דודו גורש חתם לשנתיים
Re: דודו גורש
שוער ליגה טוב אבל לא מביא נקודות ולא יתאים לאירופה לדעתי
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בכר שובר את הראש. שלושה זרים ממשיכים, רוצה את וואקמה, אם יחתים שוער זר הוא יסיים את מכסת הזרים ולא יוכל להחתים חלוץ (פלט?). אתמול פנו לגורש.
https://sports.walla.co.il/item/2859307" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2859307" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רק לדעתי דודו גורש יכול דווקא להיות רכישה מעניינת?
שוער לא רע בכלל.
שוער לא רע בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שיהיה גם נוויר, זה לא משנה.
אם מביאים שוער ישראלי, צריך להביא מישהו צעיר (ניצן, מרציאנו) או לפחות מישהו שהוא לא כזה מבוגר (חיימוב).
מקווה מאוד שלא ילכו עליו, ואם כן, שיבוא כשוער שני על תקן אוהד לויטה העונה בחיפה.
אם מביאים שוער ישראלי, צריך להביא מישהו צעיר (ניצן, מרציאנו) או לפחות מישהו שהוא לא כזה מבוגר (חיימוב).
מקווה מאוד שלא ילכו עליו, ואם כן, שיבוא כשוער שני על תקן אוהד לויטה העונה בחיפה.
חיימוב שוער מצוין, לטעמי יותר ממרציאנו.הפועלעולה כתב:שיהיה גם נוויר, זה לא משנה.
להוציא אותו מאיזי יהיה יותר קשה מלהביא את שמייכל ממנצ'סטר אחרי גמר 99
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא אהבתי את חיימוב בכלל. אני מהישראלים אעדיף פה את מרציאנו/ניצןdoctorslayer כתב:
חיימוב שוער מצוין, לטעמי יותר ממרציאנו.
להוציא אותו מאיזי יהיה יותר קשה מלהביא את שמייכל ממנצ'סטר אחרי גמר 99
אם האופציה היא בין גורש למרציאנו,אז הייתי הולך על גורש.
גם זול יותר,גם מנוסה יותר,לדעתי טוב יותר ממרציאנו.
אחד השאיר קבוצה בליגה כנגד כל הסיכויים,השני ירד עם קבוצה ליגה.
לשציהם היו הגנות פח.
אם המחיר של מרציאנו באמת מיליון יורו,שיילך גקי ויחפש מי ינענע אותו.
גם זול יותר,גם מנוסה יותר,לדעתי טוב יותר ממרציאנו.
אחד השאיר קבוצה בליגה כנגד כל הסיכויים,השני ירד עם קבוצה ליגה.
לשציהם היו הגנות פח.
אם המחיר של מרציאנו באמת מיליון יורו,שיילך גקי ויחפש מי ינענע אותו.
ידידאל, אני ממש לא מזלזל.yedidel כתב:האמת לא זכרתי שהוא כבר 35, מצד שני זה לא גיל כזה חריג לשוער.
אני לא מבין את הזלזול. אתם מוזמנים לעבור על התקצירים של משחקי עכו לאורך השנים, או סתם להיזכר כמה פעמים תפסנו את הראש מהצלות שלו במשחקים נגדם.
בליגה שמרציאנו, איתמר ניצן והרוש נחשבים שוערים מובילים - הוא לא רואה את שלושתם.
אבל - גורש מעבר לשיא, מעולם לא עמד בלחצים של קבוצה עם שאיפות להשגיות, מעולם לא שיחק בקבוצה עם קהל...
בקיצור, אם אתה שואף גבוה תבחר שחקנים שהיו שם או לפחות נלחמו בכיוון כי רק הם יובילו אותך להשגיות.
ואם תרצה - למלחמה יוצאים עם לוחמים ולא עם האפסנאים, הנשקים, הטבחים ונהגי הבוס....
אוקיי אז לפי מה שאתה אומר מרציאנו הוא אחד המעוטרים בליגה?גיל שגיב כתב:
ידידאל, אני ממש לא מזלזל.
אבל - גורש מעבר לשיא, מעולם לא עמד בלחצים של קבוצה עם שאיפות להשגיות, מעולם לא שיחק בקבוצה עם קהל...
בקיצור, אם אתה שואף גבוה תבחר שחקנים שהיו שם או לפחות נלחמו בכיוון כי רק הם יובילו אותך להשגיות.
ואם תרצה - למלחמה יוצאים עם לוחמים ולא עם האפסנאים, הנשקים, הטבחים ונהגי הבוס....
דודו גורש קצת מזכיר לי את המצב שבו אוהד כהן חתם אצלנו בזמנו. כולם זוכרים איך זה נגמר.
- ForeverRed
אנחנו בבעיה בעמדת השוער.
מרציאנו יקר מאוד ואלונה בצדק לא ממהרת לשלם.
המחיר כנראה יירד עם הזמן, אבל אין לנו זמן לחכות ולכן יש כאן סוג של דילמה.
שוער זר נראה כמו האופציה הריאלית ביותר כרגע.
מרציאנו יקר מאוד ואלונה בצדק לא ממהרת לשלם.
המחיר כנראה יירד עם הזמן, אבל אין לנו זמן לחכות ולכן יש כאן סוג של דילמה.
שוער זר נראה כמו האופציה הריאלית ביותר כרגע.
האמת?
לא רואה שום הבדל בין גורש, מרציאנו, חיימוב, ניצן וחבריהם- אם כבר, לגורש יתרון בדמות ניסיון גדול.
במצב הנתון, גורש עדיף מטעמים כלכלים.
כשמדברים על שוער זר המצב עוד חמור יותר, שם באמת אין לך מושג מה תגריל.
האפשרות היחידה לצמצם את הסיכויים ליפול היא להביא שוערים מוכחים עם עבר בינלאומי כמו סטוייקוביץ', כל היתר הם תעלומה.
אני מעדיף שוער ישראלי, לדעתי מקום נוסף לזר בין שחקני השדה הרבה יותר קריטי.
לא רואה שום הבדל בין גורש, מרציאנו, חיימוב, ניצן וחבריהם- אם כבר, לגורש יתרון בדמות ניסיון גדול.
במצב הנתון, גורש עדיף מטעמים כלכלים.
כשמדברים על שוער זר המצב עוד חמור יותר, שם באמת אין לך מושג מה תגריל.
האפשרות היחידה לצמצם את הסיכויים ליפול היא להביא שוערים מוכחים עם עבר בינלאומי כמו סטוייקוביץ', כל היתר הם תעלומה.
אני מעדיף שוער ישראלי, לדעתי מקום נוסף לזר בין שחקני השדה הרבה יותר קריטי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ממש לא.אדום זקן כתב: אוקיי אז לפי מה שאתה אומר מרציאנו הוא אחד המעוטרים בליגה?
ובגלל זה אני גם לא מצדד במיוחד בהחתמה של מרציאנו.
נכון, במרציאנו יש את ההיבט של השקעה לעתיד....רק שאני לא בטוח שזה מה שנחוץ לנו כעת.
אני הייתי הולך על שוער זר בעל ניסיון (גילאים 27-31 לערך) ששיחק בקבוצה או קבוצות צמרת בליגה נחשבת, שמר על כמות ספיגת שערים נמוכה יחסית לאורך השנים האחרונות, נמצא בקו עליה, ובנוסף לכישוריו כשוער ניחן באישיות כריזמטית ויכולת מנהיגות שזה מימד חשוב מאוד לשוער....
ואם כבר במרציאנו עסקינן, מנהיגות זה בדיוק מה שחסר לו.
שוער זר ייקח לך קל בין 250 ל300 אלף יורו וזה בהנחה שזה שוער סביר וגם אז לך תדע,זר,התאקלמות,עיניינים.גיל שגיב כתב:
ממש לא.
ובגלל זה אני גם לא מצדד במיוחד בהחתמה של מרציאנו.
נכון, במרציאנו יש את ההיבט של השקעה לעתיד....רק שאני לא בטוח שזה מה שנחוץ לנו כעת.
אני הייתי הולך על שוער זר בעל ניסיון (גילאים 27-31 לערך) ששיחק בקבוצה או קבוצות צמרת בליגה נחשבת, שמר על כמות ספיגת שערים נמוכה יחסית לאורך השנים האחרונות, נמצא בקו עליה, ובנוסף לכישוריו כשוער ניחן באישיות כריזמטית ויכולת מנהיגות שזה מימד חשוב מאוד לשוער....
ואם כבר במרציאנו עסקינן, מנהיגות זה בדיוק מה שחסר לו.
מעבר לזה יתפוס לך מקום של זר.
הכל מתחיל ונגמר במשחק ההגנה ואני חושב שדווקא ק"ש הוכיחה את זה,חיימוב לא גדול,אבל שיש לו הגנה טובה אז הוא לא יספוג גולים שטותיים.וכן,אני מסכים שזו עמדה קריטית ודילמה לא פשוטה.