורים, בלי "תן לי 1:0 קטן", בלי כבשה שחורה...מכה אנושה למועדון המסריח הזה שעולה בהרכב עם בביייב, יעקוביב, שוקריב, טירניב ושאר פועלי בניין מהשרון ועושה לנו בצפר פעם אחר פעם
אני מוחה בשמם של הקווקזים (ואני לא יוצא קווקז).... :כרטיס אדום:
לא מכובד.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

כשרעננה יראו את המשחק כהכנה לפני המפגש מולנו הם יפחדו, ההרתעה התחילה אתמול

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גיל שגיב כתב:
אני מוחה בשמם של הקווקזים (ואני לא יוצא קווקז).... :כרטיס אדום:
לא מכובד.
זה מתקזז עם כמות המחאות כנגד הפוסטים שלך...;)

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעון אחי, רואים שאתה כותב מכאב מכיוון שלא ניצחנו למרות יכולת מעולה וגם מבין את הכיוון שאתה חושב עליו.
אבל זה בסה"כ מחזור שני ויש ממה להיות מעודדים. יש פה קבוצה מאוד טובה, בריאה ועם אחלה תחרות על ההרכב. כמו שנזהרנו מלהיכנס לאופוריה בעונות קודמות, כך צריך לא להוריד את הראש עכשיו. כן, מכבי פייבוריטית וזו לא תהיה סנסציה אם הם יזכו באליפות, אבל דווקא אחרי ההפסד אתמול, עושה רושם שניתן להם פייט הרבה יותר רציני השנה. גם הם מבינים את זה.
מעכשיו צריך לפמפמם רק רעננה. ננצח אותם ונתקדם הלאה. מאמין מאוד בקבוצה הזו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני זוכר איך אנשים פה זלזלו בהחתמה של ריקן בקיץ.
שחקן פנטסטי.
לוקח אותו במקום ראדי בלי לחשוב פעמיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:אני זוכר איך אנשים פה זלזלו בהחתמה של ריקן בקיץ.
שחקן פנטסטי.
לוקח אותו במקום ראדי בלי לחשוב פעמיים.
מסכים מאוד.
ריקן שחקן נהדר, אני אישית חשבתי שהם ישתמשו בו כמגן שמאלי ובגלל זה חשבתי שאולי הוא לא יצליח, אבל כקשר 50-50 הוא מעולה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אפשר פה להמשיך ולאונן על הכדורגל שלנו אתמול,אבל בשורה התחתונה יצאנו בלי כלום מול קבוצה שבוא נגיד עברה בסוף השבוע כזאת מהפכה שאם זה היה קורה אצלנו אין לי ספק שהיינו מתפרקים לחתיכות.
מדברים כאן על שנים עברו שמכבי הפסידו כאן והיו טובים יותר ועכשיו לצורך העניין תורנו.
אז זהו שממש לא,כי בניגוד אליהם סף השבירה שלנו הוא כמו של ילד בן שנתיים שהחבאת לו את המוצץ.
הם שידרו ומשדרים המון עוצמה ובטחון ביכולת שלהם.
אפשר לקרוא לזה שחצנות,מכביזם וכו וכו,בסוף זו מנטליות שרק עם הישגים מוכחים מגיעים אליה ואולי דווקא בש צריכה לקחת דוגמא ממכבי,איך הופכים מהבדיחה העשירה של הליגה שקורסת ומפסידה ברגעי הכרעה,לקבוצה דורסנית,מאיימת שבטוחה כל כך בעצמה.
אז לפני שיוצאים כאן בחגיגות על שליטה בכדור ואחוזים שבמקרה הטוב הולכים לפח אחרי המשחק,אולי כדאי שנגדל אופי וננצח מתי שאנחנו צריכים לנצח,גם אם ליריבה קוראים מכבי ת"א או מכבי זהבי תא.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני לא מבין איך אתם מתלהבים מהעומק שיש שם ושהספסל יכול להרכיב קבוצה נוספת שתיאבק למעלה ומצד שני אתם אומרים שהיו להם חיסורים...
אשכרה רוב המשחק היה בחצי שלהם, תתעודדו! גם אנחנו נבוא טובים יותר לפעם הבאה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב:אפשר פה להמשיך ולאונן על הכדורגל שלנו אתמול,אבל בשורה התחתונה יצאנו בלי כלום מול קבוצה שבוא נגיד עברה בסוף השבוע כזאת מהפכה שאם זה היה קורה אצלנו אין לי ספק שהיינו מתפרקים לחתיכות.
מדברים כאן על שנים עברו שמכבי הפסידו כאן והיו טובים יותר ועכשיו לצורך העניין תורנו.
אז זהו שממש לא,כי בניגוד אליהם סף השבירה שלנו הוא כמו של ילד בן שנתיים שהחבאת לו את המוצץ.
הם שידרו ומשדרים המון עוצמה ובטחון ביכולת שלהם.
אפשר לקרוא לזה שחצנות,מכביזם וכו וכו,בסוף זו מנטליות שרק עם הישגים מוכחים מגיעים אליה ואולי דווקא בש צריכה לקחת דוגמא ממכבי,איך הופכים מהבדיחה העשירה של הליגה שקורסת ומפסידה ברגעי הכרעה,לקבוצה דורסנית,מאיימת שבטוחה כל כך בעצמה.
אז לפני שיוצאים כאן בחגיגות על שליטה בכדור ואחוזים שבמקרה הטוב הולכים לפח אחרי המשחק,אולי כדאי שנגדל אופי וננצח מתי שאנחנו צריכים לנצח,גם אם ליריבה קוראים מכבי ת"א או מכבי זהבי תא.
נכון כתבת, אבל טעית במסקנה.

התינוק בן השנתיים יגדל יום אחד....תן לנו לגדול בדיוק כפי שהוא יגדל.
כן, גם מכבי הייתה לפני שנים לא רבות קבוצת מרכז טבלה שעשתה במכנסיים בכל דרבי וקיבלה רבעיות ממכבי חיפה....

הם גדלו.
עכשיו התור שלנו.
נא לא להפריע. :לאלא:

שלח תגובה