דר אדום בנשמה כתב: פתיחה הגנתית לא טובה?
אז על פי אותה גישה גם דוידזאדה לא צריך לפתוח....
אז מי כן?
דר אדום בנשמה כתב: פתיחה הגנתית לא טובה?
מתחיל לחשוב שאתה מקבל אחוזים מהפרמיות של ביטון.דר אדום בנשמה כתב: פתיחה הגנתית לא טובה?
הוא היה טוב הגנתית? WTF?סניור כתב:לפי אותה גישה דוידזאדה כן צריך לפתוח, כי היה טוב הגנתית. מה לא היה ברור בגישה?
ביטון היה בסדר גמור ופה הנקודה שלי, דוידזאדה לא היה טוב ממנו בשני המשחקים ואתם הפכתם את בן ביטון לאילוז מספר 2....dardasmiley כתב:
זהו? דוידזאדה זה אילוז החדש שלך?
קצת אובייקטיביות, קצת להיות מושפע ממה שקורה במציאות ולא לבוא עם דברים "מהבית"
אופיר היה טוב מאוד במשחק הראשון ולא רע הגנתית בשני. בטח לעומת ביטון ששיחק בצד השני.
לאופיר יש בעיית ביטחון מסוג אחד. חוסר ביטחון שצריך להבנות על ידי משחקים טובים נגד קבוצות גרועות.
לביטון יש בעית ביטחון מסוג אחר. עודף ביטחון שגורם לו לעשות שטויות. בזה מטפלים על ידי ספסול ותרגילי מנהיגות.
אני מיואשדר אדום בנשמה כתב: הוא היה טוב הגנתית? WTF?
לבקו פצוע אם להיות קטנונייםyedidel כתב:רק בשביל להבין איזה סגל עמוק יש לנו השנה, תחשבו שאפשר לפתוח עם הרכב כזה:
לבקוביץ';אילוז, אוחיון, טאהה, תורג'מן; אוגו, ברד, גורדנה, נאווקמה, שהר; ארבייטמן
זה הרכב שיש בו שחקן אחד שפתח בת'ון, ועדיין אמור לנצח את כפר סבא.
הרגלים ישנים.אדום זקן כתב:לא מבין מה אתם רוצים מדוידזאדה,סה"כ היה לא רע בכלל בשני המשחקים האחרונים.
מתחיל לחזור לעצמו.
הוא באמת היה מסכן.Totti כתב: הרגלים ישנים.
יש עוד כאלו שמקללים את שמעון ביטון, "יגמל, עד שאתה משחרר את הכדור"
מכל המשחקים מולם היית חייב להביא הפסד?אורי אדום בנשמה כתב:נוסטלגיה לזקני השבט... (רק תיקון: זה מעונת 89/90 ולא 90/91)
https://www.youtube.com/watch?v=ChT01jVmkvE" onclick="window.open(this.href);return false;
אני רוצה לראות את הקבוצה משחקת כמו אגוז קשוח !yedidel כתב:אני רוצה לראות כל שחקן עולה בטירוף. לא מעניין שזה גביע הטוטו.
יש תחרות חזקה על ההרכב וזה הזמן שלהם לעשות רושם (במיוחד אלו שלא עשו זאת נגד ת'ון)